Shownieuws

This is the post from Shownieuws FEEDS


La La Land

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

0   0   0   0   0

Onvergetelijke herinneringen

De dierbare momenten uit het leven van mensen met dementie staan centraal. In samenwerking met Alzheimer Nederland ontvangen Irene Moors, Jeroen van der Boom en Kees Tol in een sfeervolle studio mensen met dementie en hun familieleden.

0   0   0   0   0

La fort

In de bossen bij het dorpje Montfaucon verdwijnt de tiener Jennifer. Haar twee beste vriendinnen zijn ervan overtuigd dat ze zal terugkeren. Maar al snel lijkt er iets ernstigs gebeurd te zijn.

0   0   0   0   0

Vriendin van Gaz onder vuur om te kleine babybuik

Geordie Shore ster Gary Beadle en zijn vriendin Emma McVey maakte in augustus bekend een zoontje te verwachten. Donderdag deelde Emma nog een echo foto van het kleine mannetje, maar de interesse gaat eigenlijk op dit moment eerder uit naar de babybuik van Emma. Er is namelijk veel ophef over de grootte van de buik van Emma. Bij de foto die zij plaatste geeft ze aan dat ze al zes maanden zwanger is. Maar er is nauwelijks een buikje zichtbaar! Op twitter gaat het  goed los. Waar de een het opneemt voor Emma, heeft de ander vooral heel veel kritiek op het kleine buikje. Zo vinden velen dat ze veel te dun is en spraken hun grote verbazing uit. Emma McVey is 6 months pregnant and she's skinnier than me……. — emma ✌ (@ImATree_) October 19, 2017 how the fuck is emma mcvey 6 month pregnant — vic (@vixtoriaharks) October 19, 2017 Geordie Shore's Gaz Beadle WORRIES fans with video of six months pregnant Emma McVey doing intense ab …https://t.co/uyZEkonyO6 pic.twitter.com/ihCSKiViFM — The Outlet London (@theoutletldn) October 18, 2017

0   0   0   0   0

#MeToo: Jappe Claes weg bij Het Nationale Theater

De Vlaamse acteur Jappe Claes vertrekt per direct bij Het Nationale Theater. De afgelopen dagen verschenen in diverse media berichten waarin Jappe Claes wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik in de tijd dat hij als docent was verbonden aan de Amsterdamse Theaterschool (AHK), zo stelt Het Nationale Theater. In 2015 berichtte Shownieuws al over beschuldigingen aan het adres van Claes. Ook biechtte hij op een relatie te hebben gehad met een studente, dochter van Herman van Veen. ,,Gezien de aanhoudende geruchtenstroom heeft Jappe Claes in overleg met de directie van Het Nationale Theater besloten terug te treden uit het ensemble”, verklaart Walter Ligthart van Het Nationale Theater. ,,Hij treedt terug vanwege persoonlijke karakter van deze beschuldigingen.” Volgens Het Nationale Theater stapt Claes ook op vanuit de wens om het blazoen van Het Nationale Theater niet te beschadigen. Claes heeft ook zelf z’n excuus aangeboden. ,,Als ik iemand in dit verband in woord of daad in verlegenheid heb gebracht, dan bied ik hiervoor mijn oprechte excuses aan.” Over de manier waarop de tournee van Het verzamelde Werk van William Shakespeare wordt voortgezet, vindt momenteel overleg plaats met alle betrokkenen. (ANP)

0   0   0   0   0

Hans Klok: En dan komt er n dag dat ze nooit meer belt

Zeven jaar geleden krijgt de moeder van Hans Klok, Gerda, de diagnose Alzheimer. Door de ziekte zijn de rollen moeder, zoon volledig omgedraaid. Hoewel ze er gelukkig nog is, heeft de illusionist het idee dat hij zijn moeder al kwijt is.

0   0   0   0   0

FOTOS: Jennifer Hoffman uit de kleren

Jennifer Hoffman gaat voor de november editie van de Esquire uit de kleren. In de november-editie van Esquire bekijk je alle foto’s van haar shoot en lees je het interview.

0   0   0   0   0

MAAK KANS: Doosje wijn van Astrid & Thrse

De lekkerste wijnen bestellen die speciaal zijn geselecteerd door Astrid Joosten en Thérèse Boer, doe je in hun online wijnwinkel. Of je nu op zoek bent naar rode, witte of mousserende wijn, ze hebben de lekkerste wijnen! De wijnen worden aangeboden voor een scherpe prijs en je hebt de wijn bovendien snel in huis. De huiswijnen van Astrid & Thérèse zijn zeer smaakvol en te bestellen voor een zacht prijsje. De dames hebben deze wijnen net zo lang geproefd en beoordeeld tot ze helemaal tevreden waren. Het resultaat mag er dan ook wezen, een selectie met heerlijke wijnen! Je kunt de wijn eenvoudig online bestellen, keuze te over! Maak kans Wil jij kans maken op een doosje wijn van Astrid & Thérèse? Dat kan! Laat hieronder je gegevens achter en doe mee! En let op: Geen alcohol onder de 18. (function(b,o,n,u,s){var a,t;a=b.createElement(u);a.async=1;a.src=s;t=b.getElementsByTagName(u)[0];t.parentNode.insertBefore(a,t);o[n]=o[n]||[]}) (document,window,'_qual_async','script','//meedoen.show.nl/kit/qualp.2.min.js'); _qual_async.push(['createIframe', 'qualifio_insert_place_389491', 'meedoen.show.nl', '20', '4E1BE81A-98F1-D597-CF3F-1E0AAA8E5576', '100%', '1200', '', '', '', 'max-width:627px;margin:0 auto;']);

0   0   0   0   0

20 Kilo aankomen om dat ook weer kwijt te raken? Onverantwoord en hartstikke gevaarlijk

Flinke ophef rondom het RTL-programma ‘Mijn vet beroemde coach’. Hierin gaan vier bekende Nederlanders 20 kilo aankomen om ze er vervolgens samen met een onbekende Nederlander weer af te krijgen. Klinkt leuk, maar volgens kenners is het onverantwoord en hartstikke gevaarlijk.

0   0   0   0   0

20 oktober 2017 Shownieuws Late Editie

Shownieuws is er elke werkdag en ook in het weekend om 22.50 uur.

0   0   0   0   0

Nieuwe uitdaging voor Nick en Simon

Nick en Simon zijn niet altijd meer aan elkaars zijde te bewonderen, maar helemaal zonder elkaar kunnen de mannen ook weer niet. Vrijdag is hun nieuwe theatertour in première gegaan. En dat is voor Nick en Simon na al die jaren nog steeds spannend…

0   0   0   0   0

Ed Sheeran was drugsverslaafd

Ed Sheeran (26) was verslaafd aan drugs. Zo vertelt de zanger aan Jonathan Ross. Het interview wordt zaterdag uitgezonden. Sheeran: “Voor mijn muziekcarrière echt goed van de grond kwam, had ik nog nooit ook maar iets gebruikt. Maar hoe meer ik ging optreden, hoe meer ik drugs kreeg aangeboden. En na een tijdje, zat ik er gewoonweg te diep in.” Het inzicht dat het mis was, kwam niet vanzelf, aldus Ed: “Ik had niet in de smiezen dat het aan het misgaan was. Op een feestje begint zoiets; je gebruikt samen drugs tijdens een show ook, om rustiger te worden. Maar er kwam een moment waarop ik alleen ging gebruiken. In m’n uppie. En dat is geen feestje meer. Dat was voor mij dan ook hét moment waarop ik wist dat het fout was en daarom was ik er een jaar tussenuit.” Nu heeft Sheeran rust en balans zijn leven en dat heeft hij te danken aan zijn vriendin Cherry. Altijd maar op pad is ook niet goed immers: “Dat we nu ook samenwonen heeft me heel erg geholpen om meer thuis te zijn en blijven.” De drugs heeft hij dan weliswaar afgezworen, Ed drinkt wel nog. Misschien wel wat minder dan eerder, maar toch… “Ik vraag me wel af hoor of het normaal is dat ik elke dag drink. Om me heen zie ik mijn vrienden hetzelfde doen. Of erger en meer. Volgens Amerikanen heb ik een drankprobleem en moet ik naar een afkickkliniek. Maar ik wil niet meteen na het opstaan al drinken. Ik voel me niet afhankelijk van alcohol. Ik ben een jongen die graag uitgaat en lol maakt. Zo gek is dat toch niet voor een knul van mijn leeftijd?”

0   0   0   0   0

Venus Williams getuigt in zaak auto-ongeluk

Venus Williams heeft laten weten bereid te zijn om te getuigen in de zaak rond het auto-ongeluk met dodelijke afloop waar ze in juni bij betrokken was. Advocaten van de nabestaanden van de overleden bijrijder reageren verrast en blij. Williams kwam op 9 juni met haar SUV in botsing met een kleinere auto, vlak bij haar huis in Palm Beach Gardens in Florida. De 78-jarige bijrijder van die auto overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De nabestaanden hebben de 37-jarige tennisster aangeklaagd. Williams zou door rood hebben gereden, maar zij ontkent dit. “Na maandenlang onze verzoeken om te getuigen te hebben genegeerd, zijn we blij dat mevrouw Williams eindelijk het belang van haar medewerking inziet”, verklaarde advocaat Michael Singer van de nabestaanden tegen website TMZ. De politie in Florida oordeelde in juli na uitgebreid onderzoek dat Williams niet in de fout was gegaan. (BuzzE)

0   0   0   0   0

40 jaar Bijlmerbajes

Nederlands meest roemruchte gevangenis De Bijlmerbajes sloot vorig jaar haar deuren. Betrokkenen vertellen over lingerieshows, gijzelingen en luxe kerstdiners, want zeker in de jaren ’70 was niets te gek voor Neerlands roemruchte penitentiaire Inrichting.

0   0   0   0   0

Lore


0   0   0   0   0

ZIEN: Dochtertjes Andy en Melisa treden in mamas voetsporen

Roxy en Lily, de dochtertjes van Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli, lijken in de voetsporen te treden van mama Melisa. Op Instagram plaatst papa Andy een video waar zijn dochtertjes hem de perfecte coupe bezorgen..

0   0   0   0   0

Quentin Tarantino wist van gedrag Weinstein

Quentin Tarantino wist jarenlang van de seksuele intimidaties van vrouwen, begaan door Hollywoodproducent Harvey Weinstein. Dat zegt de Pulp Fiction-regisseur tegen The New York Times. Tarantino zegt spijt te hebben dat hij niets met die informatie had heeft gedaan. “Ik wist genoeg en had meer moeten doen”, zegt de 54-jarige regisseur en scenarioschrijver. “Het was meer dan de gebruikelijke roddels. Ik wist dat hij een aantal dingen had gedaan”, bekent Tarantino, die zichzelf verwijt geen verantwoordelijkheid te hebben genomen door bijvoorbeeld niet langer met Weinstein samen te werken. De ex-vriendin van Tarantino, Mira Sorvino, behoort tot een van de vele actrices die zijn lastiggevallen door Weinstein. Ze vertelde het destijds aan Tarantino, die zegt dat ook andere actrices zich beklaagden over de ongewenste intimiteiten door Weinstein. Spijt Quentin Tarantino werkte vaak samen met het productiebedrijf van Weinstein, The Weinstein Company. Het bedrijf produceerde onder meer The Hateful Eight, de Kill Bill-films en Inglorious Basterds samen met Tarantino. “Daar heb ik nu spijt van. Ik marginaliseerde incidenten. Het maakt niet uit wat ik nu zeg, het klinkt waarschijnlijk als een slap excuus”, biecht de regisseur op, die vervolgens een oproep doet aan andere mannen in Hollywood om het probleem van seksuele intimidatie van vrouwen serieus te nemen. (BuzzE)

0   0   0   0   0

Obama maakt rentree op politieke podium

Voormalig Amerikaans president Barack Obama heeft voor het eerst sinds zijn aftreden een toespraak gehouden bij een politieke bijeenkomst. De Democraat steunt twee partijgenoten die campagne voeren om een gouverneurszetel te bemachtigen in de staten New Jersey en Virginia. De tussentijdse verkiezingen worden volgende maand gehouden. Dat is precies een jaar na de presidentsverkiezingen. Zonder de naam van huidig president Donald Trump te noemen, zei Obama dat kiezers in New Jersey ,,de kans hebben om de politiek van angst en verdeeldheid een halt toe te roepen door op Phil Murphy te stemmen.” Na de bijeenkomst in New Jersey, spreekt Obama later donderdagavond (lokale tijd) nog een campagnebijeenkomst in Richmond in de staat Virginia toe. Naast de twee gouverneurszetels staat er in de staat Alabama ook nog een stoeltje in de Senaat op het spel. De verkiezingen worden gezien als een belangrijke graadmeter voor de populariteit van president Trump. (BuzzE)

0   0   0   0   0

Sam Smith in mei naar Amsterdam

Sam Smith doet voor zijn Europese tournee ook Amsterdam aan. De Britse zanger staat vrijdag 5 mei in Ziggo Dome, maakte MOJO bekend. Smith groeide na zijn hit Stay With Me uit tot internationale superster. Zo won hij in 2015 de Grammy voor beste nieuwkomer. Vorig jaar sleepte de 25-jarige zanger een Oscar in de wacht met het nummer Writings on the Wall uit de Bondfilm Spectre, dat werd uitgeroepen tot beste filmlied. Smith trad in 2015 voor het laatst op in Nederland in een uitverkochte Heineken Music Hall. Zijn nieuwe toer staat in het teken van het album The Trill Of It All, dat volgende maand uitkomt. Kaarten zijn vanaf vrijdag 27 oktober te koop. (BuzzE)

0   0   0   0   0

Flink aangeschoten Miss Montreal breekt rib na val

Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, heeft een pijnlijk ongelukje gehad. The Voice of Holland-coach heeft haar rib gebroken nadat ze met een borreltje teveel achter de kiezen op een tafeltje is gevallen. In de ochtendshow van Giel Beelen op radio Veronica vertelt ze wat er precies is gebeurd. “Na de laatste opnamedag van de Blind Auditions van The Voice of Holland waren we zo blij dat het erop zat, dus toen nam ik een drankje. Daarna ging ik braaf naar huis met Daniel. Ik ging lekker slapen en hij ging de hond uitlaten. Ik was zo blij toen ze weer terug kwamen, want ik was lekker teut. Dus ik stapte uit bed en toen ging ik keihard op mijn bek.” De zangeres viel met haar ribben op een tafeltje. “De eerste week had ik nergens last van, maar na een week voelde ik mijn ribben terwijl ik op de wc zat. Ik heb niet geklaagd en ik heb al mijn promo’s en optredens gedaan, maar ’s ochtends merk ik dat het nog lastig is met mijn ademhaling”, aldus Sanne.  

0   0   0   0   0

Penoza-acteurs maken reanimatiefilm voor Rode Kruis

De cast en crew van hitserie Penoza hebben een korte film gemaakt voor een nieuwe campagne van het Rode Kruis om mensen bekender te maken met reanimatie. In het filmpje, dat vrijdagochtend op de Facebookpagina van het Rode Kruis is gelanceerd, martelen Carmen van Walraven en haar rechterhand Berry iemand om informatie te krijgen. Zij worden onaangenaam verrast als hun slachtoffer opeens wordt getroffen door een hartstilstand. De hoofdrollen in het korte filmpje worden net als in de serie vertolkt door Monic Hendrickx en Loek Peters. Ook acteur Eric Corton, ambassadeur van het Rode Kruis, maakt zijn opwachting. Hij was in eerdere seizoenen ook in Penoza te zien als John, de vriend van Carmen van Walraven. Campagne Het filmpje is gemaakt door producent NL Film, KRO-NCRV en regisseur Diederik van Rooijen. Van Rooijen maakte de eerste drie seizoenen en een deel van seizoen vier van Penoza maar vertrok toen naar Hollywood om daar films te gaan maken. Het vijfde seizoen werd geheel door een andere regisseur gemaakt, maar voor dit speciale project keerde Van Rooijen nog eenmaal terug in de regiestoel. Met de campagne wil het Rode Kruis mensen aansporen om te handelen als een ander persoon in hun bijzijn een hartstilstand krijgt. De bereidheid om een onbekende te reanimeren is volgens het Rode Kruis “alarmerend laag”. De overlevingskans van een slachtoffer stijgt met bijna 50 procent als iemand binnen zes minuten begint met reanimeren, al dan niet in combinatie met het gebruik van de AED. In het vijfde seizoen van Penoza, dat momenteel bezig is, krijgt maffiabaas Carmen van Walraven het aan de stok met zowel een Mexicaans kartel als een Belgische concurrent. De serie is elke zondagavond te zien bij de NPO. Het vijfde seizoen is de laatste reeks van Penoza; het plan is nog wel om daarna nog een film te maken die het verhaal helemaal afrondt. (BuzzE)

0   0   0   0   0

Show Update: Ook Marga zwijgt niet langer!

In deze Show Update: Ook Marga Bult zwijgt niet langer. Ze twittert emotioneel dat ze ook slachtoffer is geworden van seksuele intimidatie.

0   0   0   0   0

Andr laat zijn pikkie dansjes doen

André Hazes speelt voor menselijke drumcomputer en op die beat laat de zanger z’n ‘pikkie’ snoezige dansjes doen!

0   0   0   0   0

Show Update: Boef single, haalt uit naar ex

In deze Show Update: Rapper Boef is weer single. En met zijn ex-vriendin heeft hij nog een appeltje te schillen…

0   0   0   0   0

19 oktober 2017 Shownieuws Vroege Editie

Shownieuws is er elke werkdag en ook in het weekend om 22.50 uur.

0   0   0   0   0

MAAK KANS: Pestkop op dvd

Danny is een scholier die vanwege zijn geesteszieke moeder thuis weinig aandacht krijgt. Hij is liever op school waar hij erg populair is maar ook bekend staat als grote pester. Zijn voornaamste slachtoffer is Suus, een lesbisch klasgenootje dat veel problemen ondervindt door haar geaardheid. Ze blijkt telkens een makkelijk slachtoffer voor Danny. Wanneer Danny door zijn vriendin wordt overgehaald om een sessie bij een waarzegster te doen krijgt hij een blik in zijn toekomst. Hij kijkt vooruit op een lugubere situatie die in het verschiet ligt, dat wraak lijkt te zijn voor zijn pestgedrag… Maak kans Wil jij kans maken op Pestkop op dvd? Dat kan! Laat dan hieronder je gegevens achter en doe snel mee! (function(b,o,n,u,s){var a,t;a=b.createElement(u);a.async=1;a.src=s;t=b.getElementsByTagName(u)[0];t.parentNode.insertBefore(a,t);o[n]=o[n]||[]}) (document,window,'_qual_async','script','//meedoen.show.nl/kit/qualp.2.min.js'); _qual_async.push(['createIframe', 'qualifio_insert_place_388927', 'meedoen.show.nl', '20', '19CE447E-A936-6BDC-9D7D-77958C549DF2', '100%', '1200', '', '', '', 'max-width:627px;margin:0 auto;']);

0   0   0   0   0

Sylvie Code gebroken? Damin in beeld, Duitse pers reageert verrast!

De verbazing in Duitsland is groot nadat Damián woensdagavond in Nederland te zien is in “Van de Vorst Ziet Sterren”. Sylvie doet er alles aan om haar zoon daar buiten de schijnwerpers te houden. Maar blijkbaar geldt dat niet voor Nederland en dat vindt de Duitse pers frappant.

0   0   0   0   0

Voor eerst in geschiedenis een man op cover Playboy

Voor het eerst in de geschiedenis zal een man in zijn eentje de cover van de Playboy sieren. Als eerbetoon aan de oprichter van het blad zal Hugh Hefner dit keer op de voorpagina staan. Het is een foto van hem uit 1965. Hefner overleed eind september op 91-jarige leeftijd.

0   0   0   0   0

DE EERSTE FOTOS: Dit is de kleine van Geordie Gaz!

Hier zijn de eerste foto’s van de kleine van Gaz die we allemaal kennen uit Geordie Shore! In augustus zette Gaz ons nog op het verkeerde been! Waar hij destijds een foto plaatste met een roze trui aan blijkt dat de aanstaande vader helemaal geen dochtertje maar een zoontje krijgt! Aan het Britse blad ‘The Sun’ onthullen de twee dat ze een jongetje verwachten. Gaz kan niet wachten tot hij vader wordt nu het geslacht van de baby bekend is. “Ik ben zo blij dat het een jongetje is! Ik denk dat het een enorm energiek mannetje wordt. Meisjes, jurkjes, make-up… ik zou geen idee hebben! Nu kan ik gewoon met hem sporten!” In de MTV-serie Geordie Shore stond Gaz (maar wie wel?) niet bepaald bekend om zijn trouwe gedrag, maar zo’n jaar geleden kreeg hij een relatie met lingeriemodel Emma McVey.

0   0   0   0   0

Het meisje uit The Ring: Van horror-feeks tot bloedmooie femme fatale

Weet je nog… Dat meisje uit The Ring? De feeks die iedereen schrik aanjoeg? Lijkbleek was het meisje met de lange zwarte haren uit de kaskraker uit 2002. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en blijkt het horror-hummeltje een bloedmooie femme fatale te zijn! Daveigh Chase (27) is nog steeds actrice en ze heeft het ook nog geprobeerd als zangeres. De blondine is nog altijd op televisie te zien. Ze had bijrollen in series als Sabrina, the Teenage Witch, Charmed, CSI, Without a trace, Big Love en de in 2015 uitgebrachte film Killer Crush.

0   0   0   0   0

Bobbi Eden heeft pech met prachtexemplaar penis

Zonder er doekjes om te winden mag je wel stellen dat ex-pornoster Bobbi Eden wel raad weet met een penis. Toch overkwam juist haar met een fors exemplaar de nodige pech… Donderdag reed Bobbi rond met een mega-piemel van 2,5 meter. Ze was op weg naar haar grote erotiekbeurs in Ahoy, Rotterdam. Bobbi was bijna ter plekke toen het noodlot toesloeg. Bobbi vertelt aan Radio Rijnmond: “De spanband knapte en die moesten we even opnieuw vastmaken”. Megapenis aangekomen in Ahoy: Mensen in de buurt van Ahoy in Rotterdam hebben donderdagmiddag een gigantische penis… https://t.co/jFbEehjAtS pic.twitter.com/IEO2h6a87C — hellevoetsluis (@hellevoetsluis) October 19, 2017 Bobbi kan wel lachen met de pech om de penis. En ze dolt er ook al mee: “Je hebt het niet in de gaten, omdat de lul achter de auto zit en niet ervoor. We zijn veel nageroepen, maar de mensen hebben denk ik een leuke middag gehad”. Ook geinig… De mega pik staat normaal in de achtertuin van Bobbi en Mark. Maar nu dus even niet, want drie dagen lang is de joekel te vinden op Bobbi Eden’s Loversland in Ahoy.

0   0   0   0   0

Eva Jinek trok vroeger vaak haar kleren uit als ze dronken was

Aan drugs doet Eva Jinek niet, maar aan bier des te meer. Nu weet ze maat te houden. In haar jongere jaren was dat wel anders. Sterker nog: aan Vice vertelt de journaliste dat ze vroeger met een slok op uit de kleren ging. En niet één keer! Jinek: “Drugs gebruik ik niet, maar ik ben een toegewijd bierdrinker. Ik ben een Tsjech. Tsjechen houden van bier. Bier heeft me veel geluk in het leven gebracht. Maar het antwoord is nee. Het is wel zo dat de zwaarte, of de drang om het goed te doen, er een klein beetje afgaat als je hebt gedronken. Onzekerheden, zoals denken dat je niet leuk of interessant genoeg bent op een feestje, vallen weg.” En dan is het tijd om een goed verhaal uit de oude doos te trekken: “Ik werd vroeger vaak een exhibitionist als ik drank op had. Mijn vriendinnen werden er helemaal gek van. Als ik me dan weer eens begon uit te kleden dachten ze: alsjeblieft. Stop daarmee. We hebben je hele lijf allemaal al gezien. Het zit in me om de grens op te zoeken. Maar nu kan dat natuurlijk niet meer, helaas.” In haar talkshow houdt Eva het dan ook bij alcoholvrij bier. Jinek: “Na één biertje gaat de scherpte er wel af – en dat is voor een talkshow natuurlijk waardeloos. De hyperfocus die je moet hebben als je zes mensen aan tafel hebt, die paraatheid, er bestaat niks lekkerders dan dat. Er is geen waas, geen filter. Alles is kraakhelder.”

0   0   0   0   0

Tot 8 jaar cel veroordeelde Frank Masmeijer prikt rustig een vorkje in Amsterdam

Vrijdag werd Frank Masmeijer door de Belgische rechter veroordeeld tot een celstraf van acht jaar en een boete van 48.000 euro, voor het smokkelen van 467 kilo cocaïne. De straf werd opgelegd met de bepaling dat die onmiddellijk ten uitvoer moest worden gelegd. Masmeijer was echter spoorloos… Was, want Shownieuws kan onthullen dat Masmeijer ondanks de veroordeling gewoon een vorkje zat te prikken in een restaurant in hartje Amsterdam. Zo blijkt wel uit de foto die je hierboven ziet. En zo is ons ook door meerdere bronnen bevestigd. Na het bekend worden van het vonnis leek Masmeijer van de aardbodem verdwenen. Hij zou op Aruba zijn gespot, wat leek te wijzen op een vlucht. Maar de oud-presentator is nog gewoon ‘in de buurt’. En geniet dus lekker met zijn vriendin Jamy van een midweeks diner. Masmeijer’s advocaat heeft laten weten dat zijn cliënt in hoger beroep gaat tegen het vonnis.

0   0   0   0   0

Moeder Carola Smit overleden

De moeder van Carola Smit is overleden. Fans van de oud BZN-zangeres krijgen op Facebook verdrietig nieuws op de vraag hoe het met haar gaat. Carola: “Goed, alhoewel mijn moeder pas is overleden na een kort, heftig ziekbed. Dat was moeilijk. Wel een mooie leeftijd natuurlijk.” Carola’s moeder is half september op 87-jarige leeftijd overleden.

0   0   0   0   0

De Tiende van Tijl

Tijl Beckand trapt de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen af met violiste Liza Ferschtman.

0   0   0   0   0

18 oktober 2017 Shownieuws Late Editie

Shownieuws is er elke werkdag en ook in het weekend om 22.50 uur.

0   0   0   0   0

Bride Wars

Liv (Kate Hudson) en Emma (Anne Hathaway) zijn al van kind af aan beste vriendinnen en ze hebben hun bruiloft tot in de kleinste details gepland. Bovenaan hun wenslijstje staat: een ceremonie op de ultieme bruiloftlocatie, het Plaza Hotel. Nu ze 26 zijn, staan ze allebei op het punt te gaan trouwen. Hun droom gaat eindelijk uitkomen en ze zullen nog lang en gelukkig leven. Of toch niet…? Een foutje van de weddingplanner zorgt echter voor een probleem… ze trouwen nu op dezelfde dag! Liv, Emma en hun vriendschap ondergaan de ultieme test. Liv is een geslaagde advocaat die gewend is haar zin te krijgen, zoals de perfecte baan en de perfecte man. Ze neemt geen genoegen met een bruiloft die minder dan perfect is. Hier droomt ze al haar hele leven van. Emma is een onderwijzeres die er altijd goed in is geweest voor anderen te zorgen, maar zichzelf daarbij nogal eens vergeet. Ze ontdekt haar innerlijke ‘helse bruid’ en slaat haar klauwen uit wanneer haar droombruiloft in gevaar komt.

0   0   0   0   0

Rapper Tyga vader baby Kylie Jenner?

Rapper Tyga beweert dat hij de vader is van het aanstaande kindje van realityster Kylie Jenner. Hij wil dat er na de geboorte een DNA-test plaatsvindt om zekerheid te krijgen wie de vader van de baby is, zo weet Hollywood Life. Volgens Amerikaanse media zou de 20-jarige Kylie Jenner zwanger zijn van haar vriendje Travis Scott, al heeft de realityster officieel nog niets bevestigd. Kort nadat het nieuws over de zwangerschap van Jenner rondzong, plaatste Tyga een screenshot van het nieuwsbericht met de tekst: “Echt niet, dat is mijn kind!”. De rapper verwijderde de Snap kort daarna. Tyga en Kylie Jenner gingen begin dit jaar uit elkaar en de realityster kreeg al snel daarna wat met rapper Travis Scott. Maar volgens ingewijden heeft Tyga de afgelopen tijd zitten rekenen. “Tyga neigt ernaar om een DNA-test te eisen na de geboorte van de baby om vast te kunnen stellen wie de vader is”, aldus een bron. “Kylie zweert dat het niet zijn kind is maar er is een kleine kans dat het wel zo is”, vervolgt de ingewijde. De 27-jarige rapper, die geboren werd als Michael Ray Stevenson, peinst er trouwens niet over om opnieuw een relatie te beginnen met Jenner. Eerder zei de rapper dat het leven van Jenner niet goed bij dat van hem past. “Ze is jonger dan ik en trekt zich veel aan van hoe anderen over haar denken. Ik ben ouder en kan daar makkelijker mee omgaan. Voor haar draait alles om imago.”, zei Tyga eerder. (BuzzE)

0   0   0   0   0

Destinys Child-zangeres overwoog zelfmoord

Michelle Williams van Destiny’s Child kampte lange tijd met een depressie. Ze voelde zich op een bepaald moment zelfs zo somber, dat ze overwoog om een einde aan haar leven te maken, zo weet Us Weekly. “Ik wist niet goed wat er met me aan de hand was tot ik de 30 was gepasseerd”, legt de 37-jarige Williams in een interview uit. “ik dacht dat het groeipijntjes waren. Ik dacht dat het te maken had met volwassen worden.”, vervolgt de zangeres die de sombere gevoelens jarenlang geen naam of plek kon geven. De manager van meidengroep Destiny’s Child, de vader van Beyoncé, Mathew Knowles, wist ook niet goed wat hij aanmoest met de depressieve Williams. “Toen ik hem vertelde over mijn gevoelens zei hij: je hebt net een platencontract binnengesleept ter waarde van miljoenen dollars en je gaat op tour. Waar kan je in hemelsnaam depressief over zijn.”, aldus Williams. Op een bepaald moment zat de zangeres zo diep in de put dat ze overwoog zelfmoord te plegen maar ze zocht uiteindelijk toch hulp. Met succes: de zangeres zit vandaag de dag goed in haar vel. Dat heeft volgens haar te maken met het feit dat er meer openheid en begrip is voor de geestelijke gezondheid van artiesten. (BuzzE)

0   0   0   0   0

Sallie Harmsen: Ryan Gosling is een vet chille gast

Voor Sallie Harmsen was haar rol in Blade Runner 2049 een soort droom die uitkwam. Na een auditie werd de Amsterdamse actrice gemaild door regisseur Denis Villeneuve. “Ik ben helemaal idolaat van die regisseur! Dat hij zo dankbaar was dat ik aan zijn project wilde deelnemen. Hij zocht een bepaalde rauwheid, iets waarachtigs. En dat vond hij blijkbaar in mij. Ik was compleet buiten zinnen natuurlijk. Voor andere mensen is dit hetzelfde als dat Beyoncé ineens komt aanschuiven voor het avondeten”, zegt Harmsen in het AD. Opeens stond ze op een internationale filmset in Boedapest tussen grote acteurs, waar al gauw bleek dat roem daar niet telt. “Ik was na dat ene mailtje wel even starstruck, maar eenmaal op de set behoort iedereen tot dezelfde filmfamilie, waarin iedereen elkaar begrijpt. Heel bevrijdend, want ik vond het natuurlijk superspannend allemaal. Er was ook geen sprake van een heftige hiërarchie of veel ego’s. Zelfs Ryan Gosling, met wie ik even bij de make-up zat, bleek gewoon een vet chille gast. Ik zou heel graag meer internationaal willen werken.” (BuzzE)

0   0   0   0   0

Veel bijval voor Miryanna van Reeden

Miryanna van Reeden heeft enorm veel reacties gekregen op haar Facebookpost waarin ze een ervaring met seksuele intimidatie deelt. De actrice schreef dat zij na een toneelvoorstelling door een regisseur bij haar borsten was gepakt. Ook later op de avond, tijdens de afterparty bij haar thuis, wilde de regisseur niet vertrekken. Doordat ze smeekte bij haar collega’s om hem mee te nemen, is Miryanna ontsnapt aan een verkrachting, daarvan is ze overtuigd. De meeste reacties op de onthullingen op Facebook waren positief. Veel mensen deelden hun eigen ervaringen of noemden Miryanna moedig. Maar de actrice werd ook verweten dat ze geen aangifte tegen de man had gedaan. “Dat is weer typisch zo’n voorbeeld van hoe het slachtoffer altijd de schuld krijgt. Je moet niet boos zijn op mij, maar op hem!”, zegt ze in De Telegraaf. Hoewel de actrice na het voorval niet naar de politie stapte, omdat ze niet verwachtte dat ze serieus zou worden genomen, vertelde ze het wel aan haar collega’s. Geen van de andere acteurs ondernam daarop iets. “Heel veel wordt afgedaan met de afschuwelijke uitdrukking ‘boys will be boys’, ‘het was een gebbetje’, ‘toevallig zat die hand nét achter je behabandje’. Ik ben ervan overtuigd dat hij zich dit niet eens meer herinnert. Wat voor mij een grote gebeurtenis was, was voor hem waarschijnlijk gewoon een avondje met iets te veel drank.” (BuzzE)

0   0   0   0   0

Kijkers woest om pestgedrag in HNTM

HNTM staat flink onder vuur. Tijdens de laatste aflevering van het modellen-programma, is een van de deelnemers gepest. Stop Pesten Nu maakt zich grote zorgen over de jonge kijkers van het programma.

0   0   0   0   0

Milika en Edvard na twee maanden uit elkaar

Na een relatie van twee maanden zijn Milika Peterzon en Edvard Niessing uit elkaar, zo meldt Story. Edvard is heel verdrietig door de beslissing van de voormalig SBS-presentatrice en koestert nog hoop dat het weer goedkomt. Edvard: “We hebben twee maanden zo’n ontzettend fijne tijd gehad. Ik kan me niet voorstellen dat dit het was.” Eerder leek nog sprake van een aanstaand huwelijk, zoals je hierboven ziet. Niessing: “Het kwam echt onverwacht. Twee maanden lang waren we dolgelukkig. De wereld lag aan onze voeten…” Edvard koestert toch nog hoop dat het weer goedkomt: “Als het aan mij ligt, is de breuk niet definitief. Milika is een fantastische vrouw en mijn gevoelens voor haar zijn niet verdwenen.” De voormalige RTL Nieuws-presentator is erg ‘down’ vanwege de breuk en wil over de reden het liefst niet al te veel zeggen. “Milika heeft de afgelopen jaren nogal wat te verhapstukken gehad op persoonlijk en medisch vlak. Ik heb daar begrip voor, wil haar alle ruimte geven. Elke relatie kent z’n dips. Ik wacht geduldig af, ik hoop heel erg dat het nog goed komt.” Edvard en Milika kregen afgelopen zomer via Facebook weer contact, maar kenden elkaar al lange tijd uit de televisiewereld. De vonk sloeg over en de relatie was een lichtpuntje voor Milika na zware jaren. In 2014 werd de Hart van Nederland-ster getroffen door een dubbele hersenbloeding. Ze werd nooit helemaal de oude: ze heeft last van geheugenverlies en is halfzijdig blind. Vorig jaar strandde bovendien haar relatie met voormalig tv-tuinman Jurgen Smit en haar moeder overleed afgelopen december. Vorig jaar sneuvelde ook de relatie van Edvard Niessing na tien jaar.

0   0   0   0   0

Show Update: OG3NE-Lisa steunt haar zusjes

In deze Show Update: Het is een bijzondere dag voor OG3NE, want Amy en Shelley zijn jarig. Hun grote zus Lisa feliciteert de meiden ook en steekt ze een hart onder de riem…

0   0   0   0   0

Miryanna doet haar verhaal over seksuele intimidatie

Nadat in Hollywood de ene na de andere actrice vertelt slachtoffer te zijn van seksuele intimidatie op de werkvloer, komen nu in Nederland de verhalen naar buiten. Ook Inge Ipenburg en Miryanna van Reeden kunnen niet langer zwijgen.

0   0   0   0   0

Bella & Drake: Ht nieuwe celeb-koppel!

HOT! Belle Hadid en Drake zijn een setje. En niet net vanaf gisteren. De twee zouden al een paar maanden dikke mik zijn samen. Het Amerikaanse magazine Life & Style Weekly weet te berichten dat het bloedmooie model en de zanger al een maand of vier daten. “Het begon heel onschuldig, maar ze zijn nu zeker serieus”, aldus een bron: “Ze spreken vaker af en gaan samen op romantische etentjes.” Drake bezorgde Bella ook een groot feest voor haar 21e verjaardag. En dat leidde tot meer vlinders bij de beauty. De insider vertelt: “Bella is als een blok gevallen voor hem. Ze vond dat zo ontzettend romantisch.” Bella Hadid had eerder een relatie met rapper The Weeknd. Drake was de vriend van Rihanna.

0   0   0   0   0

Aangifte tegen Utrechtse concertzaal om cowboys- en indianenfeest

Een actiegroep is gevallen over een feest waarbij kinderen als cowboys en indianen verkleed gingen. Tegen de organisator, TivoliVredenburg in Utrecht, is bij de politie aangifte gedaan wegens discriminatie. De politie bevestigt de aangifte. Voor het jeugdfestival, dat in juni was, werden de kinderen opgeroepen als cowboys en indianen te komen. Maar volgens Actiegroep De Grauwe Eeuw is dat een ,,racistische stereotypering”. ,,Cowboys zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor de genocide op de oorspronkelijke bewoners van Amerika”, stelt de groep, die een vergelijking maakt met nazi’s en Joden. Ook het dragen van een verentooi door mensen voor wie dit niet bedoeld is, kan in haar ogen niet door de beugel. De actiegroep zegt te hebben overlegd met het muziekcentrum. Maar de leiding zou niet afdoende hebben gereageerd en daarom is aangifte gedaan. Bij TivoliVredenburg kon woensdagmiddag niet direct iemand reageren. (ANP)

0   0   0   0   0

Joop van den Ende in zevende hemel met Tina Turner-musical

The Queen of Rock ‘n’ Roll, Tina Turner, heeft bekend gemaakt wie haar rol zal gaan spelen in de musical over haar roerige leven. Joop van den Ende gaat deze nieuwe voorstelling produceren en Maurice was erbij om de super trotse musical-magnaat te spreken.

0   0   0   0   0

Monica Geuze reageert op naaktfotos

Opnieuw circuleren er zogenaamde naaktfoto’s van Monica Geuze rond op het internet. De vlogster is het zat en reageert nu via Instagram Stories op de bizarre actie. “Het is weer zo ver, er is weer een account met een zogenaamde ‘naaktfoto van mij’. Laat ik voorop stellen dat ik niet de persoon op de foto ben, maar eigenlijk doet dat er niet eens toe. Überhaupt dat er nog steeds dit soort dingen worden gedaan en verspreid, vind ik ontzettend triest en buiten dat is het ook strafbaar in Nederland”, laat Monica in het bericht weten. “Ik heb geen idee wie het meisje op de foto wel is, maar dit soort foto’s gebruiken om meer volgers te krijgen op je eigen Instagram vind ik echt absoluut niet kunnen. Ongeacht of ze misschien ergens ver weg ‘op mij lijkt’. Je maakt er het leven van de persoon op de foto op geen enkele wijze makkelijker mee en zelf heb je er helemaal niks aan, dit geldt trouwens ook voor iedereen die het deelt en of dat nou op Facebook, Twitter, Instagram of Whatsapp is.” Het is niet bekend wie er achter dit account zit. In juni gingen er ook al eerder pikante foto’s van haar rond, waarna de vlogster een verklaring aflegde tegenover haar volgers (zie video hierboven).

0   0   0   0   0

Jennifer Lopez in geniep verloofd

Jennifer Lopez is verloofd. Stiekem hoor. Zo blijkt uit berichten in Amerikaanse media. Jennifer en Alex Rodriguez zouden hun familie en vrienden het heuglijke nieuws verteld hebben tijdens een etentje. Volgens bronnen was het paar al vanaf het begin van de relatie – nu zo’n zeven maanden geleden – heel serieus en ook al bezig met een mogelijk huwelijk. De verbintenis wordt nog in detail geregeld, want naar verluidt willen de twee op huwelijkse voorwaarden trouwen. In maart kwamen Lopez en Rodriguez ervoor uit een koppel te zijn.

0   0   0   0   0

Het is oorlog: Blac Chyna sleept de Kardashians voor de rechter

Het is oorlog: Blac Chyna sleept de Kardashians voor de rechter. Haar advocaat windt er geen doekjes op: see you in court! “Ze hebben besloten een oorlog te beginnen door Blac Chyna bij herhaling door het slijk te halen. Dus kom maar op! We gaan knokken als leeuwen voor Chyna in de zaak”, zo bezweert advocaat Lisa Bloom aan Us Weekly. En in de aanklacht gaat het om Kris Jenner, Kim Kardashian, Kourtney en Khloé Kardashian, Kendall en Kylie Jenner. De belangrijkste reden voor de aanklacht is het feit dat volgens Blac Chyna en haar advocaat de Kardashian/Jenners alles in het werk gesteld hebben om ervoor te zorgen dat de reality serie van haar met Rob Kardashian zou stoppen. Volgens Bloom had het tv-station interesse in een tweede seizoen, ook al was Blac weg bij Rob. En dan hebben we het meteen over een fikse mep geld. Niet alleen van de serie zelf, maar ook van lucratieve deals met merken die eruit voortvloeien. Daar weten de Kardashian/Jenners natuurlijk alles van. “Dus ze wisten verdraaid goed wat ze Blac allemaal door de neus boorden”, zo zegt de advocaat. Specifieke bedragen wil Bloom niet noemen. Tegen Us Weekly spreekt ze wel de hint uit dat het om “miljoenen dollars” zou kunnen gaan. Us Weekly medlt dat bronnen dichtbij station E! vertellen dat Chyna niet in een ruimte met Rob wilde zijn en dat daardoor het opnemen van een nieuw seizoen onmogelijk was geworden. Blac Chyna heeft Rob Kardashian ook aangeklaagd voor mishandeling. Daarin is ook de meltdown van Rob meegenomen waarin hij naaktfoto’s van Blac online zette. Blac Chyna en Rob Kardashian kregen begin 2016 een relatie. Aan het eind van het jaar gingen ze uit elkaar. In september kwam eindelijk de omgangsregeling voor hun dochtertje rond. “Chyna is er blij me dat Rob vreedzaam co-ouder is voor Dream, zoals ze altijd gewild heeft”, zegt Bloom nog.

0   0   0   0   0

Deze Amerikaanse topmuzikant van 68 wordt weer vader!

Zanger Billy Joel wordt binnenkort voor de derde maal vader. Dat heeft de 68-jarige zanger van hits als Uptown Girl, Piano Man en New York State of Mind verteld in een interview met het blad Belfast Telegraph. Joel krijgt het kindje met zijn vierde vrouw, ruiter Alexis Roderick (35). Het tweetal heeft al een dochter, Della Rose. De zanger heeft met zijn ex-vrouw Christie Brinkley ook nog een oudere dochter, Alexa Ray Joel (31). Joel gaat in 2018 weer op tournee. (BuzzE)

0   0   0   0   0

MAAK KANS: Vrijkaarten voor Night of the Proms in Ahoy

Night of the Proms, het grote feest van klassiek en pop, is op 18 november terug in Rotterdam Ahoy. Het orkest Antwerp Philharmonic Orchestra – onder leiding van de nieuwe dirigente Alexandra Arrieche – brengt muziek uit de laatste drie eeuwen. En daarnaast brengen popsterren hun grootste hits ten gehore, onder leiding van het huisorkest en jij kunt erbij zijn. Laat je gegevens achter en misschien ben jij wel de gelukkige winnaar!

0   0   0   0   0

Ook schoonzoon Frank Masmeijer verdachte in drugszaak

Nog een klap voor het gezin Masmeijer. Na de 8 jaar cel en de boete van acht duizend euro voor Frank wegens drugssmokkel, is er weer een schokkende ontdekking over de familie. Thijs Zeeman onthult dinsdagavond in Shownieuws dat de schoonzoon van Sandra en Frank, Arlind B., ook verdachte is in een drugszaak. Er is tegen hem een straf geëist voor drie jaar cel wegens drugshandel. De zaken van Frank en Arlind staan los van elkaar, maar er zijn wel opvallende gelijkenissen. Ze zijn alle twee betrokken bij een drugszaak en het gaat in beide gevallen ook om cocaïne. Arlind is het vriendje van Michelle, de dochter van Sandra en Frank. Thijs heeft Michelle meerdere malen ontmoet, toen hij bezig was met de documentaire ‘De Zaak Masmeijer’. Zij vertelde hem toen dat de gevangenis niet iets is voor haar familie. Ze refereerde toen natuurlijk aan haar vader, niet wetende dat haar vriendje dit nu ook misschien te wachten staat… (zie video) Het is nog altijd onduidelijk waar Frank Masmeijer momenteel is. De gevallen showmaster kreeg onlangs van het Openbaar Ministerie te horen dat hij acht jaar de gevangenis in moet. Frank zegt zelf in Nederland te zijn, maar Thijs Zeeman hoort nog altijd van verschillende bronnen dat hij op Aruba zit…

0   0   0   0   0

Melanie C. erg openhartig tegen onze Patrick

Melanie C. is in Nederland. In de jaren ’90 ligt de wereld aan haar voeten en is er geen kinderkamer zonder een poster aan de muur van Sporty – met Baby, Scary, Posh, Ginger Spice – te vinden. Volgende maand staat ze er tijdens de Night of the Proms alleen voor en Patrick heeft haar alvast gesproken.

0   0   0   0   0

Dionne Stax handtastelijk bij radio-dj

Een ongemakkelijk momentje in de studio bij Lex Gaarthuis. Dionne Stax was dinsdagochtend te gast in zijn programma Goeiemorgen Lex op Radio 10, waar zij hem uitdaagde om mee te lopen met de Vierdaagse in Nijmegen. Tijdens een interview voor de camera zit zij echter per ongeluk aan zijn achterwerk, tot hun grote hilariteit…

0   0   0   0   0

Pompeii

De film vertelt het verhaal van Milo (Kit Harington), een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia (Emily Browning), de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat zij al vergeven is aan een corrupte Romeinse senator (Kiefer Sutherland) en dat hijzelf verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius uit dreigt te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en doet hij er alles aan om haar te redden.

0   0   0   0   0

Royston Drenthe voor 3,5 miljoen euro opgelicht

Voormalig topvoetballer Royston Drenthe claimt dat hij bestolen is van 3,5 miljoen euro. Drenthe, die ooit furore maakt bij Real Madrid, houdt hier zijn oud manager Sigi Lens verantwoordelijk voor. Die is op z’n zachtst gezegd niet blij met het hele verhaal en noemt Royston een leugenaar.

0   0   0   0   0

Ook Bob Weinstein beschuldigd van intimidatie

Na de vele beschuldigingen aan het adres van Harvey Weinstein lijkt nu ook zijn broer Bob Weinstein in de fout te zijn gegaan. Een vrouwelijke werknemer van The Weinstein Company, het bedrijf dat de broers samen oprichtten, beschuldigt Bob van seksuele intimidatie. Dat meldt Variety. Amanda Segel, die als producent met Bob werkte aan het televisiedrama The Mist, zegt dat hij haar meerdere keren ‘romantische heeft benaderd’. Ook nodigde hij haar uit voor privédiners. Tijdens zo’n diner stelde de 62-jarige producer ‘zeer intieme vragen’. “Een simpel ‘nee’ zou genoeg moeten zijn”, zegt Segel. “Na een ‘nee’ zou iemand verder moeten gaan met zijn leven. Bob bleef aandringen dat hij vrienden wilde zijn. Maar hij wilde geen vriendschap. Hij wilde meer dan dat.” De intimidatie begon in 2016 en ging zo’n drie maanden door, totdat Segel een advocaat inschakelde. Hij liet het management van Weinstein Co. weten dat Segel ontslag zou nemen als Bob niet stopte haar lastig te vallen. Bob laat via een woordvoerder weten dat hij zich niet herkent in de beschuldigingen. Hij had vorig jaar een diner met Segel, maar ontkent dat hij zich toen ongepast heeft gedragen. “Het is heel jammer dat dat nu zo wordt uitgelegd”, staat in een verklaring. (BuzzE)

0   0   0   0   0

Nu al hilariteit bij Coen en Sander om genomineerde faamnamen van dit jaar

Ook dit jaar gaan 538 DJ’s Coen en Sander weer opzoek naar de leukste Faamnaam. Eerder gingen Hendy Keppy, Till Bal, en Ferry Kuhlman er al met deze twijfelachtige eer vandoor. De namenlijst van 2017 is bekend en zorgt nu al voor de nodige hilariteit bij de mannen.

0   0   0   0   0

Ontwerper Mychael Knight (39) van Project Catwalk overleden

Ontwerper Mychael Knight, deelnemer aan het derde seizoen van modetalentenshow Project Runway, is dinsdag op 39-jarige leeftijd overleden. In het programma, dat in Nederland wordt uitgezonden onder de naam Project Catwalk, ontpopte Mychael zich tot publiekslieveling. Hij werd uiteindelijk vierde, maar ging er wel van door met de populariteitsprijs, de Fan Favorite Award. In 2013 keerde de ontwerper terug in het programma als deelnemer van de All Star competitie van de show. Daar eindigde hij als achtste. Mychael bracht na zijn eerste deelname aan Project Runway een kleding- en een lingerielijn uit, en ontwierp volgens TMZ ook voor koffiemerk Starbucks. Afgelopen juli liet hij weten dat hij leed aan prikkelbaredarmsyndroom. Hij werd volgens de site in een ziekenhuis behandeld voor zijn problemen, maar overleed dinsdagaochtend. In een verklaring aan E! laat Lifetime, de zender die het programma uitzendt in de VS, weten verdrietig te zijn over het overlijden van Mychael. “Er is een groot talent verloren gegaan en we wensen zijn familie rust en troost in deze moeilijke tijd.” Project Runway-presentatrice Heidi Klum heeft dinsdag nog niet gereageerd op het overlijden van de ontwerper. (BuzzE)

0   0   0   0   0

Shrek Forever After

Na het verslaan van een boze draak, het redden van een schone prinses en het beschermen van het koninkrijk van zijn schoonfamilie is Shrek een gewone familieman geworden. Verlangend naar de tijd waarin hij nog een ‘echte Oger’ was en dorpelingen de stuipen op het lijf joeg, laat hij zich overhalen tot een deal met de gladde praatjesmaker Repelsteeltje. Shrek komt terecht in een akelige veranderde versie van Ver Heel Ver van Hier, waar Ogers opgejaagd worden, Repelsteeltje koning is en waar hij en Fiona elkaar nooit ontmoet hebben. Het is nu aan Shrek om dit alles ongedaan te maken in de hoop zijn vrienden te redden, de wereld te herstellen en zijn enige echte Ware Liefde terug te vinden.

0   0   0   0   0

Prins William zonder Kate naar Finland

Prins William gaat eind volgende maand op officieel bezoek naar Finland. Dat is dinsdag gelijktijdig bekendgemaakt door president Sauli Niinistö en Kensington Palace. Aanleiding voor de visite, waaraan aanvankelijk ook Catherine zou deelnemen, is de viering van het eeuwfeest van de onafhankelijkheid van Finland. De hertogin van Cambridge, in verwachting van haar derde kind, heeft nog teveel last van een ernstige vorm van ochtendmisselijkheid om een reis naar Finland te ondernemen. William gaat daarom alleen. Maar twee andere onderdelen van de voorgenomen trip, bezoeken aan de Finse buurlanden Zweden en Noorwegen, zijn doorgeschoven naar volgend voorjaar. William en Catherine maken de reizen formeel op verzoek van het ministerie van Buitenlandse Zaken, in de wetenschap dat het Verenigd Koninkrijk wel wat goodwill kan gebruiken. Daarnaast speelt mee dat koningin Elizabeth (91) een leeftijd heeft bereikt waarop ze haar reizen tot het allernoodzakelijkste beperkt en zelfs geheel afziet van verre reizen. Haar kinderen en kleinkinderen nemen de buitenlandse bezoeken over. Prins Harry bijvoorbeeld is volgende week in Denemarken, waar hij onder andere wordt ontvangen door koningin Margrethe. (ANP)

0   0   0   0   0

ZIEN: Grease-actrice is nu onherkenbaar

Actrice Stockard Channing is door de jaren heen een behoorlijke transformatie ondergaan. De bekende Grease-ster was vandaag te zien in een ochtendprogramma op de Britse televisie, maar veel kijkers hadden pas laat door dat hem om dezelfde actrice gaat… Stockard is inmiddels alweer 73 jaar en de vele bezoekjes aan de plastisch chirurg hebben haar uiterlijk behoorlijk doen veranderen. ‘Rizzo’ was te gast om haar nieuwe theaterstuk te promoten, al zullen weinigen het daar over hebben gehad… There are worst things she could do…….. like completely botch her face. Whyyyyyyy???? #StockardChanning #lorraine #growoldgracefully pic.twitter.com/R1vX9DVmUs — PMF182 (Paula) (@pmf182) October 17, 2017 What the hell had Rizzo done to her face?!?! #stockardchanning #lorraine — Lauren Stone (@Lollie_3) October 17, 2017 Rizzo from Grease looks mad — furiouspigeon (@furiouspigeon) October 17, 2017 My good god, I'd sue that plastic surgeon! #StockardChanning — Jane Richardson (@jane131013) October 11, 2017

0   0   0   0   0

Gordon is klaar met jonge knappe twintigers

Gordon neemt de zoektocht naar een man erg serieus in zijn nieuwe programma Gordon Gaat Trouwen… Maar met Wie?. Tegen Veronica Magazine zegt de 49-jarige zanger dat hij klaar is met jonge, knappe kerels. ”Het moet nu echt over een heel andere boeg.” Gordon zoekt een fijne, stabiele veertiger. ”De mensen zullen verbaasd zijn. Ook omdat ze zien dat ik écht op zoek ben, het is niet zomaar een spelletje.” Binnenkort gaat hij met vier mannen die aan dit plaatje voldoen, in ondertrouw. ”Dat blijkt te kunnen. De wet zegt blijkbaar niets over met meerdere mensen in ondertrouw gaan.” Eén dag voor de geplande bruiloft op 22 november in Zuid-Afrika maakt hij bekend met wie hij gaat trouwen. ”Ik heb gezegd dat ik, als puntje bij paaltje komt, niet trouw als ik niet echt iets voel.” Maar dat komt waarschijnlijk wel goed. Gordon heeft al meerdere mannen gekust. ”Wat denk je?! Ik moet toch weten wat voor vlees ik in de kuip heb?” Ook is er een aantal verliefd op de zanger. ”Heel scary vind ik dat. Het is één grote ego-boost. Ik was echt heel blij verrast om te zien hoe mannen over mij denken, en hoe aantrekkelijk ze me vinden.” Psycholoog Gordon is namelijk een beetje onzeker in de liefde. Hij heeft er in de show zelfs een gesprek over met een psycholoog. ”Echt waar, mensen die dit zien, gaan achter hun oren krabben: ‘Mijn god, nú valt het kwartje waarom hij zo is!”’ De zanger vervolgt: ”Als ik in een relatie zit, dan overlaad ik iemand met cadeaus. Zo probeer ik een man bij me te houden. Dat staat allemaal in verband met mijn opvoeding.” Mocht Gordons zoektocht naar een man niet gaan zoals hij had gehoopt, dan doet hij niet meer mee aan een nieuw seizoen. ”Dit wordt een eenmalig iets voor mij.” Mocht hij wel trouwen, dan hoeven kijkers ook geen vervolgrealityshow te verwachten. ”Nee, ik laat zien hoe ik verliefd word en met wie ik trouw en dan is het mooi geweest. Ik ben niet van plan om à la de Kardashians mijn leven op straat te gooien. Aan de andere kant: wie zal ’t zeggen?” (BuzzE)

0   0   0   0   0

Jolle Witschge klapt uit de school over Expeditie Robinson-ruzie

Joëlle Witschge had helemaal niets met een van haar Expeditie Robinson-collega’s. Op het Youtube-kanaal Concentrate doet zij dit in een interview met Holly Brood uit de doeken… De ‘onbekende Nederlander’ Imke zou al binnen een uur ruzie hebben geschopt met het model. ‘Als ik iemand moet wegstemmen, dan ben jij wat mij betreft het minst Robinson-waardig…’ zou ze hebben gezegd. Het zorgde bij de dochter van Richard Witschge al direct voor kippenvel… In hetzelfde interview onthult Joëlle dat het haar vader is gelukt om iets Expeditie Robinson binnen te smokkelen! In het filmpje hierboven is te zien wat precies…

0   0   0   0   0

Ook Reese Witherspoon onthult misbruik

Ook actrice Reese Witherspoon heeft persoonlijke nare ervaringen met seksueel misbruik in Hollywood. Ze was destijds nog maar zestien toen ze door een regisseur werd aangerand. De 41-jarige Witherspoon sprak erover op het evenement ELLE Women in Hollywood. ”Dit was een heel zware week voor vrouwen in Hollywood en vrouwen over de hele wereld”, zei Witherspoon volgens E! News. ”Ik heb mijn eigen herinneringen die ik me nog helder voor de geest kan halen. Ik lig er wakker van en vind het moeilijk om mijn gevoelens van angst te delen. En ik voel me schuldig, dat ik er niet eerder over heb gesproken.” ”Ik voel de afkeer van de regisseur die me aanrandde toen ik zestien jaar oud was. En ik ben boos op mijn agenten en de producenten die me het gevoel gaven dat ik erover moest zwijgen. Het klonk als voorwaarde om te kunnen blijven werken”, sprak Reese, wier achttienjarige dochter Ava Philippe in het publiek zat. Witherspoon: ”Ik wou dat ik hier kon vertellen dat dit in mijn carrière slechts een incident was, maar helaas was dat niet zo. Ik heb meerdere ervaringen met seksuele intimidatie en ik spreek er nauwelijks over. Maar dat is anders na het horen van alle verhalen van afgelopen dagen van veel dappere vrouwen. Daardoor voel ik me minder alleen. We hoeven onze ervaringen niet langer onder het tapijt te vegen. De waarheid is zeer bemoedigend voor mij en anderen. Het kan je echt helpen door eerlijk de waarheid te vertellen. Daardoor kan het leven anders worden voor de jonge vrouwen in deze zaal, want wij staan achter jullie. Het maakt me verdrietig hierover te praten, maar ik zou nalatig zijn als ik dat niet doe.” In de nasleep van het misbruikschandaal rond Harvey Weinstein treden veel actrices naar buiten over hun eigen ervaringen met seksueel geweld. Met de hashtag #MeToo moedigen ze op social media anderen aan hetzelfde te doen. (BuzzE)

0   0   0   0   0

Gerard Butler waardeert leven meer na ongeluk

Gerard Butler kijkt anders naar het leven na zijn motorongeluk van vorige week. De acteur waardeert het nog meer dan daarvoor, meldt ET Online. “Het ongeluk heeft me doen realiseren hoe kostbaar en waardevol het leven is”, aldus Butler. “Ik had heel anders terecht kunnen komen, waardoor ik het misschien niet had overleefd.” De 47-jarige acteur liep een gebroken voet, meerdere kneuzingen en snijwonden op, maar verscheen maandag desondanks op de rode loper van zijn nieuwste film Geostorm. Butler werd tijdens een motorrit door Los Angeles afgesneden door een automobilist. “Ik werd geraakt door de auto en vloog door de lucht. Daarna viel ik neer en voelde ik meteen pijn.” Omstanders belden het alarmnummer en een ambulance bracht hem naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. (BuzzE)

0   0   0   0   0

Laatste loodjes voor Marly

Voor de hoogzwangere Marly van der Velden zijn het de laatste loodjes. Zij heeft zich, zo vlak voor de bevalling, samen met haar hartsvriendin Carolien Spoor flink laten verwennen…

0   0   0   0   0

Show Update: Paniek thuis bij Nicolette Kluijver

In deze Show Update: Grote paniek thuis bij Nicolette Kluijver…

0   0   0   0   0

Show Update: Bauers vieren mijlpaal!

In deze Show Update: Een mijlpaal voor de familie Bauer!

0   0   0   0   0

Bekendste beer maakt dansje met echte prinses


0   0   0   0   0

16 oktober 2017 Shownieuws Vroege Editie

Shownieuws is er elke werkdag en ook in het weekend om 22.50 uur.

0   0   0   0   0

Patrick bij VIP-opening nieuwe Amsterdamse hotspot

Maandagavond is er een nieuw hip restaurant geopend in Amsterdam. Sterren zijn helemaal weg van het internationale concept. En één van de filialen in New York was zelfs regelmatig te zien in de serie ‘Sex and the City’. Zojuist werd de Nederlandse variant geopend tijdens een speciale VIP-night. En zeg je VIP, dan zeg je Patrick.

0   0   0   0   0

Deze sterren praten openhartig over borstkanker

Een maand lang wordt er wereldwijd extra veel aandacht gevraagd voor borstkanker. Ook een aantal sterren heeft met deze vreselijke ziekte te maken gehad. Door over hun heftige ervaringen te praten hopen ze op meer bewustwording.

0   0   0   0   0

Winston en Renate maken zich op voor Circus Gerschtanowitz

De circustent is opgezet, de piste schoongeveegd en spreekstalmeester Winston en zijn Renate zijn er al helemaal klaar voor. Vanaf volgende week zaterdag is Circus Gerschtanowitz officieel geopend en wordt het hooggeeërde publiek getrakteerd op de meest uiteenlopende acts.

0   0   0   0   0

BNers halen hun hart op tijdens Star Wars-tentoonstelling

De nieuwe Star Wars-film verschijnt pas in december. Maar de echte diehards kunnen hun hart nu al ophalen op de Star Wars-tentoonstelling. Deze is in het bijzijn van bekend Nederland geopend. En Mark was erbij.

0   0   0   0   0

Iedereen geniet van Angelos fijne worst


0   0   0   0   0

16 oktober 2017 Shownieuws Late Editie

Shownieuws is er elke werkdag en ook in het weekend om 22.50 uur.

0   0   0   0   0

Show Update: Andr en Monique weer herenigd

In deze Show Update: André Hazes is eindelijk weer herenigd met zijn gezin. Na twee weken in een hotel te hebben geslapen, lag hij vannacht weer met Monique en zijn zoon in bed!

0   0   0   0   0

Johan, wil je met me tongen?

Billy en Johan flirten er nog steeds flink op los. Werd de blondine vorige week nog verrast met een sexy dans van Johan, nu is het haar beurt. En Billy windt er geen doekjes om…

0   0   0   0   0

Levchenko schittert als zanger

Evgeniy Levchenko is van alle markten thuis en dat blijkt wel uit dit muzikale filmpje…

0   0   0   0   0

Jan Versteegh voor altijd verliefd

Jan Versteegh zit na de geboorte van zijn dochtertje Lulu op een grote roze wolk. Op Instagram laat hij weten dan ook geen moment van de kleine meid te willen missen en zelfs niet meer naar bed te willen. ”Nooit meer slapen. Voor altijd verliefd. ❤️” schrijft hij bij het kiekje waar zijn dochtertje op zijn borst ligt te slapen. Vorige week werd Jan voor de allereerste keer vader en zag de kleine Lulu het levenslicht.  

0   0   0   0   0

Zeer pijnlijke ontmaskering voor Kim-Lian

Kim-Lian van der Meij waagt zich aan de beroemde ‘Black Mask’, oftewel een zwart gezichtsmasker. Het masker schijnt voor een prachtige huid te zorgen, maar pijnlijk is het wel! Op Instagram plaatst Kim-Lian een video waarbij we zien hoe pijnlijk het verwijderen van het masker is. Daarbij schrijft zij: Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden #amehoela #ditdoeiknooitmeer”

0   0   0   0   0

Ren van der Gijps nieuwe liefde vertelt over hun romance

Voetbalanalist René van der Gijp is weer verliefd! Na een emotionele periode waarin zowel zijn levenspartner als zijn moeder overlijdt, is het Minouche, ‘het meisje van het schoolplein’, die het hart van René weer sneller laat kloppen…

0   0   0   0   0

Show Update: Humberto hand in hand met Ineke

In deze Show Update: Na een maandenlange dip lijkt het erop dat Humberto Tan en zijn partner Ineke hun relatie weer nieuw leven in hebben geblazen. Ze verschenen zaterdag hand in hand in het openbaar…

0   0   0   0   0

Fikse tegenvaller voor Olcay!

Onlangs is Olcay Gulsen hoopvol begonnen aan haar strijd tegen de kilo’s, maar helaas valt het resultaat haar vandaag behoorlijk vies tegen.

0   0   0   0   0

Lionel Messi wordt weer vader!

Top voetballer Lionel Messi verwacht een derde kindje! Dat maakte zijn echtgenote Antonella Roccuzzo dit weekend bekend op Instagram…

0   0   0   0   0

Lentebaby voor Chantal Janzen

Chantal Janzen verwacht ‘ergens in het voorjaar’ te bevallen van haar tweede zoontje. Dat verklapt de presentatrice maandag in een kort filmpje op haar website &C. De 38-jarige blondine is op dit moment ruim drie maanden zwanger. “We hebben in ieder geval de drie maanden gehad”, vertelt ze. Janzen maakte vrijdag via Instagram bekend in verwachting te zijn van een jongetje. Samen met haar man Marco Geeratz heeft zij al een zoon van acht. (BuzzE)

0   0   0   0   0

Harvey Weinstein uitgekotst door heel Hollywood

Hollywood reageert verheugd op het bericht dat Harvey Weinstein met onmiddellijke ingang uit de organisatie van de Oscars is gezet. Door de vele beschuldigingen van aanranding en verkrachting aan het adres van de film producent laten veel collega’s hem vallen als een baksteen.

0   0   0   0   0

Bekende Nederlanders aan het denken gezet bij premire De man van je leven

Susan Visser en Liz Snojink schitteren vanavond in het DeLaMar tijdens de première van ‘De man van je leven’. Een komisch stuk met een lach en een traan dat voor veel BN’ers tot denken aan zet.

0   0   0   0   0

Xess Xava viert zijn 2e verjaardag: een kleine sfeerimpressie

Goedenavond. Wild West-taferelen in ‘t Franse Cannes vandaag. Voor de tweede verjaardag van Xess Xava worden kosten noch moeite gespaard door Yolanthe en Wesley. Tante Deborah, de zus van Yolanthe geeft een kleine sfeerimpressie.

0   0   0   0   0

Gezinsuitbreiding voor Dafne Schippers

Dafne Schippers hoeft niet alleen te zijn! Onze koningin op de atletiekbaan heeft sinds kort een puppy, die ongetwijfeld elke dag met smart wacht op de thuiskomst van baasje Dafne!

0   0   0   0   0

Game of Thrones-actrice gaat trouwen!

Sophie Turner, de actrice die in Game of Thrones het personage Sansa Stark speelt, gaat trouwen! Haar vriend Joe Jonas heeft haar ten huwelijk gevraagd…

0   0   0   0   0

15 oktober 2017 Shownieuws Late Editie

Shownieuws is er elke werkdag en ook in het weekend om 22.50 uur.

0   0   0   0   0

Kees Tol en Nick en Simon hebben opnieuw niks in Talenten zonder Centen

Kees Tol en Nick & Simon hebben opnieuw geen eten, geen drinken en geen stuiver op zak. In het nieuwe seizoen, van ‘Talenten zonder Centen’, krijgen de heren hulp van BN’ers. Onder anderen Leontine Borsato, Kim-Lian van der Meij en Herman den Blijker gaan dit seizoen mee.

0   0   0   0   0

Angela Schijf in theater met bijzondere familievoorstelling

Angela Schijf staat vanaf vandaag in het theater met een bijzondere familievoorstelling; de ‘4 Jaargetijden’. Een show over klassieke muziek, iets waar haar drie dochters in tegenstelling tot veel andere tieners helemaal fan van zijn.

0   0   0   0   0

Koos op bezoek bij Henny Huisman: een eigen museum!

De Soundmixshow, de mini playback show; wie kent deze klassiekers van Henny Huisman niet? De zelfverklaarde fossiel van de Nederlandse televisie wordt geëerd met een museum waarin oude tijden herleven. Voor Koos een goede reden om bij Henny langs te gaan.

0   0   0   0   0

Najib & Jandino live in De Kuip

Registratie van de cabaretshow van comedians Najib Amhali en Jandino Asporaat op 1 juli 2017 in De Kuip. Het optreden werd omlijst door een muzikaal programma met een paar van de populairste acts van dit moment.

0   0   0   0   0

Mijlpaal voor dochter Nicolette van Dam!

Een mijlpaal voor Lola, de 5-jarige dochter van Nicolette van Dam… Zij kan namelijk al lezen! En daarom terecht dat Nicolette oh zo trots is!

0   0   0   0   0