Showbizznetwork

This is the post from Showbizznetwork FEEDS


Inspector Morse op nieuwe donderdagdetective RTL8

RTL8 komt op de donderdagavond met een nieuwe detectiveserie. De afgelopen maanden heeft de eigengereide inspecteur Jack Frost in ‘A Touch Of Frost’ verschillende ingewikkelde zaken opgelost. Maar vanaf donderdag 26 oktober neemt ‘Inspector Morse’, gespeeld door John Tawn, het misdaad-stokje over. Deze norse maar intelligente hoofdinspecteur van de Thames Valley Police lost samen met zijn assistent sergeant Lewis (Kevin Whately) moorden in en rond de universiteitsstad Oxford op.  In het eerste seizoen van de serie wordt een goede vriendin van inspecteur Morse dood gevonden. Het lijkt alsof ze zelfmoord gepleegd heeft, maar Morse vermoedt dat ze om het leven gebracht is. Als een van haar buren ook dood wordt aangetroffen, gaat hij op onderzoek uit. Detectives op donderdag: Inspector Morse vanaf donderdag 26 oktober om 20.30 uur bij RTL8. Het bericht Inspector Morse op nieuwe donderdagdetective RTL8 verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

RTL 7 Fight Night presenteert Joshua vs. Takam

RTL7 komt op zaterdag 28 oktober live vanuit het Principality Stadion in Cardiff, dat het strijd toneel is van de kraker Joshua vs. Takam. Ruim 70.000 uitzinnige boksfans zullen dit gevecht live aanschouwen. Rond de klok van 23.00 uur, direct na de uitzending van de European Championships Darts, wordt er overgeschakeld naar het Principality Stadion voor een live verslag van de wedstrijd. Marcel Maijer presenteert de avond samen met analist en co-commentator Arnold Vanderleyde. De ervaren Carlos Takam vervangt oorspronkelijke uitdager Kubrat Pulev, die door een schouderblessure genoodzaakt was de wedstrijd tegen Joshua af te zeggen. Van de 39 keer dat Takam de ring betrad, wist hij deze 35 keer winnend te verlaten. Anthony Joshua is dé te kloppen man en verdedigt drie wereldtitels. Hij bokste tot nu toe negentien wedstrijden als prof en won ze allemaal met een technische knock-out. In aanloop naar het gevecht op zaterdag 28 oktober, zendt RTL 7 zondagavond 22 oktober een documentaire uit over Anthony Joshua. Halverwege 2012 wordt hij een held in Engeland als hij de Olympische titel in het zwaargewicht wint. Ondanks zijn sterrenstatus blijft de Brit in de rest van de wereld een grote onbekende. Anthony Joshua: The Fight Of My Life, zondag 22 oktober 22.40 uur bij RTL 7 RTL 7 Fight Night: Joshua vs. Takam, zaterdag 28 oktober 23.00 uur bij RTL 7 Het bericht RTL 7 Fight Night presenteert Joshua vs. Takam verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Astrid Bussink nieuwe eindredacteur VPRO-Jeugd

Astrid Bussink wordt vanaf januari 2018 de nieuwe algemeen eindredacteur van VPRO-Jeugd. Daarmee volgt ze Anna van der Staak op die vanaf dan met pensioen gaat. Van der Staak is op freelance basis nog actief ze zal jeugddrama (series en films) blijven begeleiden. Anna van der Staak, die sinds 1990 bij de VPRO werkzaam is, heeft veel beginnende talentvolle makers een platform geboden.  Villa Achterwerk, dat vele klassiekers voortbracht die bij menigeen die ermee opgroeide verankerd zitten in de herinnering. Onder leiding van Van der Staak droegen zij bij aan de eigenzinnige en herkenbare positie van de VPRO binnen de jeugdprogrammering van de Publieke Omroep. Villa Achterwerk was een begrip, wars van brave boodschappen maar met verfrissend veel ruimte voor absurditeit en experiment. Bussink (1975), studeerde aan de AKI in Enschede en deed haar Master in Film aan de University of Edinburgh. Sindsdien heeft ze verschillende prijswinnende documentaires gemaakt, waaronder ook jeugddocumentaires zoals Achter de Toren (Gouden Kalf 2013) en Giovanni en het Waterballet (Beste Jeugdfilm Berlinale 2015). In haar nieuwe functie zal Bussink de VPRO jeugdprogrammering verder uitbouwen en onderzoeken hoe deze ook multimediaal het publiek kan bereiken. Foto: VPRO Het bericht Astrid Bussink nieuwe eindredacteur VPRO-Jeugd verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Mattie morgen op plek Luuk Ikink in RTL Boulevard

Mattie Valk neemt morgen de plek van Luuk Ikink in RTL Boulevard over. De Qmusic-dj is zaterdagavond de co-host van het entertainmentprogramma van familiezender RTL4 en treedt daarmee in de voetsporen van Fatima Moreira de Melo, die vorig weekend op de plek van Luuk stond. De radio-dj is geen onbekende in RTL Boulevard. Mattie was in 2015 en 2016 ook al regelmatig te zien in RTL Boulevard als vervanger van deskundige Albert Verlinde, maar verscheen sinds de vernieuwingen van RTL Boulevard niet meer aan de desk van het entertainmentprogramma. Mattie domineerde dit voorjaar zelf het showbizz-nieuws, toen er een einde kwam aan het duo ‘Mattie & Wietze’. Vlak na het 5-jarig jubileum van de ochtendshow van Mattie en zijn radio-college Wietze de Jager kwam het nieuws naar buiten dat Mattie en Wietze in gesprek waren met concurrent Sky Radio. Van de radiotransfer kwam niks terecht, toen Mattie besloot om een solocontract te tekenen bij radiozender Qmusic en zonder Wietze verder te gaan. Na een maandenlange mediastilte maakte Wietze begin deze maand zijn comeback in de media als presentator van Shownieuws, de concurrent van RTL Boulevard. Lees ook: Bridget, Miljuschka en Nicolette presenteren weekendeditie RTL Boulevard Lees ook: Frank Dane tijdelijk co-host van weekendeditie Boulevard Foto: Qmusic Het bericht Mattie morgen op plek Luuk Ikink in RTL Boulevard verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Chantal Janzen met nieuw programma Doe het lekker zelf!

Chantal Janzen komt met het nieuwe RTL4-programma Doe het lekker zelf! In het programma gaan creative alleskunners de strijd met elkaar aan. Zo blijkt uit een nieuwe kandidatenoproep van de familie zender. “Ben jij een creatieve alleskunner die het leuk vindt de strijd aan te gaan met andere Crea Bea’s en Handige Harry’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!”, luidt de oproep. De opnames van het nieuwe programma vinden plaats in december en januari. De minimale leeftijd voor deelname aan dit programma is 16 jaar. Meer details zijn niet bekend, net als een uitzenddatum. Aanmelden kan via de website van RTL. Het bericht Chantal Janzen met nieuw programma Doe het lekker zelf! verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

RTL4 met Britse misdaaddramaserie Loch Ness

RTL4 komt vanaf zondag 5 november met de misdaadserie Loch Ness. In de nieuwe serie is te zien hoe een hechte gemeenschap steeds verder wordt verscheurd door angst, achterdocht en verdriet. De bewoners van het dorpje Lochnafoy, aan het mysterieuze meer van Loch Ness, worden opgeschrikt door de dood van pianoleraar Niall Swift (Jordan McCurrach). Rechercheur Annie Redford (Laura Fraser) onderzoekt de moord en raakt verstrikt in een web vol leugens en bedrog. Alles lijkt te beginnen met een grap, als een groepje vrienden botten en ingewanden steelt bij het plaatselijke slachthuis en deze neerlegt bij het meer van Loch Ness. Hun prank lijkt geslaagd als journalisten denken dat dit de resten zijn van het beruchte Monster van Loch Ness. Detective Redford probeert zo snel mogelijk een eind te maken aan deze onzin en laat de dierlijke resten opruimen. Als tussen het slachtafval een mensenhart gevonden wordt, slaat echter de paniek toe. Loch Ness vanaf zondag 5 november vanaf 21.30 uur bij RTL4. Foto: ITV Global Entertainment Ltd Het bericht RTL4 met Britse misdaaddramaserie Loch Ness verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

OG3NE opent achtste seizoen The Voice of Holland

De meiden van OG3NE openen vanavond het achtste seizoen van The Voice of Holland. “It’s been a while… but we’re back at The Voice studios kijk naar TVOH op RTL4 voor een héle speciale opening van het nieuwe seizoen”, zo laten de meiden weten via Instagram. RTL4 start vanavond met nieuwe seizoen van de talentenjacht. Dit seizoen heeft de zender een aantal veranderingen aangebracht. Zo is het decor van de Blind Auditions compleet vernieuwd. Zo staan de talenten in het nieuwe decor nog dichterbij bij hun familie. Daarnaast zijn er niet zes maar zeven afleveringen van de Blind Auditions en zijn de liveshows teruggebracht van zes naar vier. Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is vanaf vanavond 20.30 uur te zien bij RTL4. Lees ook: RTL vernieuwt achtste seizoen The Voice of Holland Foto: AVROTROS / William Rutten Het bericht OG3NE opent achtste seizoen The Voice of Holland verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Expeditie Robinson Column 7: Er zijn geen zekerheden.

In het programma zijn er geen zekerheden, soms wordt er iets volledig omgegooid en soms zorgen de deelnemers ervoor dat zaken die bijna een zekerheid lijken ineens toch geen zekerheid blijken te zijn. De enige zekerheid die we dit jaar hebben is dat comédienne Soundos, die hier allesbehalve grappig is  nadat ze weg is gestemd maar een doel voor ogen heeft: wraak halen. En wraak met een “W”. Na de vorige aflevering wisten we dat Shelly een discussie aan zou gaan met Kaj en Danny met wie zij een pact had gesloten, een pact dat zonder overleg met haar veranderd werd. Maar na uitleg werd dit al snel geaccepteerd. Zekerheid 1: Mr. Robinson hemzelf, Niels is sterk in proeven zorgt voor het meeste eten op Noord, maar is toch niet gelukkig. En Niels zijn nadrukkelijke beter weten en soms botte manier van communiceren zorgt voor discussies, vooral Marieke heeft het wel gehad met hem. Wordt deze sterkste speler van Noord hierdoor weggestemd? Zekerheid 2: Imke en Carlos  waren heel dikke maatjes, en als Carlos aankomt op Zuid is Imke wel heel  erg enthousiast, te enthousiast misschien? Zekerheid 3: Op het eiland van de onbekenden is Caroline vrijwel zeker van haar overwinning in de evenwichtsproef volgens Soundos. Herold zijn zwakte tijdens de laatste proef zorgt ervoor dat Soundos en Caroline besluiten hem te breken omdat hij zichzelf toch al aan het breken is en  trekken Marlé hierin mee, door minder te eten zal Herold zwakker worden en zeker snel van de evenwichtsbalk vallen. Zekerheid 4: Richard zal de proef saboteren als zijn dochter Joëlle nog in het andere team zit, hij vind het stom dat hij dit vorige proef al niet gedaan heeft. Dit omdat zijn team steeds de sterkste bleek in de proeven. Wat zekerheid 1 betreft, een grappend bedoelde discussie tijdens het koken van Marieke gaat Niels weer uit zijn plaat en zie je dat de anderen duidelijk hun wenkbrauwen fronsen. Niels zijn arrogante en botte houding begint zich duidelijk tegen hem te keren. Wat zekerheid 2 betreft, Imke en Carlos beseffen dat zij de proef moeten winnen om veilig te zijn. Wat zekerheid 3 betreft Herold die in heeft gestemd met minder eten wil de expeditie niet van zijn eiland verlaten hij wil de “echte” expeditie in, beseft dat hij hiervoor een evenwichtsproef moet winnen en gaat hierop oefenen. Tijdens en na de proeven blijkt wat alle bijna zekerheden waard zijn. Tijdens de evenwichtsproef  is engel der wrake Soundos die als eerste te water stort en haar zo vurig verlangde wraak uit moet stellen, maar Caroline die het steeds maar nipt verloor verliest nu haar evenwicht sneller dan verwacht en de toch niet zo gebroken Herold heeft baat bij het oefenen en wint de evenwichtsproef Tijdens de proef tussen Noord en Zuid ontdekt Richard dat zijn dochter er niet meer bij is dus hoeft hij de proef van zijn team niet te saboteren. Er moeten ballen via een houten balk omhoog bewogen worden langs een plank met gaten, een proef die we al eens eerder gezien hebben in een eerder jaar Robinson. Elke bal die uiteindelijk door een gat bovenin valt kan gebruikt worden als munitie om op doelen te schieten. Het team dat als eerste 2 doelen raakt wint. Imke die de vorige aflevering weggestemd leek te worden maar toch mocht blijven van Kaj en Danny bewijst haar waarde door al heel snel het spel  te snappen en meerdere ballen door het juiste gat te krijgen waardoor haar team meerdere schoten op de doelen mag lossen, die echter missen. Kaj raakt hierdoor van overtuigd dat zijn team toch weer de proef gaat verliezen. En het lijkt een zekerheid als team Noord als eerste een doel raakt, vlak daarna gevolgd door Zuid maar uiteindelijk raakt Zuid als eerste het tweede doel en winnen zij de proef. Dus Imke en Carlos zijn zeker. Over blijft tenslotte de vraag of zijn teamgenoten Niels zat zijn. Het lijkt erop dat dit zo is, maar omdat Niels zijn gouden stem heeft en ze er zeker van zijn dat hij deze in zal zetten om zichzelf te beschermen besluiten Richard, Anouk en Marieke op Roeland te stemmen die daardoor dan zeker het veld zal moeten ruimen. Naar als de stemmen worden geteld blijkt dat  Niels nog een verassing uit zijn hoge hoed zal toveren, hij gebruikt zijn gouden stem niet voor zichzelf maar voor Roeland. Alle stemmen op Roeland komen te vervallen. Roeland en Niels stemmen op Richard en  dus is het Richard die de expeditie moet verlaten. Het bericht Expeditie Robinson Column 7: Er zijn geen zekerheden. verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Demi Lovato en Kesha treden op tijdens MTV EMA 2017

Shawn Mendes, Demi Lovato, The Killers, Kesha, Camila Cabello en Stormzy treden op tijdens de MTV EMA 2017 in Londen. Dat heeft MTV vandaag bekend gemaakt. Ook maakte de zender bekend dat Natalie Dormer bekend van Game of Thrones, internet-persoonlijkheid Madison Beer en zangeres en actrice Sabrina Carpenter bekend van Girl Meets World awards gaan uitreiken.  Binnenkort maakt de zender meer artiesten bekend gemaakt die aanwezig zijn tijdens MTV EMA. Dit jaar maken Chef’Special, Lil’ Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve kans op de felbegeerde award voor Best Dutch Act. Tijdens de MTV EMA Pre-Party in Sir Adam in Amsterdam reiken MTV-host Kay Nambiar en vlogger Monica Geuze op maandag 6 november de award voor Best Dutch Act uit. Foto: Screenshot YouTube Het bericht Demi Lovato en Kesha treden op tijdens MTV EMA 2017 verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Nieuwe serie Adieu God? is soms Hello God!

NPO 2 komt vanaf 22 oktober met een nieuwe EO serie uit het programma Adieu God?. In het nieuwe seizoen dat dit seizoen een iets andere opzet heeft zijn dit seizoen Dennis Honing, Stephan Sanders, Erik Scherder, Jessica Durlacher en Charles Groenhuijsen te gast. Liefhebbers van het programma zien dit seizoen niet alleen mensen die het geloof vaarwel hebben gezegd, maar ook gasten die juist nieuwsgierig zijn naar wat het geloof hen kan bieden. In eerdere seizoenen interviewde Tijs bekende Nederlanders die kerkelijk zijn opgevoed, maar later in hun leven zijn losgeraakt van de kerk. “Maar wie heel precies kijkt naar ‘Adieu God?’, zal in de afgelopen seizoenen een verandering hebben opgemerkt,” vertelt Tijs deze week in EO-Visie. In de nieuwe serie wijkt het programma soms iets af van het ‘oorspronkelijke stramien’. “Een kerkelijke opvoeding is geen voorwaarde meer om in het programma te komen.” In de tweede aflevering is Jessica Durlacher te gast; zij is niet kerkelijk opgevoed. “Uit allerlei interviews die wij met haar lazen, maakten we op dat ze zichzelf wel, min of meer, gelovig noemt. Dat wekte onze belangstelling. Het leverde naar ons idee een boeiend gesprek over God en geloof op,” zegt Tijs in zijn column. Adieu God? vanaf 22 oktober, 23.45 uur, NPO 2 Het bericht Nieuwe serie Adieu God? is soms Hello God! verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Omroep West live bij Volvo Ocean Race

Omroep West komt dit weekend live vanaf de start van de Volvo Ocean Race: de langste en zwaarste zeilrace ter wereld. Op zondag 22 oktober vertrekken de boten voor de eerste etappe van Alicante in Spanje naar Lissabon in Portugal. Omroep West zal het hele weekend uitzenden en reportages maken in Alicante, die in diverse uitzendingen en live-streams online te horen en zien zijn. In juni 2018 finishen de boten in Den Haag. De Volvo Ocean Race is de langste en zwaarte zeilrace ter wereld. Na 46.000 zeemijlen zullen de boten in juni 2018 voor het eerst in de geschiedenis in Den Haag finishen. Omroep West volgt de race van de start tot en met de finish. Omroep West programmamakers Menno Tamming, Herman Nanninga, Danny van den Bosch en Jim van der Deijl zijn daarom dit weekend in Alicante om diverse reportages en programma’s te maken voor 89.3 Radio West, TV West Foto: Thierry Martinez Het bericht Omroep West live bij Volvo Ocean Race verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Voormalig tv-presentator Frits Bom overleden

Voormalig tv-presentator Frits Bom is donderdag op 73-jarige leeftijd overleden. Hij stierf na een kort ziekbed in het bijzijn van zijn echtgenote en zijn zonen in Spanje, waar hij woonde. Daar zal ook in besloten kring afscheid van hem worden genomen. Zijn familie vraagt om privacy. Rotterdammer Bom is 73 jaar geworden. Hij was jarenlang het gezicht van consumentenprogramma’s van de VARA. Voor de omroep maakte hij onder meer De Vakantieman, De Ombudsman en De Konsumentenman. Foto: Screenshot YouTube Het bericht Voormalig tv-presentator Frits Bom overleden verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Geen tweede seizoen voor dramaserie Vlucht HS13

Er komt geen vervolg op de KRO-NCRV dramaserie Vlucht HS13 met Katja Schuurman in de hoofdrol. Dat bevestigd een woordvoerder van KRO-NCRV aan Showbizznetwork. Eerder deed Katja Schuurman uitspraken in het programma Naar bed met Irene dat er gesprekken zouden worden gevoerd over een mogelijk tweede seizoen. Volgens Schuurman waren de kijkers bijzonder ontevreden over de slotaflevering van de serie, die voor nogal veel vragen zorgde. VLucht HS13 is gebaseerd op de succesvolle Turkse dramaserie The End. De serie staat in het teken van de succesvolle zakenvrouw Liv. Ineens staat haar leven op zijn kop door een vliegtuigramp waarbij haar man Simon betrokken zou zijn. Simon, een drukke arts die op weg naar een medische conferentie in Barcelona zou zijn, blijkt echter niet aan boord van het vliegtuig te zijn. De eerste aflevering van Vlucht HS13 werd uitgezonden in september 2016 en wist 774.000 kijkers te scoren op NPO3. Naast Schuurman speelden ook Jeroen Spitzenberger en Daniël Boissevain een hoofdrol in de dramaserie. Foto: KRO-NCRV / Dilani Butink Het bericht Geen tweede seizoen voor dramaserie Vlucht HS13 verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Mark Rutte presenteert nieuw kabinet bij de NOS

Dionne Stax en Ron Fresen presenteren donderdag 26 oktober een eenmalige special NOS Presentatie Kabinet Rutte III. Mark Rutte stelt in het programma dat vanaf 20.30 uur te zien is, het nieuwe kabinet voor. Fresen en Stax zullen vanuit de premier en vicepremiers interviewen. Politiek verslaggevers Nynke de Zoeten en Albert Bos gaan in gesprek met de ministers. De ‘Formatievloggers’ Xander van der Wulp, Joost Vullings en Vincent Rietbergen stellen op eigen wijze de staatssecretarissen aan de kijkers voor. Op de radio is die avond ook een speciale uitzending vanuit Den Haag waarin nieuwe kabinetsleden worden geïntroduceerd. De beëdiging van de nieuwe bewindslieden en de bekende bordesfoto met koning Willem-Alexander zijn overdag live te volgen bij de NOS, op televisie, radio en online. In de avond zendt de NOS een speciaal tv- en radioprogramma uit waarin het nieuwe kabinet wordt voorgesteld. NOS Presentatie Kabinet Rutte III vanaf 20.30 uur op NPO1 Foto: NPO Het bericht Mark Rutte presenteert nieuw kabinet bij de NOS verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Frits Spits presenteert Nationale Taaldebat

Frits Spits presenteert op zaterdag 4 november het Nationale Taaldebat over verschillende taalkwesties op NPO Radio 1. “Wij voeren dit eerste nationale taaldebat op een prachtige toepasselijke plek, te midden van miljoenen gedrukte letters in de universiteitsbibliotheek. We willen bespreken wat in dit tijdsgewricht het meest leeft bij taalliefhebbers”.  laat Frits Spits, die kort geleden een prijs ontving van het Genootschap Onze Taal voor zijn tomeloze inzet voor de Nederlandse taal weten. Naast debatten over de hete hangijzers in het Nederlands taalgebruik, zijn er muzikale optredens van onder meer zangeres Trijntje Oosterhuis. In het programma De Taalstaat leidt Spits debatten over uiteenlopende taal-onderwerpen. Zoals de opmars van genderneutrale taal, de verengelsing van het hoger onderwijs en de rol van sociale media in ons taalgebruik. Het NPO Radio 1 Nationale Taaldebat is een samenwerking van NPO Radio 1-programma De Taalstaat (KRO-NCRV), de Volkskrant en de Letterenfaculteit van de Radboud Universiteit Nijmegen. Het programma is op 4 november te horen op NPO Radio 1 tussen 11.00 en 13.00 uur. Foto: KRO-NCRV Het bericht Frits Spits presenteert Nationale Taaldebat verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

RTL4 blaast datingshow Op Goed geluk nieuw leven in

RTL4 blaast de datingshow Op Goed Geluk nieuw leven in. De datingshow is vanaf 13 januari te zien op de zaterdagavond van de zender. Dat heeft een woordvoerder laten weten. Het programma was van 1987 tot 1992 te zien bij de TROS, waar het iedere uitzending enorm veel kijkers wist te scoren. De presentatie was toen in handen van Carry Tefsen. Wie de presentatie van het programma nu voor zijn rekening neemt is niet bekend. Meer details over de terugkeer van het programma worden op een later moment bekend gemaakt. In het programma Op Goed Geluk krijgen alleenstaande mensen de gelegenheid om uit drie kandidaten de ideale partner te vinden. Het programma trok in haar eerste jaren enorm veel kijkers, echter De keuze wordt bepaald door de antwoorden van de kandidaten, die voor degene die de vragen stelt niet te zien is. Het kersverse stel krijg een reis aangeboden die later aan bod komt in het programma. Foto: RTL Het bericht RTL4 blaast datingshow Op Goed geluk nieuw leven in verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

RTL5 laat BNers 20 kilo aankomen voor nieuwe tv-show

RTL5 komt met een nieuw programma waarin vier bekende Nederlanders 20 kilo aankomen. Het gaat om sterren die veel met sport, voeding en hun lichaam bezig zijn. Zij worden gekoppeld aan onbekende Nederland met een ongezonde levensstijl. Producent No Pictures Please maakt voor RTL5 het nieuwe programma Mijn vet beroemde coach. In de nieuwe show worden vier bekende Nederlanders gekoppeld aan een onbekende Nederlander die lijdt aan overgewicht door zijn ongezonde levensstijl. De BN’ers die vervolgens 20 kilo aankomen gaan vervolgens met de onbekende Nederlanders weer 20 kilo afvallen. Ewout Genemans hoopt door het in beeld brengen van dit proces de kijker te motiveren om gezonder te gaan leven. Wanneer het nieuwe programma te zien is, wie de deelnemers zijn en wie het presenteert wordt later bekend gemaakt. Foto: RTL Het bericht RTL5 laat BN’ers 20 kilo aankomen voor nieuwe tv-show verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

BNNVARA brengt exen bij elkaar in nieuw programma

BNNVARA komt met een nieuw programma waarin het exen bij elkaar brengt. In het programma Een nacht met mijn ex word geprobeerd om voormalige geliefden terug bij elkaar te brengen. In elke afleveringen komen drie koppels een nacht bij elkaar om te bespreken waar het is misgegaan en of de liefde hen nog terug kan komen. “Die wens leeft in elk geval bij een van de twee sterk. Ze ontmoeten elkaar in een appartement waar speciaal voor dit programma een aantal camera’s is opgehangen. Het heeft een beetje de sfeer van First Dates.”, zo laat de producent van het nieuwe programma weten. Een nacht met mijn ex dat van oorsprong een Engelse tv-formulier is. Het programma word daar uitgezonden als One night with my ex. De Nederlandse versie is vanaf maart te zien op NPO 3. Foto: BNNVARA Het bericht BNNVARA brengt exen bij elkaar in nieuw programma verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Tweede seizoen voor kennisquiz Mensenkennis

SBS6 komt volgend jaar met een nieuw seizoen Mensenkennis. Het door Winston Gerschtanowitz gepresenteerde programma, keert terug in 2018 met een tweede seizoen. Dat heeft SBS vandaag laten weten. Mensenkennis dat de afgelopen acht weken te zien was op de dinsdagavond vormde samen met De Perfecte Vraag dat wordt gepresenteerd door Irene Moors. De zender versloeg hiermee meerdere keren concurrent RTL4. SBS laat weten dat er inmiddels nog niks bekend is over een vervolg op De Perfecte Vraag. “Voor De Perfecte Vraag is dit nog niet bekend”, geeft een woordvoerder aan. SBS6 begint over een week aan de nieuwe dinsdagavond. Het programma Talenten Zonder Centen met Nick & Simon keer terug en het programma Keep It Cool beleeft zijn première. RTL4 start met Onschuldig!? en het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje. Een uitzenddatum voor het tweede seizoen van Mensenkennis is nog niet bekend. Foto: SBS Het bericht Tweede seizoen voor kennisquiz Mensenkennis verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Misdaadjournalist Paul van Vugts ondergedoken

Misdaadjournalist Paul van Vugts van Het Parool blijft sinds vorige week op zeer dringend advies van de Politie en het Openbaar Ministerie op een geheime locatie. De reden voor de verplaatsing van de journalist zijn concrete en gedetailleerde informatie vanuit het criminele milieu vanwege publicaties in Het Parool en zijn recentste boek Afrekeningen. Zo meldt Het Parool op haar website. De afdeling Zware Criminaliteit van de recherche doet momenteel onderzoek naar de dreiging.  Er zijn inmiddels verschillende beveiligingsmaatregelen genomen. Vugts zal er alles aan doen om zijn werk zo goed mogelijk te blijven doen, ondanks de omstandigheden. “Dit is voor mijzelf en mijn naasten een heel vervelende situatie, maar ik blijf doen wat ik doe, ook al zijn de omstandigheden nu lastiger.” Foto: Rink Hof Het bericht Misdaadjournalist Paul van Vugts ondergedoken verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Rik van de Westelaken van Net5 naar SBS6

Rik van de Westelaken die het nieuwe gezicht van Net5 zou gaan worden is overgestapt van Net5 naar SBS6. De zender is van koers veranderd zo laat de presentator weten op NPO Radio 1. “Ik ben aangenomen bij Net5, omdat de toenmalige zenderbaas Net5 journalistieker wilde maken. Met die missie ben ik op pad gegaan en heb ik Rik over de Grens gemaakt. De zender was enthousiast over het programma, totdat de kijkcijfers binnenkwamen”, zo laat hij weten. “Er zijn afleveringen geweest van 100.000 kijkers. Er zijn ook wel afleveringen geweest die meer gescoord hebben, maar het is voor een commerciële zenders niet helemaal wat ze dachten.” Het verbaasde Van de Westelaken niet heel erg. “Ik was het enige journalistieke programma op dat moment in de programmering”. Nu is de oud NOS nieuwslezer te zien op SBS6 waar hij onder andere het programma Team Vermissingen presenteert. “Dit is wel een programma dat ik heel interessant vind en waarvan ik zeker weet dat je er mensen mee helpt. Ik vind het wel een nuttig programma. “ De overstap van Net5 naar SBS6 vind de presentator een prima keus. “Ik verhuis nu weer naar SBS 6. Dat vind ik ook prima. Het is nu ook besloten om het tweede seizoen van Rik over de Grens op SBS6 uit te zenden, omdat het daar misschien wel beter tot zijn recht komt.” Het programma Rik over de Grens is op een later tijdstip te zien dan voorheen. “Dat is wel laat, ja. Ik probeer me alleen maar bezig te houden met het maken van programma’s en dan hoop je dat zo’n zender het op zo’n goed mogelijke plek neerzet. Als dit hun besluit is, dan leg ik me daar maar bij neer. Er kijken soms wel 300.000 mensen op dat tijdstip. Dat zou fijn zijn, want dat is drie keer zoveel kijkers als ik bij Net5 trok.” Rik is momenteel nog in gesprek met SBS over mogelijk nieuwe programma’s. “Ik praat ook nog met SBS over een paar andere programma’s, waarvoor ik wél op pad kan. Die ambitie is niet weg.” Team Vermissingen is vanavond om 20.30 uur te zien bij SBS6. Het tweede seizoen van Rik over de Grens start donderdag 16 november om 23.30 uur. Foto: SBS / Reinier Bergsma Het bericht Rik van de Westelaken van Net5 naar SBS6 verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Tweede seizoen voor VPRO-serie Poesjes

De VPRO komt met een tweede seizoen van de serie Poesje over een poezenfamilie die in een poppenhuis woont. De familie die op de Kattenlaan 9 woont keren binnenkort terug op televisie voor het tweede seizoen. In het tweede seizoen zien we hoe moederpoes Mimi en haar kittens verhuizen en zich er een nieuwe moeder met haar drie kittens op de tweede verdieping vestigen. Het programma Poesjes werd in 2015 bedacht en geregisseerd door Nova van Dijk. Vader Bill van Dijk is in de nieuwe reeks wederom te horen als verteller.  De luie kater Boudewijk gespeelde door Remko Vrijdag en zijn bediende, schildpad Ed gespeelde door Hans Teeuwen komen ook terug. Ze beginnen een bed and breakfast. Het is niet bekend wanneer het tweede seizoen te zien is. Het bericht Tweede seizoen voor VPRO-serie Poesjes verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Gouden film voor high school comedy MISFIT

De high school comedy Misfit heeft afgelopen weekend de magische grens van 100.000 bezoekers overschreden. Als bekroning werd in RTL Boulevard de Gouden Film uitgereikt aan castleden Djamilla, Donny Roelvink en Jill Schirnhofer. De award wordt toegekend door het Nederlands Filmfonds en het Nederlands Film Festival. Misfit gaat over Julia (Djamila) die na een jarenlang verblijf in de Verenigde Staten terugkeert naar Nederland. In Amerika was ze het populairste meisje van haar high school, maar hier in Nederland is ze een Misfit, een buitenbeentje. Haar leven op school wordt door de drie populairste meisjes tot een hel gemaakt.  De hoofdrol wordt gespeeld door de in Amerika wonende Djamila, ook bekend van het populaire YouTube kanaal MeisjeDjamila. Zij is met meer dan 775.000 abonnees de grootste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber. Naast het spelen van de hoofdrol is ook haar muziek in de film verwerkt. Andere rollen zijn weggelegd voor Donny Roelvink, Niek Roozen, Gio Latooy, Défano Holwijn, Jill Schirnhofer, Chris Tates, Eddy Zoëy, Bente Fokkens, Jolijn Henneman, Fenna Ramos, Sara Ras en boyband 4U. Foto: DBPHOTO Het bericht Gouden film voor high school comedy MISFIT verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Nickelodeon maakt kinderdromen waar in nieuwe tv-show

Nickelodeon komt met een nieuwe programma waarin het kinderdromen waar maakt. In het programma Droomkamers gaan presentator Stef Poelmans en presentatrice Iris Hesseling samen een bijzondere kandidaat belonen met een verrassingsmake-over van hun slaapkamer. De geluksvogel wordt op pad gestuurd op een leuk uitje, terwijl Stef samen met vriendjes en vriendinnetjes in het geheim aan de slag gaat. Het uitje blijkt niet de verrassing te zijn, maar wel het feit dat zijn of haar slaapkamer is veranderd in een echte droomkamer! Droomkamers is vanaf 22 oktober elke zondag om 18.30 uur te zien op Nickelodeon. Foto: Nickelodeon Het bericht Nickelodeon maakt kinderdromen waar in nieuwe tv-show verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Chantal Janzen strikt Gloria Estefan

RTL-presentatrice Chantal Janzen heeft voor de eerste aflevering van het nieuwe tv-show &Chantal zangeres Gloria Estefan weten te strikken. Ook kickboks kampioen Rico Verhoeven is te zien in de nieuwe show, zo maakte de zender woensdag bekend. Eerder maakte RTL tijdens de najaarspresentatie bekend dat Janzen haar eigen zaterdagavondprogramma zou gaan krijgen. In het nieuwe programma worden zowel bekende als onbekende Nederlanders aan het woord laten. Iedere week staat er een nieuw thema centraal. De eerste aflevering van &Chantal is vanaf zaterdag 28 oktober om 21.30 uur te zien bij RTL4. Foto: RTL / William Rutten Het bericht Chantal Janzen strikt Gloria Estefan verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Zomergasten met Van der Laan wint Sonja Barend Award

Het interview van Janine Abbring met burgemeester Eberhard van der Laan in Zomergasten heeft de Sonja Barend Award gewonnen. Abbring kreeg de onderscheiding voor beste televisie-interview dinsdagavond uit handen van talkshow-koningin Sonja Barend in De Wereld Draait Door. Janine Abbring was samen met Wilfried de Jong en Jeroen Pauw genomineerd voor de prijs. De Jong was genomineerd voor zijn interview met koning Willem-Alexander ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag en Pauw was genomineerd voor zijn interview met Diederik Samsom in 5 Jaar Later. Vorig jaar werd de Sonja Barend Award, die dit jaar voor de negende keer werd uitgereikt, gewonnen door Humberto Tan. De talkshowhost won de prijs voor beste televisie-interview voor zijn interview met vier overlevenden van de aanslag in de Parijse concertzaal Bataclan in de RTL4-talkshow RTL Late Night. Foto: VPRO / Merlijn Dommernik Het bericht Zomergasten met Van der Laan wint Sonja Barend Award verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Luuk Ikink presenteert nabeschouwing Expeditie Robinson

Luuk Ikink presenteert de nabeschouwing van Expeditie Robinson. Dat heeft RTL laten weten. In het programma zijn iedere week oud kandidaten te zien die terugblikken op hun deelname aan het programma. Zij bespreken, discussiëren én speculeren, hoe het nu verder gaat in de expeditie. Naast de vele discussies in het programma zijn er ook exclusieve beelden te zien. Zo ziet de kijker fragmenten van achter de schermen, kandidaten die voor het eerst het thuisfront aan de lijn hebben én worden de afvallers gevolgd op het moment dat ze hun eerste stappen terug in de bewoonde wereld zetten. Naast de gesprekken met de bekende gasten in de studio, mag het publiek thuis en in de studio ook meepraten en vragen stellen tijdens de interactieve live-uitzending. In de eerste aflevering op 26 oktober is Bertie Steur te gast samen met Kay Nambiar. Expeditie Robinson: Eilandpraat is vanaf 26 oktober om 22.00 uur te zien bij RTL5. Foto: RTL Het bericht Luuk Ikink presenteert nabeschouwing Expeditie Robinson verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Tatum Dagelet en Frans Duijts op zoek naar Maatjes

Frans Duijts en Tatum Dagelet gaan in een nieuw televisieprogramma op zoek naar maatjes voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. In Maatjes Gezocht bezoeken zij mensen die om uiteenlopende redenen wat hulp in het leven kunnen gebruiken. In Maatjes Gezocht zien Tatum en Frans dat je op allerlei manieren een verschil kunt maken in het leven van een ander. Bijvoorbeeld door samen te gaan fietsen of wandelen, door met iemand de Nederlandse taal te oefenen. “Ik ben heel dankbaar dat ik dit programma heb mogen maken. De verhalen hebben me geraakt en verwonderd. Zo ontdekte ik dat eenzaam zijn niet per se betekent dat je alleen thuis zit. Ook mensen die omringd zijn door anderen kunnen zich eenzaam voelen. Iedereen heeft een maatje nodig in het leven.” Zo laat Frans weten.   Maatjes Gezocht is vanaf 17 oktober zes weken lang te zien te zien op NH, AT5 en Omroep Gelderland.  Het bericht Tatum Dagelet en Frans Duijts op zoek naar Maatjes verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

DAngelo geeft twee optredens in Paradiso

Op 11 en 12 maart zal R&B zanger D’Angelo een concert geven in de Amsterdamse Paradiso. Daar speelde hij 2 jaar geleden ook. Op vrijdag 20 oktober om 10.00 uur start de kaartverkoop via Ticketmaster. De twee concerten die de r&b- en funk-zanger twee jaar geleden in Paradiso gaf, raakten destijds razendsnel uitverkocht. De 43-jarige D’Angelo, die als Michael Eugene Archer door het leven gaat, brak in 1995 definitief door met zijn album Brown Sugar. Zijn meest recente plaat, Black Messiah, verscheen in 2014 en kreeg lovende kritieken. Foto: Wikimedia Commons Het bericht D’Angelo geeft twee optredens in Paradiso verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

RTL5 met nieuw seizoen Levenslang met Dwang?

RTL5 komt met een nieuw seizoen van het reality programma Levenslang met Dwang? Dat heeft het programma vandaag laten weten. Voor het derde seizoen zoekt de zender momenteel kandidaten. “Heb jij een dwang die je leven beheerst? Heb je al verschillende behandelingen geprobeerd, maar zonder gewenst resultaat? En wil je eindelijk je leven terug? Of ken je iemand die dit verdient?”, zo luidt de kandidatenoproep. Levenslang met Dwang? dat de afgelopen twee seizoenen gepresenteerd werd door Jan Kooijman, maakte in 2015 kans Gouden Televizier-Ring. Het programma vormde in 2014 een nieuwe maandagavond met Project P en wist ruim 800.000 kijkers te scoren, dat voor RTL5 enorm goed is. Een uitzenddatum voor het derde seizoen is net als de nieuwe presentator niet bekend. Aanmelden voor het nieuwe seizoen kan via de website van RTL. Het bericht RTL5 met nieuw seizoen Levenslang met Dwang? verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

SBS6 zoekt gezinnen voor nieuwe realityprogrogramma

SBS6 zoekt voor het nieuwe realityprogramma Ons soort mensen gezinnen die hun opvoedkwaliteiten willen uitproberen op andere kinderen dan die van henzelf. “Zou jij de kinderen van andere ouders wel eens een paar dagen willen opvoeden?”, luidt de kandidaten oproep van de zender. Het nieuwe programma komt na het grote succes van Steenrijk, straatarm. Ook heeft het format veel van Jouw vrouw, mijn vrouw alleen wordt er dan gebruik gemaakt van kinderen en zonder dat er geld in het spel is. “Gezinnen gezocht! Voor een nieuw tv-programma zijn we op zoek naar gezinnen waarvan de ouders een kijkje willen nemen bij een ander gezin om te ontdekken hoe het er daar aan toe gaat. Hoe is het om met veel of juist geen regels te leven? Wat als het gezinsleven draait om een bepaalde sport of passie? En hoe is het om vanuit een bepaalde gedachte de kinderen op te voeden?”, zo valt te lezen in de kandidaten oproep van de zender. Aanmelden voor het programma kan via de website van SBS6. Foto: SBS Het bericht SBS6 zoekt gezinnen voor nieuwe realityprogrogramma verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Extra concert Elbow in Amsterdam

Op woensdag 28 februari 2018 geeft de Britse Elbow een extra concert in AFAS LIVE in Amsterdam. Het concert op 26 februari was vorige maand uitverkocht. Concertorganisator Mojo begint vrijdag om 10.00 uur met de kaartverkoop van het concert. Begin dit jaar bracht de band zijn zevende album uit.  Little Fictions. Het is het eerste album zonder drummer Richard Jupp. Dit bandlid van het eerste uur verliet de band vorig jaar om zich te wijden aan andere projecten, waaronder een drumschool. Little Fictions kwam op de eerste plaats binnen in de Nederlandse Album Top 100. Foto:  Emma Farrer Het bericht Extra concert Elbow in Amsterdam verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Roosmarijn Reijmer stopt bij NPO 3FM

Roosmarijn Reijmer stopt na meer dan 17 jaar bij NPO 3FM. Dat maakte Reijmer zojuist bekend in haar programma 3voor12. De radio-dj die afgelopen maanden veel in het  nieuws kwam door haar oproep voor meer vrouwelijke djs op de publieke zenders maakt op 8 december haar laatste uitzending. Ze gaat aan de slag bij boekingskantoor Friendly Fire waar ze Hoofd Marketing en Creatie wordt. Wie de presentatie van het programma van Reijmer gaat overnemen is niet bekend gemaakt. Roosmarijn over haar radiocarrière: “Bij de VPRO, 3voor12 Radio en NPO 3FM heb ik alles gedaan wat er te doen valt. Ik ben trots op alle uitzendingen die ik heb mogen maken: van setlists kopiëren en rondbrengen tot het interviewen van headliners op tientallen grote festivals in binnen- en buitenland. Bij Friendly Fire ga ik me bezighouden met de andere kant van een festival als Best Kept Secret: de organisatie. Het is een afscheid van 3voor12 en 3FM, maar zeker niet van de muziek!” Foto: 3FM Het bericht Roosmarijn Reijmer stopt bij NPO 3FM verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Lady Gaga hervat wereldtour eind november

Zaterdag 20 januari komt Lady Gaga met haar  Joanne World Tour naar Amsterdam. De Joanne World Tour wordt in november en december hervat in Noord- Amerika. Op 14 januari 2018 begint het Europese deel van haar tour in Barcelona. Alle Europese shows worden ingehaald. Op vrijdag had Live Nation bevestigd dat het hele Europese deel van de Lady Gaga Joanne World Tour wordt ingehaald in 2018. De aftrap vindt op zondag 14 januari in Barcelona plaats en vervolgens reist Lady Gaga met haar Joanne World Tour langs alle Europese steden die voor dit jaar gepland stonden. Op 23 februari eindigt de Europese tour in Berlijn. Het concert zou op 3 oktober plaats vinden in de ziggo dome. Wegens omstandigheden is dat niet gelukt en is verplaatst naar volgend jaar januari. The Joanne World Tour leverde in de Verenigde Staten al lovende recensies op: “Er zullen niet veel andere concerten zijn in een arena concertzaal dit jaar met zoveel vocale bezieling. Deze tour haalt het beste uit haar als zangeres.” – New York Times “Haar zang is subliem en haar show barst van de energie” – Variety. “Fans die hun kaarten hebben vastgehouden hebben dé kans om Lady Gage te zien terugkeren naar een tour die door haar fans en critici is bestempeld als multi-media Extravaganza”  – LA Times Kaarten voor de nieuwe concerten zijn vanaf nu weer in de verkoop. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Als de bezoekers niet op de nieuwe datum kunnen, dan krijgen ze hun aankoopbedrag terug. Alle kaartkopers krijgen per mail een bericht hierover. Het bericht Lady Gaga hervat wereldtour eind november verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Ed Sheeran waarschuwt voor mogelijke gevolgen tournee na fietsongeluk

De Britse zanger Ed Sheeran had een fietsongeluk gehad. Zo plaatste hij paar uur geleden een foto op instagram dat hij zijn arm heeft gebroken. Hij waarschuwt dat het ongeluk mogelijk effect kan hebben op zijn tournee. “Ik heb een klein fietsongelukje gehad en wacht momenteel op doktersadvies. Dat zou effect kunnen hebben op mijn aankomende shows”, schrijft de 26-jarige zanger onder de foto. Zijn andere arm hangt in een mitella, maar is niet ingepakt. Onduidelijk is nog wat er precies is gebeurd. Sheeran belooft zijn fans op de hoogte te houden via sociale media. De zanger heeft de komende weken concerten in Japan, Zuid-Korea en Hong Kong. In juni 2018 staat hij twee dagen in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Ive had a bit of a bicycle accident and I’m currently waiting on some medical advice, which may affect some of my upcoming shows. Please stay tuned for further news. Ed x Een bericht gedeeld door Ed Sheeran (@teddysphotos) op 16 Okt 2017 om 3:50 PDT Foto: Flickr Het bericht Ed Sheeran waarschuwt voor mogelijke gevolgen tournee na fietsongeluk verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Nieuwsuur met nieuwe serie De Onderstroom

Nieuwsuur komt in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 met de nieuwe serie De Onderstroom – Nieuwsuur in de gemeente. In de serie gaat verslaggever Jan Eikelboom vanuit verschillende standplaatsen verslag doen van wat er op leeft op lokaal niveau. Eikelboom trekt van stad naar dorp, van plattelandsgemeente naar probleemwijk, om zo de stemming te peilen in het land. Nieuwsuur geeft hiermee een vervolg aan de succesvolle serie Buiten het Binnenhof, die begin dit jaar werd uitgezonden in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. De Onderstroom wil laten zien wat er leeft in de wijken: Waar lopen mensen in hun dagelijks leven tegenaan en hoe springt de overheid daarmee om? Lokale verhalen die illustratief zijn voor landelijke thema’s als de leefbaarheid van de wijken, de gevolgen van de decentralisaties en de kloof tussen burger en bestuur. Daarbij signaleert  ‘De Onderstroom’ niet alleen problemen, maar kijkt ook welke oplossingen overheden en burgers daarvoor aandragen. De serie is vanaf 16 oktober te zien om 22.00 uur in Nieuwsuur. Foto: NOS Het bericht Nieuwsuur met nieuwe serie De Onderstroom verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Minder kijkers voor Lubach na winnen Televizier-Ring

Zondag met Lubach trok de eerste uitzending na het winnen van de Gouden Televizier-Ring 2017 minder kijkers. Terwijl het satirische tv-programma vorige week 937.000 kijkers trok, keken er gisteravond 815.000 mensen. Het marktaandeel voor de VPRO komt uit op 12,8 procent. Arjen Lubach won donderdagavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala de felbegeerde tv-prijs en wist daarmee Expeditie Robinson en Beste Zangers achter zich te laten. Arjen Lubach begon de uitzending gisteravond door de kijkers van Zondag met Lubach te bedanken voor hun steun. Aan het einde van de uitzending maakte Lubach bekend pas weer over twee weken op de buis te zijn. De presentator gaf de gebroken enkel van zijn vriendin en artdirector Martine als reden van de pauze van het programma. Op zondag 5 november keert Zondag met Lubach weer terug met nieuwe afleveringen. Foto: VPRO / Merlijn Doomernik Het bericht Minder kijkers voor Lubach na winnen Televizier-Ring verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

RTV Oost zoekt gezinnen en stellen die gratis op vakantie willen

Voor een nieuw programma zijn L1 en RTV Oost op zoek naar gezinnen die gratis op vakantie willen. In het programma gaan de gezinnen een week lang op vakantie in elkaars provincie. “Wil je met jouw gezin of partner een week lang mooie plekken zien, cultuur snuiven, leuke dingen doen en lekkere streekgerechten proeven? En vind je het geen probleem dat jullie belevenissen met de camera worden gevolgd voor een leuke tv-serie?”, zo luidt de kandidaten omroep van de regionale zenders. De nieuwe tv-serie Winter in Overijssel wordt uitgezonden in februari. Het is een vervolg op de succesvolle zomerserie Zomer in Overijssel waarin gezinnen van buiten de provincie gevolgd werden tijdens hun vakantie in Overijssel. In Winter in Overijssel zie je een Overijssels en Limburgs gezin of stel op vakantie in elkaars provincie. Leuke gezinnen en stellen uit Limburg en Overijssel kunnen zich aanmelden via de website van RTVoost. Het bericht RTV Oost zoekt gezinnen en stellen die gratis op vakantie willen verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

RTL 4 met senioren versie The Voice

Talpa werkt aan een senioren versie van The Voice of Holland. In de show met de Engelstalige werktitel The Voice Senior zijn deelnemers vanaf 65 jaar te zien met uniek zangtalent. Het programma met senioren zou in het het najaar van 2018 te zien zijn bij RTL 4. Talpa presenteerde vandaag het tv-format in Cannes op de tv-beurs Mipcom, De Mol wil daarmee nog meer landen enthousiasmeren. The Voice is al in 180 landen te zien in 67 verschillende versies.  De andere spin-off The Voice Kids kent bijna veertig edities in verschillende landen.  Talpa presenteert in Cannes ook een nieuwe survivalshow met de titel Lost in Translation. Deelnemers uit twaalf verschillende landen, die elkaars taal niet spreken, moeten zien te overleven op een onbewoond eiland. De taalbarrière vormt daarbij een extra handicap. Foto: RTL Het bericht RTL 4 met senioren versie The Voice verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Genomineerden Sonja Barend Award bekend

Janine Abbring, Wilfried de Jong en Jeroen Pauw maken kans op de Sonja Barend Award.  Zo maakt de VARAgids vandaag bekend. De prijs word ieder jaar uitgereikt voor het beste tv-interview van het jaar. Janine Abbring maakt kans op de prijs voor haar interview in Zomergasten met burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam. Wilfried de Jong maakt kans met zijn interview van koning Willem-Alexander ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag. Jeroen Pauw die de prijs al twee keer eerder won, is ditmaal genomineerd voor zijn interview met Diederik Samsom in Vijf jaar later. Sonja Barend reikt de prijs dinsdag uit in de uitzending van De Wereld Draait Door. Foto: Koen van Weel/ANP Het bericht Genomineerden Sonja Barend Award bekend verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Veronica verwerft rechten kwalificatiewedstrijden OranjeLeeuwinnen

Veronica heeft de kwalificatiereeksen van het Nederlands vrouweneftal voor het aankomende WK en EK en de vriendschappelijke thuiswedstrijden binnen gesleept. Zo maakte Veronica vandaag bekend. De eerste wedstrijd in aanloop naar het WK in Frankrijk, Nederland – Noordwegen is dinsdag 24 okotber live te volgen bij Veronica. “Onze Leeuwinnen vanaf nu live bij Veronica, een zender die het voetbal nadrukkelijk omarmt. En dus ook ons vrouwenvoetbal. “ “Ik ben erg trots op deze deal; goed voor het vrouwenvoetbal, goed voor Veronica en goed voor onze fans. De wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen zijn in no time uitverkocht, maar nu kunnen de mensen zonder kaarten ook genieten van de kwalificatiewedstrijden van de Europese kampioen’’, aldus Jean Paul Decossaux, commercieel directeur van de KNVB. Zijn collega directeur van het vrouwenvoetbal, Jan Dirk van der Zee, wijst op de status van de Leeuwinnen: “Voor het eerst in de geschiedenis worden twee reeksen kwalificaties verkocht aan een open televisienet, bereikbaar voor iedereen. Dat hebben onze speelsters en hun staf zelf afgedwongen. Door onverstoorbaar de weg naar succes in te slaan. Ze hoeven niet meer om aandacht te vragen, het komt op ze af; volle stadions, alles live in beeld. Dat is gewoon terecht. Steeds meer meiden zullen zich gaan spiegelen aan de Leeuwinnen.’’ Remco van Leen, Directeur Content van SBS Broadcasting: “Met de winst op het laatste EK hebben de vrouwen bewezen dat ook zij de Oranjekoorts kunnen laten oplaaien. In korte tijd hebben zij een enorme populariteit en een miljoenenpubliek opgebouwd. Die euforische stemming heerst ook bij ons, helemaal nu het gelukt is deze rechten binnen te halen. Wij zijn er heel blij mee dat wij de OranjeLeeuwinnen mogen toevoegen aan ons voetbalaanbod.” Na de eerste plaats op het EK vrouwenvoetbal van afgelopen zomer in eigen land, is het WK over twee jaar het eerstvolgende grote toernooi voor de OranjeLeeuwinnen. Aan dit WK nemen in totaal 24 landen deel, waarbij thuisland Frankrijk al automatisch is geplaatst. Voor de overige Europese landen zijn er acht startplaatsen te vergeven. Nederland zit voor het kwalificatietoernooi in Groep 3 samen met Noorwegen, Ierland, Slowakije en Noord-Ierland. De WK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Noorwegen wordt gespeeld in en reeds lang uitverkocht Noordlease Stadion in Groningen. Nederland – Noorwegen is dinsdag 24 oktober vanaf 19.00 uur te zien bij Veronica. Het bericht Veronica verwerft rechten kwalificatiewedstrijden OranjeLeeuwinnen verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

David Guetta en Martin Garrix in RTL Late Night

David Guetta en Martin Garrix zijn dinsdag te zien in RTL Late Night. Humberto Tan ontvangt een tafel vol internationale sterren. Guetta en Garrix schuiven aan naar aanleiding van het Amsterdam Dance Event. Melanie C is te gast over haar solocarrière en Night Of The Proms. Martin Garrix is de huidige nummer 1 dj van de wereld. David Guetta was dat in 2011 en scoort nog steeds hit na hit. Ondanks het generatieverschil zijn de twee goede vrienden en delen ze de passie die regelmatig tot unieke samenwerkingen leidt. Beiden trekken vele tienduizenden fans naar het Amsterdam Dance Event. De show wordt geopend door voormalig Spice Girl Melanie C met één van haar grootste hits. Aan tafel zal ze dieper ingaan op alle highlights van haar carrière en haar optreden tijdens de Night Of The Proms waar ze met onder anderen Joss Stone en Mark King de Britse muziek trots vertegenwoordigt. Ook brengt ze haar haar nieuwe single, Room For Love ten gehore. RTL Late Night, om 22.30 uur op RTL 4. Het bericht David Guetta en Martin Garrix in RTL Late Night verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Talpa werkt aan survivalshow

Talpa werkt aan een nieuwe survivalshow waarin 12 mensen uit verschillenden landen op een tropisch eiland worden gezet om te overleven. Het programma dat de Lost in translation heet werd vandaag in Cannes tijdens de tv-beurs gepresenteerd door Talpa. In het programma gaan 12 mensen elk afkomstig uit een andere land de strijd met elkaar aan om zo snel mogelijk het vasteland te bereiken door middel van het bouwen van een vlot. Daarna gaan ze op zoek naar een schat ter waarde van 1 miljoen euro, tevens de hoofdprijs van het programma. Het is niet bekend of het programma ook te zien is in Nederland. Eerder werd al bekend dat Talpa werkt aan nieuwe versie van The Voice of Holland. Lees ook: RTL 4 met senioren versie The Voice Foto: Daniël Schalk / Showbizznetwork Het bericht Talpa werkt aan survivalshow verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

SBS 6 rommelt opnieuw aan programmering

SBS 6 heeft besloten de vernieuwde donderdag en vrijdag om te gooien. Het programma  Happy Hour met Roué Verveer, is voortaan samen met Undercover Boss NL te zien op de donderdag. Undercover Achter Tralies gepresenteerd door Alberto Stegeman verhuist daarmee naar de vrijdag. SBS 6 heeft al weken last van tegenvallende cijfers op de donderdag. Vanaf volgende week komt er een einde aan de serie donderdag van de zender. SBS 6 zendt op de donderdag afleveringen uit van NCIS. De misdaadserie word zo slecht bekeken dat de zender de donderdag op de schop gaat gooien. Afgelopen twee weken trok NCIS: New Orleans 300.000 kijkers. Komende donderdag zijn de laatste twee afleveringen te zien dan maakt de serie plaatst voor Happy Hour en nieuwe afleveringen van Undercover Boss NL. Foto: SBS Het bericht SBS 6 rommelt opnieuw aan programmering verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Heel Holland Bakt: Klassieke halve finale

Het is zondag en dus weer tijd voor Heel Holland Bakt. Nog maar vier bakkers strijden er om een plek in de finale. Hans, Gwenn, Ine en Marjolein gaan de strijd met elkaar aan. Het thema van de halve finale is, heel toepasselijk, halve finale. Dat gaat weer een spannende aflevering worden. De eerste opdracht is meteen een bijzondere. De bakkers moesten een Saint Honoré bakken. Dat is een klassieke Franse taart waar vooral Gwenn heel blij mee was. Hij vond deze opdracht zo ‘makkelijk’ dat hij ruim op tijd klaar was. Jurylid Janny was hierover heel verbaasd. Net als de andere bakkers, die keken hun ogen uit. Marjolein had ook maar één ding voor ogen: de finale halen! Dus zette Marjolein het op een rennen in de tent. Dit leidde weer tot ergernis bij André. Vooral Marjolein had op haar beurt weer ‘last’ van een irritant aanwezige André. Zij raakte bijna haar concentratie kwijt. Dat kan natuurlijk niet in de halve finale! De taart van Ine was weer heel goed gelukt, vond ze zelf. Hij was zelfs zo goed dat Robèrt hem zo zou kunnen verkopen. Hans was op zijn beurt best gespannen. Maar dat liet hij niet merken aan zijn collega bakkers. Ine uitte een soort van bedreiging aan Hans. Zij zei namelijk ‘ik eet je op Hans’. Dat is natuurlijk wel lief bedoeld. Toch Ine? Op de taart van Hans was zelfs nog ruimte voor een beetje goud. Dat deed hij wel een beetje voor Janny. Hans ging letterlijk voor goud. Nou en of Hans voor goud ging. Zijn taart werd goed beoordeeld. De taart was strak en beeldschoon aldus Janny. Alles was geslaagd aan deze taart. Als ‘beloning’ kreeg Hans zelf een kusje van Janny. Over zoet gesproken… De taart van Gwenn zag eruit om snel op te eten. Een prachtige en vooral heerlijke taart. Ook was deze taart vol van smaak, aldus Robèrt. Ook de taart van Marjolein was beeldschoon. Een schot in de roos volgens de jury. André betrapte Robèrt erop dat hij even emotioneel werd. De taart van Ine was vooral heel feestelijk. Op een originele manier toch binnen de norm blijven. Het was een lekker makkelijke taart, die toch zeker geslaagd was. Een zeer hoog niveau en dat al bij de eerste opdracht! Al snel werd het tijd voor de technische opdracht. De bakkers moesten een Hongaarse Estherhazy torte maken. Deze taart was een feestje om te maken. En laat Ine nu dol zijn op feestjes. Komt dat even goed uit. Hans had het duidelijk moeilijker met deze opdracht. Vooral het lezen van de opdracht wordt niet heel goed gedaan. Het lezen is toch wel heel belangrijk, zeker in de technische opdracht…. Zo was Hans druk in de weer met het maken van een mix. Maar als hij de opdracht goed gelezen had, zag hij dat er al een mix was. De druk van de halve finale was duidelijk voelbaar. Ine spiekte bij haar collega bakkers. Deed zij het wel allemaal goed? De druk van de halve finale was bij Ine misschien wel meer voelbaar dan bij de andere bakkers. Of kwam dat door haar bekende wekkertjes? André probeerde de zoekende Hans te helpen. Hij was op zoek naar een brandertje. Die was nog niet heel snel gevonden. Gelukkig stond André Hans bij in deze zoektocht. Daarna gaf André aan dat de taart Hongaar moest zijn en niet ongaar. Wat een letterverschil al niet kan uitmaken… Hans snakte naar een borrel. De andere bakkers wilden maar wat graag mee doen. Ine had wel zin in twee borreltjes. Bovenop de taart moest een soort spinnenweb komen. Dat was nog niet eens zo moeilijk. De laagjes van de taart waren best lastig. Zeker Marjolein had hier een beetje moeite mee. Gelukkig kreeg iedereen de taart op tijd af. Dus kon het beoordelen van de taarten beginnen. Het werd een verrassende uitslag. Er was niemand die op de vierde (en dus laatste) plek eindigde. Maar Hans en Marjolein eindigden beiden op de derde plek. Ook was er geen echte winnaar. Op een gedeelte tweede plek eindigden Gwenn en Ine. Vooral Ine reageerde hier heel erg positief op. Met dat in het achterhoofd werd de eerste dag afgesloten. Maar er was ook nog een derde opdracht; het spektakelstuk! Het spektakelstuk bestond dit keer uit een taart met decoratiebeslag. Helaas had Ine niet goed geslapen. Zij begon dus niet echt uitgerust aan deze opdracht. Hans vond het heel erg spannend allemaal. Iedereen had maar één ding voor ogen; die finale halen. Ine moest naar de finale, zij ging voor goud (net als Hans een dag eerder). Marjolein zette grof geschut in. Zij pakte er een zaag bij om haar taart door te snijden. Of had zij om een andere reden een zaag bij zich? Iedereen werkte heel erg netjes aan deze opdracht. Vooral Hans was helemaal in zijn element. Op een gegeven moment besloeg zelfs zijn bril. Dat kwam wellicht door de boerenjongens van hem. Janny zou Janny niet zijn als zij even kwam snoepen. Dit keer snoepte zij bij Marjolein. Daarnaast spande Marjolein André voor haar karretje. Zij had dringend kookspullen nodig. Dus ging André in de golfkar op pad voor haar. Ook voor Ine ging André op pad. Ine had namelijk een slagroom te kort. Het beslag van Ine reikte namelijk niet volledig en dus had zij slagroom nodig. De paniek bij Ine sloeg pas echt toe toen de slagroom niet lukte. Tot twee keer toe ging het gruwelijk mis. Daarna barstte de taart van Ine ook nog eens. Paniek, paniek en nog meer paniek. Daardoor kwam er een (gemeen) lachje bij Marjolein. Of leek dat maar zo? Het is in de tent toch gemoedelijk? Of is daar in de halve finale geen plek voor? Ine zelf kon totaal niet lachen. Alles aan de taart van Marjolein leek te kloppen. Janny had respect voor de taart van Ine. De moes was erg lekker en de taart was fantastisch gemaakt. Hans had weer enorm zijn best gedaan. Toch was zijn taart iets te vast. En Gwenn moest netter werken. Zijn taart was een beetje een rommeltje. De uitslag leek een gebakken eitje, toch? Want het uiterlijk zegt meer dan het innerlijk. Tenminste, dat dacht ik altijd. De beste bakker van de halve finale werd Marjolein! Zij plaatste zich als eerste voor de finale. Ik gun het Marjolein van harte dat zij de finale gehaald heeft. Maar dan kwam het ergste moment van Heel Holland Bakt ooit! INE, mijn favoriete bakster, werd naar huis gestuurd. Vlak voor dé finale moest Ine de tent verlaten. Totaal ongegrond vind ik zelf. Als ik eerlijk ben vond ik dat Gwenn de tent moest verlaten. In de finale strijden Marjolein, Gwenn én Hans tegen elkaar. Volgende week wordt duidelijk wie dé beste thuisbakker van Nederland wordt. Als ik vooruit kijk dan denk ik dat de eindstrijd gaat tussen Marjolein en Hans. Die twee zijn erg aan elkaar gewaagd. De kans dat Gwenn de finale wint acht ik vrij klein.  Gelukkig hoeven wij Ine nog niet te missen. Aanstaande woensdagavond mag zij aanschuiven bij Smaakt Naar Meer. Dan mag zij komen vertellen over haar ervaringen in de tent. Aan de ene kant is het leuk om Ine weer te zien, maar aan de andere kant had ik haar liever zondag in dé finale gezien. Toch heeft Ine het heel goed gedaan. Ik ben trots op je Ine.  Dé finale van Heel Holland Bakt is zondagavond om 20.25 uur te zien bij Max NPO 1. Smaakt Naar Meer is woensdagavond mét Ine om 21.25 uur te zien bij Max op NPO 1. Tot volgende week! Foto: © Roland J Reinders / MAX Het bericht Heel Holland Bakt: Klassieke halve finale verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Column: Televizier-Ring Gala verliest haar charme

Het weekend is bijna om en de nieuwe week staat op het punt van beginnen, maar niet voordat wij hebben teruggeblikt op de afgelopen week. Iedere zondag blikt een columnist van Showbizznetwork.nl terug op de voorbije week. Wat is hen deze week opgevallen? Wie had op 9 november 2014 tijdens de start van Zondag met Lubach nou gedacht dat een zondagavondprogramma van NPO 3 met een goedkoop decortje en de pratende handpop Salamander Klöpping drie jaar later bekroont zou worden met de belangrijkste tv-prijs in Nederland? 2017 is duidelijk het jaar van Arjen Lubach. Het zesde seizoen trapte Zondag met Lubach af met ‘The Netherlands second’. De video, waarin Nederland wordt voorgesteld aan VS-president Donald Trump, werd wereldwijd ruim 50 miljoen keer bekeken. Het succes van Lubach raakte in een stroomversnelling: Zondag met Lubach trekt na ‘The Netherlands second’ een miljoen kijkers op televisie, zorgt vervolgens voor de landelijke actie ‘Hoe dan Geert?’ en lanceert de enorm succesvolle App ‘Kamergotchi’. En als klap op de vuurpijl wint Arjen Lubach de Gouden Televizier-Ring 2017! Ik stond donderdagavond voor Showbizznetwork TV op de rode loper. Na een spoedcursus interviewen van Beau van Erven Dorens – die blijkbaar mijn vragen niet goed vond – peilde ik de stemming bij bekend Nederland. Floortje Dessing, die vorig jaar de Televizier-Ring won, voorspelde al dat Arjen Lubach de Ring dit jaar zou gaan winnen. Beste Zangers-deelnemer Kenny B gaf ondertussen ook aan graag te willen winnen, maar vond niet dat Beste Zangers een beter programma was dan Expeditie Robinson en Zondag met Lubach. Zo overtuig je inderdaad geen mensen om op jou te stemmen. Maar het Gouden Televizier-Ring Gala zou het Gouden Televizier-Ring Gala niet zijn als er geen relletje zou zijn. Zo werd het Gala ‘ongezellig’ genoemd en was de opening met André Rieu ‘oubollig’. Ik heb vooral het idee dat het Televizier-Ring Gala langzaam haar charme verliest. Misschien komt dat ook door AFAS Live, waar het Gala dit jaar voor de tweede keer plaatsvond. Het sfeervolle Carré is sinds vorig jaar ingeruild voor AFAS Live en ook de nieuwe vormgeving die vorig jaar is introduceert zorgt ervoor dat het Gala haar charme verliest. Het Gala is niet meer dé televisieavond van het jaar. Het Gala was dit jaar vooral een ongemakkelijke avond. Naast de niet zo geslaagde stemoproep van Kenny B voor onze camera, kwamen de grappen van Chantal Janzen (die de Zilveren Televizier-Ster Presentator uitreikte) niet aan en zorgde het kauwgomkauwende RTL-koppel Wendy van Dijk en Erland Galjaard voor veel kritiek op social media. Ook in de persruimte ontstond voor mij een ongemakkelijk moment, toen ik van achteren werd vastgepakt door de vloggende Boulevard-reporter Olcay Gulsen, die mij aanzag voor Boulevard-verslaggever Aran Bade. Zal ik de vlog halen? Nadat Robert ten Brink de Televizier-Ring om Arjen Lubach zijn middelvinger had geschoven, stond Arjen de pers te woord, waaronder ons. ‘Had je verwacht dat je zou gaan winnen’, vroeg ik Arjen, waarop hij antwoordde: ‘Had jij het verwacht?’ ‘Ja’, zei ik, waarop hij reageerde: ‘Nou dan ik ook’. Maar waarom had ik het verwacht? Nou, Arjen trekt iedere zondag een vast publiek. Voetbal International won in 2011 de Ring vanwege diezelfde reden. Programma’s als VI en Zondag met Lubach hebben een band met de kijker. De kijker is betrokken en zit iedere keer weer voor de buis. Daniël Schalk Het bericht Column: Televizier-Ring Gala verliest haar charme verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Oh wat een jaar start met ruim n miljoen kijkers

Zaterdagavond waren alle ogen op Linda de Mol gericht. Zij was namelijk te zien met haar nieuwe spelprogramma Oh wat een jaar. Om 20.00 uur schakelden er 1.533.000 mensen in om naar dit nieuwe spelprogramma te kijken. Een mooie start voor de spelshow van Linda. In de eerste aflevering waren Gerard Joling en Angela Groothuizen te gast. Oh wat een jaar speelde zich zaterdagavond in 1985 af. Aan alles was gedacht; de studio, de kleding en natuurlijk de vragen; alles stond in het teken van 1985. Een week eerder bereikte RTL 4 1.492.000 kijkers met de finale van Dance Dance Dance. Met de kijkcijfers voor de eerste aflevering van Oh wat een jaar staat Linda op plek twee in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt uit op 26,0 %. Direct na Oh wat een jaar werd de één na laatste aflevering van Kroongetuige uitgezonden. Helaas werd deze aflevering niet heel goed bekeken. In totaal keken er rond 21.30 uur slechts 539.000 kijkers. Een week eerder keken er ook slechts 553.000 mensen naar Kroongetuige. Met de huidige kijkcijfers staat dit programma op plek vijftien in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt uit op 9,8 %. Recht tegenover Oh wat een jaar zond NPO 1 weer Het beste brein van Nederland uit. Dit programma werd vanaf 20.40 uur uitgezonden. Hier keken dan ook weer 1.122.000 mensen naar. Daarna bleven er nog zeker 820.000 mensen over voor Dwars door de week. Beide programma’s staan, met deze kijkcijfers, op plek zes en negen in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor AVROTROS komt uit op 18,8 % en voor BNNVARA op 15,1 %. NPO 2 ging op zoek naar het Verborgen verleden van Eric Corton. Rond de klok van 20.30 uur keken er zeker 497.000 mensen naar dit reportageprogramma. Een week geleden bereikte Verborgen verleden zeker 386.000 kijkers. Met de huidige kijkcijfers staat dit programma op plek achttien in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor de NTR komt uit op 8,4 %. SBS6 zond de laatste aflevering van Wedden dat ik het kan? uit. Helaas wist presentator Jeroen van der Boom niet veel kijkers te bereiken. In totaal keken er slechts 367.000 kijkers naar het spelprogramma. Een week eerder keken er ook al weinig mensen, namelijk 384.000. Met de kijkcijfers van zaterdagavond staat Jeroen op plek 23 in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor SBS6 komt uit op 6,3 %. Naast Oh wat een jaar met 1.533.000 kijkers op de tweede plek bestaat de top drie verder nog uit het NOS Journaal van 20.00 uur met 1.759.000 kijkers op de eerste plek en uit Studio Sport Eredivisie met 1.406.000 kijkers op de derde plek. Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.  Foto: RTL / Roy Beusker Het bericht Oh wat een jaar start met ruim één miljoen kijkers verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Recensie: Oh wat een jaar!

‘Oh wat een jaar is ouderwets gezellig’  Linda de Mol is terug op de zaterdagavond. Dit keer niet met het oude vertrouwde Ik hou van Holland. De presentatrice presenteert het nieuwe spelprogramma Oh wat een jaar! In dit nieuwe spelprogramma zijn Jeroen van Koningsbrugge en Ruben Nicolaï de vaste teamcaptains. Oh wat een jaar begint meteen met een goede introductie. Linda vertelt de kijker precies wat zij kunnen verwachten. Daar is dan ook geen woord aan gelogen. Oh wat een jaar is een verrassend goed én vooral nieuw spelprogramma. Het past heel goed op de zaterdagavond van RTL 4. Maar wat maakt Oh wat een jaar nu zo leuk? Zelf kan ik de muziek heel erg waarderen. Eindelijk staat muziek eens goed centraal. In de eerste aflevering wordt er stil gestaan bij het jaar 1985. Alle hits uit dat jaar komen volop aanbod. Dat maakt Oh wat een jaar een stuk muzikaler dan Ik hou van Holland. Daar werd niet lang stil gestaan bij muziek. Daar is in Oh wat een jaar wel genoeg ruimte voor. Het is alsof je als kijker een reis door de tijd maakt. Oh wat een jaar doet er alles aan om het jaartal uit te beelden. Het decor ziet er uit alsof het echt in 1985 is opgenomen. De gasten zijn ook helemaal verkleed. Het lijkt erop alsof zij in de jaren ’80 zijn. Dit is hilarisch om te zien voor de kijker. De kleding en het decor maken Oh wat een jaar tot een groot succes. Oh wat een jaar heeft alles in huis om een succes te worden. Gewoon genieten van ouderwetse gezelligheid. Even was het spannend of het wel aan zou slaan. Maar Linda heeft een succesformule in handen. Tenminste, daar lijkt het wel heel erg op.In verschillende rondes moeten de teams vragen over 1985 zien te beantwoorden. Dat lijkt heel makkelijk, maar is dat ook zo? In de ronde ‘spel met de balzak’ worden de Lingo-ballen hergebruikt. De beide teamcaptains hebben beiden een balzak met ballen erin. Zij mogen bij elkaar grabbelen naar de ballen. Op de ballen staan verschillende geldbedragen. Dit is wederom een hilarische ronde in dit nieuwe spelprogramma. Vooral het publiek genoot zichtbaar van de ballen. Eindelijk is er weer een ouderwets gezellig zaterdagavond programma. Linda heeft hier goed over nagedacht. Geen Ik hou van Holland, maar Oh wat een jaar is hét zaterdagavondprogramma van de toekomst. Oh wat een jaar heeft alles in huis om nog jaren mee te gaan. Dit kan wel eens uitgroeien tot een groot succes. Het is gezellig, het is makkelijk te volgen en bovendien is het één groot feest. Jeroen en Ruben passen ook perfect in Oh wat een jaar. De band tussen Jeroen en Linda is heel sterk. Die twee werken al vanaf het eerste seizoen van Ik hou van Holland samen. Daarnaast kennen Jeroen en Ruben elkaar ook door en door. Zij kennen elkaar onder andere van De lama’s (BNN) en van Beste kijkers. Die twee zijn dan ook goed op elkaar ingespeeld. Alles bij elkaar maakt Oh wat een jaar een leuk spelprogramma. Het is echt een spelprogramma voor het hele gezin. Oh wat een jaar is een mooie opvolger van Ik hou van Holland. Misschien is het zelfs wel leuker dan haar voorganger. Vooral het terugblikken naar het verleden is iets wat de kijker zeker zal aanspreken. Eindelijk weer een leuk, hip, nieuw/oud, programma op RTL 4. Oh wat een jaar is iedere zaterdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Foto: Roy Beusker Het bericht Recensie: Oh wat een jaar! verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

AVROTROS komt met online dramaserie over sexting

AVROTROS komt in de seksweken van NPO 3 met de online dramaserie De slet van 6 VWO. Deze achtdelige web-only serie staat in het teken van de veelbesproken onderwerpen sexting en slutshaming. De hoofdrol is weggelegd voor Lisa Zweerman. De slimme, maar onzekere Laura (17) verstuurt in een opwelling een pikante foto van zichzelf naar haar nieuwe liefde Mitchell. De foto lekt en Laura’s wereld stort in. Terwijl ze het mikpunt wordt van pesterijen, bedreigingen en hacking probeert Laura te achterhalen wie een gevaarlijk spel met haar speelt. De slet van 6 VWO is een spannende short form-dramaserie. In acht afleveringen van vijf minuten volgen we de zoektocht van Laura, die erachter probeert te komen wie haar afperst met de verspreiding van haar naaktfoto’s. Naast Lisa Zweerman spelen ook Fenna Ramos, Quincy Sedney, Bruno Prent, Nick Garcia, Joep Sertons, Wart Kamps en Margien van Doesen een rol in de serie. Vanaf 2 november verschijnt er dagelijks rond 12.00 uur een nieuwe aflevering op npo3.nl. Foto: AVROTROS Het bericht AVROTROS komt met online dramaserie over sexting verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Veronica-dj Giel Beelen geweigerd bij afscheid NPO-collega

Radio Veronica-dj Giel Beelen is geweigerd bij een afscheidsfeest van een oud-collega van de Publieke Omroep. Op Twitter schrijft de radio-dj dat hem de toegang is geweigerd. “WoW gewoon niet naar binnen mogen bij een afscheid van een oud-collega (met uitnodiging!)”, schrijft hij. Volgens Beelen is hij geweigerd vanwege zijn promotiestunt bij zijn voormalige werkgever, waarvoor hij inbrak in de computer van NPO 3FM. “Oh npo, het was een grapje. Werkte daar 20 jaar”, zegt de radio-dj. Giel had een boodschap verwerkt in het nummer ‘In Your Arms’ van Chef’Special. Giel was afgelopen zaterdag in het pand van 3FM om spullen op te halen, toen hij een plaat van Chef’Special verwisselende voor een nieuwe versie met daarin een boodschap. Giel vertelde de luisteraars van 3FM afgelopen maandag midden in het nummer dat hij was begonnen op Radio Veronica. Giel Beelen is sinds deze week terug in de ochtend. Vanmorgen trapte de voormalige NPO 3FM-dj zijn nieuwe ochtendshow op Radio Veronica af. De radio-dj was eind augustus voor de laatste keer te horen op de publieke jongerenradiozender NPO 3FM en vertrok daarmee na bijna 20 jaar bij de radiozender. Lees ook: 3FM pakt Giel Beelen terug na promotiestunt Foto: VARA / Michel Schnater Het bericht Veronica-dj Giel Beelen geweigerd bij afscheid NPO-collega verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Chantal Janzen in verwachting van tweede zoon

RTL4-presentatrice Chantal Janzen is in verwachting van haar tweede zoon. Janzen maakte het nieuws vandaag bekend op Instagram. “Je bent zo ongelofelijk welkom lieve jongen”, schrijft de presentatrice bij een foto van de hand van haar zoon James (8) op haar buik en een getekend hart. Chantal Janzen is sinds 2014 getrouwd met de 45-jarige Marco Geeratz, die de presentatrice leerde kennen in 2007. Geeratz heeft drie kinderen uit een eerdere relatie. Janzen reikte donderdagavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2017 de Zilveren Televizier-Ster Presentator uit. Foto: RTL / William Rutten Het bericht Chantal Janzen in verwachting van tweede zoon verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Reportage: Arjen Lubach wint Gouden Televizier-Ring

Arjen Lubach heeft donderdagavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala met zijn satirische tv-programma Zondag met Lubach de Gouden Televizier-Ring 2017 gewonnen. Expeditie Robinson, Beste Zangers en Zondag met Lubach streden donderdag om de Gouden Televizier-Ring 2017. Met 37 procent van de stemmen won Zondag met Lubach de Gouden Televizier-Ring 2017 en volgt daarmee het tv-programma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld op. Floortje Dessing, die op de rode loper al voorspelde dat Lubach zou gaan winnen, won vorig jaar de Gouden Televizier-Ring. Het Gouden Televizier-Ring Gala 2017 trok donderdagavond 2.068.000 kijkers op tv-zender NPO 1. Naast Arjen Lubach vielen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala ook onder andere Wilfred Genee (Beste Presentator), Eva Jinek (Beste Presentatrice) en Marieke Elsinga (Talent Award) in de prijzen. Bekijk hieronder onze reportage van het Televizier-Ring Gala: Foto: VPRO / Merlijn Doomernik Het bericht Reportage: Arjen Lubach wint Gouden Televizier-Ring verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Twee miljoen kijkers zien Lubach de Televizier-Ring winnen

Het Gouden Televizier-Ring Gala 2017 trok donderdagavond minder kijkers dan vorig jaar. De uitreiking van de Gouden Televizier-Ring trok donderdag 2.068.000 kijkers, goed voor 35,3 procent marktaandeel. Vorig jaar keken er ruim 2,4 miljoen naar het Gouden Televizier-Ring Gala. De Ring werd donderdag gewonnen door Arjen Lubach met zijn satirische VPRO-programma Zondag met Lubach. Naast Lubach vielen tijdens het Televizier-Ring Gala ook onder andere Wilfred Genee (Beste Presentator), Eva Jinek (Beste Presentatrice) en Marieke Elsinga (Talent Award) in de prijzen. Foto: VPRO Het bericht Twee miljoen kijkers zien Lubach de Televizier-Ring winnen verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Acht jaar cel voor oud-presentator Frank Masmeijer

Voormalig tv-presentator Frank Masmeijer is veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf. Masmeijer, di in de jaren 80 en begin jaren 90 tv-shows als de Holidayshow en Dinges presenteerde, is schuldig bevonden aan de smokkel van cocaïne. Er was zeven jaar cel tegen de oud-presentator geëist. Masmeijer zette na het einde van zijn tv-carrière verschillende horecazaken op in België. In 2014 werd hij in België aangehouden voor de drugssmokkel. De voormalige NCRV-presentator zat tien maanden in voorarrest en werd in afwachting van de rechtszaak vrijgelaten met een enkelband. Journalist Thijs Zeeman volgde de voormalige tv-coryfee in aanloop naar zijn veroordeling. De documentaire werd donderdag 14 september uitgezonden op SBS6. Het tweeluik over Masmeijer, dat achter elkaar werd uitgezonden, trok slechts 269.000 en 346.000 kijkers op de familiezender. Foto: SBS Het bericht Acht jaar cel voor oud-presentator Frank Masmeijer verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

NTR met nieuw programma Iedereen Verlicht

NTR-presentator Narsingh Balwantsingh gaat in het nieuwe programma Iedereen Verlicht door een tuk tuk door het land op zoek naar de verhalen, geheimen en dilemma’s van mensen die naar verlichting streven of dat wellicht bereikt hebben. Narsingh reist met zijn tuk tuk naar Oosterwold, een wijk in aanbouw bij Almere. De bewoners zijn avonturiers, pioniers en vrije geesten. Er zijn namelijk amper regels. Ze mogen helemaal zelf bepalen hoe ze gaan leven en wonen, zolang het maar zelfvoorzienend is. Kortom: een broeinest van verlichting. Narsingh ontmoet er onder andere theatermakers en muzikanten Egon Kracht en Noortje Braat. Ze trekken door het land met hun voorstelling ‘Dat zou een keer tijd worden’, over hun keuze voor een andere manier van leven. In Oosterwold bouwen ze van afval (oude autobanden) hun nieuwe woning. Iedereen Verlicht zondag 16.25 uur bij de NTR op NPO 2. Foto: NTR Het bericht NTR met nieuw programma Iedereen Verlicht verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Tim Hofman laat presentatie #BOOS over aan collegas

Presentator Tim Hofman zal zeker tot het eind van dit jaar rust moeten houden. Hofman raakte in augustus gewond tijdens opnames van zijn YouTube-programma #BOOS. Naast een gebroken kaak blijkt hij ook een hersenschudding te hebben opgelopen. BNNVARA laat weten dat de presentator te snel weer aan het werk is gegaan en nu kampt met naweeën. Tim bezocht in augustus het kantoor van een huisbaas omdat een stel studenten bij het programma had geklaagd over de woonomstandigheden. In de veelbesproken aflevering is te zien hoe de presentator geslagen werd. Naast Tim zijn er meerdere personen gewond geraakt en werd het opname apparatuur vernield. “Ik ben echt beurs geslagen”, zo laat Tim weten in zijn nieuwste video op het kanaal van #BOOS. “Ik heb constant koppijn, ik zit nu thuis een beetje kleurplaten te maken en ik slaap.” In het ziekenhuis werd geconstateerd dat de kaak van de presentator is gebroken. Nu enige tijd later blijkt hij er ook een hersenschudding aan over te hebben gehouden. “Ik ben daar doorheen gelopen en daardoor heb ik nu de hele tijd koppijn.” De presentatie van het programma #BOOS wordt tijdelijk overgenomen door bekende Nederlanders. Bekijk hieronder de nieuwste uitzending van #BOOS: Foto: Screenshot YouTube Het bericht Tim Hofman laat presentatie #BOOS over aan collega’s verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Mieke van der Weij op non-actief gesteld

Mieke van der Weij is per direct op non-actief gesteld door Avrotros. Anderhalve maand geleden werd ook Peter de Bie op non-actief gesteld door de omroep. Beide presentatoren zijn de komenden weken niet meer de horen in de Nieuwsshow op NPO Radio 1. Dat heeft Avrotros laten weten in het AD. Avrotros is helemaal klaar met de presentatrice. “Zij heeft zo nadrukkelijk aangegeven het hier niet naar haar zin te hebben en liever bij een andere omroep te werken, dat we hebben besloten dat ze dat meteen mag doen.” Eerder werd Peter de Bie op non-actief gesteld omdat hij in gesprek was met Omroep Max. Avrotros wilde hem in 2018 met pensioen laten gaan, terwijl hij zelf graag verder wilt. Van der Meij was tot afgelopen zaterdag te horen in de Nieuwsshow, maar dan met Jan Mom aan haar zijde en daar is ze niet tevreden mee. Daarom sloot ze zich aan bij De bie die gesprekken voert met Omroep Max. De publieke omroep heeft afgelopen woensdag laten weten dat het tijdslot van de Nieuwsshow mogelijk per 1 januari naar Omroep Max gaat. De NPO wilt daarmee het duo Mieke en Peter behouden. “Dit presentatieduo wordt bijzonder hoog gewaardeerd door de luisteraar en de NPO kiest ervoor om deze opstelling in een nieuwe programma op zaterdagochtend voort te zetten.” De definitieve nieuwe programmering wordt eind deze maand verwacht. Foto: AVROTROS Het bericht Mieke van der Weij op non-actief gesteld verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

SBS6 haalt Cold Case: Dader Gezocht van prime time

SBS6 haalt het programma Cold Case: Dader Gezocht na twee afleveringen van prime time. Het programma wordt per direct verschoven van zondag 21.30 uur naar zondag 23.30 uur. Dat heeft SBS laten weten. Het programma word minder goed bekeken dan de vorige programma’s rond dat tijdstip en dat ziet ook de zenderdirectie. “Cold Case: Dader Gezocht wordt minder goed bekeken dan de SBS6-programma’s die eerder op de zondagavond werden uitgezonden”, zo laat een woordvoerder weten. Cold Case: Dader gezocht begon begin oktober met 612.000 kijkers en 10 procent marktaandeel. Afgelopen zondag waren er nog maar 473.000 kijkers over en ging het marktaandeel van 10 naar 7 procent. Het programma start van komende zondag pas na Shownieuws. “Hopelijk komt het op de late avond beter tot z’n recht, als het tegenover minder zware concurrentie staat.” Door de verschuivingen in de programmering verschuift het programma De Meldkamer door naar 21.30 uur en begint de zender vanaf komende zondag 20.30 uur met een nieuw seizoen Wegmisbruikers. Foto: SBS Het bericht SBS6 haalt Cold Case: Dader Gezocht van prime time verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Angela Schijf wint opnieuw prijs voor beste actrice

Angela Schijf en Jeroen van Koningsbrugge hebben tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur en actrice gewonnen. Dit nieuws werd donderdagavond bekend tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live. De actrice, bekend van Flikken Maastricht (AVROTROS) en Meisje van plezier (RTL 4), wist te winnen van Elise Schaap en Isa Hoes. Vooral met de laatste serie, Meisje van plezier, scoort Schijf veel kijkers op de zondagavond. Zelf hoopte Schijf dat zij de prijs won voor die serie. De acteur, bekend van onder andere Riphagen, Smeris en Draadstaal, wist te winnen van GTST-acteur Erik de Vogel en van Thom Hoffman. Naast acteren is Van Koningsbrugge ook te zien in programma’s als Ik hou van Holland en Beste kijkers. In beide programma’s is hij te zien als teamcaptain. Bij SBS6 was Van Koningsbrugge te zien in programma’s als Bijdehandjes en Lekker Nederlands! Vorig jaar won Schijf de prijs voor beste actrice en Hoffman voor beste acteur. Vorig jaar waren Achmed Akkabi, Victor Reinier, Monic Hendrickx en Isa Hoes genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur en actrice. Sinds 2016 heeft Televizier een nieuwe categorie in het leven geroepen die acteurs in het zonnetje zetten. Foto: AVROTROS Het bericht Angela Schijf wint opnieuw prijs voor beste actrice verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Marieke Elsinga wint Televizier Talent Award

Marieke Elsinga heeft de Televizier Talent Award gewonnen. De presentatrice nam het op tegen modeblogger Anna Nooshin en journalist Özcan Akyol samen streden ze donderdagavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2017 om de prijs voor aanstormend talent. Vorig jaar werd de Televizier Talent Award gewonnen door GTST-actrice Pip Pellens. Pellens nam het op tegen BNN-presentatrice Gwen van Poorten en de Vlaamse tv-ster Philippe Geubels. Eerder wonnen GTST-acteur en DJ Ruud Feltkamp, presentator Kees Tol en Gerard Ekdom de prijs. Foto: RTL / William Rutten Het bericht Marieke Elsinga wint Televizier Talent Award verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Wilfred Genee wint Zilveren Televizierring-Ster

Nadat de beste vrouwelijke presentatrice bekend werd gemaakt, werd het tijd voor de beste mannelijke presentator. Niemand minder dan Chantal Janzen reikte de Zilveren Televizierring uit voor de beste presentator. De Zilveren Televizierring voor beste presentator ging dit jaar naar Wilfred Genee. De presentator van Voetbal Inside bedankte allereerst Johan Derksen. Volgens Genee is Derkens zijn campagneleider geweest. Naast Genee zat ook Renee van der Gijp in de zaal. Hij vond het maar niets om aanwezig te zijn bij het grote Televizierring. Vooral nadat Chantal hem persoonlijke benoemde.  Grote afwezige was toch wel Derksen. Gelukkig had de beste presentator van Nederland goed nieuws. Derksen zal vrijdagavond in Voetbal Inside live een nummer van André Hazes gaan gingen. Daar kijkt Genee zelf namelijk al heel erg naar uit. Voetbal Inside is vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 7. Het bericht Wilfred Genee wint Zilveren Televizierring-Ster verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Eva Jinek wint Zilveren Televizier-Ster

Donderdagavond werd het Gouden Televizierring gala weer uitgezonden. De eerste prijs, die van beste presentatrice, werd uitgereikt door Derk Bolt. De Spoorloos presentator blikte even terug naar 2001, het jaar waarin zijn programma een ZilverenTelevizierring kreeg. De Zilveren Televizierring voor beste presentatrice ging dit jaar naar Eva Jinek. Zij kon het nieuws zelf nauwelijks geloven. Zij wist hiermee te winnen van Floortje Dessing en Geraldine Kemper. Eva wist vooral de afgelopen maanden indruk met haar talkshow Jinek. Zij wist iedere avond veel kijkers te bereiken. Vorig jaar won Humberto Tan de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator. Tan nam het op tegen Johnny de Mol en Art Rooijakkers. Chantal Janzen won net als in 2015 de prijs voor beste presentatrice van door. Daarmee liet ze Floortje Dessing en Geraldine Kemper achter zich. Foto: KRO-NCRV Het bericht Eva Jinek wint Zilveren Televizier-Ster verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Victor Mids met nieuw seizoen Mindf*ck

Mindf*ck krijgt een gloednieuw seizoen. Illusionist Victor Mids maakt dat nieuws vandaag bekend via zijn social media kanalen. Mids is voor het nieuwe seizoen op zoek naar mensen die deel willen nemen aan het het officiële testpanel van het programma. Het programma dat afgelopen seizoen ruim twee miljoen kijkers scoorde keert binnenkort terug op de buis. Sinds het laatste seizoen heeft het programma een eigen testpanel. In dit testpanel worden gewone burgers blootgesteld aan de wonderlijke experimenten van Victor Mids. Deelnemen aan het testpanel kan vanaf 18 jaar. Opnames vinden plaats op zaterdag 21 oktober in Utrecht. Stuur een foto of een korte video naar deelnemer@mindfck.tv. Wanneer het nieuwe seizoen van Mindf*ck te zien zal zijn is niet bekend. Mogelijk keert het programma in het voorjaar terug. Foto: AVROTROS Het bericht Victor Mids met nieuw seizoen Mindf*ck verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Expeditie Robinson column 6: Imke maakt het eiland vruchtbaar.

De komst van Imke op eiland  valt haar mee, ze wordt hartelijk ontvangen en als blijkt dat ze stroopwafels bij zich heeft wordt de sfeer alleen nog maar beter. Dus alles lijkt crescendo te gaan bij team Zuid. Maar met Imke als nieuwkomer en een afspraak tussen de andere 4 eilandbewoners  alle nieuwelingen meteen weg te stemmen is winst in de proef noodzakelijk. Maar Imke blijft zorgen voor een goede sfeer bij Zuid, op een tocht met haar worden een ananas en bananen gevonden waarop Kaj zegt dat “Imke het eiland vruchtbaar maakt”. Bij Noord maakt Richard zich zorgen over het lot van zijn dochter en neemt hij het besluit de proef van zijn team te saboteren om te voorkomen dat zijn dochter op een eilandraad weggestemd wordt, hij geeft zelfs aan dat als hij in de finale tegen haar zou komen hij haar zou laten winnen. Hij is dus duidelijk de topsportersmentaliteit kwijtgeraakt sinds hij niet meer voetbalt. En ondertussen op het eiland van de onbekenden neemt de irritatie over de bekende Nederlanders, met name moeder gans Soundos toe. Zoals op haar vorige eiland doet Soundos hier weer niets. Later krijgt Soundos ruzie met Carlos en beschuldigd ze hem ervan egoïstisch te zijn. Ik denk niet dat ze beseft dat het ongeluk van Brace haar redding was en dat ze daarna gered werd door de wisselingen. Haar verblijf in Robinson hangt van toevalligheden en geluk aan elkaar. Maar ondertussen kotsen ze haar op twee eilanden uit. Drie keer is scheepsrecht zeggen ze, dus als Soundos op het 3e eiland terecht zou komen krijgt ze daar binnen no time ruzie en wordt ze definitief gekicked. Zoals de gans zelf zegt, als ze labiel is, is ze niet gezellig! Is ze dan al labiel begonnen aan Robinson, ze is in mijn ogen nog nooit gezellig geweest. Maar zoals elke Robinson kunnen de proeven veel veranderen, op het eiland van de onbekenden moeten ze weer de evenwichtsproef doen, die Caroline de vorige keer nipt verloor. En ook nu lijkt dit haar ding te zijn. Herold valt vrij snel,  Marlé toont weer aan dat evenwicht niet haar ding is. En ook moeder gans wordt niet geholpen door haar vleugels en valt eraf. Dus Carlos en Caroline blijven over en met de overstap naar een smaller stukje plank vallen beiden in het water waarbij Caroline net iets eerder valt. Noord en Zuid gaan tegen elkaar strijden in een proef waarbij kokosnoten gehakt moeten worden en met het sap moeten potten gevuld worden. Richard ziet dat er in het team van zijn dochter een nieuw teamlid is en beslist dat ze hierdoor veilig is en besluit toch niet de proef te saboteren. Zuid ligt de hele tijd iets voor, Imke toont zich een waar beest met kokosnoot hakken maar Joëlle krijgt haar 2e kokosnoot niet gehakt waardoor haar team verliest. En met de eilandraad in het vooruitzicht verwacht Imke dat zij weggestemd gaat worden, Joëlle gaat daar ook van uit gezien de gemaakte afspraken. Mar Kaj en Danny hebben het er moeilijk mee, trekken zich terug en twijfelen. Imke is sterker dan Joëlle en wat als Joëlle weer herenigd wordt met haar vader en Anouk, waar ligt dan haar loyaliteit? Op de eilandraad krijgen Imke en Joëlle ieder 2 stemmen waarna er nog een stem overblijft en deze gaat naar Joëlle die toch weggestemd wordt. Waarop Shelly zeer verbouwereerd reageert. Carlos wordt voorgesteld aan Joëlle en krijgt te horen dat hij naar het eiland gaat waar Imke ook zit. Hij is hier heel blij mee, mede gezien de relatie die Imke en hij op het eiland van de onbekenden hadden ontwikkeld. Als hij de keuze krijgt uit iets lekker s of de extra stem kiest hij voor de stem.       Het bericht Expeditie Robinson column 6: Imke maakt het eiland vruchtbaar. verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Zondag met Lubach wint Gouden Televizier-Ring 2017

Zondag met Lubach heeft donderdagavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala de Gouden Televizier-Ring 2017 gewonnen. Expeditie Robinson, Beste Zangers en Zondag met Lubach streden donderdag om de Gouden Televizier-Ring 2017. Zondag met Lubach kreeg tijdens de live-uitzending 37 punten van de mensen thuis en is daarmee de opvolger van Floortje naar het einde van de wereld, dat vorig jaar met 64 punten de Televizier-Ring won. Het programma versloeg daarmee Geer & Goor: Zoeken een hobby en Penoza IV. In 2015 werd de Gouden Televizier-Ring gewonnen door het RTL4-programma SynDROOM in 2014 ging Flikken Maastricht er met de prijs vandoor. Het jaar daarvoor won Wie is de Mol? eindelijk de Gouden Televizier-Ring. Foto: Het bericht Zondag met Lubach wint Gouden Televizier-Ring 2017 verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Brugklas wint Gouden Stuiver 2017

Brugklas heeft donderdagavond de Gouden Stuiver, de prijs voor beste kinderprogramma gewonnen. De kinderserie Brugklas, Bommetje XXL en Hallo, ik heb kanker waren genomineerd voor de prijs voor het beste kinderprogramma. Vorig jaar ging Pauls Puber Kookshow er met de winst vandoor. De show van Paul de Leeuw nam het op tegen Puberruil Zapp en Brugklas die dit jaar wederom is genomineerd. De Gouden Stuiver staat sinds vorig jaar op eigen benen. “De Gouden Stuiver is na zestien jaar volwassen geworden”, liet de organisator van het Televizier-Ring Gala toen weten. Kijkers konden net als vorig jaar via een aparte website alleen op de Gouden Stuiver stemmen. Foto: AVROTROS / Michel Schnater Het bericht Brugklas wint Gouden Stuiver 2017 verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Kirsten Berkx zingt tijdens concert James Newton Howard

Zangeres Kirsten Berkx is uitgekozen om tijdens het concert van filmcomponist James Newton Howard te gaan zingen. Het concert vind plaats op 7 november in het concertgebouw. Het nummer dat de oud-TVOH deelnemer ten gehore zal brengen heet The Hanging Tree. Het numer uit de populaire film The hunger Games ”Mockingjay Part I” is oorspronkelijk gezongen door Hunger Game actrice Jennifer Lawrence. Het nummer werd de grootste hit van de filmserie. James Newton Howard schreef een talentenjacht uit om de juiste vertolkster voor zijn concert te vinden. Aan Kirsten Berkx de eer dit nummer met groot orkest en koor ten gehore te brengen tijdens een avond vol hoogtepunten uit drie decennia filmmuziek voor Hollywood blockbusters. In  2016/2017 deed de Nederlandse zangeres en actrice Kirsten Berkx mee aan The Voice Of Holland. Haar Blind Audition werd meer dan een miljoen keer bekeken. Sanne Hans was haar coach en haalde de liveshows. Na 3de liveshow verliet de zangeres het programma. James Newton Howard trekt maandelijks 1,3 miljoen luisteraars op Spotify waarvan bijna 42.000 in Nederland. Naast zijn bijdrage aan gilm en TV-muziek heeft hij ook met andere artiesten samengewerkt met o.a. Elton John, Crosby, Stills & Nash, Barbra Streisand, Rod Stewart, Diana Ross en Chaka Khan. James Newton Howard’s “3 Decades of Music for Hollywood” tournee begint in november 2017 en zal 14 Europese steden aan doen, waaronder Amsterdam op 7 november. Foto: Screenshot The Voice Het bericht Kirsten Berkx zingt tijdens concert James Newton Howard verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

MINDHUNTER vanaf vrijdag te zien op Netflix

Vanaf vrijdag 13 oktober zendt Netflix het eerste seizoen van MINDHUNTER uit.  In deze nieuwe serie kruip je als kijker in de hoofden van zware criminelen. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal wat beschreven staat in het boek Mindhunter. Het boek verscheen in september 2017 en ligt aan de basis voor de serie. John Douglas schreef het boek naar aanleiding van zijn eigen ervaringen als geheim agent. De nieuwste Netflix Original- serie speelt zich af in het jaar 1979. Twee FBI-agenten starten een onderzoek naar het brein van de meest gezochte en gevaarlijkste criminelen. Zo willen zij achter de reden komen waarom de criminele de dingen doen die zij doen. De twee FBI-agenten worden gespeeld door Jonathan Groff en Holt McCallany. Verder hebben ook Anna Torv en Hannah Gross een rol in de serie gekregen. David Fincher is de drijvende kracht achter de nieuwe serie. De regisseur is onder andere bekend van de hit-serie House of Cards. Eerder regisseerde hij films als Fight Club en The Girl with the Dragon Tattoo. Het eerste seizoen van MINDHUNTER bestaat uit tien afleveringen. Netflix heeft al bevestigd dat er een tweede seizoen komt van de serie. Foto: Netflix Het bericht MINDHUNTER vanaf vrijdag te zien op Netflix verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Beste Zangers, Robinson en Lubach strijden om Televizier-Ring

Beste Zangers, Expeditie Robinson en Zondag met Lubach maken vanavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2017 kans op de Gouden Televizier-Ring. Het publiek bepaalt vanavond tijdens het Televizier-Ring Gala wie er met de felbegeerde prijs voor beste tv-programma naar huis gaat. De presentatie van het Televizier-Ring Gala ligt dit jaar in handen van Art Rooijakkers, die de live-uitzending eigenlijk samen met Jan Smit zou presenteren. Nu het programma Beste Zangers van Jan Smit is genomineerd voor de Ring, zag hij zich genoodzaakt zich terug te trekken als presentator. Naast de Gouden Televizier-Ring worden vanavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live ook de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator, beste presentatrice, beste acteur en beste actrice, de Televizier Talent Award voor aanstormend talent en de Gouden Stuiver 2017 uitgereikt. Tijdens de uitzending op NPO 1, die vanwege het verslag van de Solar Challenge pas om 21:00 uur begint, kunnen tv-kijkers via de telefoon en online hun stem uitbrengen op Beste Zangers, Expeditie Robinson of Zondag met Lubach. Voor het Gala zendt AVROTROS om 20:45 uur nog een verslag van de rode loper uit. Lees ook: ‘Hallo, ik heb kanker’ in de race voor Gouden Stuiver Lees ook: Eva Jinek genomineerd voor Zilveren Televizier-Ster Het Gouden Televizier-Ring Gala is vanavond om 21:00 uur te zien op NPO 1. Foto: VPRO / Merlijn Doomernik Het bericht Beste Zangers, Robinson en Lubach strijden om Televizier-Ring verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

SBS6 zoekt vloggers voor nieuw tv-programma

SBS6 komt in 2018 met een nieuwe realityshow waarin tientallen mensen hun deuren opengooien en hun leven delen met heel Nederland. Voor het nieuwe programma De Vloggende Hollanders zoekt de zender bijzondere mensen of gezinnen die binnen afzienbare tijd een spannend, uniek of speciaal moment gaan beleven. In de aanloop naar dat ene moment filmen ze zichzelf: al vloggend registreren zij op deze manier een bijzondere periode in hun leven. “Zij hoeven geen professionele vloggers te zijn, we zoeken vooral mensen die een goed verhaal hebben en dat in vlogs willen vastleggen op tv”, zo laat SBS weten. In De Vloggende Hollanders is plek voor de meest uiteenlopende verhalen: een piepjong model op weg naar haar eerste catwalk of een stel dat op een adoptiekindje wacht. Maar ook Nederlanders met een bijzonder beroep mogen zich aanmelden, zoals een achtbanentester of een weddingplanner. De Vloggende Hollanders bestaat uit een mix van kleine gebeurtenissen en grote meeslepende verhalen met een spannende climax. Alles is mogelijk en iedereen met een mooi, spannend of ontroerend verhaal is welkom en je doet het niet voor niets: hoe langer je op tv te zien bent, hoe meer geld je verdient. De kijker beslist via een maandelijkse stemprocedure welke verhaallijn wordt vervangen door een andere verhaallijn. Zolang je verhaal goed is, blijf je vloggen op tv. Zo zien we wat we willen zien en hoeven we daar geen moment meer van te missen! Aanmelden voor het nieuwe programma kan hier Het bericht SBS6 zoekt vloggers voor nieuw tv-programma verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Het Geluid na ruim tien weken geraden

Het Geluid van Qmusic is na ruim tien weken geraden. Vanmorgen wist Kim Stolk Het Geluid te raden. Zo werd duidelijk in de ochtendshow met Mattie, Fien en Igmar. Het “vastklikken van het lipje van een fotolijstje” was het juiste antwoord. De 35-jarige Kim Stolk uit Pijnacker wist Het Geluid te raden en wint daarmee het recordbedrag van €63.700,- belastingvrij. “Het was echt een gok. Ik twijfelde nog tussen het breken van een cracker en het fotolijstje, pas op het laatste moment switchte ik”. Kim kan bijna niet geloven dat het antwoord goed blijkt te zijn. “Nee joh!” roept ze als Mattie de uitslag geeft. Mattie zegt daarop “Ik sta hier te trillen op mijn benen!” waarna Kim lachend roept “Ja, ik ook!” Van het geld wil ze in ieder geval een mooie reis gaan maken met haar vriend. Voor het eerst kon er dit jaar ook in de Qmusic app meegespeeld worden met de kandidaat op de radio. 177 spelers gingen mee met het antwoord van Kim. Onder hen  wordt een extra 10.000 euro verdeeld. De afgelopen twee weken hielp De Jury van Het Geluid mensen dichterbij de oplossing door iedere dag luisteraarsvragen te beantwoorden met ‘JA’ of ‘NEE’. Bekijk hier de beelden: Het bericht Het Geluid na ruim tien weken geraden verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Olly Murs in Britse The Voice

Zanger Olly Murs wordt een van de coaches in het nieuwe seizoen van de Brtise The Voice. Murs zal te zien zijn naast Tom Jones, Jennifer Hudson, Emma Willis en Will.i.iam. Murs laat weten erg uit te kijken naar zijn nieuwe rol. “Ik kan niet wachten om in die grote rode stoel te gaan zitten, samen met Jennifer en Tom”, zegt Olly Murs. “Ik heb er erg veel zin in om de mentor te zijn van nieuwe artiesten en ik doe zeker mee om te winnen!” Olly Murs deed in 2009 mee aan X Factor, waar hij eindigde als twee. Een jaar later kreeg hij toch een plantencontract van Simon Cowell. Oh hey, @ollyofficial! From @TheXFactor ’09 to 17m records worldwide, we can’t wait for Olly Murs to join us as a Coach on #TheVoiceUK ✌️ pic.twitter.com/00nr28g3u9 — The Voice UK (@thevoiceuk) 11 oktober 2017 Foto: Sven Mandel Het bericht Olly Murs in Britse The Voice verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Zondag met Lubach wint gouden Lovie Award

Arjen Lubach heeft met zijn programma Zondag met Lubach een gouden Lovie Award gewonnen. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan het beste en meest creatieve digitale werk in Europa. Lubach krijgt het beeldje in de categorie ‘viral’ voor de veelbekeken video waarin Nederland zichzelf voorstelt aan de Amerikaanse president Donald Trump. Zondag met Lubach trok in januari internationaal de aandacht met de introductie. De promotievideo kreeg talloze versies in andere landen. “Ik ben blij met alle awards, ook met degene waar ik nog nooit van gehoord had”, stelt Lubach in een reactie. “Deze Lovie is even welkom in mijn leven als een verloren zoon in een aflevering van Spoorloos.” De Lovie Awards worden uitgereikt door de International Academy of Digital Arts and Sciences. De ceremonie vindt half november plaats in Londen. ZML lanceerde afgelopen zondag een nieuwe ‘viral’: een satirisch filmpje waarin de machtige Amerikaanse wapenlobby club NRA op de hak wordt genomen. Deze werd inmiddels meer dan vier miljoen keer bekeken. Zondag met Lubach maakt donderdag kans op de Gouden Televizier-Ring. Het programma gaat de strijd aan met Expeditie Robinson en Beste Zangers. Lubach is zelf genomineerd voor een Zilveren Televizier-Ster. Foto: VPRO / Merlijn Doomernik Het bericht Zondag met Lubach wint gouden Lovie Award verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Utopia ook in 2018 te zien

SBS6 gaat ook in 2018 verder met de dagelijkse realityshow Utopia. Dat heeft een woordvoerder van SBS vandaag laten weten. “Utopia staat gewoon in de schema’s”, laat de zender weten over de 2018-plannen. Utopia dat al sinds 2014 iedere werkdag te zien is bij SBS6 keert ook in 2018 terug. Sinds de start van het programma zitten er verschillende bewoners in het programma, sinds dit jaar keerden oude bekende terug. Billy en Ruud kwamen tijdens hun deelname aan het programma veel in het nieuws. In mei 2016 keerde Ruud terug naar anderhalf jaar afwezigheid. Afgelopen juli moesten de tv-kijkers stemmen voor een definitieve terugkeer van Billy in het programma. Afgelopen juni zoende de 25-jarige Jessie met een 16-jarige bezoeker. Het bericht Utopia ook in 2018 te zien verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Aandacht voor vermissing Anne Faber in Team Vermissingen

Het nieuwe SBS6-programma Team Vermissingen besteedt vanavond aandacht aan de vermissing van de 25-jarige Anne Faber uit Utrecht. Ondanks grootscheepse zoekacties en de aanhouding van een verdachte is zij nog steeds niet gevonden. Daarnaast is er een nieuwe tip binnengekomen die leidt tot een mogelijke doorbraak in de verdwijningszaak van Willeke Dost, die 25 jaar geleden als vermist is opgegeven. De 15-jarige Willeke Dost verdween 25 jaar geleden uit Koekange. Team Vermissingen kreeg een tip over een jongeman die op de avond van de verdwijning twee mannen had zien sjouwen met het lichaam van Willeke. De tipgever heeft de informatie aan een vertrouwenspersoon gegeven en na zijn bekentenis zelfmoord gepleegd. Met de informatie is gezocht naar aanwijzingen. Vanavond wordt er een oproep gedaan aan getuigen die destijds ter plekke waren. Team Vermissingen vanavond live om 20.30 uur op SBS6. Foto: SBS / Nick van Ormondt Het bericht Aandacht voor vermissing Anne Faber in Team Vermissingen verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Angela Groothuizen tekent nieuw contract bij RTL 4

Presentatrice Angela Groothuizen heeft woensdagmiddag een nieuw contract ondertekend. Op een foto op het Instagram account van RTL 4 is Angela samen te zien met Erland Galjaard. De komende twee jaar zal Angela een RTL 4 gezicht blijven. Momenteel is Angela te zien in het nieuwe RTL 4 programma Spreekrecht. In dit programma volgt Angela mensen die gebruik willen maken van hun Spreekrecht. Helaas werd dit programma niet heel goed bekeken. Volgende week dinsdag is de zevende en voorlopig laatste aflevering van het eerste seizoen te zien. Of er een tweede seizoen van gemaakt wordt is ook nog niet bekend.  Ook was Angela één van de vaste gezichten van RTL Live. Dat presenteerde zij samen met Albert Verlinde. Maar al snel verdween Angela bij het middagprogramma. Zij gaf aan dat zij het te druk had met andere projecten. Inmiddels is RTL Live omgetoverd tot 5 uur live. De presentatie hiervan is nu in handen van de Koffietijd presentatrices. Naast presenteren is Angela ook jurylid. Zo was zij het vierde jurylid in Holland’s Got Talent. Hier was zij te zien naast Gordon, Chantal Janzen en Angela Groothuizen. Zij maakte nu twee seizoenen deel uit van de jury van de talentenjacht. De kans is groot dat zij volgend seizoen ook weer achter de jurydesk plaats zal nemen. Maar naast Holland’s Got Talent zat Angela ook in de jury van It Takes 2. In het afgelopen, tweede, seizoen van het muziekprogramma werd er veel veranderd. Zo verliet Chantal Janzen het programma als presentatrice. Zij werd vervangen door Jamaï Loman. Ook is de jury voor een groot deel vervangen. Alleen Angela bleef achter de jurydesk zitten. Naast haar zaten toen Nielson en Gerard Ekdom. De laatste aflevering van Spreekrecht is dinsdagavond om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Het bericht Angela Groothuizen tekent nieuw contract bij RTL 4 verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Juventus krijgt serie op Netflix

Netflix gaat in 2018 een vierdelige docuserie uitzenden over de voetbalclub Juventus. De serie zal bestaan uit vier afleveringen van ieder een uur en biedt een uniek kijkje achter de schermen bij een van de succesvolste clubs uit Europa.  In de serie worden de echte levens in beeld gebracht die een rol spelen binnen Juventus. De spelers worden zowel op het veld als thuis gefilmd om zo een goed beeld te krijgen van de mens achter de voetballer. In de serie komen niet alleen de spelers aan bod, ook het management en de coaches worden op een unieke en zeer persoonlijk niveau in beeld gebracht. “De toewijding om grootse verhalen vertellen staat centraal bij Netflix, en er zijn geen grotere fans dan die van Juventus. We zijn vereerd dat we unieke en exclusieve toegang hebben tot een van de meest belangrijke voetbalploegen ter wereld.”, aldus Erik Barmack, Vice President van International Origininal series bij Netflix. Ook Federico Paloba, Co-Chief Revenue Officer bij Juventus is blij met de samenwerking: ”Dit soort samenwerkingen bevestigen onze passie voor innovatie en het zijn van een Sport Entertainment merk in de breedste zin van het woord. Op deze manier zijn we vastberaden om wereldwijd fans en miljoenen Netflix abonnees te bereiken, die dankzij deze docuserie Juventus tot in detail kunnen leren kennen.”   Foto: Wikimedia Commons Het bericht Juventus krijgt serie op Netflix verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

RTL Late Night met Rutte verliest van oppositieleiders in Pauw

RTL Late Night wist met toekomstig premier Mark Rutte en ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers niet te winnen van Pauw, die de oppositieleiders te gast had. RTL4 en Nieuwsuur wonnen de strijdt om de coalitiepartijen aan tafel te krijgen, maar de strijdt om de kijker werd gewonnen door Jeroen Pauw. ‘RTL Late Night: Het Regeerakkoord’, waarin Rutte en Segers toelichting gaven op het regeerakkoord, trok 499.000 kijkers. Het marktaandeel voor RTL4 komt daarmee uit op 9,5 procent. Nieuwsuur trok met Alexander Pechtold en Sybrand Buma 261.000 kijkers, goed voor 4,4 procent marktaandeel. Talkshowhost Jeroen Pauw had dinsdagavond oppositieleiders Lodewijk Ascher (PvdA), Jesse Klaver (GroenLinks) en Emile Roemer (SP) aan tafel. Terwijl de talkshow geen prominentengasten aan tafel had, versloeg Jeroen Pauw met 808.000 kijkers (25,5 procent marktaandeel) wel de concurrentie. Foto: RTL Het bericht RTL Late Night met Rutte verliest van oppositieleiders in Pauw verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Frits Sissing en Klaas van Eerden presenteren rode lopershow

Frits Sissing en Klaas van Eerden presenteren komende donderdag de rode loper show van het Gouden Televizier-Ring Gala. Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala worden de tv-prijzen van het jaar uitgereikt. Welke bekende presentatrice of acteur gaat naar huis met de prijs voor beste presentatrice en beste acteur. Expeditie Robinson, Beste Zangers en Zondag met Lubach strijden om de Televizier-Ring. Het tien minuten durende programma is vanaf 20.45 uur te zien op NPO1. Foto: AVROTROS / Nico Kroon Het bericht Frits Sissing en Klaas van Eerden presenteren rode lopershow verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Sybrand Buma en Alexander Pechtold in Nieuwsuur

CDA-leider Sybrand Buma en Alexander Pechtold van D66 zijn vanavond te gast in Nieuwsuur. De politieke leiders komen vanavond praten over het regeerakkoord. Presentatrice Mariëlle Tweebeeke spreekt een uur lang met beide heren over de plannen van de nieuwe coalitie. Vanmiddag presenteren de vier onderhandelende partijen het langverwachte coalitieakkoord. Daarnaast praat Dominique van der Heyde u volledig bij over de nieuwe plannen van het aankomende kabinet, met ook reacties van VVD-leider Mark Rutte en Gert-Jan Segers van de ChristenUnie en de eerste reacties van kiezers.  Hoe zijn deze politici, met hun tegenstrijdige wereldbeelden en wensen, erin geslaagd overeenstemming te bereiken? Wat gaat het nieuwe regeerakkoord Nederland brengen? Nieuwsuur vanavond om 22.00 uur op NPO 2 Foto: Stefan Heijdendael Het bericht Sybrand Buma en Alexander Pechtold in Nieuwsuur verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Marjolein Keuning schittert in Wakker Worden!

Actrice Marjolein Keuning heeft een nieuwe rol te pakken gekregen. Vanaf 7 november is de actrice te zien in de nieuwe Videoland-serie ‘Wakker Worden!’. Na ‘Vaders & Moeders’ en ‘DARE’ is ‘Wakker Worden!’ de derde short-form-serie. In 20 afleveringen van zes minuten wordt een hilarisch beeld geschetst van een herkenbaar Nederlands gezin met drie opgroeiende kinderen. Marjolein is te zien als Barbara, de zus van Karin (Tina de Bruin). Zij leidt een vrij wild leven. Zij laat iedereen maar wat graag weten hoe heerlijk het vrijgezellenleven is. Maar stiekem is Barbara wel vaak bij Karin en haar gezin. Dit doet zij toch wel om aan de eenzaamheid te ontsnappen. Ondanks het feit dat Karin haar zus een beetje treurig vindt, is ze soms ook wel jaloers op haar. Naast Marjolein zijn ook Tina de Bruin en Tjebbo Gerritsma te zien in ‘Wakker Worden!’. Tina zal de rol van Karin, de moeder van het gezin,gaan spelen. Tjebbo is te zien als vader Ronald en is manager van een bouwmarkt. Hij denkt dat hij handig is, maar is dat ook wel zo? Karin en Ronald hebben drie kinderen; Pien (15), Suus (12) en hun betweterige broertje Boris (8). ‘Wakker Worden!’ gaat over het ‘normale’ gezin dat in het hectische leven van opvoeden en huishouden leeft. In iedere aflevering staat humor altijd centraal. De thema’s die aanbod zullen komen zijn onder andere ‘selfies en telefoongebruik’, ‘omgaan met pubers’, ‘help mijn man is klusser’ en ‘hoe verdelen we de taken in huis’. Allemaal thema’s die voor de kijker herkenbaar zullen zijn. Iedere aflevering heeft een standaard opening. Deze opening is altijd in de ochtend. Dat kan dan aan de ontbijttafel zijn, of in de badkamer of in de slaapkamer. Gelukkig is er aan het eind van de aflevering altijd het thema afgerond. Elke aflevering heeft een begin én een eind, zonder cliffhangers. Een paar weken geleden was Marjolein nog te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Hierin speelde zij de rol van Maxime Sanders. Tijdens de zomer-stop van de soapserie van RTL 4, bleek al dat Marjolein met andere ‘projecten’ bezig was. Direct na de zomer-cliffhanger van GTST werd duidelijk dat het personage Maxime niet terugkeerde in het nieuwe seizoen. Ondanks de afwezigheid van Maxime, blijft haar rol wel actief. Zo is haar broer Ludo (Erik de Vogel) druk bezig met haar schilderijen. Maxime’s verloofde Bill (Bart Oomen) is momenteel druk om zijn verdriet om het verlies van Maxime weg te stoppen. Hij voert op dit moment zelfs een soort ‘oorlog’ met zijn bijna zwager. ‘Wakker Worden’ wordt geproduceerd door Talpa Fictie en geregisseerd door Vincent Schuurman, Zip Wertwijn en Will Koopman. De scenario’s zijn geschreven door Roos Schlikker. ‘Wakker Worden’ is vanaf 7 november te zien bij Videoland. Foto: RTL Lees ook: ‘Marjolein Keuning in nieuwe Videoland serie‘ Het bericht Marjolein Keuning schittert in ‘Wakker Worden!’ verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

NPO maakt plannen radioprogrammering 2018 bekend

De NPO heeft vandaag de nieuwe plannen voor de nieuwe radioprogrammering gepresenteerd. Rob Stenders keert mogelijk definitief terug op zijn oude vertrouwde plek op NPO Radio 2. Stenders die zijn uren 14.00 – 16.00 uur kwijt raakte na de overstap van Avrotros naar BNNVARA keert binnenkort terug op zijn vertrouwde plek. De afgelopen maanden is Annemieke Schollaardt te horen op de uren. Schollaardt maakte onlangs de overstap van 3FM naar Radio 2.  Schollaardt verhuist met de terugkeer van Stenders naar de avond van Radio 2, ze is vanaf januari te horen van 20.00 tot 22.00 uur. Het programma De Staat van Stasse verhuist naar NPO Radio 5 die de uren van Volgspot overneemt. “De verplaatsing past in de verdere vernieuwing en verjonging van Radio 5. De NPO is ervan overtuigd dat de vaste schare fans van het programma mee zal verhuizen naar de nieuwe zender”, aldus de NPO. De programmering is tot stand gekomen na een complexe intekenperiode waarbij wensen van de omroepen en luisteraars zijn meegenomen. De NPO is van mening dat deze programmering bijdraagt aan het versterken van NPO Radio 2 en is blij dat Rob Stenders op de zender blijft en Annemieke Schollaardt een belangrijke plek in de avondprogrammering krijgt. De inzet van de NPO was om deze twee sterke dj’s te behouden voor NPO Radio 2. Ook heeft de NPO het voornemen om het huidige tijdslot van de Nieuwsshow op NPO Radio 1 (zaterdagmorgen van 8.30 – 11.00 uur) aan omroep MAX toe te kennen. De huidige presentatoren maken de overstap van AVROTROS naar omroep MAX. “Dit presentatieduo wordt bijzonder hoog gewaardeerd door de luisteraar en de NPO kiest ervoor om deze opstelling in een nieuwe programma op zaterdagochtend voort te zetten.” Dat niet alle omroepen tevreden zouden zijn over het besluit laat de NPO weten. “Dat niet alle omroepen tevreden zijn over de uitkomst beseft de NPO zich terdege, maar dit hoort tegelijkertijd ook bij het maken van een nieuwe programmering in een complex omroepbestel waarin schaarse middelen en zendtijd moeten worden verdeeld. De verandering in de programmering wordt enerzijds veroorzaakt door wijzigingen bij omroepen zelf (programmamakers die veranderen van omroep), anderzijds door de opdracht en ambitie van de NPO om als sturende organisatie binnen het bestel sterke radiozenders te programmeren.” Eind oktober verwacht de NPO de volledige nieuwe programmering voor 2018 bekend te maken. Foto: NPO /  Jan Willem van Hofwegen Het bericht NPO maakt plannen radioprogrammering 2018 bekend verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Spike zoekt canvassen en tatoeerders voor tweede seizoen Ink Masters

Tv-zender Spike is op zoek naar lege canvassen en tatoeëerders voor het tweede seizoen van de wedstrijd Ink Master: Meesters van de Lage Landen. Presentator Marco Roelofs en juryleden Morrison Schiffmacher en Errol Buwalda gaan op zoek naar in totaal tien tattoo artists uit Nederland en België. Voor het eerste seizoen waren er 20.000 aanmeldingen. In het programma weten de deelnemers niet door wie ze getatoeëerd worden en/of de persoon enige ervaring heeft.  In de Amerikaanse versie van het programma pakten de tatoeages lang niet zo goed uit als verwacht. In de finale van van het tweede seizoen vroeg een van de ‘blanke canvassen’ haar tatoeëerder of hij alsjeblieft een balletdanseres op haar rug wilde zetten omdat ze zo van dansen hield. Daar wilde de finalist niets van weten. De dame in kwestie loopt nu met een enorme zombie rond. Geen dingetje dat je even op een namiddag kan laten weglaseren. Aanmelden voor het tweede seizoen van Ink Master kan hier. Het tweede seizoen van Ink Master is vanaf 15 januari te zien op Spike.   Foto: Spike Het bericht Spike zoekt canvassen en tatoeëerders voor tweede seizoen Ink Masters verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

3FM pakt Giel Beelen terug na promotiestunt

Sander Hoogendoorn heeft Giel Beelen teruggepakt na zijn promotiestunt op NPO 3FM. Beelen begon maandag aan zijn nieuwe ochtendshow op Radio Veronica, maar was ook te horen bij zijn oude werkgever. Giel brak in bij de uitzending op 3FM en maakte reclame voor Radio Veronica. Sander, die deze week de ochtendshow op 3FM overneemt van Domien, wees er maandag al op dat het nu 1-0 staat, maar daar heeft de dj vandaag al verandering in gebracht. Hoogendoorn heeft namelijk de Giel Mobiel in handen weten te krijgen en eist 333 euro losgeld voor Serious Request. “Dokken Giel!”, schrijft Sander op Twitter. Giel was zaterdag in het pand van 3FM om spullen op te halen, toen hij een plaat van Chef’Special verwisselende voor een nieuwe versie met daarin een boodschap. Giel vertelde de luisteraars van 3FM midden in het nummer dat hij is begonnen op Radio Veronica. “Giel hier. Misschien ken je me, ik heb hier heel lang op de radio gezeten, maar ik ben vandaag begonnen bij Veronica. En dat wilde ik je effe laten weten”, klonk het bericht van de dj. “Dit zit gewoon in die plaat verwerkt”, reageerde Sander. “Ik denk dat we effe van iemand het wachtwoord moeten wijzigen.” In de rubriek de Giel Mobiel belt Giel iedere werkdag naar het nummer van de telefoon, die door bekende Nederlanders aan elkaar wordt doorgegeven. Giel weet van tevoren niet wie hij aan de telefoon krijgt. Beelen gaf de Giel Mobiel gisteren tijdens de aftrap van zijn nieuwe ochtendshow aan Marieke Elsinga. WE’VE GOT HIM! We hebben de #gielmobiel in ons bezit en eisen 333 euro losgeld voor @SeriousRequest! 1-1! #3fm #sander #veronica pic.twitter.com/GEc1sUTstU — Jouw Ochtendshow (@jouwochtendshow) 10 oktober 2017 Foto: Facebook Michiel Veenstra Het bericht 3FM pakt Giel Beelen terug na promotiestunt verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

RTL vernieuwt achtste seizoen The Voice Of Holland

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland dat vanaf 20 oktober weer te bewonderen is op de buis keert terug in een nieuw jasje. RTL en Talpa hebben voor de Blind auditions een gloednieuw decor laten maken. In het nieuwe decor staan familie en vrienden van de talenten nog dichterbij de optredens. Waardoor zij niet alleen naar de talenten kunnen kijken, maar de talenten hen ook zien. Naast het vernieuwde decor is dit jaar ook op de opzet van het programma aangepast.  In plaats van zes Blind Auditions zijn er dit jaar zeven. Na de Blind Auditions volgen vier The Battle-uitzendingen, waar de talenten het tijdens een muzikaal duel tegen elkaar opnemen. Iedere coach neemt acht talenten mee naar The Knockouts. Na deze ronde, waarin de talenten de coaches tijdens een solo-optreden moeten overtuigen, is bekend welke talenten doorgaan naar de liveshows. De liveshows zijn teruggebracht van zes naar vier. Het achtste seizoen van The Voice Of Holland begint 20 oktober. Foto: RTL Het bericht RTL vernieuwt achtste seizoen The Voice Of Holland verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Giel Beelen breekt in bij uitzending NPO 3FM

Giel Beelen was vanmorgen voor even te horen bij zijn oude werkgever NPO 3FM. De radio-dj begon vanmorgen met zijn ochtendshow op Radio Veronica, maar was met een opvallende promotiestunt te horen op 3FM. Giel brak in bij de uitzending op 3FM en maakte reclame voor Radio Veronica. Na het nummer ‘In Your Arms’ van Chef’Special was Giel te horen. “Hé hallo, Giel hier. Misschien ken je me, ik heb hier heel lang op de radio gezeten, maar ik ben vandaag begonnen bij Veronica. En dat wilde ik je effe laten weten”, klonk het bericht van de dj in de uitzending van Sander Hoogendoorn. Vervolgens werd het audiofragment van Beelen abrupt gestopt door Sander, die Domien Verschuuren tijdelijk vervangt in de ochtend. “Dit zit gewoon in die plaat verwerkt”, zei Hoogedoorn. “Ik denk dat we effe van iemand het wachtwoord moeten wijzigen”, vervolgde de radio-dj van NPO 3FM. Giel Beelen is vanaf vandaag terug in de ochtend. Vanmorgen trapte de voormalige NPO 3FM-dj zijn nieuwe ochtendshow op Radio Veronica af. De radio-dj was eind augustus voor de laatste keer te horen op de publieke jongerenradiozender NPO 3FM en vertrok daarmee na bijna 20 jaar bij de radiozender. Foto: VARA / Michel Schnater Het bericht Giel Beelen breekt in bij uitzending NPO 3FM verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Rutte en Segers in Late Night over regeerakkoord

Premier Mark Rutte en ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers zijn morgen te gast in een speciale uitzending van RTL Late Night. Wederom bundelen RTL Nieuws en RTL Late Night hun krachten voor een speciale uitzending over het regeerakkoord. Vanuit de Late Night-studio presenteren Humberto Tan en Merel Westrik dinsdag een twee uur durende special over het regeerakkoord in ‘RTL Late Night: Het Regeerakkoord’. Na de presentatie van het met veel moeite bereikte akkoord, lichten premier Mark Rutte en ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers hun plannen toe. Ze gaan voor het eerst gedetailleerd in op de nieuwe plannen voor Nederland en bespreken daarbij belangrijke onderwerpen zoals de zorg, inkomen, integratie, klimaat en veiligheid. Humberto Tan is de anchor aan tafel en Merel Westrik neemt de kijker mee op een groot scherm en legt uit wat de kabinetsplannen voor de gewone burger betekenen. Frits Wester heeft een vaste plaats aan tafel voor verdere analyses. Ook schuift een aantal prominenten aan om hun mening over het regeerakkoord te geven en over wat er terecht is gekomen van de verkiezingsbeloften. Dinsdag 10 oktober vanaf 21.30 uur op RTL4. Foto: RTL Het bericht Rutte en Segers in Late Night over regeerakkoord verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Giel Beelen start met ochtendshow op Radio Veronica

Giel Beelen is vanaf vandaag terug in de ochtend. Vandaag trapt de voormalige NPO 3FM-dj zijn nieuwe ochtendshow op Radio Veronica af. De allereerste uitzending van ‘De Veronica Ochtendshow met Giel’ start Beelen op spectaculaire wijze met de populaire Nederlandse band Kensington. Ook de rest van zijn eerste maand bij Radio Veronica ontvangt Giel veel live-acts in de ochtendshow. “Het wordt tijd dat Nederland een beetje wakker wordt geschud en dat gaan we doen, natuurlijk mét live muziek. Dat is één van de belangrijkste onderdelen van mijn ochtendshow”, zegt Giel. Kensington staat als eerste op de nieuwe speelplaats van Giel. “Ook de dagen erna hebben we top live-acts over de vloer waaronder DI-RECT, Racoon en Miss Montreal. En het houdt niet op want ook De Staat, Jacqueline Govaert en Jett Rebel staan de komende tijd op m’n gloednieuwe speelplaats.” Beelen is er vanaf vandaag iedere werkdag met ‘De Veronica Ochtendshow met Giel’ van 06:00 tot 09:00 uur met het laatste nieuws, het gesprek van de dag, live optredens en de allerbeste pop en rock hits. Ook de Giel Mobiel, waarin Giel iedere dag met een BN’er belt, keert terug bij Radio Veronica. Giel Beelen was eind augustus voor de laatste keer te horen op de publieke jongerenradiozender NPO 3FM. Giel maakte zondag 27 augustus de allerlaatste uitzending van zijn live-programma On Stage en vertrok daarna na bijna 20 jaar bij de radiozender, waar hij jarenlang de ochtendshow maakte. Bekijk hieronder het afscheid van Giel Beelen op NPO 3FM: Foto: VARA / Michel Schnater Het bericht Giel Beelen start met ochtendshow op Radio Veronica verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Heel Holland Bakt: T moeilijk?!

Het is zondagavond en dus tijd voor Heel Holland Bakt. De grote finale komt steeds dichterbij. Nog maar vijf bakkers in de tent die strijden om een plek in de grote finale. Maar het beloofde volgens André van Duin geen makkelijke aflevering te gaan worden. Het thema van deze week was namelijk moeilijk. Nou en of het moeilijk werd. Of zou het allemaal een beetje ‘aangedikt’ gaan worden? De eerste opdracht bestond uit zes kogel gebakjes. Meteen een lastige opdracht voor de meeste bakkers. Voor Hans viel het allemaal wel mee. Het viel hem op dat er al vijf bakkers zijn afgevallen. Dat terwijl hij zelf steeds meer aankomt. Maar wat wil je ook als je meedoet met Heel Holland Bakt. Dat is bijna vragen om problemen. Gelukkig kan Hans wel een onsje meer hebben. Ine was ook helemaal in de wolken. Zij ging zelfs een beetje Spaans praten en zingen. Zij vond het een fijne opdracht om te doen. Van spanning was helemaal geen sprake. Helaas had Gwenn wel een beetje pech. Hij kreeg zijn chocola niet uit de vorm. Hij moest een beetje geweld gebruiken, wat weer tot ergernis bij Hans en Marjolein veroorzaakte. Als dat nog niet genoeg was, had Gwenn ook bij de tweede keer last van vastzittend chocola. Hans maakte het allemaal netjes met handschoenen. Hij is gelukkig ook nieuwsgierig aangelegd. Zijn kogel gebakjes zagen er dan ook heel goed uit. Helaas raakte Nico voor het eerst in paniek. De tijd speelde op het laatste moment weer roet in het eten. Maar uiteindelijk wist iedereen de gebakjes op tijd af te krijgen. De kogel gebakjes van Hans waren goed en waren een feestje om te eten. Marjolein had har randen wat ruw opgebouwd maar het was wel knap. Bij Nico misten de juryleden iets spannends. Ine’s kogel gebakjes waren mooi van kleur. ok werd Ine beloond om haar goede structuur. Bij Gwenn was het mooi dun en was het een fijne combinatie. Na de kogel gebakjes werd het tijd voor de technische opdracht. De juryleden werden verzocht om de tent te verlaten. Zij moesten in een bootje zitten en roeiend naar de overkant zien te komen. Vooral Janny kwam niet meer bij van het lachen. De technische opdracht bestond uit twaalf makarons. Hans moest goed nadenken over deze opdracht. Ine begon meteen in haar beslag te prikken. Helaas raakte Marjolein voor het eerst in paniek. Zij moest goed nadenken over hoe zij de opdracht ging uitvoeren. Dat bewijst maar weer eens hoe lastig deze aflevering is. Niet alleen Marjolein had last van deze opdracht. Ook Hans had even moeite met deze opdracht. Hij ging ook af en toe de fout in. Maar hij herpakte zich gelukkig snel weer. Ine was de rust zelve! Zij deed alsof deze opdracht helemaal niet moeilijk was. Eindelijk leek Ine eens lekker rustig in de tent. Zij straalde rust uit, wat ook wel eens fijn is om te zien. Helaas brandde Marjolein haar vingers. Deze opdracht was naast moeilijk ook behoorlijk heet. Wederom had Hans het even lastig. Hij liet zelfs een makaron op de grond vallen… Gelukkig zagen alleen de kijkers dat. Van de vloer kun je immers eten hé Hans?! De jury kwam weer in beeld voor het nodige commentaar. De makarons van Marjolein kwamen als slechte uit de bus. Haar chocola was niet helemaal goed gelukt. Maar de makarons van Hans werden als beste beoordeeld. Dat had hij zelf niet verwacht. Van Hans weten wij nu wel dat het een goede bakker is. Hij deed weer veel meer dan zijn best. Dat is dan ook best fijn om te zien. De laatste opdracht was het spektakel stuk. Deze keer moesten de bakkers een nogatine bouwwerk maken. Alleen dat woord is al moeilijk, laat staan het bakken. Ine raakte lichtelijk in paniek terwijl Nico vrij rustig bleef. Misschien bleef Nico wel iets te rustig. Zou hij iets weten wat de kijker nog niet weet? Gelukkig kreeg Ine ondertussen hulp van Gwenn en van Hans. Marjolein wilde een hoge toren maken, maar of dat helemaal ging lukken? Haar toren bleek niet helemaal stabiel. Hij dreigde zelfs bijna om te vallen. Gelukkig bleef Marjolein strijdlustig. Maar ook werd zij even emotioneel. Alles kwam keihard bij haar binnen. Zo zag ik Marjolein nog nooit. Wel goed dat ze haar emoties toont. Janny moest even Ine wat moed inspreken. Deze opdracht was echt behoorlijk moeilijk. Maar Ine moest weer focussen op haar kunstwerk. Hans liet voor Heel Holland Bakt veel dingen lopen. Zo liet hij zijn school even voor wat het was. Als hij maar af en toe een taart bakt is het goed. Nico bleef weer eens heel relax. Er is geen bakker die zo rustig was als hij. Maar was Nico niet iets te relaxed? Ik vond het zelf een beetje verdacht. Hoe kan iemand onder die druk zo rustig blijven? Soms is het maar goed ook dat iemand de rust zo goed kan bewaren. Hans maakte een bijzondere molen. Maar bleef de molen wel staan? André maakte maar wat graag een foto van dit meesterwerk. Ine had het heel erg heet gekregen van deze opdracht. Maar haar vogelhuisje mocht er zeker zijn. Van de paniek kwam er eindelijk weer een glimlach naar voren. Geen reden meer voor paniek Ine! De jury vond het kunstwerk van Gwenn erg mooi. Hij had dan ook keihard gewerkt aan deze opdracht. Hans had een krokant en vooral stevig kunstwerk gemaakt. Ine maakte een schattig vogelhuisje. Het werd dan ook en overwinning op haar zelf. Marjolein maakte een beauty kunstwerk en leverde fantastisch werk op. Maar Nico? Wat deed hij nou? Zijn kunstwerk bleek niet eetbaar? Verwarring en verbazing bij de juryleden. Dan volgde al snel de einduitslag. Voor de derde keer was Hans de meesterbakker van de week. Zijn opdrachten werden het beste uitgevoerd. Voor Nico viel het doek. Hij moest de Heel Holland Bakt tent verlaten. Zelf zag hij het al een beetje aankomen. Vlak voor de halve finale kon hij terug naar Volendam. Volgende week is de halve finale van Heel Holland Bakt te zien. Dan strijden Hans, Gwenn, Marjolein en Ine voor een plek in de finale. Welke bakker haalt de finale? Welke bakker valt er net voor de eindstreep af? Dat belooft een spannende halve finale te gaan worden. Ik hoop echt dat Ine de finale haalt. Want als ik het iemand gun, dan toch wel Ine. Nico is aanstaande woensdag te zien in Smaakt Naar Meer. Dan mag hij over zijn ervaringen komen vertellen. Smaakt Naar Meer is woensdag om 21.25 uur te zien bij Max op NPO 1. De halve finale van Heel Holland Bakt is zondagavond om 20.25 uur te zien bij Max op NPO 1. Tot volgende week! Het bericht Heel Holland Bakt: Té moeilijk?! verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

SBS6-ster Airen Mylne zwanger van eerste kindje

SBS6-presentatrice Airen Mylène en hockeyspeler Taeke Taekema verwachten een kindje. Dat heeft het stel bekendgemaakt op Instagram. “We krijgen een kindje! Zo gaaf en spannend en leuk en alles! En dat met de allerleukste Taeke”, schrijft Airen op Instagram bij een foto van de echofoto’s. Ook Taeke is enorm blij met de komst van hun eerste kindje. “Super blij, trots en gelukkig dat ik samen met mijn liefde Airen als alles goed blijft gaan een kindje mag verwachten in het voorjaar van 2018!!”, schrijft hij. Airen en Taeke leerden elkaar vorig jaar kennen tijdens Wie is de Mol? Door het tv-programma Wie is de Mol? kregen Airen en Taeke een relatie. Taeke kwam vrij ver, maar moest net voor de finale naar huis. Airen deed het een stuk minder goed en moest in de eerste aflevering al naar huis. Op social media wordt het eerste kindje van het stel al een ‘Wie is de Mol-baby’ genoemd. Foto: SBS6 Het bericht SBS6-ster Airen Mylène zwanger van eerste kindje verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Ruim 1,4 miljoen kijkers voor finale Dance Dance Dance

Zaterdagavond zaten veel mensen voor de televisie. Het weer buiten was ideaal voor een avond voor de buis. Er was genoeg te bekijken voor de kijkers. Zo zond RTL 4 de finale van Dance Dance Dance uit. In de finale dansten Zoey & Marnix tegen Stijn & Toprak. Uiteindelijk ging de overwinning naar Zoey & Marnix. Hiermee verdienden zij €100.000,- voor de hersenstichting. Maar liefst 1.492.000 mensen zaten om 20.00 uur klaar voor deze finale. Hierdoor staat Dance Dance Dance op plek drie in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt uit op 24,0 %.  Maar stiekem waren alles ogen op Chantal Janzen gericht. De presentatrice had namelijk een belofte gemaakt bij Jandino Asporaat. Hij hield in show één een slang om zijn nek. Als tegenprestatie moest Chantal een ‘speciale’ dans uitvoeren. Dat deed zij met volle overtuiging. Als een ware ‘Pussycat Doll’ maakte ze het hoofd van Jandino compleet op hol. RTL 4 had wel last van concurrentie. NPO 1 zond zaterdagavond de WK kwalificatie wedstrijd tussen Wit-Rusland en Nederland uit. Voor het Nederlands elftal stond er veel op het spel. Maar het spel was niet echt spectaculair. Het werd in Wit-Rusland 1-3 voor Nederland. Hiermee lijkt een kans op het WK voor Nederland nog niet te zijn verspeeld. In totaal keken er 2.115.000 mensen naar deze voetbalwedstrijd. Dat is goed voor een marktaandeel van 34,3 % voor de NOS. Daarmee is deze voetbalwedstrijd het best bekeken programma van de zaterdagavond. De nabeschouwing was nog goed voor 1.255.000 kijkers. Direct na de finale van Dance Dance Dance schakelden veel kijkers weg. Om 22.00 uur zond de commerciële zender de zesde aflevering van Kroongetuige uit. Hier keken weer 553.000 mensen naar. Hiermee staat Kroongetuige op plek veertien in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt hiermee uit op 9,8 %. Door de WK kwalificatie wedstrijd werd Dwars door de week later uitgezonden. Dat satirische programma was pas om 23.10 uur te zien. In totaal keken daar nog zeker 627.000 mensen naar. Recht tegenover Dwars door de week scoorde The Graham Norton Show zeker 229.000 kijkers op NPO 3. NPO 2 hield zich bezig met het Verborgen verleden van Sacha de Boer. De voormalige NOS nieuwslezeres wist 386.000 mensen te bereiken. Het reportage programma staat hiermee op plek 22 in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor de NTR komt uit op 6,3 %. SBS6 stond er weer als laatste bij. De show, Wedden dat ik het kan?, deed het niet best. De concurrentie op de zaterdagavond is gewoon te sterk. Rond 20.00 uur schakelden er toch nog 384.000 mensen in voor de show van Jeroen van der Boom. Met deze kijkcijfers staat de presentator op plek 23 in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor SBS6 komt hiermee uit op 6,3 %. Dit alles blijkt uit de cijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.  Foto: RTL / William Rutten   Het bericht Ruim 1,4 miljoen kijkers voor finale Dance Dance Dance verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Tisto doneert 200.000 dollar aan slachtoffers schietpartij Las Vegas

Dj Tiësto doneert 200.000 dollar aan slachtoffers van schietpartij in Las Vegas. Vorige week kostte de schietpartij in Las Vegas het leven van 58 mensen en meer dan vijfhonderd mensen raakten gewond. Via het Las Vegas Victim’s Fund wordt geld ingezameld om slachtoffers en nabestaanden te ondersteunen. De Nederlandse treed regelmatig op in Las Vegas en heeft al een tijd lang in Amerika gewoont. Op Twitter schrijft hij dat hij graag gehoor geeft aan een oproep van collega Diplo. De Amerikaanse dj doneerde 100.000 dollar en vroeg andere dj’s en hoteleigenaren zijn voorbeeld te volgen. “We zijn het aan de stad verschuldigd”, schreef Diplo bij zijn oproep. Tijs Verwest, zowel de echte naam van Tiësto, reageerde daarop met de boodschap: “Als een Las Vegas-liefhebber doe ik wat Las Vegas-liefhebbers doen. Ik verdubbeld de inzet! Dus ik doneer 200.000 dollar.” Begin dit jaar was de in Breda geboren wereldster een dag lang de burgemeester van de stad. Ter ere van zijn 48e verjaardag kreeg hij officieel de beschikking over de sleutels van Las Vegas. Foto: Wikimedia Commons Het bericht Tiësto doneert 200.000 dollar aan slachtoffers schietpartij Las Vegas verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Column: Wisseling van de wacht?!

Het weekend is bijna om en de nieuwe week staat op het punt van beginnen, maar niet voordat wij hebben teruggeblikt op de afgelopen week. Iedere zondag blikt een columnist van Showbizznetwork.nl terug op de voorbije week. Wat is hen deze week opgevallen? Wanneer je kijkt naar RTL Boulevard en Shownieuws vallen mij een paar dingen op. Bijna iedere keer zie je nieuwe gezichten! De term ‘deskundige’ heeft dankzij RTL Boulevard een compleet nieuwe betekenis gekregen. Iedereen met een ‘mening’ mag zichzelf ineens ‘deskundige’ noemen. Maar hoe ‘deskundig’ zijn die nu eigenlijk? Misschien nog wel belangrijker, zijn er niet té veel van die ‘deskundigen’?  Het ‘nieuwe’ RTL Boulevard is wel met meer dingen té veel. Zo bestaat de presentatie nu uit twee(!) mensen. Waarom is dat ingevoerd bij RTL Boulevard? De ‘tweede’ presentator, in de meeste gevallen Luuk Ikink, staat er vaak voor spek en bonen bij. Ik snap werkelijk niet wat hij in dit programma te zoeken heeft. Ook zijn ‘top vijf’ slaan vaak nergens op. Dat is inmiddels ingekort naar een ‘top drie’, maar of je daar als kijker blij van wordt? Nou nee, niet bepaald kan ik wel zeggen. Het ergste vind ik nog wel dat RTL Boulevard échte deskundigen laat gaan. Neem een Fiona Hering, die behoorlijk lang bij het showbizz programma zat. Een aantal weken gaf zij aan te stoppen met RTL Boulevard. Zij zal zeker door de vaste kijkers gemist gaan worden. Ik heb een beetje het gevoel alsof zij is weggepest. De meeste collega’s maakten haar maar wat graag belachelijk. Dat stoorde mij behoorlijk vaak. Fiona kan heel goed en vooral veel praten. Dat maakte haar uniek bij een programma als RTL Boulevard. In plaats van Fiona zijn er nu ontelbaar veel  jonge ‘deskundigen’ die denken overal verstand van te hebben. Maar als RTL Boulevard zo graag wil verjongen, waarom is een Beau van Erven Dorens dan nog steeds in dienst? Alle respect voor Beau hoor, maar het leuke van RTL Boulevard is er wel een beetje vanaf. Dan nu even naar Shownieuws. Dat showbizz programma schopte Patty Brard weg. Nu ben ik geen extreem fan van Patty, maar Patty was wel Shownieuws. Zij had wel kennis van zaken en zat daar prima op haar plek. Maar helaas moest zij het veld ruimen voor twee radio dj’s. Daarnaast is ook Kim Kötter aangesteld als showbizz deskundige. Waar halen ze die ‘deskundigen’ toch vandaan? Dat vraag ik mij als kijker toch vaak af. Is er een speciale ‘deskundigen’ opleiding ofzo? Radio dj Wietze de Jager presenteerde vorige week voor het eerst Shownieuws. Weken daarvoor domineerde hij Shownieuws, door zijn radioruzie met Mattie Valk. Van de radio naar televisie, ik moet er nog aan wennen. Zeker omdat Wietze zijn ex-collega vaak voor gek zette voor zijn televisie ervaring. Zo zat Mattie vaak op de stoel van Albert Verlinde. Nu doet Wietze bijna hetzelfde, maar hij is géén deskundige, dat scheelt natuurlijk. Maar wie weet verandert Wietze ook wel in een ‘deskundige’ en misschien nog wel bij RTL Boulevard! Tekst: Sebastiaan Boers Het bericht Column: Wisseling van de wacht?! verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Dance Dance Dance: Lampjesdans

Zaterdagavond was het tijd voor dé finale van Dance Dance Dance. Wekenlang dansten de Bekende Nederlanders voor een eigen gekozen goede doel. Maar uiteindelijk stonden er slechts twee danskoppels tegenover elkaar. Zoey & Marnix staan lijnrecht tegenover Stijn & Toprak. Maar wie gaat er uiteindelijk met de overwinning naar huis. Het is de hoogste tijd voor een spannende finale! De finale werd geopend door Marnix. Voor zijn solo dans mocht hij een soort lichtpak aantrekken. Hij mocht namelijk dansen op Beautiful People van Chris Brown. Het was voor de eerste keer dat zo’n dansoptreden op televisie te zien is geweest. Alles zag er heel stoer en vooral gaaf uit Maar toch was het jammer dat je de gezichten van de dansers niet zag. Een hele sterke opening van deze finale.  Het tweede optreden was voor Stijn & Toprak. Zij mochten dansen op Hey Mama van David Guetta en Nicki Minaj. De twee actrices dansten in een witte slip. Eindelijk leken Stijn & Toprak prima in staat om samen te dansen. Zij begonnen beiden heel sterk als solist. Maar samen wisten zij pas echt indruk te maken. Een hele mooie en vooral fijne duodans van de dit danskoppel. Ik denk dat dit dansoptreden wel één van de beste is geweest van Stijn & Toprak. Maar Zoey & Marnix lieten zich niet kennen. Zij dansten op Where Are U Now van Skrillex and Diplo & Justin Bieber. Dat zag er weer fantastisch uit. Hoe goed zijn Zoey & Marnix samen zeg? Zij zetten echt een heel mooi optreden neer. Bijna alles was perfect. Een beter danskoppel dan dit bestaat er niet. Ik acht de kans vrij groot dat zij het derde seizoen van Dance Dance Dance wel eens kunnen gaan winnen! Toprak kroop voor haar solodans in de huid van Britney Spears. Zij mocht namelijk dansen op het nummer Circus. Inclusief zweep domineerde Toprak het podium. Het zag er heel strak en vooral stoer uit. Even werd ik een beetje bang van Toprak. Eindelijk leek het erop als Toprak echt plezier in het dansen had gevonden. Helaas kreeg zij niet zulke hoge cijfers van de jury. Ik had haar meer punten gegeven, maar ik zit niet in de jury. Chantal Janzen kroop ook even op het podium. Zij gaf haar collega, Jandino Asporaat, een speciale dans. Zij danste op het nummer Don’t Cha van de Pussycat Dolls. Jandino was helemaal in zijn element en was voor een moment stil. De belofte uit show één heeft Chantal waargemaakt. Het werd een hele speciale en vooral bijzondere dans. Iets wat we niet van Chantal gewend zijn… dat smaakt wellicht naar meer? Zoey mocht voor haar solo dans terug in de tijd. Zij moest namelijk dansen op Puttin’ On The Ritz. Het tappen is iets wat Zoey vroeger vaker deed. Maar nu leek het wel even lastig. Gelukkig kreeg zij bij de voorbereiding hulp van haar danspartner Marnix. Het werd een bijzonder optreden. Op deze manier zag de kijker Zoey niet eerder. Dit was een prima dansoptreden. Niet het beste van deze avond, maar goed genoeg voor deze finale. De solodans van Stijn bestond uit Run The World van Beyoncé. Dit nummer leek perfect te passen bij de GTST actrice. Wat een té gek optreden was dit zeg. Misschien wel het beste solo optreden van Stijn! Zij leefde zich perfect in voor deze dans. Bovendien was het heel slim om bij dit optreden de ‘joker’ in te zetten. De punten van de jury werden daardoor verdubbeld. In totaal danste Stijn 59 punten bij elkaar! De laatste duodans van Zoey & Marnix bestond uit een waterdans uit Step Up 3. Vooral Marni had hier heel veel zin in. Het werd een kletternatte dans. Toch zag het er heel strak uit. Dit danskoppel is gewoon niet meer normaal. Zij gaven alles wat zij in zich hadden. Voor dit optreden zetten Zoey & Marnix ook hun ‘joker’ in. Met heel veel succes, zij dansten namelijk 60(!) punten bij elkaar! De overwinning is nu wel heel dichtbij… Het allerlaatste dansoptreden van deze finale was voor Stijn & Toprak. Zij kozen er zelf voor om te dansen op Scream van Michael en Janet Jackson. Het was heel erg gedurfd van hun danskoppel. Zij gaven werkelijk alles wat zij in zich hadden. Meer dan terecht hebben Stijn & Toprak de finale gehaald. Alles aan dit optreden zag er super strak uit. Stijn & Toprak zijn echt een danskoppel die iedere week is gegroeid. Ik ben fan van Stijn én van Toprak! Alle punten werden bij elkaar opgeteld. Het was tot op het laatste moment nog even spannend. Maar uiteindelijk gingen Zoey & Marnix er met de overwinning vandoor. Zij wonnen niet alleen de finale van Dance Dance Dance maar ook €100.000,- voor de hersenstichting. Meer dan terecht hebben Zoey & Marnix deze finale gewonnen. Zij waren ook echt het beste danskoppel van dit seizoen.  Ik heb genoten van het derde seizoen van Dance Dance Dance. Het was een heel mooi en vooral bijzonder seizoen. Alle koppels waren zo bijzonder en apart, dat het vooral voor de kijker té gek is. Dit is, wat Igoné ook al zei, het leukste programma van Nederland! Het is jammer dat het nu alweer voorbij is. Maar ik hoop dat het volgend jaar zeker terug komt! Dan ga ik zeker weer kijken, jullie ook?! Tot volgend jaar?! Foto: RTL / William Rutten Het bericht Dance Dance Dance: Lampjesdans verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

VPRO herhaalt Zomergasten met burgemeester Van der Laan

De VPRO herhaalt vanavond de uitzending van Zomergasten met de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan. De gemeente Amsterdam maakte gisterochtend bekend dat Eberhard van der Laan donderdagavond is overleden. De burgemeester had uitgezaaide longkanker. Op zondag 30 juli 2017 was Van der Laan te gast bij Janine Abbring in het VPRO-programma Zomergasten. De avond stond in het teken van verdraagzaamheid, vooruitgang en vertrouwen in jezelf. Ook sprak hij over zijn ouders, zijn hoop voor Amsterdam en zijn naderende dood. De burgemeester zag zijn deelname aan Zomergasten als aanleiding om terug te kijken op zijn leven. De uitzending, die vanwege zijn ziekte eerder was opgenomen, was op meerdere plekken in Amsterdam op grote schermen te volgen. De uitzending trok 30 juli bijna een miljoen kijkers op NPO 2. Zomergasten met Van der Laan wordt 7 oktober om 22:35 uur uitgezonden op NPO 2. Foto: VPRO / Merlijn Dommernik Het bericht VPRO herhaalt Zomergasten met burgemeester Van der Laan verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

VIDEO: Eerste beelden nieuwe dramaserie Hendrik Groen

Omroep MAX heeft afgelopen week de eerste beelden van de nieuwe dramaserie ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen’ naar buiten gebracht. De nieuwe dramaserie van MAX is gebaseerd op het boek ‘Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen’. De bekende Nederlandse schrijver Hendrik Groen beschrijft in een dagboek zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, maar hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij een rebellenclub op. De rol van Hendrik Groen wordt vertolkt door Kees Hulst en komiek André van Duin speelt zijn beste vriend Evert. Daarnaast zijn ook onder andere Olga Zuiderhoek en Coby Timp in de serie te zien. Het scenario van de serie is geschreven door Martin van Waardenberg en de regie is in handen van Tim Oliehoek. Bekijk hieronder de eerste beelden van de nieuwe MAX-serie: Foto: MAX / Elmer van der Marel Het bericht VIDEO: Eerste beelden nieuwe dramaserie Hendrik Groen verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

FOURCE met Love Me naar Junior Songfestival

De boyband FOURCE gaat Nederland op het Junior Songfestival in Georgië vertegenwoordigen met het nummer ‘Love Me’. Het nummer en de bijbehorende videoclip zijn vrijdag gelanceerd. De videoclip van het nummer ‘Love Me’ is inmiddels al ruim 130.000 keer bekeken op YouTube. De boyband, bestaande uit Niels (12), Ian (13), Jannes (14) en Max (14), wist zaterdag 16 september de andere finalisten Sezina en Montana achter zich te laten en mag daarom Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale van het Junior Songfestival in Georgië. FOURCE is tijdens de audities van het Junior Songfestival samengesteld. “We hadden al met elkaar afgesproken dat we, met of zonder winst op zak, met deze boyband verder wilden gaan. Dat we gewonnen hebben is super tof en een waanzinnige start”, zei de Nederlandse boyband na hun overwinning. Luister hieronder het nummer ‘Love Me’ van FOURCE: Het Junior Songfestival vindt plaats op zondag 26 november en wordt live uitgezonden op NPO 3. Foto: AVROTROS Het bericht FOURCE met ‘Love Me’ naar Junior Songfestival verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Niall Horan komt naar Nederland

Ierse zanger Niall Horan gaat op 28 april 2018 in AFAS LIVE optreden. Hij heeft zijn uitgebreide Europese tour vandaag aangekondigd en staat volgend jaar op het podium van AFAS LIVE in Amsterdam en brengt hij zijn World Tour 2018 met zich mee. Die tournee staat in de teken van zijn debuutsoloalbum ‘Flicker’ dat op 20 oktober verschijnt. Op 20 oktober brengt Horan zijn eerste soloalbum uit die ‘Flicker’ gaat heten. Hij maakte onlangs de cover van het album en zijn nieuwste single bekend. ‘Too Much To Ask’ gaat zijn eerste single heten. Ter ere van het album kondigt hij vandaag het uitgebreide Europese deel aan van zijn Flicker World Tour 2018. De veelbelovende Julia Michaels is zijn speciale gast bij de Europese concerten. Na zijn grote doorbraak in een boyband ging hij solo verder. Na het wereldwijde succes van de met platina bekroonde 2e single ‘Slow Hands’, die de nummer 1 positie bereikte in de US Top 40, heeft Niall Horan onlangs zijn derde single ‘Too Much To Ask’ van zijn nog te verschijnen debuutalbum uitgebracht. ‘Too Much To Ask’ is een van de eerste liedjes die Horan samen met schrijfpartner Jamie Scott schreef. Het nummer is geproduceerd door Greg Kurstin. Hij was verantwoordelijk voor de productie van Horan’s eerste hit ‘This Town’. ‘Too Much To Ask’ is nu te downloaden en te streamen. De zanger is momenteel bezig met zijn Flicker Sessions 2017 tour, die binnen enkele minuten is uitverkocht. Nadat hij al zijn concerten gaf in Dublin, Londen, Stockholm, Sydney, Tokio, Los Angeles, Las Vegas en Rio de Janeiro trekt hij naar Philadelphia, waar hij op 29 oktober in The Fillmore Philadelphia het Amerikaanse deel van zijn tour begint. Hij speelt onder meer nog in het intieme Beacon Theatre in New York op 31 oktober en sluit op 22 november af in The Masonic in San Francisco. Foto: Wikimedia Commons Het bericht Niall Horan komt naar Nederland verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Bekend Nederland reageert op overlijden Van der Laan

Bekend Nederland reageert op Social Media geschokt op het overlijden van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan. “Een trieste dag voor Amsterdam. Wat zal hij gemist worden maar wat zal hij ook herinnerd worden”, schrijft Flikken Maastricht-acteur Victor Reinier op Twitter. De gemeente maakte vanmorgen bekend dat Eberhard van der Laan donderdagavond is overleden. Het nieuws bereikte vanmorgen vroeg ook voormalig RTL Late Night-sidekick Marieke Elsinga. “Opstaan met verdrietig nieuws. Onze burgemeester is niet meer”, schrijft zij op Twitter. NPO Radio 2-dj Gerard Ekdom deelt op Twitter de zin ‘Zorg goed voor onze stad en voor elkaar’ uit de afscheidsbrief van Van der Laan, terwijl RTL Boulevard-presentatrice Bridget Maasland op Instagram een foto van de burgemeester plaatst met het bijschrift: “R.I.P Eberhard van der Laan”. Een trieste dag voor Amsterdam. Wat zal hij gemist worden maar wat zal hij ook herinnerd worden. Onze burgemeester is dood. Zo verdrietig. — Victor Reinier (@VictorReinier) 6 oktober 2017 Opstaan met verdrietig nieuws. Onze burgemeester is niet meer. “Zorg goed voor onze stad en voor elkaar..” — Marieke Elsinga (@MariekeElsinga) 6 oktober 2017 Rust zacht burgemeester. — Saskia Weerstand (@SaskiaWeerstand) 6 oktober 2017 Dag Eberhard, dag lieve man. #RIP — Jan Roos (@LavieJanRoos) 6 oktober 2017 Dank u wel burgemeester… #EberhardvanderLaan #rip — Humberto Tan (@HumbertoTan) 6 oktober 2017 Foto: VPRO / Merlijn Dommernik Het bericht Bekend Nederland reageert op overlijden Van der Laan verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan overleden

Burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam is donderdagavond overleden. Dat heeft de gemeente vanmorgen bekendgemaakt. Van der Laan was ongeneeslijk ziek. Hij had uitgezaaide longkanker. Maandag 18 september legde hij zijn taken als burgemeester van Amsterdam neer. “Het was een groot voorrecht burgemeester te zijn van de mooiste en liefste stad van de wereld. Ik dank u voor het in mij gestelde vertrouwen, voor u betrokkenheid en voor alle steun en tegenspraak die ik de afgelopen zeven jaar van u heb gekregen”, schreef hij in een brief aan alle Amsterdammers. Van der Laan was afgelopen zomer te zien in het VPRO-programma Zomergasten. De burgemeester zag zijn deelname aan Zomergasten als aanleiding om terug te kijken op zijn leven. De uitzending, die vanwege zijn ziekte eerder was opgenomen, was op meerdere plekken in Amsterdam op grote schermen te volgen. Eberhard van der Laan was 62 jaar. Foto: VPRO / Merlijn Dommernik Het bericht Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan overleden verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0