Showbizznetwork

This is the post from Showbizznetwork FEEDS


Nigel Barker in jury Hollands Next Top Model

Modefotograaf Nigel Barker is dit seizoen te zien in de jury van Holland’s Next Top Model. Dat heeft RTL vandaag laten weten. Barker is vooral bekend als ex-jurylid van de Amerikaanse variant America’s Next Top Model. Naast Nigel Barker zijn ook model Kim Feenstra en stylist JeanPaul Paul te zien in de nieuwe jury van het RTL5-programma. RTL5 heeft dit seizoen het hele format van Hollands Next Top Model omgegooid, mannen konden zich aanmelden en er werd afscheid genomen van Fred van Leer en Anouk Smulders. Mode Blogster Anna Nooshin gaat het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model presenteren. Eerder gaf Anna al aan enorm fan te zijn van het programma. “Vanaf het moment dat ‘Holland’s Next Top Model’ werd uitgezonden ben ik een trouwe kijker. Om dit programma dan jaren later zelf te mogen presenteren is werkelijk een droom die uitkomt. Ik vind het te gek om deze uitdaging samen met RTL aan te pakken en -hoewel ik het ook erg spannend vind- ga ik me de komende maanden voor de volle honderd procent inzetten.”. Het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model is in september te zien bij RTL5. Bekijk Holland’s Next Top Model op TVblik.nl/hollands-next-top-model Foto: Screenshot Twitter RTL5 Het bericht Nigel Barker in jury Holland’s Next Top Model verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   1   0   0

Josje Huisman tekent platencontract bij Sony

Josje Huisman heeft een contract getekend bij Sony Music Entertainment. Dat heeft de platenmaatschappij vandaag laten weten. De 31-jarige zangeres is druk bezig met haar solocarrière, deze zomer werkt ze aan haar debuutalbum en brengt ze in het najaar haar eerste single uit. Huisman werd bekend door haar deelname aan de talentenjacht K2 zoekt K3. Kathleen Aerts stapte eerder uit de meidengroep en de overgebleven leden gingen in het tv-programma op zoek naar een nieuwe kandidaat. Na het verlaten van K3 werd het even stil rond Josje totdat ze ineens opdook op de Vlaamse televisie waar ze indruk wist te maken met de versie van Bagagedrager. Bekijk K2 zoekt K3 op TVblik.nl/k2-zoekt-k3 Foto: SBS Het bericht Josje Huisman tekent platencontract bij Sony verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   1   0   0

Eerste seizoen GTST te zien via Videoland

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) actrice Babette van Veen komt met goed nieuws. Deze zomer zal het allereerste seizoen van de soapserie weer te zien zijn. Dat maakte de actrice donderdagmiddag bekend via haar Facebookpagina. Vanaf 1 juli kan de kijker iedere dag drie afleveringen van het eerste seizoen bekijken. Het is alweer ruim 27 jaar geleden dat het eerste seizoen van GTST op televisie te zien was. Babette is beter bekend als Linda Dekker. Ook in het eerste seizoen was zij al te zien. Naast Linda was ook Laura (Jette van der Meij) te zien in het allereerste seizoen. Zij maakten samen behoorlijk veel dingen mee. Zo had Linda in het begin een relatie met Arni (Reinout Oerlemans), de zoon van Laura en Robert (Wilbert Gieske). Maar later dook Linda met Robert het bed in. “Zoals jullie weten speel ik al heel lang de rol van Linda Dekker. Het eerste seizoen is inmiddels al 27 jaar geleden. Maar ik kan het me nog herinneren als de dag van gisteren. Ik vond het echt super leuk, al die verhalen met Arnie en Peter”, vertelt de actrice over haar leven als soapactrice. Zeven dagen in de week kan de kijker drie aflevering van het eerste seizoen bekijken. De kijker hoeft de dagelijkse soapserie niet te missen. Vanaf vrijdag 7 juli zal het huidige seizoen voor een aantal weken stoppen. Dan is namelijk de jaarlijkse zomercliffhanger weer te zien. Dat gaat een bijzonder spannende cliffhanger worden. Alles staat in het teken van de crimineel Jos (Bas Keijzer). Ruim twee jaar geleden keerde Linda terug in GTST. Maar zij keerde niet alleen terug in Meerdijk. Na een jarenlange afwezigheid keerde Linda terug met haar zoon, Rover (Buddy Vedder). Later kwam ook Linda’s dochter, Sam (Stijn Fransen) in Meerdijk. Inmiddels is de familie Dekker niet meer weg te denken uit Meerdijk. Lees hier meer over de zomercliffhanger over GTST. Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Bekijk GTST terug via TVblik. Het bericht Eerste seizoen GTST te zien via Videoland verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Spoorloos-team binnen enkele uren vrij

Spoorloos-presentator Derk Bolt en cameraman Eugenio Follender worden binnen enkele uren vrijgelaten. Dat heeft de gouverneur van het Colombiaanse departement Norte de Santander rond 17:00 uur tegen NOS-correspondent Marc Bessems gezegd, zo meldt de NOS donderdagavond. Het is onduidelijk of de informatie van de gouverneur klopt. Volgens de NOS meldt een correspondent van de Colombiaanse publieke omroep rond 18:00 uur dat de vrijlating al gaande was, maar dat werd kort daarna door de Colombiaanse publieke oproep weer tegengesproken. De onderhandelingen met de guerrillabeweging ELN, die de twee Nederlandse journalisten heeft ontvoerd, zouden nog niet zijn afgerond. Even voor 17:00 uur schreef ELN op Twitter dat de twee in goede gezondheid zijn en dat er snel een verklaring zou volgen. Die verklaring is er tot op heden nog niet. Bolt en Follender zijn in Colombia voor opnames voor het NPO 1-programma Spoorloos. Het tweetal zou in Colombia, waar ze zaterdag werden ontvoerd, bezig zijn met de zoektocht naar de moeder van iemand die door een Nederlander is geadopteerd. Vorig jaar werd in hetzelfde gebied een Spaanse journaliste ontvoerd. Foto: Yvette Wolterinck / KRO-NCRV Het bericht ‘Spoorloos-team binnen enkele uren vrij’ verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   4   0   0

Jan Versteegh maakt programma over aankomend vaderschap

BNN-presentator Jan Versteegh maakt een programma rondom zijn vaderschap. Dat heeft BNN zojuist laten weten. Eerder vandaag maakte Versteegh bekend binnenkort vader te worden. “Er is een kleine Versteegh onderweg!!!” De voorbereiding op zijn vaderschap pakt de BNN-presentator grondig aan en wordt vastgelegd voor het BNN-programma Jan Wordt Vader. Hierin onderwerpt de presentator zich aan allerlei voorbereidingscursussen, spreken Jan en zijn vriendin Dieuwertje over het aankomende ouderschap en interviewt hij bekende vaders over hun leven sinds ze een kind hebben. Jan: “Als je in Nederland een auto wilt besturen, heb je een rijbewijs nodig. Als je aardrijkskunde wilt doceren, zul je ook een papiertje moeten halen. Echter, als je een kind op de wereld wilt zetten: ga je gang! Terwijl het volgens mij de grootste verantwoordelijkheid is die je als mens kunt dragen. Dit verbaast me zeer. Ik wil goed beslagen ten ijs komen. Voorbereid en bekwaam. Ik wil de beste papa van de wereld worden voor mijn nageslacht. Daarom ga ik op zoek, in Jan Wordt Vader.” Ben je ouder en heb je de ideale handvatten gevonden voor het vaderschap? Laat het Jan weten via janwordtvader@bnnvara.nl. Jan Wordt Vader is in het najaar van 2017 te zien bij BNN op NPO 3. Foto: Wessel de Groot Het bericht Jan Versteegh maakt programma over aankomend vaderschap verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   1   0   0

Tess en Ajouad pakken internetpesters aan in nieuwe tv-show

Tess Milne en Ajouad El Miloudi gaan voor KRO-NCRV een nieuw programma maken waarin ze internetpesters aanpakken. Mensen die op internet worden gepest, gestalkt of bedreigd worden opgeroepen om zich aan te melden voor het nieuwe programma van omroep KRO-NCRV. Wanneer het nieuwe programma te zien zal zijn en op welke tv-zender het zal worden uitgezonden is nog niet bekend. Het nieuwe programma wordt geproduceerd door Strix Television, producent van programma’s als Geslacht!, de Nederlandse Say Yes To The Dress en Expeditie Robinson. Strix Television is ook de producent van het RTL5-programma Peter R. De Vries: Internetpesters Aangepakt uit 2016, waar het nieuwe programma veel weg van lijkt te hebben. Slachtoffers van internetpersers kunnen zich aanmelden voor het nieuwe programma door te mailen naar gepestopinternet@kro-ncrv.nl. Bekijk hieronder de kandidatenoproep van Tess Milne en Ajouad El Miloudi: Word jij gepest, gestalkt of bedreigd op internet of social media? Roep nu de hulp in van @Tessmilne en @Eshwet! #nieuwprogramma #kroncrv pic.twitter.com/u0ubOK00aS — Strix Television (@StrixTelevision) 9 juni 2017 Foto: Screenshot Social Media Het bericht Tess en Ajouad pakken internetpesters aan in nieuwe tv-show verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   1   0   0

Jan Versteegh wordt vader

Jan Versteegh wordt vader, dat maakte de presentator vandaag bekend op Instagram. “Er is een kleine Versteegh onderweg!!!”, schrijft de BNN-ster bij de foto. Het is het eerste kindje voor de 31-jarige Jan en zijn vriendin, die vrijwel nooit samen met Versteegh op de rode loper verschijnt. De presentator is blij dat zijn vriendin ‘onbekend’ is. “Ik heb gelukkig niet iemand die telkens zegt: wanneer gaan we naar een première, want dan kan ik leuk op de foto. Ze is gewoon niet geïnteresseerd in dat wereldje. En dat vind ik eigenlijk wel lekker”, zei Jan vorig jaar op 100% NL. Jan wordt op Social Media overspoelt met felicitaties. “Gefeliciteerd!!!”, reageert radio-dj en BNN-collega Domien Verschuuren op Twitter. Ook de voormalige lijsttrekker van VoorNederland, Jan Roos, reageert op de Tweet van zijn oud-PowNed-collega en naamgenoot. “Van harte, jantje”, zegt hij. Foto: BNN/Frank Ruiter Het bericht Jan Versteegh wordt vader verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   1   0   0

Spannende GTST zomercliffhanger is in aantocht

Over ruim twee weken is het dan zover. Dan is het weer tijd voor de jaarlijkse cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Alles leek erop alsof Martine (Inge Iepenburg) daar meer van zou weten. Maar die sprong een paar weken geleden uit een helikopter. Maar ondanks het vertrek van Martine, blijft het toch spannend in Meerdijk. Veel zal in het teken staan van Jos (Bas Keijzer). Deze criminele vriend van Rik (Ferri Somogyi) heeft grote plannen gemaakt. Hij wil zijn criminele leven nieuw leven inblazen. Hierbij heeft hij de hulp van Rik nodig. Ondertussen papt Jos maar wat graag aan met de kinderen van Rik; Job (Jorn Knotter) en Rikki (Robin Martens). Voor Rik zit er weinig anders op dan proberen mee te werken. Maar Rik heeft een plan bedacht, samen met Aysen (Dilan Yurdakul). Het grootste gedeelte van de cliffhanger zal plaats vinden in Boks. Hier komen veel verhalen samen. Zo zal Rover (Buddy Vedder) samen met Amir (Alkan Coklu) oefenen aan een speech. Sjoerd (Guido Spek) en Rikki eten gezellig pannenkoeken met de kinderen. Lucas (Ferry Doedens) en Felix oefenen samen een dans. Maxime (Marjolein Keuning) en Bill (Bart Oomen) hebben het gezellig in het atelier van Maxime. Dan gaat het gebeuren: het wraakplan van Jos. Als dan ook Aysen nog in Boks verschijnt, gaat het gruwelijk mis. Wat er precies gaat gebeuren zal op vrijdagavond 7 juli te zien zijn. Dan zal RTL 4 de zomercliffhanger van GTST gaan uitzenden. Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.  Bekijk GTST terug via TVblik.  Het bericht Spannende GTST zomercliffhanger is in aantocht verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   4   0   0

Summer Songs: Nationaal Hitteplan

Het is hoogzomer in Nederland. De temperaturen bereiken ruim 30 graden. Op sommige plekken in Nederland is zelfs sprake van 32 en 33 graden. De één vindt het fijn, de ander is er niet zo gek op. Maar warm of niet, bij deze zomerse temperaturen horen natuurlijk de beste zomerhits. Vanwege deze extreem hoge temperaturen is het tijd om de zomerhits in het spreekwoordelijke zonnetje te zetten. Op warme zomerdagen, zoals deze, is het natuurlijk wel fijn om naar muziek te luisteren. Er zijn enorm veel zomerhits. Lees, luister én geniet van de zomer en al haar zomerse muziek. Wanneer je aan zomermuziek denkt, denk je meteen aan Shakira. De Colombiaanse zangeres heeft meerdere zomerhits op haar naam staan. In 2001 werd zij bekend in Nederland met haar hit Whenever, Wherever. Dit nummer was meteen dé doorbraak in Europa voor Shakira. Niemand kon vanaf dat moment meer om haar heen. Deze zomerhit stond dan ook wekenlang bovenaan de hitlijsten. Naast Whenever, Wherever bracht Shakira natuurlijk meer zomerhits uit. Zo scoorde zij de hit Hips Don’t Lie, samen met rapper Wyclef Jean. Voor het WK voetbal in 2010 scoorde Shakira de hit Waka Waka (This Time For Africa) in samenwerking met Freshly Ground. Daarna bracht Shakira ook nog Spaanstalige zomerhits uit, zoals Loca. Beluister hieronder Waka Waka (This Time For Africa) van Shakira: Collega zangeres Jennifer Lopez maakte ook veel zomerhits. Zo scoorde zij een enorme zomerhit met het nummer Let’s Get Loud. Ook het nummer I’m Real deed het erg goed in de zomermaanden. Samen met rapper Pitbull scoorde Jennifer ook nog een grote zomerhit met het nummer On The Floor. Rihanna maakt ook bijzondere muziek. De zangeres maakte ook veel zomerse nummers. Zo scoorde de zangeres met het nummer Don’t Stop The Music. Daarnaast scoorde Rihanna met Only Girl (In This World) ook een enorme zomerhit. Where Have You Been is ook een nummer die het erg goed deed in de zomer. De zomerperiode is ook goed om een hit te scoren. Dat moet Carly Rae Jepsen ook gedacht hebben. Zij maakte het nummer Call Me Maybe. Niemand kon vanaf dat moment meer om haar heen. Het aanstekelijke nummer zorgde ervoor dat Carly een wereldwijde hit scoorde. Iedereen ging helemaal los op dit nummer. Op YouTube zijn al veel video’s verschenen waarbij iedereen het ‘Call Me Maybe’ moment nadoet. Beluister hieronder Call Me Maybe van Carly Rae Jepsen: Alexis Jordan, een kandidaat van America’s Got Talent, scoorde ook een zomerhit. Zij bracht haar debuutsingle, Happiness uit. Dit nummer werd bijzonder goed ontvangen op de radio. De melodie en de tekst spraken veel luisteraars aan. Zeker op een warme zomeravond kon dit nummer dan ook zeker niet ontbreken. Zomer én een dansje: Maar waar moet een zomerhit aan voldoen? Zijn daar bepaalde eisen aan verbonden? Dat is niet echt te zeggen. Een zomerhit moet vooral een fijne melodie en een goede (vrolijke) tekst hebben. In de zomermaanden willen de luisteraars dan ook vrolijke muziek horen. Als een dansje in voor komt,dan is dat natuurlijk helemaal goed. Zo kwam er een liedje over ketchup. Las Ketchup bracht hun single The Ketchup Song uit. In de videoclip van dit nummer was een dansje te zien die iedereen maar wat graag wilde dansen. Een ander mooi voorbeeld is toch wel de Macarena van Los Del Rio. Dit bekende nummer keert iedere zomer terug op de radio. Iedereen kan deze dans dan ook met gemak nadoen (misschien moeten mensen ook even oefenen). Beluister hieronder de Macarena van Los Del Rio: De Nederlandse zangeres Caro Emerald scoorde ook een zomerhit. Haar single, A Night Like This, werd een groot succes in Nederland. De melodie is met recht zomers te noemen. Dit is een nummer die je luistert op een warme zomeravond, aan het water, of in de tuin. Het is een nummer die zeker nooit verveelt en ieder jaar terugkeert. Nu zijn er veel zangeres die zomerse muziek gemaakt hebben. Hoe zit dit nu bij zangers? Maken die geen zomerse muziek? Zanger Enrique Iglesias lijkt alleen maar zomerhits te scoren. Iedere zomer lijkt de latin zanger de ene hit na de andere te scoren. Zo scoorde hij een grote hit met Do You Know? (The Ping Pong Song). Daarnaast bracht hij zomerhits uit zoals; Tonight (I’m Loving You), Bailamos en Escape. Collega zanger, Ricky Martin, kan er ook wat van. Ook hij scoorde meerdere zomerhits. Zo werd het nummer Livin’ La Vida Loca, een enorme hit. Dit nummer werd zelfs ingezet in de animatiefilm Shrek. Ook scoorde Ricky een hit met het nummer Maria. Beide zangers, Enrique en Ricky, scoren ook met anderen zomerse hits. Beluister hieronder Livin’ La Via Loca van Ricky Martin: Zo nam Enrique het nummer Heartbeat op samen met Nicole Scherzinger, de leadzangeres van de Pussycat Dolls. Ricky scoorde een paar jaar geleden een hit met het nummer Vente Pa Ca. Hierop besloot hij ook een Engelstalige versie op te nemen. Dit deed hij met zangeres Delta Goodrem. Dit was een speciale, ingelaste, editie van Summer Songs. In de zomer zullen er acht nieuwe edities verschijnen van Summer Songs. Dan zal er weer één artiest centraal staan. Maar vanwege de zomerse temperaturen wil Showbizznetwork.nl het zomerse gevoel al een beetje aanwakkeren. Geniet van de zon en geniet zeker van de zomerse muziek. Met deze artiesten wordt het een muzikale zomer. Alle bovengenoemde artiesten hebben meerdere zomerhits op hun naam staan. Het zijn nummers die ieder jaar weer terug keren op de radio. Zo maken verschillende radiozenders, zoals Sky Radio en Qmusic ook iedere zomer een speciale hitlijst. In deze hitlijsten komen de artiesten dan ook meerdere malen voorbij.  Het bericht Summer Songs: Nationaal Hitteplan verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   1   0   0

Janouk Kelderman nieuwe presentatrice Het Klokhuis

Janouk Kelderman is vanaf dit najaar te zien als presentatrice van het NTR-jeugdprogramma Het Klokhuis. Dat heeft de NTR vandaag laten weten. Kelderman zit momenteel al volop in opnames voor nieuwe afleveringen. De 26-jarige Janouk uit Doetinchem is al haar hele leven bezig met dansen, zingen en acteren. Ze volgde de studie Musicaltheater in Tilburg en werd tijdens de zoektocht naar een stage aangenomen bij RTL Telekids, waar ze tot eind vorig jaar de rol van Keet! vertolkte. Met deze schat aan ervaring in haar zak, gaat ze nu een nieuw avontuur aan bij Het Klokhuis! ‘Ik kon het in eerste instantie niet helemaal geloven, is het echt gelukt? Het Klokhuis is voor mij al jaren een voorbeeld van goede jeugd televisie. Natuurlijk heb ik altijd gehoopt dat ik ooit zelf al die gave items zou kunnen maken… en nu is het gewoon zover! Gelukkig kon ik meteen vol aan de bak dus inmiddels kan ik met heel veel trots zeggen: ik ben de nieuwe presentatrice van Het Klokhuis. And I Love It!’ Bekijk Het Klokhuis op TVblik.nl/het-klokhuis Foto: NTR Het bericht Janouk Kelderman nieuwe presentatrice Het Klokhuis verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   1   0   0

Derk Bolt en cameraman komen vandaag nog vrij

Presentator Derk Bolt en cameraman Eugenio Follender komen snel vrij, dat zegt een Colombiaanse groep die de ontvoering van het Spoorloos-team onderzoekt. De presentator en cameraman komen vandaag nog vrij, zei Richard Claro van het team op de Colombiaanse radiozender Caracol Radio. Derk en Eugenio maken het volgens Claro naar omstandigheden goed. Claro zegt dat er met succes bemiddeld is en dat het team van de tv-show Spoorloos daarom snel worden vrijgelaten. Andere Colombiaanse media melden nog niets over de aanstaande vrijlating van de twee Nederlanders. Claro leidt een humanitaire commissie die probeert de Nederlanders te traceren en vrij te krijgen. Derk en Eugenio waren zaterdag in het dorp Versalles voor opnames van Spoorloos. Tijdens hun zoektocht naar familie van een Colombiaanse die door Nederlanders is geadopteerd, zijn ze ontvoerd door guerrillabeweging ELN. Lees ook: Presentator en cameraman Spoorloos ontvoerd in Colombia Lees ook: ELN heeft ‘niets te zeggen’ over ontvoering Spoorloos-team Lees ook: Redactie Spoorloos: ‘Ook wij zijn ongerust’ Foto: Yvette Wolterinck / KRO-NCRV Het bericht ‘Derk Bolt en cameraman komen vandaag nog vrij’ verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   1   0   0

Vijfde seizoen Penoza start eind augustus

Het vijfde en laatste seizoen van de misdaadserie Penoza is eind augustus te zien op NPO 3. Dat heeft KRO-NCRV vandaag bekend gemaakt. Het vijfde seizoen van Penoza start eind augustus op NPO 3. In seizoen 5 lijkt het Carmen voor de wind te gaan. De Winkel loopt zonder problemen en haar kinderen lijken gelukkig. Carmen denkt eraan om te stoppen en heeft nog een paar drugsladingen nodig om haar pensioen, en de toekomst van haar gezin, veilig te stellen. Maar als er zich een nieuwe garde aandient, blijkt dat helemaal niet zo gemakkelijk te gaan als zij had gehoopt. Eerder werd bekend dat Sonja Silva is toegevoegd aan de cast van de serie en te zien zijn als Amanda, de nieuwe scharrel van huurmoordenaar Berry. Penoza wist afgelopen seizoen meerdere malen een miljoenen publiek te scoren. Het programma doet het niet alleen goed op televisie op internet is het ook enorm populair. Het vijfde seizoen van Penoza is vanaf zondag 27 augustus om 20.25 uur te zien op NPO 3. Bekijk Penoza op TVblik.nl/penoza Foto: KRO-NCRV / Pief Weyman Het bericht Vijfde seizoen Penoza start eind augustus verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   5   0   0

Buddy Vedder spreekt stem in voor animatiefilm

Presentator en acteur Buddy Vedder heeft weer een film klus te pakken. Hij mag de stem inspreken voor de film, De Kleine Vampier. Dit is de eerste Nederlandse gemaakte 3D-animatiefilm. Buddy zal de stem inspreken van het personage Rudolph. Dit werd dinsdag bekend gemaakt door distributeur Entertainmant One. Maar Buddy is niet de enige stem in De Kleine Vampier. Ook collega actrice Britt Scholte zal te horen zijn in deze animatiefilm. Zij zal de stem van Anna, het zusje van Rudolph. De Kleine Vampier verteld het verhaal over Anton, een jongen die houdt van griezelen en boeken lezen over vampiers. Maar dan ontmoet Anton ineens een echte vampier. Dit zorgt eerst voor angst, maar later voor nieuwsgierigheid. De Kleine Vampier is gemaakt door de Nederlandse producent First Look BV. Zij werken samen met een coproductie met een Duitse en Deense coproducent. Deze film is helemaal gemaakt in Amsterdam. Alle personages die voorkomen in De Kleine Vampier zijn gebaseerd door Angela Sommer-Bodenburg. Er zijn in totaal al meer dan dertien miljoen exemplaren van de boekenreeks verkocht. Buddy sprak al eens eerder een stem in voor een animatiefilm. Zo sprak de GTST acteur de stem in van Robin in de Lego Batman film. Inmiddels is deze film niet meer in de bioscopen te zien. Sinds een paar dagen is deze film verkrijgbaar op dvd en blue ray. Buddy en Britt kennen elkaar onder andere van Goede Tijden, Slechte Tijden, Zij zijn daar te zien als Rover en Kimberly. Het heeft even geduurd voordat de een relatie met elkaar kregen. Eerst zag Kimberly Rover niet staan. Maar na verloop van tijd is dat beeld veranderd. Nu zijn de twee dolgelukkig samen. De Kleine Vampier is volgens de makers al aan dertig districuteurs wereldwijd verkocht. De animatie film zal vanaf 4 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Bekijk GTST terug via TVblik.  Het bericht Buddy Vedder spreekt stem in voor animatiefilm verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   1   0   0

NPO lanceert offline kijkfunctie in de NPO Zappelin-app

Kijkers van NPO Zappelin kunnen nu exclusief series downloaden en op een later tijdstip terugkijken via de NPO Zappelin App. De app maakt het mogelijk om op verschillenden momenten de programma’s terug te kijken, er hoeft hierbij geen gebruik worden gemaakt van een internetverbinding. Vanaf vandaag biedt de publieke kinderzender een aantal afleveringen van verschillende Zappelin-programma’s offline aan in de Zappelin-app. Op de camping, op de achterbank of in de tuin. Zo zijn onder andere de afleveringen van Bob de Bouwer, nijntje, De Smurfen, Pim & Pom, Teletubbies en Shaun het Schaap offline te bekijken. De NPO Zappelin App is te downloaden de Appe Store en Google Play Store. Foto: NPO Het bericht NPO lanceert offline kijkfunctie in de NPO Zappelin-app verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Redactie Spoorloos: Ook wij zijn ongerust

De makers van het NPO 1-programma Spoorloos hebben op Facebook gereageerd op de ontvoering van presentator Derk Bolt en cameraman Eugenio Follender. Het tweetal is volgens het Colombiaanse leger afgelopen zaterdag ontvoerd toen zij in Colombia waren voor de tv-show Spoorloos. “Vandaag zijn er berichten verschenen over presentator Derk Bolt en cameraman Eugenio Follender. We begrijpen dat die berichten tot ongerustheid leiden. Ook wij zijn ongerust. Wij hopen met velen op een goede afloop”, schrijft de redactie van het tv-programma op Facebook. Het programma doet geen verdere mededelingen. “Om de kans daarop zo maximaal mogelijk te laten zijn, onthouden we ons nu van elk inhoudelijk commentaar of van extra mededelingen. Alle informatie en mededelingen lopen voor nu via het ministerie van Buitenlandse Zaken”, aldus de tv-makers. “We hopen op begrip voor ons besluit tot radiostilte: de veilige terugkomst van Derk en Eugenio staat voorop”, vervolgt de redactie. Volgens het Colombiaanse leger is de guerrillabeweging ELN verantwoordelijk voor de ontvoering van presentator Derk Bolt en zijn vaste cameraman Eugenio Follender. Volgens lokale media waren Bolt en Follender voor het programma Spoorloos bezig met de zoektocht naar de moeder van iemand die door een Nederlander is geadopteerd. De Colombiaanse guerrillabeweging ELN heeft in een reactie laten weten dat er ‘niets te zeggen’ valt over de ontvoering. Bekijk Spoorloos op TVblik.nl/spoorloos Foto: Yvette Wolterinck / KRO-NCRV Het bericht Redactie Spoorloos: ‘Ook wij zijn ongerust’ verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

SLAM! maakt mega marathonuitzending Bij Igmar

SLAM!-dj Igmar Felicia en zijn co-host Joep Schrijvers gaan vanaf dinsdag 27 juni net zoveel seconden radio maken als hun abonnees op hun YouTube-kanaal. Het kanaal van het radioprogramma is het kanaal met de meeste volgers onder de Nederlandse radioprogramma’s. Bij Igmar telt op dit moment 108.458 YouTube-abonnees.  De heren gaan op dit moment een radio uitzending maken van 108.458 seconden. Omgerekend is dat meer dan 30 uur. Bij Igmar wordt voor deze ludieke actie omgedoopt tot Bij Igmarathon. Tijdens deze marathonuitzending komen alle bevriende BN’ers langs om delen mee te presenteren of om op te treden. Daarnaast trakteert het radioprogramma Bij Igmar tijdens de verschillende Happy Hours op vette prijzen en komen de spraakmakende hoogtepunten van het YouTube-kanaal voorbij. Van het NK Orgasme Faken tot de succesvolle remake van Flappie door Kraantje Pappie. Een woordvoerder van SLAM! laat aan Showbizznetwork.nl weten dat de uitzending doorgaat totdat de secondes de abonnees hebben ingehaald. “Het kan dus alle kanten op gaan tot het einde”, aldus het radiostation. Als er tijdens de uitzending abonnees bijkomen, betekent dat dat de uitzending dan steeds langer doorgaat. Daardoor is het niet duidelijk tot wanneer de marathonuitzending zal duren. Igmar Felicia kijkt uit naar de uitzending. “Bij Igmar en SLAM! zijn meer dan alleen radio. YouTube, Instagram, Snapchat …waar de luisteraars zijn, daar zijn wij. We zijn super blij met alle volgers en liefde van luisteraars, dus het wordt tijd dat we dat groots gaan vieren met deze gezellige uitputtingsslag”, aldus de dj. Foto: Kim Hanskamp Het bericht SLAM! maakt mega marathonuitzending Bij Igmar verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

ELN heeft niets te zeggen over ontvoering Spoorloos-team

De Colombiaanse guerrillabeweging ELN zegt dat er ‘niets te zeggen’ valt over de ontvoering van de Nederlandse presentator Derk Bolt en zijn cameraman Eugenio Follender. Dat heeft een woordvoerder van de Colombiaanse beweging tegen BBC-correspondent Natalio Cosoy gezegd. Op Twitter schrijft ELN dat ze aan het uitzoeken zijn wat er aan de hand is. Derk Bolt en Eugenio Follender zijn sinds afgelopen zaterdag vermist. Volgens het Colombiaanse leger is ELN verantwoordelijk voor de ontvoering. Het tweetal is in Colombia voor de tv-show Spoorloos. Volgens lokale media waren Bolt en Follender voor het programma Spoorloos bezig met de zoektocht naar de moeder van iemand die door een Nederlander is geadopteerd. De lokale openbaar aanklager zegt dat het nog niet vaststaat dat de guerrillabeweging ELN het tweetal vasthoudt. KRO-NCRV, de werkgever van Bolt, kan de ontvoering niet bevestigen. “Voor alle vragen in deze zaak verwijzen we naar het ministerie van Buitenlandse Zaken”, laat de omroep aan het AD weten. Ook de families van Bolt en Follender willen niets zeggen, zo meldt de krant. Bolt is gescheiden en heeft een zoon en dochter. Foto: Yvette Wolterinck / KRO-NCRV Het bericht ELN heeft ‘niets te zeggen’ over ontvoering Spoorloos-team verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Presentator en cameraman Spoorloos ontvoerd in Colombia

Presentator Derk Bolt en zijn vaste cameraman Eugenio Follender zijn tijdens opnames voor Spoorloos in Colombia ontvoerd. Volgens het Colombiaanse leger is de guerrillabeweging ELN verantwoordelijk voor de ontvoering van het team van het succesvolle NPO 1-programma. De presentator en cameraman van het KRO-NCRV-programma werden zaterdag op een weg in de regio Catatumbo, in het noorden van Colombia, tegengehouden, dat meldt de NOS op basis van informatie van het Colombiaanse leger. In het gebied zijn allerlei gewapende milities actief. Volgens lokale media waren Bolt en Follender voor het programma Spoorloos bezig met de zoektocht naar de moeder van iemand die door een Nederlander is geadopteerd. De lokale openbaar aanklager zegt dat het nog niet vaststaat dat de guerrillabeweging ELN het tweetal vasthoudt. Vorig jaar werd in hetzelfde gebied in Colombia door ELN de Spaanse journaliste en columnist Salud Hernández-Mora ontvoerd. Zij werd na acht dagen door de guerrillabeweging vrijgelaten, maar volgens NOS-correspondent Marc Bessems wil dat ‘niet zeggen dat het ditmaal ook zo zal gebeuren’. Bekijk Spoorloos op TVblik.nl/spoorloos Foto: Yvette Wolterinck / KRO-NCRV Het bericht Presentator en cameraman Spoorloos ontvoerd in Colombia verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Publieke Omroep en onafhankelijke producenten sluiten convenant

De publieke omroepen hebben een Convenant gesloten met de vereniging van Onafhankelijke Televisieproducenten (OTP). Het convenant bevat afspraken over het maken van televisieproducties voor de publieke omroepen door leden van de OTP. Bijvoorbeeld als het gaat om de verdeling van rechten en de verdeling van inkomsten uit exploitatie voor verschillende producties. Hierdoor weten partijen van elkaar beter waar ze aan toe zijn. Dit maakt onderhandelingen tussen omroepen en producenten eenvoudiger. Omroepen en producenten hebben nu een stevig juridisch fundament onder de samenwerking gelegd zodat zij zich kunnen concentreren op het bedenken, ontwikkelen en maken van goede, innovatieve en bijzondere televisieprogramma’s voor de Nederlandse kijkers. De publieke omroepen bieden graag zo veel mogelijk ruimte voor Nederlandse creatieven en makers, ook van buiten. Dit is goed voor de Nederlandse creatieve industrie. Met de publieke omroepen als vrijplaats en kraamkamer voor formats die niet alleen de harten van het Nederlandse publiek veroveren, maar vaak ook internationaal doorbreken. Shula Rijxman, voorzitter van de Raad van Bestuur van de NPO: “Wij zijn de grootste culturele instelling van Nederland. Voor alle programma makers en voor alle Nederlanders. De publieke omroep voelt een grote verantwoordelijkheid voor de Nederlandse creatieve sector. Wij willen creatief talent binden aan de publieke omroep. In een tijd van snelle technologische ontwikkelingen en rap veranderend kijkgedrag, moeten Nederlandse makers zo veel mogelijk van hun tijd en energie kunnen steken in het maken van innovatieve programma’s en in het vertellen van de verhalen die in Nederland verteld moeten worden. Daarom ben ik blij met dit Convenant.” Bekijk Flikken Maastricht op TVblik.nl/flikken-maastricht Foto: NPO Het bericht Publieke Omroep en onafhankelijke producenten sluiten convenant verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Dione de Graaff gaat De Avondetappe alleen presenteren

Dione de Graaff gaat De Avondetappe komende zomer alleen presenteren, dat meldt het AD. Vorig jaar werd het wielerprogramma gepresenteerd door Dione en Herman van der Zandt, maar de rolverdeling is nu anders. Dionne doet de presentatie alleen, terwijl Herman op locatie is. Herman spreekt op locatie met hoofdrolspelers om te praten over het verhaal van de dag, zo onthult de krant. Dionne ontvangt aan tafel op een locatie in Frankrijk vaste gasten Danny Nelissen, Thijs Zonneveld, Rob Harmeling en Edwin Winkels en afwisselend Henk Lubberding en Marijn de Vries. De Avondetappe, dat sinds de start in 2003 tot en met 2014 door Mart Smeets werd gepresenteerd, krijgt dit jaar weer concurrentie van Tour Du Jour. Na een jaar afwezigheid keert Tour Du Jour terug bij RTL7. De uitzendingen komen dit jaar vanuit Breda en de presentatie ligt wederom in handen van Wilfred Genee. Bekijk De avondetappe op TVblik.nl/de-avondetappe Foto: Daniël Schalk / Showbizznetwork Het bericht Dione de Graaff gaat De Avondetappe alleen presenteren verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Netflix vanaf eind september met nieuwe Star Trek-serie

Netflix komt met vijftien nieuwe afleveringen van Star Trek: Discovery. Dat heeft Netflix vandaag laten weten. De nieuwe afleveringen verschijnen in twee delen. De eerste acht afleveringen komen van 25 september tot en met 6 november op Netflix, de rest van het seizoen volgt vanaf januari 2018. Star Trek, wereldwijd één van de meest iconische en invloedrijke televisie franchises, is 50 jaar na haar première terug met Star Trek: Discovery. Deze nieuwe serie volgt de Starfleet tijdens haar missies om onontdekte werelden en levensvormen te vinden. Eén officier leert tijdens deze reizen dat om echt alles wat buitenaards is te begrijpen, je eerst jezelf volledig moet kennen. Star Trek: Discovery introduceert een nieuw schip, nieuwe personages en spannende missies, maar behoudt de ideologische en hoopvolle toekomstvisie waar vele generaties fans al jarenlang inspiratie uithalen. Star Trek: Discovery is geproduceerd door CBS Television in samenwerking met Alex Kurtzman’s Secret Hideout, Bryan Fuller’s Living Dead Guy Productions en Roddenberry Entertainment. Alex Kurtzman, Bryan Fuller, Heather Kadin, Gretchen J. Berg & Aaron Harberts, Akiva Goldsman, Rod Roddenberry en Trevor Roth zijn betrokken als executive producers. De serie zal in de Verenigde Staten te zien zijn via CBS All Access en via CBS Studios International gedistribueerd worden op Netflix in 188 landen, en in Canada op Bell Media’s Space channel en OTT service CraveTV. De series Star Trek: The Original Series, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager en Star Trek: Enterprise zijn sinds eind 2016 op Netflix beschikbaar. De nieuwe Star Trek-serie is vanaf 25 september te zien op Netflix. Het bericht Netflix vanaf eind september met nieuwe Star Trek-serie verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   1   0   0

NPO 2 in teken 100 jaar Sonneveld

Richard Groenendijk gaat voor de Avrotros in het programma 100 Jaar Sonneveld door het leven en werk van de veelbewogen, succesvolle en markante artiest. Groenendijk bezoekt o.a. de twee huizen van Sonneveld in Frankrijk en het klooster in Solemnes waar Sonneveld werd gedoopt. Daarnaast is er exclusief materiaal opgedoken van zijn televisieshows in België. Richard Groenendijk: “Enerzijds was hij die knappe showman met glitterjasje en big smile, anderzijds een dolende ziel, bij vlagen diepongelukkig. Ik hou zo van de tragiek van zijn werk. We portretteren hem niet als een goedheid; juist zijn andere kant is interessant. Ik voel verwantschap met hem. Het moeilijke karakter, de twijfels, het soms niet te genieten zijn, daarin herken ik mezelf.” 100 jaar Sonneveld is vanaf woensdag 28 juni te zien om 20.25 uur op NPO 2 Foto: Michel Schnater Het bericht NPO 2 in teken 100 jaar Sonneveld verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Goede start voor nieuw seizoen Ranking the Stars

Het nieuwe seizoen van Ranking the Stars is zondagavond van start gegaan met 563.000 kijkers. Een aantal nieuwe BN’ers maakte hun debuut in het programma. Thomas Cammaert, Imanuella Grives, Ryanne van Dorst en Remy Bonjasky waren voor de eerste keer in Ranking the Stars te zien. Ook oude bekende als Patty Brard, Richard Groenendijk, Karin Bloemen en Fred van Leer zaten zondag in het panel. Het marktaandeel van het programma van Paul de Leeuw komt uit op 12,7 procent. Het vorige seizoen van Ranking the Stars ging in juli 2016 van start met 512.000 kijkers. Bed en Breakfast was zondagavond met 968.000 kijkers het best bekeken tv-programma. Het marktaandeel van Bed en Breakfast komt uit op 20,9 procent. De Reunië trok daarvoor 833.000 kijkers op NPO 1, goed voor 22,4 procent marktaandeel. SBS6 was de winnaar op de late avond. Door een technische storing kwamen de kijkcijfers van zondag 18 juni pas laat online. Foto: Olivier Thijssen / BNN Het bericht Goede start voor nieuw seizoen Ranking the Stars verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

De Wereld Draait Door krijgt nieuw decor

De NPO 1-talkshow De Wereld Draait Door krijgt een bescheiden metamorfose. De talkshow van Matthijs van Nieuwkerk heeft na de zomer een nieuw decor, dat zegt tv-directeur Frans Klein van de NPO vandaag tegen het Algemeen Dagblad. Het decor wordt meegefinancierd door de NPO. De Publieke Omroep heeft besloten om het nieuwe decor samen met de VARA te financieren. “De VARA heeft gevraagd of wij meefinancieren. Dat doen we, omdat dit een natuurlijk een belangrijk vlaggenschip voor de zender is”, zegt Klein. Details over het nieuwe decor is nog niet bekend. Het programma van Van Nieuwkerk introduceert na de zomer ook enkele nieuwe rubrieken. “Maar dat doen we vaker bij een nieuw seizoen”, vervolgt de tv-directeur. Klein wil benadrukken dat De Wereld Draait Door niet op de schop gaat. “Het wordt geen grootscheepse verandering”, zegt hij in de krant. Het AD vraagt zich daarnaast af hoelang Van Nieuwkerk in het nieuwe decor te zien zal zijn. De VARA-presentator moet straks vier ton inleveren. Het aantal grootverdieners bij de NPO dat boven de 181.000 euro per jaar verdient moet namelijk terug naar nul. Matthijs verdient nu nog 580.000 euro per jaar. Foto: Bob Bronshoff / VARA Het bericht De Wereld Draait Door krijgt nieuw decor verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   3   0   0

Showbizznetwork weekoverzicht week 24 2017

Iedere zondag blikt Showbizznetwork terug op de voorbije week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’. In de 24ste week van 2017 werd de Zilveren Nipkowschijf 2017 uitgereikt aan de docuserie Schuldig en was er slechts nieuws over de moeder van de zussen van OG3NE. Daarnaast waren afgelopen week ook Bonje met de Buren, dat in het najaar terugkeert met een nieuw seizoen, en Marieke Elsinga, die misschien naar Qmusic gaat, in het nieuws. Lees het belangrijkste showbizznieuws uit de afgelopen week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’. Nipkowschijf voor documentaireserie Schuldig De documentaireserie Schuldig van Omroep Human heeft de Zilveren Nipkowschijf 2017 gewonnen. De Nipkowschijf werd vrijdag in Amsterdam overhandigt aan de makers van de docuserie. In Schuldig worden mensen uit de Amsterdamse Vogelbuurt en omgeving die met schulden kampen gevolgd. Naast de documentaireserie waren ook het RTL4-programma The Amsterdam Project en de Omroep MAX-serie De Zaak Menten genomineerd voor de prijs. Vorig jaar won het VPRO-programma Zondag met Lubach de Nipkowschijf. Het radioprogramma Argos won vrijdag de Zilveren Reissmicrofoon. Helft Nederlanders betaalt voor online video Bijna de helft van alle Nederlanders van achttien jaar of ouder betaalt wel eens om naar films of series te kijken via een internetdienst, dat blijkt uit cijfers van GfK. Dat gebeurt vooral via abonnementen op onlinevideodiensten als Netflix of Videoland, maar ook via losse verkoop. Online video vervangt traditioneel tv kijken slechts voor een deel, maar zorgt er vooral voor dat er meer wordt gekeken. Jongeren van achttien tot 34 jaar bekijken dagelijks drie uur en veertig minuten online naar video. 55-plussers komen tot veertig minuten per dag. Netflix is nog steeds marktleider. Nieuw seizoen voor Bonje met de Buren Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug op SBS6 met een nieuw presentatieduo. Het nieuwe seizoen van het SBS6-programma wordt gepresenteerd door Dennis van der Geest en Leontine Borsato, die daarmee Jochem van Gelder en Patty Brard opvolgen. Dennis en Leontine ontfermen zich in het programma elk over een van de twee partijen die met elkaar overhoopliggen, met als doel om gezamenlijk de ruzie uit de wereld te helpen. Bonje met de buren was eerst op familiezender RTL4 te zien, maar verhuisde in 2014 naar concurrent SBS6.  Ziekte moeder OG3NE staakt behandeling Isolde Vol, de moeder van de zussen van OG3NE, heeft besloten haar behandeling te staken. Isolde, de inspiratiebron voor het nummer Lights and Shadows, heeft een zeldzame vorm van botkanker. Vlak voordat Isolde haar dochters kwam verassen in Kiev werd in haar nek een bult ontdekt. “Nadat Isolde teruggekomen is uit Kiev, is ze een behandelingstraject ingegaan tegen die nieuwe tumor in haar hals”, vertelde de manager van de meidengroep afgelopen week in De Telegraaf. De behandeling zorgde niet voor verbetering, waarna Isolde heeft besloten de behandeling te stoppen. En dag ook nog: Marieke Elsinga én Erica op Reis Het was een drukke showbizz-week, want er gebeurde afgelopen week nog veel meer. Zo gingen de geruchten dat RTL Late Night-sidekick Marieke Elsinga samen met Mattie Valk de ochtendshow van Qmusic zou gaan presenteren, maar RTL ontkent de overstap van Marieke Elsinga naar Qmusic. Ondertussen is er ook droevig nieuws voor oud-zwemster en voormalig staatssecretaris Erica Terpstra. In De Telegraaf vertelde zij afgelopen week dat de Publieke Omroep (NPO) heeft besloten te stoppen met haar reisprogramma Erica op Reis. Er komen in november nog twee afleveringen. Dit was het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’ voor deze week. Showbizznetwork houdt jou ook de komende week weer op de hoogte van het laatste showbizz-nieuws. Daarnaast vind je op Showbizznetwork.nl onder de naam SBNW+ nog veel meer, zoals columns, recensies, blogs, rubrieken en interviews. Het bericht Showbizznetwork weekoverzicht – week 24 – 2017 verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Zeker n miljoen kijkers voor Beste zangers

Zaterdagavond was het weer tijd voor Beste zangers. Deze keer stond Tania Kross centraal. De andere zangers moesten allemaal een nummer voor haar zingen. Zo zong Maan een opera nummer, Brace ging voor Ave Maria en zong Tommie Christiaan het nummer Caruso. Maar uiteindelijk hield Tania het niet droog toen Anita Meijer begon met zingen. Anita zong het nummer Somewhere. Dat zorgde voor een emotionele Tania. Zij was maar wat blij met dit optreden. Ook op social media werd deze aflevering positief ontvangen. In totaal zaten er weer 1.072.000 mensen klaar voor de vijfde aflevering van Beste zangers. Hiermee staan zij samen op de tweede plek in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor AVROTROS komt uit op 25,9 %.  Het was overigens voor het eerst dat opera centraal stond in Beste zangers. In alle seizoenen is dat nog niet eerder voorgekomen. Dat zorgde meteen voor een lastige situatie voor de zangers. Maar toch liet iedereen zich van zijn en haar beste kant zien. Tania genoot zichtbaar van haar muzikale avond. Een week geleden stond zanger Brace centraal. In die aflevering zorgde Anita ook al voor veel emotie. Vooral Maan hield het niet droog toen Anita Flink Zijn zong. Haar tranen vloeiden volop, waardoor Kenny B haar troostte. Die aflevering werd bekeken door 1.012.000 mensen. Jörgen Raymann stond om 21.20 uur klaar voor De kleine lettertjes. In totaal schakelden er zeker 738.000 mensen in voor deze quiz. Een week eerder keken er minder mensen, namelijk 542.000. Met de huidige kijkcijfers staat Jörgen dan ook op plek zes in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor KRO-NCRV komt uit op 17,2 %. De parkiet stond zaterdagavond centraal in een nieuwe aflevering van Stadsmormels. Rond de klok van 22.05 uur zaten er 595.000 mensen klaar voor deze natuurserie van de VARA. Een week eerder keken er 458.000 mensen naar deze natuurserie. Dankzij de kijkcijfers voor de parkiet staat Stadsmormels op plek negen in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor de VARA komt uit op 13,9 %. Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.  Bekijk Beste zangers terug via TVblik.  Foto: AVROTROS Het bericht Zeker één miljoen kijkers voor Beste zangers verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   4   0   0

Dansgroep The Fire maakt kans op Wild Card in HGT

Vrijdagavond zaten 1.491.000 miljoen mensen klaar voor de derde halve finale van Holland’s Got Talent (HGT). In deze aflevering waren weer negen acts te zien. Zij probeerden allemaal om in die finale van aanstaande vrijdag te komen. Nu hebben Kempo Kuntao, The Black Swords en Dutch Junior Dance Division zich geplaatst voor de finale. Vooral de laatste dansgroep zorgde voor veel verbaasde reacties van de kijker thuis. De kijker ging er vanuit dat dansgroep The Fire door zou gaan naar de finale. Jurylid Gordon gaf aan dat dit de beste dansgroep was die hij ooit in HGT gezien had. Ondanks die mooie woorden viel het doek voor The Fire. Maar er kon ook nog door de kijker thuis gestemd worden. Dat deed de kijker massaal, zo bleek uit een bericht op Facebook. Met 84 % van de stemmen heeft The Fire kans om de finale alsnog te bereiken. Deze dansgroep maakt kans op de zogenoemde ‘Wild Card’. Door deze ‘Wild Card’ staat de act alsnog in de finale. Maar niet alleen The Fire maakt kans op deze finaleplek. Een week eerder wist The Epic Crew zich te plaatsen voor de ‘Wild Card’. Uit de eerste halve finale plaatse Kaskem zich voor de ‘Wild Card’. Op 23 juni wordt bekend welke van deze drie acts alsnog de finale zal halen. Dan komt het aantal finalisten op tien acts te staan. Uit iedere halve finale kwamen drie finalisten. Zo plaatsen Gil, Lukas en Theatrobatics zich voor de finale. Uit de tweede aflevering zijn Celina & Samuel, Timon én Daniël door naar de finale. Uit de derde halve finale zijn Kempo Kuntao, The Black Swords en Dutch Junior Dance Division door naar de finale. De finale van HGT 2017 is aanstaande vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Bekijk Holland’s Got Talent terug via TVblik.  Het bericht Dansgroep The Fire maakt kans op ‘Wild Card’ in HGT verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Wereldse hotels levert weer kijkers in

Het gaat niet zo goed met Wereldse hotels van Max. De documentaire vervangt het gat van de Kassa van de VARA. Rond 19.00 uur kon de kijker naar de documentaire bekijken. Maar na drie weken lijkt de kijker toch af te haken. Zaterdagavond keken er slechts 418.000 mensen naar de derde aflevering. Vorige week keken er 451.000 mensen naar de tweede aflevering. Met de huidige kijkcijfers staat Wereldse hotels op plek 18 in het kijkcijferoverzicht. Max ziet een marktaandeel binnen komen van 14,3 %. Recht tegenover Wereldse hotels stond Bommetje XXL op punt van beginnen. Ron Boszhard wist zeker 169.000 mensen te bereiken met zijn natste programma. Daarmee scoort AVROTROS een marktaandeel van 5,8 %.  RTL 4 leverde, in de vooravond, vorige week veel kijkers in. Zaterdagavond kwamen de kijkcijfers uit op 284.000 voor Eigen huis en tuin. Daarna keken er nog 391.000 mensen naar RTL Woonmagazine. SBS6 scoorde 356.000 kijkers met De 20… Direct na De 20… keken er nog 465.000 mensen naar de home video’s van Jochem van Gelder. Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.  Bekijk Wereldse hotels terug via TVblik. Het bericht Wereldse hotels levert weer kijkers in verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Herhaling Wie ben ik? bereikt miljoen kijkers

Het huidige seizoen van Wie ben ik? zit erop. Vorige week sloot de quiz van Wendy van Dijk haar seizoen af met 1.007.000 kijkers. Zaterdagavond besloot RTL 4 om het vorige seizoen te herhalen. In het vorige seizoen had Wie ben ik? maar liefst vier vaste teamcaptains. Zo speelden Paul de Leeuw en Jandino Asporaat iedere week tegen Richard Groenendijk en Gordon. Rond de klok van 21.30 uur keken er 1.042.000 mensen naar de herhaling van het vorige seizoen. Daarmee won de quiz, met gemak van De kleine lettertjes. Daar keken namelijk 738.000 mensen naar op NPO 1. Maar met de huidige kijkcijfers staat Wie ben ik? op plek vier in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt uit op 24,1 %.  Daarvoor herhaalde RTL 4 een aflevering van De jongens tegen de meisjes. Een week geleden keken er 694.000 mensen naar de show van Tijl Beckand en Chantal Janzen. Deze week kwamen de kijkcijfers uit op 773.000 kijkers. Daarmee staan Tijl en Chantal samen op plek vier in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt uit op 19,1 %. SBS6 deed iets anders dan anders. Een keer geen film op zaterdagavond. De commerciële zender zond namelijk Mud masters VIPS uit. Rond 20.30 uur kon de kijker onder andere Jaap Jongbloed en Roy Donders zien. Maar de kijker liet SBS6 vooral links liggen. In totaal keken er slechts 431.000 mensen naar dit programma. Met deze lage kijkcijfers staat dit programma op plek zeventien in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor SBS6 komt uit op 10,2 %. Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.  Bekijk Wie ben ik? terug via TVblik.  Het bericht Herhaling Wie ben ik? bereikt miljoen kijkers verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Vlaamse Mediahuis doet bod op TMG gestand

Het Vlaamse Mediahuis en de familie Van Puijenbroek doen hun bod op alle aandelen van de Telegraaf Media Groep (TMG) gestand. Het bedrijf en de familie hebben nu een belang van 61,4% in TMG, maar geven aandeelhouders die zich nog niet hebben gemeld de kans om dat alsnog te doen. Tot 2 juli hebben alle aandeelhouders die hun stukken nog niet hebben gemeld de kans om zich alsnog bij Mediahuis en de familie Van Puijenbroek te melden. Tijdens de biedingsperiode hebben aandeelhouders met een totaal belang van 1,4% hun aandelen aangeboden aan de Belgen. Mediamagnaat John de Mol deed afgelopen week nog een officieel bod op TMG dat met 6,50 euro hoger is dan de 6 euro die de Belgen betalen. Het bod van Talpa lijkt echter kansloos, omdat hij het alleen doorzet als meer dan de helft van de stukken worden aangeboden en dat is niet meer haalbaar. Foto: Telegraaf Media Groep Het bericht Vlaamse Mediahuis doet bod op TMG gestand verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Nance aan de slag bij Telegraaf VNDG

Nance Coolen is de nieuwe presentatrice van Privé Vandaag, de showrubriek van Telegraaf’s videoplatform Telegraaf VNDG. Nance presenteerde vandaag haar eerste aflevering van de rubriek, waarin zij vandaag sprak over onder meer Miro Kloosterman, Estavana Polman en Jeroen Pauw. Coolen wisselt de presentatie van Privé Vandaag af met onder andere Monique Smit. De zus van Jan Smit is sinds de lancering van het videoplatform op 1 mei een van de gezichten van de showrubriek. Het is niet bekend of Nance net als Monique ook andere programma’s voor VNDG gaat maken. Nance presenteerde in het verleden grote tv-programma’s, zoals het spelletjesprogramma Lingo voor de TROS en de grote showprogramma’s Sterren Dansen op het IJs en So You Wannabe A Popstar? op SBS6. In 2014 ging de presentatrice aan de slag voor RTL4, waar zij in 2015 en 2016 Puur Geluk presenteerde. Bekijk Puur Geluk (nu met Ruben Nicolai) op TVblik.nl/puur-geluk Foto: Screenshot Privé Vandaag / Telegraaf VNDG Het bericht Nance aan de slag bij Telegraaf VNDG verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Nipkowschijf voor documentaireserie Schuldig

De documentaireserie Schuldig van Omroep Human heeft de Zilveren Nipkowschijf 2017 gewonnen. Dat heeft de jury vandaag bekendgemaakt, in Het Ketelhuis in Amsterdam. In Schuldig worden mensen uit de Amsterdamse Vogelbuurt en omgeving die met schulden kampen gevolgd. Naast de documentaireserie waren ook het RTL-programma The Amsterdam Project en De Zaak Menten genomineerd voor de prijs. Vorig jaar won het VPRO-programma Zondag met Lubach. Het onderzoeksprogramma Argos (VPRO/Human) van NPO Radio 1 kreeg vandaag de Zilveren Reissmicrofoon. Eerder maakte de jury al bekend een Ere-Nipkowschijf uit te reiken aan filmer-documentairemaker Frans Bromet voor zijn gehele oeuvre. Een eervolle vermelding is er voor Eva Jinek omdat zij “sterk in vorm was met een aantal programma’s”. De Zilveren Nipkowschijf wordt sinds 1961 toegekend aan het beste tv-programma van het jaar. De prijs is vernoemd naar de Duitser Paul Nipkow, die wordt gezien als de uitvinder van de televisie. Bekijk The Amsterdam Project op TVblik.nl/the-amsterdam-project Het bericht Nipkowschijf voor documentaireserie Schuldig verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   1   0   0

Laatste finalisten HGT zijn nu bekend

Vrijdagavond zond RTL 4 de laatste halve finale van Holland’s Got Talent (HGT) uit. In deze derde en laatste halve finale streden negen acts om een plek in de finale. Kempo Kuntao kreeg van presentator Johnny de Mol een Golden Ticket. Zij hadden het spreekwoordelijke streepje al voor. Na lang overleg besloten de vier juryleden om juist deze act door te laten. De tweede finaleplek van deze avond ging naar The Black Swords. Zij hebben zich volledig gegeven. Inclusief een nieuwe leadzangeres wisten zij een perfect optreden te geven. Het publiek stond als een blok achter deze keuze van de juryleden.  De derde keuze viel voor de Dutch Junior Dance Division. Deze dansgroep maakte de meeste indruk op de juryleden. Dat terwijl Gordon de andere dansgroep, The Fire, de beste dansgroep die hij ooit had gezien in HGT. Toch viel deze keuze op een andere dansgroep. Tijdens de tweede halve finale vielen er zes acts af. Maar toch was het voor hun nog niet helemaal afgelopen. De kijker thuis kon nog haar stem uitbrengen. Uiteindelijk wisten The Epic Crew de meeste stemmen te krijgen. Daarmee lieten zij de vijf afgevallen acts achter zich. Zij maken nu nog kans op een ‘Wild Card’ Tijdens de eerste halve finale wist Kaskem de meeste stemmen van de kijker te krijgen. Dit werd op de Facebookpagina van HGT bekend gemaakt. Ook zij maken nog kans op deze belangrijke ‘Wild Card’. Uiteindelijk zullen er tien acts in de grote finale van aanstaande vrijdagavond te zien zijn. De finale van Holland’s Got Talent is vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.  Bekijk Holland’s Got Talent terug via TVblik.  Lees ook: HGT: ‘De derde halve finale’  Het bericht Laatste finalisten HGT zijn nu bekend verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

HGT: De derde halve finale

Vrijdagavond was het tijd voor de derde halve finale van Holland’s Got Talent (HGT). Opnieuw lieten negen acts zien wat zij allemaal konden. Aan de juryleden weer de lastige taak om een beslissing te nemen. Welke drie acts plaatsen zich voor de grote finale van volgende week vrijdagavond? Het wordt allemaal duidelijk in de derde én laatste halve finale van HGT.  Als eerste stond de zestienjarige Ezra klaar. Tijdens zijn audities liet hij zien wat hij allemaal kan met een diabolo. Ook in de halve finale liet Ezra zien wat hij allemaal kon. De muziekkeuze bij de act was heel goed gekozen. Het werd dan een hele goede act. Geheel terecht dat Ezra in deze halve finale staat. Dit kan wel eens de finale van volgende week gaan halen! Het tweede optreden van de avond was voor NXTGN. Deze dansgroep maakte vooral indruk op Dan tijdens hun auditie in Zwolle. Nu maakten ze er een fantastisch optreden van. Als kijker wist je gewoon niet waar je naar moest kijken. Het zat allemaal super strak in elkaar. Geheel terecht dat deze groep de halve finale heeft gehaald. Volgens Dan was het allemaal heel erg indrukwekkend. Als derde was het tijd voor Kempo Kuntao. Zij kregen in Zwolle een Golden Ticket van presentator Johnny de Mol. Het was een hele bijzondere dansact, waarbij veel ‘geweld’ kwam kijken. In de halve finale kozen zij voor een leuke muziekkeuze. Dat werd een mix tussen oude en nieuwe nummers door elkaar. Eerlijk is eerlijk, het was een heel goed optreden! Nu is er een eerste keuze moment. De juryleden moeten een keuze maken uit deze eerste drie acts. Kiezen is nooit makkelijk, maar nu is het helemaal lastig. Mijn keuze zou uitgaan naar Ezra. Dansgroepen zijn er al zoveel, dus gun ik Ezra een plek in de finale. Maar de keuze van de jury viel voor Kempo Kuntao.  Tijd voor de volgende drie acts. Deze ‘tweede’ ronde werd geopend door Nick. In zijn auditie kroop hij in de huid van het Beest (van Belle). Zijn stem kwam prima tot zijn recht, alleen de outfit zag er niet goed uit. Nu stond Nick strak in het pak in de halve finale. Maar echt mooi klonk het allemaal niet. Chantal deelde die mening echter niet, zij vond het wel goed. Gordon vond het juist weer slecht. Drummende Myron stond maar wat graag klaar. Met de hit, 24K Magic, van Bruno Mars, drumde hij er stevig op los. Maar naast drummen, ging Myron ook ineens een stukje dansen. Dat was wel even een verrassing! Een drummende danser, of een dansende drummer. Het is maar net hoe je het bekijkt. Goed was het in ieder geval wel. Het totale plaatje was dan ook meer dan goed. The Black Swords miste tijdens haar auditie een zanger/zangeres. Desondanks maakten zij wel indruk met hun optreden. Nu zij een zangeres in huis hebben, kunnen zij nog meer rocken! Met een klassieker van ACDC zetten zij de studio compleet op zijn kop. Wat een energie, wat een kracht, wat een optreden. De jury was positief verrast, dat kon je duidelijk zien. Het publiek genoot zichtbaar van The Black Swords. Nu is het tweede keuze moment van de avond. Van deze drie acts viel mijn keuze op de drummende Myron. Hij was op zijn manier de verrassing van de avond. Maar de vier juryleden kozen uiteindelijk voor The Black Swords. Zij hebben zich daarmee geplaatst voor de finale van volgende week!  Hiphop dansgroep The Fire stond maar wat graag klaar. Zij besloten om een nieuwe dansact neer te zetten. Inclusief een goede muziekkeuze maakten zij opnieuw diepe indruk! Die muziekkeuze was zo meeslepend, zo ontzettend goed in elkaar gezet, het leek wel finale waardig! Die finale is zeker in handbereik, dat kan niet anders. Een staande ovatie van het publiek kon dan ook niet uitblijven. Daarna liet DSV Dance Impression zien wat zij in huis houden. Op de muziek van Christina Aguilera lieten zij veel latin dans zien. Het was een stuk beter dan de auditieronde. Vooral de muziekkeuze was erg goed gekozen. Gordon was dan ook (voorzichtig) positief. Maar of het genoeg is om de finale te halen is nog maar even afwachten. Het zag er in ieder geval heel goed en strak uit. Een prima dansoptreden van DSV Dance Impression. Het laatste dansoptreden was er voor de Dutch Junior Dance Division. Zij lieten een dansact zien met een bijzondere muziekkeuze. Muziek van lang geleden zorgde voor een prettig sfeertje op het podium. Iedereen deed zijn uiterste best om de jury te vermaken. Het publiek genoot zichtbaar van dit bijzondere dansoptreden. Maar heel eerlijk, dit was wel het minste goede dansoptreden van deze avond. Nu moest de jury voor de derde en laatste keer kiezen. De keuze lijkt nu wel vrij makkelijk. Mijn keuze gaat direct uit naar The Fire. Zij waren de beste dansgroep van deze avond. De vier juryleden kozen voor The Dutch Junior Dance Division. Zij hebben zich daarmee geplaatst voor de finale van volgende week.  De derde halve finale zit er nu op. Kempo Kuntao, The Black Swords en de Duthc Junior Dance Division hebben zich geplaatst voor de finale van volgende week. Zij moeten dan weer laten zien wat zij kunnen. In totaal zijn er nu negen acts bekend die in de finale staan. Uit de eerste halve finale zijn Gil, Lukas en Theatrobatics door naar de finale. De tweede halve finale zorgden dat Celine & Samuel, Timon en Daniël door gingen naar de finale. Daarbij komen nu Kempo Kuntao, The Black Swords en The Dutch Junior Dance Division. Zij maken allemaal kans om HGT 2017 te gaan winnen. Toch is er nog plek voor één act. Voor wie die plek is, is nog niet bekend. Dat hangt van de kijker thuis af. De kijker thuis kan haar stem uitbrengen. Zij beslissen uiteindelijk welke afgevallen act zich alsnog plaatst voor de finale van volgende week vrijdag. De finale van Holland’s Got Talent is vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.  Bekijk Holland’s Got Talent terug via TVblik.  Het bericht HGT: ‘De derde halve finale’ verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   1   0   0

Moeder OG3NE staakt behandeling

Isolde Vol, de moeder van de zussen van OG3NE, heeft besloten haar behandeling te staken. De manager van Lisa, Amy en Shelley heeft dat vandaag laten weten aan De Telegraaf. Isolde, de inspiratiebron voor het nummer Lights and Shadows, heeft een zeldzame vorm van botkanker. Vlak voordat Isolde haar dochters kwam verassen in de Oekraïense hoofdstad Kiev werd in haar nek een bult ontdekt. “Nadat Isolde teruggekomen is uit Kiev, is ze een behandelingstraject ingegaan tegen die nieuwe tumor in haar hals”, vertelt de manager van de meidengroep aan de krant. Hij vervolgt over het behandelingstraject: “Ze is bestraald in de hoop dat er wat verbetering zou komen.” Helaas kwam er geen verbetering. “Daarop heeft zij moeten besluiten de behandeling te stoppen”, aldus de manager. Verdere behandeling is volgens hem ‘geen optie meer’ voor Isolde. Isolde zou aanvankelijk vanwege haar ziekte niet naar Kiev gaan, waar OG3NE was om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2017. Toch kwam ze vlak voor de finale van het Songfestival haar dochters verassen. “We kunnen het niet geloven!”, schreef OG3NE toen op Twitter. Foto: Facebook OG3NE Het bericht Moeder OG3NE staakt behandeling verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   3   0   0

NPO trekt stekker uit Erica op Reis

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) heeft besloten te stoppen met het reisprogramma Erica op Reis. In november komen er nog twee nieuwe afleveringen van het populaire Omroep MAX-programma, maar daarna valt definitief het doek voor het programma van Erica Terpstra. De presentatrice betreurt het einde van het programma. “Jammer ja. Deze week beslissen we waar we nog naartoe gaan en dan is het klaar. Na zes seizoenen houdt het dus op voor mij en natuurlijk vind ik dat heel spijtig”, zegt de oud-zwemster en voormalig staatssecretaris in De Telegraaf. Volgens Terpstra moet haar MAX-programma van de bazen van de Publieke Omroep plaatsmaken voor nieuwe programmatitels. “De reden dat het stopt moet je zoeken in de hogere politiek van de zendercoördinatoren. Daar vindt men het tijd worden voor andere titels”, vertelt ze vandaag. Erica zegt niet stil te gaan zitten na het einde van Erica op Reis. Het is niet bekend of Terpstra een ander programma gaat maken voor Omroep MAX of voor een andere omroep. Naast haar eigen programma was Erica in 2012 en 2013 ook bij Omroep MAX te zien als panellid bij Wie van de Drie. Bekijk Erica op Reis op TVblik.nl/erica-op-reis Foto: Omroep MAX Het bericht NPO trekt stekker uit Erica op Reis verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   3   0   0

WNL met nieuwe 6-delige serie Weg van de Wereld

Omroep WNL komt vanaf begin juli met een nieuwe 6-delige serie. In de serie Weg van de Wereld ontvangen veiligheidsxpert Rob de Wijk en oud-Kamerlid Arend-Jan Boekestijn spraakmakende gasten in een veilige omgeving. In het programma vragen ze zich af hoe Nederland zijn belangen nog kan verdedigen op een veranderende wereldtoneel. In zes afleveringen spreken de twee gastheren met zwaargewichten uit de wereld van internationale betrekkingen. De Wijk en Boekestijn ontvangen onder andere oud-premier van België en Brexit onderhandelaar Guy Verhofstadt en de voormalig rechterhand van de Russische president. Met hun eerste gast, Minister van Buitenlandse zaken Bert Koenders, delen De Wijk en Boekestijn hun zorgen over de enorme migratiestromen die op ons afkomen uit het Midden-Oosten en Afrika. Arend-Jan Boekestijn en Rob de Wijk ontvangen hun gasten op het prachtige landgoed Vollenhoven in De Bilt. Twee dagen lang ontsnappen ze samen aan de dagelijkse hectiek. Niet alleen de geopolitieke spanningen komen aan bod. De gastheren willen ook weten wat hun gasten drijft en waar ze in hun werk zoal tegenaan lopen. Ze krijgen zo een unieke inkijk in het leven van deze politici, diplomaten en topadviseurs. NPO voegt met Weg van de Wereld een nieuw programma toe aan de snel groeiende portfolio van WNL programma’s. Hoofdredacteur Bert Huisjes ‘De wereld verandert daarmee neemt ook het gevoel van onveiligheid toe. In Weg van de Wereld behandelen we de belangrijke veiligheidsvraagstukken van dit moment. De Wijk en Boekestijn stellen de vragen die ons allemaal bezighouden.’ Weg van de Wereld vanaf 1 juli iedere zaterdag om 22.35 op NPO 2. Foto: WNL Het bericht WNL met nieuwe 6-delige serie Weg van de Wereld verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Monique Smit doet mee aan Het Perfecte Plaatje

Presentatrice en zangeres Monique Smit is te zien in het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje. Dit werd donderdag bekend gemaakt via Instagram. Naast Monique zijn ook de andere namen van de Bekende Nederlanders (BN-ers) bekend geworden. Naast Estelle Cruijf, Gordon en Monique doen er nog vijf BN-ers mee. Zo zal zanger Roel van Velzen te zien zijn. Acteur Tygo Gernandt, actrice Isa Hoes, Giel de Winter en Vivian Reijs zijn de andere BN-ers die mee zullen doen. Het eerste seizoen wist RTL Late Night presentator Humberto Tan het programma te winnen. Zijn overwinning zorgt er voor dat hij steeds meer foto’s maakt. Deze zijn vaak te vinden op het Instagram account van de presentator.  Ook Kim Feenstra en Ruud Feltkamp waren namen uit het eerste seizoen. Het Perfecte Plaatje heeft twee vaste juryleden. Dat zijn William Rutten en Cynthia Boll. Zij zullen iedere foto met een kritische blik beoordelen. Iedere week zal er een BN-er afvallen. De presentatie van het eerste seizoen was in handen van Tijl Beckand. Hij stond zijn collega’s met raad en daad bij. Of hij ook het tweede seizoen zal presenteren is nog niet helemaal duidelijk. De kans is groot dat hij ook het tweede seizoen ook weer zal presenteren. Wanneer het tweede seizoen op televisie te zien is, is nog niet bekend gemaakt.  Bekijk Het Perfecte Plaatje terug via TVblik.  Het bericht Monique Smit doet mee aan Het Perfecte Plaatje verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   3   0   0

Vijfde seizoen voor Jeuk de serie

Jeuk de serie komt terug voor een vijfde seizoen. Dat heeft Kemna Casting zojuist laten weten. De VARA-comendyserie begint het nieuwe seizoen met een Thaise bruiloft en eindigt met een aanzoek in de sneeuw. Thomas Acda, Peter Heerschop, Jelka van Houten en Rosa Reuten, zijn ook dit seizoen weer van de partij. Zoals we van ze gewend zijn, komen ze weer in de meest pijnlijke en gênante situaties terecht. En dat met behulp van enkele gastacteurs. Zo wordt Geza Weisz op handen gedragen, krijgen we Diederik Ebbinge eindelijk te zien in een duikpak en zitten Volendammers Simon Keizer en Kees Tol weer aan het bier. Het laatste seizoen van Jeuk de serie was begin 2017 te zien, en trok ongeveer  een half miljoen kijkers. De opnames van het nieuwe seizoen zijn half juni begonnen. Het nieuwe seizoen van Jeuk de serie is vanaf 2018 te zien op NPO 3. Bekijk Jeuk op TVblik.nl/jeuk Foto: Kemnacasting Het bericht Vijfde seizoen voor Jeuk de serie verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

NPO 3FM lanceert nieuw slogan

NPO 3FM heeft vandaag haar format en slogan aangepast. 3FM heeft het nieuwe slogan: ‘Music Starts Here’ afgelopen woensdagavond gepresenteerd aan de medewerkers. Naast het nieuwe slogan van de zender is ook het muziekformat teruggedraaid, zo is er de laatste tijd minder hiphop te horen maar iets meer ‘oudere’ muziek. De verandering van de zender heeft volgens bronnen te maken met de veranderende doelgroep. De laatst jaren gaat het met NPO 3FM enorm slecht, de zender heeft last van enorme dalende luistercijfers, 3FM noteerde afgelopen maanden het diepste punt sinds het bestaan van de zender. Eerder paste 3FM al het logo en de complete vormgeving aan. Foto: Michiel Veenstra Het bericht NPO 3FM lanceert nieuw slogan verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   3   0   0

NPO halveert zendtijd Argos en Reporter Radio

Het NPO Radio1-programma Argos en Reporter Radio moeten volgend jaar mogelijk zendtijd in gaan leveren. In plaats van wekelijks een uur uitzenden, moeten ze elkaar dan gaan afwisselen. Dat blijkt uit een conceptversie van het Jaarplan Radio 2018, dat in handen is van de Volkskrant. Volgens de Volkskrant denkt de zender directeur van NPO Radio 1 Laurens Borst, dat door het inkorten van de programma’s de kwaliteit erop vooruit gaat. Jurre Bosma, directeur radio van de NPO, laat in een reactie weten: “We praten voortdurend met omroepen over de voortgang van alle programma’s, zoals deze. We willen een slag maken in kwaliteit en impact. Het is nog voorbarig om te zeggen dat bepaalde programma’s minder uitzendtijd of budget krijgen.” “Onderzoeksjournalistiek en actualiteiten zijn voor de publieke radio van levensbelang. We gaan hier volgend jaar dan ook meer in investeren door ruimte te bieden aan nieuwe initiatieven van omroepen op het gebied van onderzoeksjournalistiek, zowel op de radio als online. We praten voortdurend met de omroepen over de voortgang van alle programma’s, dus ook bestaande onderzoeksprogramma’s. We willen een slag maken in kwaliteit en impact.” Het is nog voorbarig om te zeggen dat bepaalde programma’s minder uitzendtijd of budget krijgen. Dat is het gesprek dat we nu voeren. Na de zomer hakken we knopen over door over de programmering van NPO Radio 1. Het staat voor ons buiten kijf dat onderzoeksjournalistiek en actualiteit een zeer prominente plek houden.” Het Jaarplan wordt op 22 juni vastgesteld. Foto: NPO Het bericht ‘NPO halveert zendtijd Argos en Reporter Radio’ verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   1   0   0

40 dagen zonder seks terug op de buis

Het EO-programma 40 dagen zonder seks keert terug op de buis. Ruim negen jaar na het eerste seizoen van het EO-programma is de zender nu op zoek naar nieuwe kandidaten voor de show. Dat blijkt uit een kandidatenoproep van de zender. “Heb jij een bovengemiddeld libido, geregeld wisselende bedpartners, meerdere losse contacten in je telefoon en wil jij ervaren wat het met je doet om een ruime maand geen seks te hebben? Of ken je iemand? Meld je dan nu aan voor een nieuwe reeks van het succesvolle tv-programma” zo valt te lezen in de kandidatenoproep. In het programma 40 dagen zonder seks gaan zeven jongeren zich 40 dagen lang van alle vormen van seks proberen te onthouden. Arie Boomsma presenteerde het programma, wie het programma dit jaar gaat presenteren is niet bekend. Het spraakmakende programma wordt dit najaar verwacht. De reden van de terugkeer van het programma zou te maken hebben met een thema rond ‘seksualisering van de samenleving’ laat een woordvoerder van de EO weten aan Metro. “De NPO is van plan om in het najaar iets te doen rond het thema ‘seksualisering van de samenleving’. Voor ons is 40 dagen dan een mooie titel om daaraan bij te dragen.” Bekijk 40 dagen zonder seks op TVblik.nl/40-dagen-zonder-seks Foto: EO Het bericht 40 dagen zonder seks terug op de buis verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Geer & Goor gaan klussen in nieuwe tv-show

Gerard Joling en Gordon krijgen het zwaar in hun nieuwe programma Geer & Goor: Zwaar gebouwd. In het programma moeten de heren flink aan de slag waarbij ze de sloophamer zelf in de hand nemen. In het nieuwe programma gaan Geer & Goor aan de slag op verschillende locaties in Nederland. Zo gaan ze onder andere aan de slag in Zorghuis September waar een kroeg en een dierenweide moet worden opgeknapt. Gerard Joling laat aan RTL Boulevard weten dat het hun eigen idee was om te gaan klussen. “Er is bijvoorbeeld een buurthuis waar heel veel moet gebeuren en dan kijken we of we het kunnen verbouwen, zowel de bar, de eetzaal als de keuken. Dan zetten we zelf de sloop erin.” Geer & Goor: Zwaar gebouwd is het vervolg op Geer & Goor Zoeken een hobby, waarin de heren op pad gingen met ouderen die ze voorzien van een leuke bezigheid. In het nieuwe programma gaan ze het helemaal anders doen, ze gaan verbouwen. Bekijk Geer en Goor zoeken op een hobby op TVblik.nl/geer-en-goor-zoeken-een-hobby Foto: RTL Het bericht Geer & Goor gaan klussen in nieuwe tv-show verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   4   0   0

Powned vervolgt voor beelden Onno Hoes

Het gerechtshof in Amsterdam geeft het Openbaar Ministerie toch de opdracht tot vervolging van Omroep Powned en Robbie Hasselt wegens het uitzenden van heimelijk opgenomen beelden van dates die oud-burgemeester Onno Hoes had met Robbie Hasselt. Dat meldt De Telegraaf. Het programma Pownews zond in 2014 beelden uit van twee afspraakjes van de voormalig burgemeester van Maastricht. Op de beelden was te zien dat Hoes een afspraak had met een jongen die daar stiekem opnames van maakte. Hoes deed aangifte maar het Openbaar Ministerie zag toen af van een vervolging. Door hiertegen bezwaar te maken via een zogeheten ‘artikel twaalf-procedure’, brengt de ex-burgemeester de zaak alsnog voor de rechter. PowNed-oprichter Dominique Weesie noemt het besluit van het hof “Onzinnig. Er loopt nog een civiele procedure over de zaak. We zijn al lange tijd weer in gesprek met Onno Hoes.” laat Weesie weten aan De Telegraaf. Het hof stelt in de beschikking dat het zich ervan bewust is dat er een subtiel evenwicht bestaat tussen enerzijds vrijheid van meningsuiting en anderzijds de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. “De vraag waar in deze zaak de grens moet liggen bij de bescherming van deze grondrechten is slechts te beantwoorden met inachtneming van alle relevante feiten en omstandigheden en na afweging van alle individuele en maatschappelijke belangen. Gelet op de belangen van zowel klager als de beklaagden en op de maatschappelijke belangen in het algemeen, is het hof van oordeel dat een openbare behandeling van de zaak voor de strafrechter het meeste recht doet aan een zorgvuldige bepaling van dat evenwicht. Het hof is van oordeel dat de vervolging van beklaagden gerechtvaardigd is en zal de klacht toewijzen.” Foto: Pownews Het bericht Powned vervolgt voor beelden Onno Hoes verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   1   0   0

Hans Beerekamp stopt als tv-recensent

TV-recensent Hans Beerekamp van NRC Handelsblad stopt met zijn column Zap. Na veertien jaar komt er een einde aan de bekende column van Beerekamp. Dat heeft NRC vandaag laten weten. De laatste column van de hand van Beerekamp verschijnt begin juli. “In de maanden juli en augustus wordt de televisierubriek overgenomen door een aantal vervangers. Na de zomer is de hoofdredactie van plan om een nieuwe televisie columnist te benoemen“, laat het NRC weten. De columnist laat via Twitter weten dat het zijn eigen keus is om er mee stoppen. “Eigen keuze, op medisch advies tegen het elke nacht werken. Ben niet ziek hoor, maar moet wel uitkijken.” Beerekamp stopt niet helemaal bij het dagblad, hij gaat een wekelijkse column schrijven. Bekijk De Wereld Draait Door op TVblik.nl/dwdd Foto: Screenshot uitzending DWDD Het bericht Hans Beerekamp stopt als tv-recensent verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   1   0   0

Leontine Borsato en Dennis van der Geest nieuw duo Bonje met de Buren

Leontine Borsato en Dennis van der Geest zijn het nieuwe presentatieduo van Bonje met de buren. Dat heeft Shownieuws zojuist bekend gemaakt. Het programma keert na twee jaar afwezigheid terug, in Bonje met de buren worden burenruzies opgelost. Aanmelden voor het nieuwe seizoen kan via de website van SBS. “Dit is zeker een uitdaging”, licht Borsato toe. “Het wordt wel spannend hoor. Een burenruzie is toch best serieus.”  Bonje met de buren verhuisde in 2014 van RTL4 naar SBS6, waar het programma aanvankelijk ruim 700.000 kijkers trok. Sindsdien trok het programma ongeveer dezelfde cijfers bij de commerciële zender. Het laatste seizoen van Bonje met de buren werd gepresenteerd door Jochem van Gelder en Patty Brard. Beide presentatoren zijn vanaf september dit jaar niet meer werkzaam voor de zender. Het nieuwe seizoen van Bonje met de buren is vanaf dit najaar te zien bij SBS6. Bekijk Bon je met de buren op TVblik.nl/bonje-met-de-buren Foto: SBS/Reinier Bergsma Het bericht Leontine Borsato en Dennis van der Geest nieuw duo Bonje met de Buren verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

RTL 8 gaat verder met oude afleveringen The Bold and the Beautiful

RTL 8 gaat door met het uitzendingen van de eerste afleveringen van The Bold and The Beautiful. Volgens de zender bevallen de afleveringen zo goed bij de kijkers dat er is besloten om ermee door te gaan. “Vanwege het succes van The Bold and The Beautiful – The Beginning en op veler verzoek van de fans heeft RTL 8 besloten om na deze week door te gaan met het uitzenden van de afleveringen uit het eerste seizoen van The Bold”, laat een woordvoerder van RTL weten. The Bold and The Beautiful bestaat dit jaar precies dertig jaar en dat word dan ook uitgebreid gevierd op RTL8, die al jaren het programma uitzendt. Het eerste seizoen van The Bold and The Beautiful trekt momenteel tussen de 100.000 en 150.000 kijkers op RTL 8 en daar is zender enorm blij mee. The Bold and The Beautiful: iedere werkdag om 18.05 uur RTL 8 The Bold and The Beautiful – The Beginning: om 18.35 uur RTL 8 Bekijk The Bold and The Beautiful op TVblik.nl/the-bold-and-the-beautiful Foto: CBS Het bericht RTL 8 gaat verder met oude afleveringen The Bold and the Beautiful verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   1   0   0

John Williams presenteert ochtendshow Radio 10

John Williams presenteert op donderdag 29 juni tussen 08:00 en 09:00 uur zijn eigen radioprogramma op Radio 10. De RTL-presentator is na Jack van Gelder de tweede BN’er die een uur lang de ochtendshow van Radio 10 overneemt. ‘Goeiemorgen John’ staat in het teken van de favoriete muziek van Williams. Radio 10-dj Lex Gaarthuis: ‘Naar aanleiding van de goede reacties die we op het programma van Jack van Gelder kregen, hebben we besloten om meerdere BN’ers de kans te geven een uur lang hun eigen programma te laten presenteren op Radio 10. Tot onze verbazing melden de bekende Nederlanders zichzelf aan, John Williams’ enthousiasme was zelfs aanstekelijk.’ John Williams: ‘Toen Lex mij vroeg of ik een uur lang mijn eigen programma wil presenteren op Radio 10 heb ik geen moment geaarzeld. Ik mis de jaren ’90 qua muziek en daar zou ik graag iets mee willen doen. Ik vind het echt geweldig om een uur lang over mijn favoriete muziek te praten en die te draaien in de ochtendshow op Radio 10.’ Foto: Nick van Ormondt Het bericht John Williams presenteert ochtendshow Radio 10 verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   3   0   0

Michiel Huisman in nieuwe horrorserie Netflix

Netflix heeft niemand minder dan de Nederlandse acteur Michiel Huisman weten te strikken voor een rol in een nieuwe Netflix-serie. Dat laat The Hollywood Reporter weten.. De serie is gebaseerd op het horrorboek met dezelfde naam uit 1959, over vier mensen die een huis delen en allemaal hun eigen bovennatuurlijke ervaringen hebben. Het boek werd al twee keer verfilmd, de laatste keer onder de naam The Haunting, met Liam Neeson, Catherine Zeta-Jones en Owen Wilson. Huisman gaan in nieuwe Netflix-serie Steven Crane spelen, schrijver van boeken over bovennatuurlijke zaken, waaronder zijn memoires over de tijd die zijn familie in het beruchte huis doorbracht. De Nederlandse acteur is al eerder gecast voor de nieuwe serie, andere acteurs worden later bekend gemaakt. Michiel Huisman is in verschillende internationale series te zien. Zo speelde hij een vaste rol in Game of Thrones en speelde hij in de series Treme, Orphan Black, Harley And The Davidsons en hij had een grote rol in de film The Age Of Adaline, met Blake Lively en Harrison Ford. Foto: Netflix Het bericht Michiel Huisman in nieuwe horrorserie Netflix verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Opnames twaalfde seizoen Flikken Maastricht achter de rug

De opnames van het twaalfde seizoen van Flikken Maastricht zijn net achter de rug. Er word nu al gespeculeerd over een dertiende seizoen, maar of dat er gaat komen, daar moeten we nog even op wachten. De Publieke Omroep is erg blij met de serie laat Baukje Tjeerdsma Coördinator Programmering van NPO 1 weten in het algemeen Dagblad. ‘‘Wij zijn heel blij met Flikken Maastricht. De serie doet heel veel voor de zender en trekt ook veel jongeren. Daar zullen we nooit zomaar mee stoppen.’’ Flikken Maastricht is al jaren succesvol op de vrijdagavond van NPO 1. De serie weet elke aflevering ruim 2 miljoen kijkers te scoren. Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht laat nog even op zich wachten. Dit najaar komt de zender met Flikken Rotterdam. Misschien wel de allerlaatste #setselfievandedag @angelaschijf #FlikkenMaastricht ❤️ #hetziterop pic.twitter.com/fbtq73DBV6 — Victor Reinier (@VictorReinier) 12 juni 2017 Bekijk Flikken Maastricht op TVblik.nl/flikken-maastricht Foto: William Rutten Het bericht Opnames twaalfde seizoen Flikken Maastricht achter de rug verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   3   0   0

Fans Celblok H starten petitie

De fans van de SBS6-serie Celblok H zijn een petitie gestart tegen het behoudt van de dramaserie. SBS maakte eerder dit jaar bekend te gaan stoppen met Celblok H en vele kijkers zijn teleurgesteld in het besluit van de zender. Fans hebben daarop besloten een petitie te gaan starten tegen het behoudt van SBS6-serie met Isa Hoes in de hoofdrol. Via een Facebook pagina kunnen fans van de serie de petitie tekenen, ook is de initiatiefnemer van de petitie van plan om een manifestatie te houden bij het kantoor van SBS onder het motto “Celblok H moet blijven”. Celblok H-actrice Barbara Pouwels laat weten verrast te zijn. “Ik hoorde wel dat ze ooit een petitie gingen starten, maar dat het nu zo is vind ik wel echt helemaal te gek” “Volgens mij is die petitie gestart door een aantal die-hard-fans. Die zijn allemaal boos, wat ik heel goed vind.” Bekijk Celblok H op TVblik.nl/celblok-h Foto: SBS Het bericht Fans Celblok H starten petitie verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   5   0   0

Riverdale seizoen 2 verschijnt in oktober

Fans van Riverdale hebben er even op moeten wachten, maar er is eindelijk goed nieuws. Netflix heeft vandaag laten weten dat het tweede seizoen van Riverdale dit jaar nog te zien is op Netflix. Eerder werd bekend dat het tweede seizoen van de bekende serie pas in 2018 te zien zou zijn, nu is bekend geworden dat het tweede seizoen al in oktober van dit jaar verschijnt. Het tweede seizoen van Riverdale start vanaf donderdag 10 oktober 2017, er volgen vanaf dan iedere week nieuwe afleveringen van de serie. Het eerste seizoen van Riverdale waarin we de avonturen van een groepje tiners en hun ouders in het plaatsje Riverdale volgen was een groot succes op Netflix. Archie, Betty, Veronica, Jughead en de rest van de serie, werden bekroond tot helden. Het hele eerste seizoen van de serie draait om de vraag wie Jason Blossom had vermoord. Toen dat in de voorlaatste aflevering van het seizoen bekend werd, dachten fans dat ze het spannende gedeelte van de serie hadden gehad. Totdat in de allerlaatste aflevering Archie’s vader Fred Andrews (Luke Perry) werd neergeschoten door een gemaskerde man. Overleefd Archie’s vader het of verlaat hij de serie? Het tweede seizoen is vanaf 19 oktober te zien op Netflix. Foto: Netfix Het bericht Riverdale seizoen 2 verschijnt in oktober verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   11   0   0

Helft Nederlanders betaalt voor online video

Bijna de helft van alle Nederlanders van achttien jaar of ouder betaalt wel eens om naar films of series te kijken via een internetdienst, dat blijkt uit cijfers van GfK. Dat gebeurt vooral via abonnementen op videodiensten als Netflix of Videoland, maar ook via losse verkoop. Online video vervangt traditioneel tv kijken slechts voor een deel, maar zorgt er vooral voor dat er meer wordt gekeken. Jongeren van achttien tot 34 jaar bekijken dagelijks drie uur en veertig minuten online naar video. 55-plussers komen tot veertig minuten per dag. Marktleider Netflix laat nog steeds een toename zien in het aantal gebruikers. Het succes van Netflix heeft de markt voor andere abonnement diensten geopend. 69% van de consumenten heeft één betaald VoD abonnement. 14% heeft er twee en 17% zelfs 3 of meer. De  Kabel TV-aanbieders hebben qua aantal abonnees een relatief stabiele basis. Toch worden zij bedreigd door  ‘Cord Shaving’ (consumenten die hun tv-pakketten verlagen, bijvoorbeeld het stopzetten van premium content, sportkanalen) en hiervoor alternatieve VOD abonnementen afsluiten. 39% van de consumenten met een betaald VOD abonnement heeft zijn tv-pakket uitgekleed. Van consumenten zonder VOD abonnement is dit 15%. Foto: Netflix Het bericht Helft Nederlanders betaalt voor online video verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   1   0   0

Facebook bestelt realityserie

Facebook heeft groen licht gegeven voor de Amerikaanse reality-serie Last State Standing van producent A. Smith and Co. Smith is onder andere verantwoordelijk voor American Ninja Warrior. Dit meldt Variety. Aan de nieuwe reality-serie kunnen vijftig kandidaten meedoen elk afkomstig uit een Amerikaanse staat. Ze nemen het tegen elkaar op een reeks spellen. Voor de winnaar van de serie ligt een hoofdprijs van 500.000 dollar klaar. Facebook gaf al eerder aan grote ambities te hebben om televisie content aan te bieden. Het bedrijf onderhandelt ook over de MTV-comedy Loosely Exactly Nicole, waarin Nicole Byer de hoofdrol speelt. De comedy show was vorig jaar te zien op MTV, maar het verdween na één seizoen van de buis. Of het programma ook in Nederland te zien is, is niet bekend.   Het bericht Facebook bestelt realityserie verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Kristel Verbeke stopt als manager van K3

Meidengroep K3 moet op zoek naar een nieuwe manager. Voormalig bandlid van de oude K3, Kristel Verbeke, stopt als manager. Met haar jarenlange ervaring in K3 besloot zij om de nieuwe K3, bestaande uit Klaasje, Marthe en Hanne, te ondersteunen. Bij een fotoreportage, bij een clipopname en bij interviews, overal was Kristel bij betrokken. Nu vindt Kristel het wel genoeg geweest. In een officiële verklaring gaf Kristel aan: ‘Missie geslaagd. Ze zijn er klaar voor’. Haar werk voor K3 zit er nu definitief op. De brug tussen de ‘oude’ en de ‘nieuwe’ K3 is nu aangelegd. De nieuwe K3 heeft inmiddels hun eigen weg in de muziekwereld wel gevonden.  Studio 100 baas, Gert Verhulst, vindt het jammer dat Kristel K3 nu echt verlaat. ”We zijn Kristel enorm dankbaar want zij heeft er, dankzij haar tomeloze inzet en onnavolgbare kennis, mee voor gezorgd dat K3 nu een mooi nieuw leven heeft. Ze geeft nu de fakkel door aan de ervaren artiestenmanagers bij Studio 100.” Samen met Karen en Josje, vormden Kristel en Gert de jury van de zoektocht naar de nieuwe K3. Bij SBS6 kon deze zoektocht volgen. Uiteindelijk wisten Klaasje, Marthe en Hanne deze zoektocht te winnen. Nu kan niemand meer om de nieuwe K3 heen. Inmiddels zijn er veel K3 artikelen op de markt. Zo zijn er tassen, schoolspullen, poppen, puzzels, spaarpotten, steppen, armbandjes, dvd’s en natuurlijk cd’s verkrijgbaar. De artikelen blijven maar binnen komen, wat er op lijkt dat K3 nog altijd enorm populair is. Met het afscheid van Kristel lijkt de ‘oude’ K3 nu echt verleden tijd te zijn. Wat Kristel nu gaat doen is nog niet bekend. Ze gaat eerst genieten van een welverdiende vakantie. Oud collega Josje zat onlangs nog in de jurystoel van The Voice Kids in België. Kristel was te zien als jurylid van Belgiums Got Talent. Wie de nieuwe manager van K3 wordt is nog niet bekend gemaakt.  Bekijk K3 zoekt K3 terug via TVblik. Het bericht Kristel Verbeke stopt als manager van K3 verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   3   0   0

Internationale televisieprijs voor Floortje Dessing

Floortje Dessing heeft een Rockie Award gewonnen voor haar programma Floortje terug naar Syrië. Het programma werd maandagavond bekroond met de Rockie Award op het BANFF World Media Festival in Canada. Ook de MAX-serie De Zaak Menten heeft een Rockie Award gewonnen. “WE HEBBEN GEWONNEN! Ultra zware competitie maar we hebben de ‘best social & imvestigative program’ award gewonnen op ’t Banff media festival”, schrijft Dessing op Twitter. De presentatrice vindt het ‘zo bijzonder’ dat zij Floortje terug naar Syrië nu internationaal kan laten zien. Omroep MAX en producent NL Film wonnen met de miniserie De Zaak Menten ook een Rockie Award. “Het is een enorme eer dat De Zaak Menten deze internationale prijs heeft gewonnen. (..) Met deze prijs bereikt het verhaal hopelijk nog meer mensen”, reageerde Omroep MAX-directeur Jan Slagter. Floortje Dessing won vorig jaar met haar programma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala ook de felbegeerde tv-prijs De Gouden Televizier-Ring. Daarnaast werd de BNN-VARA-presentatrice vorig jaar ook nog uitgeroepen tot Omroepvrouw van het Jaar 2016. Bekijk Floortje terug naar Syrië op TVblik.nl/informatief-reizen/floortje-terug-naar-syrie-1 Foto: BNNVARA / Annemieke van der Togt Het bericht Internationale televisieprijs voor Floortje Dessing verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Extra concert Katy Perry in Ziggo Dome

Wegens groot succes is er een extra concert van Katy Perry toegevoegd in Nederland. Op zondag 27 mei geeft de zangeres een tweede concert in Ziggo Dome Amsterdam. De twee concerten in Ziggo Dome zijn onderdeel van WITNESS: The Tour waarmee ze verschillende landen in Europa en het Verenigd Koninkrijk aandoet. De kaartverkoop voor het extra concert start aanstaande donderdag via Ticketmaster. Op het nieuwe album “Witness” staan liedjes die inspireren en uitdagen. Katy’s nummers gaan niet alleen over haar eigen leven maar ook over de gebeurtenissen in de wereld om haar heen. De singles “Chained to the Rhythm” featuring Skip Marley, het spraakmakende “Bon Appétit” featuring Migos en de allernieuwste single “Swish Swish” featuring Nicki Minaj zijn de eerste drie singles van het nieuwe album dat afgelopen vrijdag uitkwam. WITNESS: The Tour is de eerste tournee van Katy Perry sinds haar succesvolle Prismatic World Tour uit 2015 die 151 shows bevatte en door muziekmagazine Rolling Stone is geprezen en omschreven als “a show to damage retinas and blow minds.”   Het bericht Extra concert Katy Perry in Ziggo Dome verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   3   0   0

Marieke Elsinga terug naar Qmusic

Marieke Elsinga zou RTL Late Night verruilen voor de ochtendshow op Qmusic met Mattie Valk. Dat meldt De Telegraaf op basis van bronnen. Mattie Valk staat er na het vertrek van Wietze de Jager alleen voor, ooit was hij onderdeel van het succesvolle radio-duo Mattie & Wietze. Qmusic lijkt op zoek te zijn gegaan naar een passende vervanger, waar momenteel iedere ochtend Wim van Helden is te horen, zou komend najaar Marieke Elsinga de plek van Van Helden innemen. Elsinga die momenteel te zien in als sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night, zou opnieuw een overstap maken van televisie naar radio. Afgelopen tijd viel Marieke veel in op Qmusic, zo was ze te beluisteren in het weekend en viel ze op doordeweekse dagen in. Qmusic wil niet reageren op het gerucht “Wij hopen op jullie begrip dat we op dit moment niet reageren”. RTL laat weten dat Marieke na haar vakantie gewoon terugkeert in RTL Late Night. Bekijk RTL Late Night op TVblik.nl/rtl-late-night Foto: William Rutten   Het bericht ‘Marieke Elsinga terug naar Qmusic’ verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   5   0   0

Exclusieve interviews en backstage verslagen in GTST Magazine

Deze zomer hoeven de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden het niet geheel zonder hun geliefde serie te stellen. Op vrijdag 7 juli verschijnt de eerste editie van het exclusieve GTST Magazine. Het door de acteurs zelf samengestelde magazine verschijnt in totaal vier keer, om de twee weken, in een oplage van 80.000 exemplaren per editie. Het GTST Magazine is een samenwerking tussen RTL, Endemol Shine Nederland en uitgever F&L Publishing Group. Altijd al willen weten hoe het er achter de schermen écht aan toe gaat? Wat de acteurs graag in hun vrije tijd doen? In het ‘GTST Magazine’ zijn de acteurs openhartiger dan ooit. Onder hoofdredacteurschap van Everon Jackson Hooi en Arjan Kropman (F&L Publishing Group) staan in het ‘GTST Magazine’ onder meer persoonlijke columns van Dilan Yurdakul en Babette van Veen, dubbelinterviews van huidige GTST’ers met oud-GTST acteurs (Ferri Somogyi vs Tanja Jess, Robin Martens vs Rick Engelkes en Babette van Veen vs Tim Immers) en wordt een exclusief kijkje backstage gegeven bij de visagie, regie, schrijvers en het art department. Verder bevatten de magazines ook reisverslagen van de acteurs. Zo doen Erik de Vogel en Caroline De Bruijn verslag van hun exotische reis naar Thailand en maken Joep Sertons en Ruud Feltkamp een roadtrip door Schotland op zoek naar de roots van whisky. Maar er is nog veel meer, zoals the making of van de zomercliff, hints voor het spelen van de zomerapp en ook wordt de nieuwe castfoto onthuld. Daarnaast hebben de magazines een exclusief vierdelig feuilleton waarin een schokkende gebeurtenis uit het verleden van Anton aan het licht komt. Kortom, een zomer musthave voor de echte ‘GTST ‘fans! Het magazine is onder meer verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Primera, AKO, Bruna en The Readshop en kost € 3,95 per editie. Bekijk GTST op TVblik.nl/gtst Het bericht Exclusieve interviews en backstage verslagen in GTST Magazine verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

RTL ontkent vertrek Marieke Elsinga

RTL ontkent de overstap van Marieke Elsinga naar Qmusic. De zender laat aan RTL Boulevard weten dat Elsinga na haar vakantie gewoon terugkeert bij RTL Late Night. De Telegraaf meldt vandaag dat Elsinga na één seizoen de overstap terug zou gaan maken van televisie naar radio. Elsinga zou samen met Mattie Valk de ochtendshow van Qmusic gaan presenteren. Qmusic laat weten niet te willen reageren. Mattie Valk laat aan RTL Boulevard weten hier geen mededelingen over te doen. “Ik ga hier niks overzeggen. Niet over alleen of samen verder, niet over man of vrouw als collega en ook niet of er gesprekken zijn.” Het management van Marieke laat weten dat de speculaties rondom Marieke niet kloppen. Bekijk RTL Late Night op TVblik.nl/rtl-late-night Lees ook: ‘Marieke Elsinga terug naar Qmusic’ Foto: RTL / William Rutten Het bericht RTL ontkent vertrek Marieke Elsinga verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Get The F*ck Out Of My House naar het buitenland

Get The F*ck Out Of My House is binnenkort te zien in het buitenland. Blue Circle laat weten dat het programma verkocht is aan de Duitse Zender ProSieben en de Braziliaanse zender RecordTV. De Duitse versie van Get The F*ck Out Of My House is vanaf het najaar te zien op ProSieben. RecordTV begint 27 juni met het programma dat de titel ‘A Casa’ draagt en gepresenteerd word door Marcos Mion. “We zijn enorm enthousiast om te gaan werken met RecordTV en ProSieben en om alle gedurfde, luide en zeer vermakelijke elementen van dit explosieve format te brengen naar de nieuwe lokale versies in Brazilië en Duitsland.” Zo laat Chris O’ Dell, Head of Global Entertainment production van Fremantlemedia weten. De Nederlandse versie van Get The F*ck Out Of My House werd gepresenteerd door Nicolette Kluijver. Het programma was in het najaar van 2016 te zien op RTL 5 en wist daar rond de 200.000 kijkers te scoren. Of het programma terugkeert voor een tweede seizoen is niet bekend. Bekijk Get The F*ck Out Of My House op TVblik.nl/get-the-fuck-out-of-my-house Foto: RTL Het bericht Get The F*ck Out Of My House naar het buitenland verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Marieke Elsinga niet naar Qmusic

Marieke Elsinga maakt niet de overstap van RTL Late Night naar Qmusic. Dat melden betrouwbare bronnen aan Radiofreak. De Telegraaf meldt vandaag dat Elsinga na één seizoen de overstap terug zou gaan maken van televisie naar radio. Waar ze samen met Mattie Valk de ochtendshow van Qmusic zou gaan presenteren. Qmusic laat weten niet te willen reageren. Mattie Valk laat aan RTL Boulevard weten hier geen mededelingen over te doen.  Het management van Marieke laat weten dat de speculaties rondom Marieke niet kloppen dat bronnen aan Radiofreak bevestigen. Volgens Radiofreak zou Marieke nog wel op invalbasis te horen zijn op Qmusic.  Foto: Qmusic / Rvd Het bericht Marieke Elsinga niet naar Qmusic verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Bibi Breijman wint It Takes 2 2017

Zondagavond was de spannende finale van It Takes 2. Vier Bekende Nederlanders (BN-ers) streden om de winst van dit muziekprogramma. Tooske, Bibi, Ruben en Buddy zongen de longen uit hun lijf. Zij moesten onder andere zingen met Alvaro Soler. Daarnaast waren er duetten met Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley, Martin Buitenhuis en Elske DeWall. Na een zenuwslopende finale wist uiteindelijk Bibi de finale op haar naam te zetten. Aan de drie juryleden, Angela Groothuizen, Nielson en Gerard Ekdom de taak om alles te beoordelen. Zij konden elk optreden van de BN-ers voorzien van cijfers. De afgelopen weken waren zij soms vrij voorzichtig met het geven van deze cijfers. De coaches, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Waylon vonden de punten dan ook regelmatig te laag.  Nadat alle duetten erop zaten was het tijd om de balans op te maken. De punten voor elk optreden werden bij elkaar opgeteld. Daaruit bleek dat Ruben, Buddy en Tooske de minste punten van de jury kregen. Zij moesten toezien hoe Bibi, dankzij twee keer een 10, zichzelf veilig zong. Uiteindelijk werd de mening van het publiek gevraagd. Met 28 punten viel de keuze niet op Buddy. Hij is uiteindelijk geëindigd als vierde. Met 35 stemmen eindigde Ruben op de derde plek. Tooske kreeg twee stemmen meer en was een stap dichterbij de overwinning. Zij stond nu recht tegen over Bibi. Daarna bleef het nog even spannend. Wie zou er daadwerkelijk als winnaar uit de bus komen? Na het laatste optreden van beide zangeressen werd het nog behoorlijk spannend. Zowel Bibi als ook Tooske kregen 30 punten van de jury. Uiteindelijk was het Bibi die de overwinning op haar naam heeft gezet, dankzij de punten van het publiek. Bibi wist acht BN-ers achter zich te laten. Nu It Takes 2 er op zit kan Bibi zich gaan richten op een muzikale carrière. De winnaar van vorig jaar, Jan Versteegh, heeft ook een cd uitgebracht. Maar daarna focuste hij zich toch meer op het presenteren van programma’s. Voor sommige kijkers was de finale niet spannend meer. De uitslag bleek zondagavond al tijdens de finale bekend. Op YouTube bleek een filmpje te staan waarin al duidelijk werd dat Bibi de winnares werd. Dat is overigens niet het enige waar It Takes 2 mee te maken kreeg. In de tweede week bleek er op social media veel kritiek over It Takes 2. RTL 4 besloot ineens om het uitzendtijdstip aan te passen. Niet om 20.00 uur, maar om 21.10 uur werd het muziekprogramma uitgezonden. Zonder enige reden, zorgde dit aan een storm van kritiek. Toch bleef de kijker It Takes 2 trouw. Wekelijks bleven er genoeg kijkers over voor deze bijzondere muziekwedstrijd. Of er volgend jaar een nieuwe editie komt, is nog niet bekend. Presentator Jamaï liet tijdens de finale weten dat er wellicht een nieuw seizoen gaat komen. Bekijk It Takes 2 terug via TVblik.  Foto: William Rutten Het bericht Bibi Breijman wint It Takes 2 2017 verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Liefde wint van angst op EO-Jongerendag

In GelreDome Arnhem ging gisteren de 43ste editie van de EO-Jongerendag van start. Een dag vol muziek, ontmoeting, inspiratie en bemoediging. Zo’n 20.000 jongeren uit heel het land kwamen bij elkaar rond het thema ‘Fear not’. Een thema dat actueler is dan ooit. Er komt veel op jongeren af. Ze maken zich zorgen over zaken als: ben ik wel leuk genoeg, voldoe ik wel aan de verwachtingen van anderen en hoe ga ik om met tegenslagen in mijn leven?  “In de Bijbel staat 365 keer dat we niet bang hoeven te zijn”, sprak presentator Joram Kaat tijdens de opening. “Voor elke dag de bemoediging ‘Fear not!’. Je hoeft je niet te laten leiden door angstige gedachten. Dat is waar de EO-Jongerendag vandaag over gaat.” Jezus staat vandaag centraal. Kaat: “We mogen feestvieren voor Hem!” Dance-duo Capital Kings nam deze woorden ter harte en trapte de dag af met een energiek optreden. Lindz West van de Britse band LZ7 sprak over het thema ‘Fear not’. “We zijn hier met 20.000 jongeren bij elkaar. Ieder van ons kent zijn eigen angsten. Misschien zijn we bang om te falen, bang voor wat anderen van ons vinden of bang om te sterven. Maar God komt right here, right now naar ons toe en zegt: ‘Wees niet bang. Ik houd van je en Ik ben bij je’. Toen Jezus aan het kruis stierf, bouwde Hij een brug tussen God en ons. Nu kan niets ons meer scheiden van Zijn liefde. Omdat Hij zoveel van ons houdt, hoeven we niet bang te zijn. Gods perfecte liefde is sterker dan angst!” Foto: EO   Het bericht Liefde wint van angst op EO-Jongerendag verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Showbizznetwork weekoverzicht week 23 2017

Iedere zondag blikt Showbizznetwork terug op de voorbije week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’. In de 23ste week van 2017 overleed zangeres Sandra Reemer en werd bekend dat het Junior Songfestival na een jaar afwezigheid weer terugkeert op televisie. Daarnaast waren afgelopen week ook Viktor Brand, die een nieuw programma op SBS6 gaat presenteren, en Trijntje Oosterhuis, die uit de Ladies of Soul stapt, in het nieuws. Lees het belangrijkste showbizznieuws uit de afgelopen week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’. Zangeres Sandra Reemer overleden Zangeres en tv-presentatrice Sandra Reemer (66) is afgelopen dinsdag overleden. De zangeres, geboren in Indonesië, nam driemaal deel aan het Eurovisie Songfestival en presenteerde televisieprogramma’s als Sterrenslag en Showmasters. Ook was ze de assistente in Wedden Dat? Afgelopen maart kwam het nieuws naar buiten dat er borstkanker bij de zangeres en presentatrice was geconstateerd. Ze liep toen al maanden rond met een knobbeltje in haar borst. Dinsdag overleed Reemer aan de gevolgen van borstkanker. NPO Best bracht zaterdag een eerbetoon aan Reemer. Junior Songfestival na jaar terug op televisie Het Junior Songfestival keert na een jaar afwezigheid terug op televisie. De presentatie van de jongerenversie van het Eurovisie Songfestival ligt dit jaar in de handen van Romy Monteiro, die de presentatie overneemt van Jan Smit. In het programma wordt de inzending voor Georgië gekozen. Tijdens twee halve finales en de finale is op NPO Zapp te zien hoe de jury de inzending kiest voor het Junior Eurovisie Songfestival, dat dit jaar in Georgië plaatsvindt. Na de finale is de act die Nederland gaat vertegenwoordigen tot en met het optreden in Georgië te volgen op de website van NPO Zapp. Viktor Brand presenteert Boswachter Gezocht Viktor Brand gaat het nieuwe SBS6-programma Boswachter Gezocht presenteren. In het programma gaat SBS6 opzoek naar een nieuwe boswachter voor Texel. 10 natuurliefhebbers nemen het in Boswachter Gezocht tegen elkaar op in de strijd om de nieuwe boswachter van Texel te worden. “Ik weet niet of je wel eens op Texel bent geweest, maar daar heb je onder andere de Sluftervallei en dat is een prachtig natuurgebied. (..) Als je daar de hele dag mag lopen, als dat je werk is, dan kan ik me wel voorstellen dat je dat liever doet dan binnen zitten op kantoor”, zei Viktor in Shownieuws. Trijntje Oosterhuis stapt uit Ladies of Soul Trijntje Oosterhuis stapt na vijf jaar uit de Ladies of Soul, dat bevestigde het management van de zangeres afgelopen week aan RTL Boulevard. Trijntje vindt het na vijf jaar het tijd om de gelegenheidsformatie te verlaten. Ze wil zich meer gaan richten op haar solocarrière en haar gezin. De Ladies of Soul kwam tot stand doordat Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer besloten om samen een concertreeks te organiseren naar aanleiding van het overlijden van Whitney Houston. Door het succes besloot het vijftal met elkaar verder te gaan. Dit was het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’ voor deze week. Showbizznetwork houdt jou ook de komende week weer op de hoogte van het laatste showbizz-nieuws. Daarnaast vind je op Showbizznetwork.nl onder de naam SBNW+ nog veel meer, zoals columns, recensies, blogs, rubrieken en interviews. Het bericht Showbizznetwork weekoverzicht – week 23 – 2017 verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   1   0   0

It Takes 2: D grote finale

Na zes weken zingen, is het tijd geworden voor de finale. Zes weken lang zongen negen Bekende Nederlanders (BN-ers) zich naar de grote finale. Slechts voor vier BN-ers zat een finaleplek er ook daadwerkelijk in. Zo staan Tooske, Bibi, Ruben én Buddy in de finale van It Takes 2. Maar wie gaat er met de hoofdprijs vandoor? Dat wordt snel duidelijk in de finale. De finale werd geopend door Alvaro Soler. Hij liet zijn nieuwste single, Animal, horen. Maar daarna zong hij samen met Tooske, Bibi, Ruben en Buddy zijn bekende hit Sofia. Dat klonk zeker niet verkeerd. Net was wel even wennen voor de vier BN-ers om eens Spaanstalig te gaan zingen. Toch ging dat helemaal niet slecht.  Na de opening was het tijd voor het eerste duet van de avond. Die was er voor Buddy en coach Glennis. Zij zongen het rock nummer Radar Love. Als een echte rockster stond Buddy op het podium. Het wordt nu ook goed duidelijk waarom Buddy in deze finale staat. De stemmen van Buddy en Glennis samen klonken dan ook weer geweldig bij elkaar. De juryleden waren dit keer eensgezind en gaven alle drie een 8,5. Daarmee scoort Buddy met zijn eerste optreden 25,5 punten. Tooske wilde graag een duet zingen met  Xander de Buisonjé. Samen zongen zij When I Was Your Man op geheel eigen wijze. Het was ook bijzonder om Xander in het Engels te horen zingen. Dat is toch iets wat niet vaak voor komt. Ook Tooske deed het weer erg goed. Zij stond ook meer dan terecht in deze finale. Een staande ovatie van het publiek kon dan ook niet uitblijven. Angela en Gerard gaven beiden een 8,5. Nielson gaf een halve punt minder, een 8. In totaal scoorde Tooske 25,0 punten. Als derde stond Bibi op het podium. Zij zong een duet met Edsilia Rombley. Samen zongen zij het funky nummer Chain Of Fools. Dat klonk zeker niet slecht zeg. De stemmen van Bibi en Edsilia bleken best goed bij elkaar te passen. Wederom een staande ovatie voor dit muzikale duo. Volgens Gerard stond er een zangeres op het podium. Angela vond Bibi de beste zangeres van deze competitie. Zij gaf Bibi dan ook een dikke 9. Ook Nielson gaf een 9, terwijl  Gerard een 9,5 uitdeelde. In totaal scoorde Bibi hiermee 27,5 punten. Feeling Good werd gezongen door Ruben en coach Trijntje. Wederom liet Ruben merken dat hij de nieuwe Jan Versteegh is geworden. Ook Jan koos er vorig jaar voor om verschillende soulnummers te gaan zingen. De stemmen van Ruben en Trijntje klonken dan ook weer prima bij elkaar. Maar of dat ook genoeg zal zijn voor een overwinning? Gerard en Angela gaven beiden een 8,5. Nielson was iets voorzichtiger en gaf een 8. In totaal scoorde Ruben dan ook 25,0 punten, evenveel als Tooske. Het tweede duet van Ruben was samen met Elske DeWall. Zij zongen samen met nummer In The Ghetto. Dat klonk ook zeker niet slecht. De stem van Elske en Ruben pasten ook wel goed bij elkaar. Dit gevoelige nummer wist indruk te maken bij het publiek, die weer een staande ovatie gaf. Gerard en Angela gaven beiden een 8,5. Nielson gaf maar liefst 9 punten. In totaal scoorde Ruben 26,0 punten. Bij elkaar opgeteld komt Ruben uit op 51,0 punten. Buddy wilde maar wat graag een duet zingen met Martin Buitenhuis. Samen zongen zij het Nederlandstalige nummer, Mijn Houten Hart. De stemmen van Buddy en Martin vond ik niet heel sterk samen. Het duet klonk daardoor iets minder dan ik van Buddy gewend was. Toch deed Buddy het weer heel erg goed. De jury was erg positief over dit optreden. Buddy kreeg maar liefst drie keer een 9! Daarmee scoorde hij even 27,0 punten. Bij elkaar opgeteld scoorde Buddy 52,5 punten! Bibi zong het nummer This Town met haar coach Waylon. Dit rustige nummer leek wel erg goed bij Bibi te passen. Het werd dan een echt intiem nummer van Bibi en Waylon. Nu kwam de stem van Bibi pas echt goed aan bod. Dat Bibi kan zingen is nu wel meer dan duidelijk geworden. De punten van de jury waren ook erg hoog. Nielson en Gerard gaven beiden een 10! Angela gaf een halve punt minder, een 9,5. In totaal scoorde Bibi daarmee 29,5 punten. Bij elkaar opgeteld scoorde Bibi 57,0 punten, waardoor de overwinning wel erg dichtbij is gekomen. Het laatste duet was er voor Tooske. Zij zong samen met coach Trijntje het funky nummer Think. Dit nummer leek enorm goed gekozen te zijn. Tooske en Trijntje klinken samen dan ook heel er goed. Het gaat nog spannend worden of Tooske bij de laatste twee BN-ers hoort. Zij kreeg van Nielson en Angela 9 punten. Gerard gaf een 9,5 voor dit optreden. In totaal scoorde Tooske 27,5 punten. Bij elkaar opgeteld scoorde Tooske 52,5 punten, evenveel als Buddy. Bibi is in ieder geval geëindigd bij de laatste twee. Maar met wie staat er tegenover haar? Wordt dat Ruben, Buddy of Tooske? Het liefst zou ik Buddy willen zien. De punten van de juryleden tellen nu niet meer mee. Het is aan het publiek wie er doorgaat en wie er afvalt. Maar helaas viel Buddy af. Ook Ruben kreeg niet genoeg stemmen van het publiek. Tooske kreeg de meeste punten en stond recht tegenover Bibi.  De eindstreep: Bibi zong weer een duet met haar coach Waylon. Zij zong het nummer Let It Go. Het nummer werd enorm goed ontvangen door de jury. Zij kreeg niet één, niet twee, maar drie keer een 10! Daarmee eindige Bibi met een mooie 30,0 punten! Tooske zong weer met Trijntje voor de laatste keer. Zij zongen samen het nummer Roar. Een mooie afsluiting, van een mooie muzikale avond. De juryleden vonden het ook heel erg goed. Niet één, niet twee, maar ook drie keer een 10! Ook Tooske scoorde met haar laatste optreden 30,0 punten! En nu? Wat nu? Het publiek mocht wederom haar stem uitbrengen. Met maar liefst 64 stemmen van het publiek werd Bibi de winnares van It Takes 2 2017! De eindstreep was dan ook zenuwslopend. Ik vind Bibi een goede winnares. Ik zag liever Buddy winnen, maar goed, Bibi heeft het heel goed gedaan! Bekijk It Takes 2 terug via TVblik. Het bericht It Takes 2: ‘Dé grote finale’ verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Bommetje XXL scoort weer 200.000 kijkers

Het natste programma van Nederland, Bommetje XXL, was zaterdagavond weer te zien. Om 19.00 uur kon de kijker weer genieten van het programma van Ron Boszhard. In deze aflevering kreeg Ron hulp van YouTube ster Enzo Knol. Zeker 243.000 mensen zaten klaar voor deze aflevering van Bommetje XXL. Een week eerder keken er nog 251.000 mensen. Het marktaandeel voor AVROTROS komt uit op 8,1 %. Recht tegenover Bommetje XXL was de tweede aflevering van Wereldse hotels te zien. Onder andere kon de kijker zien hoe mensen ‘genoten’ van cavia. In totaal keken er 451.000 mensen naar de tweede aflevering van dit Max programma. Een week eerder startte Wereldse hotels nog met 568.000 kijkers. Met de huidige kijkcijfers staat Wereldse hotels op plek zestien in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor Max komt uit op 15,0 %.  RTL 4 scoorde 245.000 kijkers voor Eigen huis en tuin. Daarna keken er nog 264.000 mensen naar RTL Woonmagazine. Een week eerder keken daar nog 352.000 en 367.000 kijkers naar. Bij SBS6 keken er258.000 mensen naar De 20… Maar de kijkcijfers voor Lachen om home video’s kwamen uit op 339.000 . Dat zijn er minder dan een week eerder. Toen keken er 345.000 mensen naar de home video’s van Jochem van Gelder. Het is bijna een uniek beeld. SBS6 scoort meer kijkers in de vooravond dan RTL 4. Dat komt niet vaak voor. Normaal is Kassa de winnaar van de vooravond. Daarna volgden de programma’s van RTL 4. Dit keer koos de kijker toch liever voor SBS6. Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.  Bekijk Bommetje XXL terug via TVblik.  Het bericht Bommetje XXL scoort weer 200.000 kijkers verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Weer ruim n miljoen kijkers voor Beste zangers

Zaterdagavond vloeiden er flink wat tranen in de Beste zangers. Zanger Brace stond dit keer in het middelpunt van de belangstelling. De andere artiesten zongen allemaal een lied voor Brace. Bij veel optredens hield Brace het niet droog. Toen Anita Meyer het nummer Flink Zijn zong, barstte ook zangeres Maan in tranen uit. Dat nummer kwam echt binnen bij de andere zangers. Maar Tania was de winnares van de avond. Zij zong het nummer Margherita op geheel eigen wijze. Wederom werd Brace hier emotioneel van. In totaal keken er zaterdagavond weer zeker 1.012.000 mensen naar de Beste zangers. Een week eerder keken er 928.000 mensen naar het muziekprogramma van AVROTROS. Met de huidige kijkcijfers staan de Beste zangers op plek twee in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor AVROTROS komt uit op 24,9 %.  Nadat de tranen gedroogd werden, werd het tijd voor De Kleine Lettertjes. Dit spelprogramma van Jörgen Raymann werd weer bekeken door 542.000 mensen. Dat zijn er minder dan een week eerder. Toen schakelden er namelijk 631.000 mensen in voor De Kleine Lettertjes. Met de kijkcijfers van zaterdagavond staat Jörgen op plek elf in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor KRO-NCRV komt uit op 13,0 %. Daarna was het weer tijd voor Stadsmormels. In de aflevering van zaterdagavond stond de meerkoet centraal. De camera’s volgend meerkoeten in de stad. Rond de klok van 22.05 uur keken er dan ook weer 458.000 mensen naar deze natuurserie van de VARA. Een week geleden keken er 460.000 mensen naar Stadsmormels. Met de kijkcijfers van zaterdagavond staat Stadsmormels op plek dertien in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor de VARA komt uit op 10,9 %. Bij RTL 4 kon de kijker weer genieten van De jongens tegen de meisjes. Dit spelprogramma van Tijl Beckand en Chantal Janzen werd bekeken door 694.000 mensen. Dat zijn er iets meer dan een week eerder. Vorige week kwamen de kijkcijfers niet boven de 640.000 kijkers uit. Dankzij de 694.000 kijker staan Tijl en Chantal op plek zeven in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt uit op 17,3 %. Wie ben ik? deed het iets beter. Rond 21.30 uur kwamen er meer kijkers bij. In totaal keken er dan ook 1.007.000 mensen naar het spelprogramma van Wendy van Dijk. Een week eerder bereikte Wendy nog 820.000 kijkers. Met de kijkcijfers van zaterdagavond staat Wendy op plek drie, net achter de Beste zangers, in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt uit op 23,3 %. SBS6 probeerde het weer met een film. Dit keer werd gekozen om Big Mamma’s House deel twee uit te zenden. Onder andere Martin Lawrence en Nia Long spelen in deze film de hoofdrol. Rond 20.30 uur keken er 328.000 mensen naar deze film. Het marktaandeel voor SBS6 komt daarmee uit op 7,9 %.Big Mamma staat met deze kijkcijfers op plek 19 in het kijkcijferoverzicht. Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.  Bekijk De Beste zangers terug via TVblik.  Foto: AVROTROS Het bericht Weer ruim één miljoen kijkers voor Beste zangers verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   2   0   0

Magische Timon door naar finale HGT

Vrijdagavond zond RTL 4 de tweede halve finale uit van Holland’s Got Talent (HGT). In deze tweede halve finale streden er weer negen acts voor een plek in de finale. De acts werden weer verdeeld in drie groepen. In de tweede groep kwam de ‘magische’ Timon het podium op. Bij zijn act kreeg hij hulp van jurylid Chantal Janzen. Iedereen, vooral Angela, was bijzonder onder de indruk over Timon. Hij wist zich dan ook te plaatsen voor de finale.  Naast Timon wisten ook Celine en haar vader Samuel zich te plaatsten voor de finale. Zij kregen al een Golden Ticket van Chantal tijdens hun auditie. Zij wisten opnieuw de juryleden in te pakken. De derde en laatste finaleplek was er voor de tienjarige Daniël. Met zijn persoonlijke dansact wist hij iedereen te raken. Zelfs de jury reageerde emotioneel na het optreden van Daniël. Deze drie acts zijn in de finale te zien. Een week geleden wisten Gil, Lukas en Theatrobatics zich al te plaatsen voor de finale. In de eerste halve finale wisten zij indruk te maken op de juryleden. Danser Gil kreeg overigens ook een Golden Ticket van Dan. Maar toch was er iets speciaals aan de eerste halve finale. De zes acts die de finale niet wisten te halen, hoefden nog niet naar huis. De kijker thuis kon ook van zich laten horen. Via de website van HGT kon de kijker zijn stem uit brengen over de zes acts die afgevallen waren. Dat deed de kijker massaal, zo bleek uit een bericht op Facebook. Dansact Kaskem kreeg de meeste stemmen van de kijkers thuis. Ook de zes acts die in de tweede halve finale afvielen maken nog kans op een finale plek. Ook nu kan de kijker stemmen op één van deze zes acts. Zij maken dan, naast Kaskem, kans op een ‘Wild Card’. Met deze ‘Wild Card’ maken zij nog kans om in de finale op te treden. In de finale zijn dan tien acts te zien. Dat zijn drie acts per halve finale én de ‘Wild Card’. Over twee weken is de grote finale. Dan zal duidelijk worden wie deze talentenjacht van RTL 4 zal gaan winnen. Maar voor het zover is, is het eerst tijd voor de derde én laatste halve finale. Die is aanstaande vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Holland’s Got Talent is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Bekijk Holland’s Got Talent terug via TVblik. Lees ook: HGT: ‘De tweede halve finale 2017’  Het bericht ‘Magische’ Timon door naar finale HGT verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

HGT: De tweede halve finale 2017

Vorige week was de spannende eerste halve finale van Holland’s Got Talent te zien. Nu is het de hoogste tijd voor de tweede halve finale. Wederom zullen er negen acts gaan strijden voor een plek in de grote finale. Vorige week werden de negen acts ingedeeld in drie groepen van drie acts. Dat was wel even anders dan wat de kijker gewend is van deze talentenjacht.  Maar uiteindelijk koos de jury voor drie acts die naar de finale mochten. Nu gaat de strijd weer verder. Wie gaat er vanavond door naar de finale? Het wordt ongetwijfeld weer een spannende halve finale. Wie gaat er door en wie maakt er nog kans op een ‘Wild Card’?  De avond werd geopend door Loek. Met een swingende auditie in Zwolle kreeg hij vier keer een ja. Nu besloot Loek om A Foggy Day te gaan zingen. Geheel in eigen stijl zette hij weer een bijzonder optreden neer. Het publiek genoot zichtbaar van het eerste optreden van de avond. Ook de jury was enorm enthousiast over Loek. Alleen Gordon merkte een paar minpuntjes op, maar verder waren zij enorm enthousiast. Xing Popcore zong als koor het nummer Streets van Kensington. Dat klonk behoorlijk anders dan tijdens de auditie. In Zwolle zongen zij Love Runs Out van One Republic. Dat vond ik persoonlijk veel beter klinken. Ik vond het geen goed optreden. De kans dat dit popkoor in de finale staat is behoorlijk klein. De juryleden vonden het heel erg leuk. Vooral Angela vond het ontzettend leuk. Alleen Dan was iets milder in zijn commentaar. Het was wat hem betreft minder sterk dan de auditie. Celine en haar vader Samuel stonden als derde op het podium. Zij kregen tijdens hun auditie een Golden Ticket van Chantal uitgereikt. De verwachtingen zijn dan ook extra hoog gespannen. Het werd weer een ontzettend mooi en goed optreden. Vooral Chantal was weer enorm geraakt. Zij was blij dat zij op de ‘Golden Buzzer’ drukte voor dit muzikale duo. Nu is het weer even spannend. Wie van deze drie mag er van de juryleden door? Zelf ga ik voor Celine en Samuel. Zeker na het jurycommentaar van Gordon. Het moet raar lopen willen zij de finale niet halen. Of gaat de jury toch voor Loek? Celine en Samuel staan samen in de finale! Timon wist de juryleden te verrassen met zijn auditie. Hij noemde Angela per ongeluk Patricia. Het ijs was toen definitief gebroken. Hij pakte iedereen in met zijn ‘bijzondere’ act. Nu probeerde hij het opnieuw met een vervolg optreden. Weer waren de juryleden enorm onder de indruk. Zelfs het publiek kreeg een rol in de act van Timon. Een echte toevoeging op deze show gaf Gordon al aan. Volgens Angela kon Timon nog wel eens heel ver gaan komen. Direct na Timon stonden Demi en Zoë klaar voor hun dans act. Zij gingen weer helemaal los op de paal. Het zag er weer erg mooi uit. Misschien wel een stuk beter dan tijdens de audities. Het publiek gaf dan ook weer een staande ovatie voor dit duo. Ondanks een blessure aan haar voet gingen ze er toch vol voor. De wil om te presteren is zeker aanwezig. Het derde optreden was voor Reemz. Hij wist met zijn bal act iedereen in te pakken. In de finale deed hij daar nog een schepje bovenop. Niet met één bal, maar met drie ballen stond hij op het podium. Met een remix versie van de Lion King danste hij er weer lustig op los. De remix van de Lion King vond ik persoonlijk niet heel sterk. Hij had beter voor een ander nummer kunnen kiezen. Gordon was totaal niet enthousiast over dit optreden. Het was wel heel anders dan de auditie. Maak maar eens een keuze tussen de bovengenoemde drie acts. Dat is nog niet eens zo eenvoudig. Maar mijn keuze zou uit gaan naar Demi en Zoë. Timon deed het ook erg goed. Hij was ook heel bijzonder op zijn manier. De juryleden kozen uiteindelijk voor Timon! Hij staat net als Celine en Samuel in de finale. Nagato Ninja wist weer voor verbazing te zorgen. Met zijn hele lichaam door elkaar zette hij een bijzondere act neer. Zijn lichaam was tijdens de audities al heel flexibel. De auditie verliep enorm chaotisch, maar dat kwam meer door de jury. Angela viel van haar stoel en Chantal bleek ook ineens flexibel te zijn. Na veel gelach stuurden de juryleden deze bijzondere danser door naar de halve finale. Meer dan terecht stond deze Ninja dan ook in deze halve finale. Dansgroep The Epic Crew kwam al dansend op het podium. Wat gaf deze dansgroep een ontzettend goed optreden. De muziekkeuze was werkelijk enorm goed gekozen. Hier was heel goed over nagedacht, dat was wel duidelijk. Vooral Dan was dan ook erg te spreken. Alles zag er heel strak uit. De beste dansgroep van Holland’s Got Talent gaf Gordon ook al aan. De jonge Daniël mocht als laatste optreden. Hij kreeg tijdens zijn auditie een Golden Ticket van Angela. Zij was zichtbaar geraakt door het optreden van Daniël. Ook de andere juryleden was erg positief over zijn dans act. Dit keer vertelde Daniël een verhaal met zijn dans. De juryleden waren zichtbaar ontroerd door dit bijzondere opreden. Zelf was Daniël ontroerd door zijn eigen optreden. Voor de derde en laatste keer moet de jury een keuze maken. Weer is die keuze niet eenvoudig. The Epic Crew waren bijzonder goed. Maar Daniël was ook heel erg goed. Mijn keuze zou vallen op Daniël, puur omdat hij dat verdient. De juryleden kozen ervoor om Daniël naar de finale te sturen! Hiermee zit de tweede halve finale van HGT erop. Celina en Samuel, Timon én Daniël hebben zich weten te plaatsen voor de grote finale. Voor de overige zes acts is het nog niet helemaal voorbij. Op de website van HGT kan de kijker stemmen op zijn of haar favoriete act. Deze act kan dan nog kans maken op een ‘Wild Card’. Volgende week is de derde én laatste halve finale te zien. Ook dan strijden er weer negen act voor een plek in die grote finale. Mis die zeker niet! Tot volgende week! Holland’s Got Talent is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Bekijk Holland’s Got Talent terug via TVblik. Het bericht HGT: ‘De tweede halve finale 2017’ verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Anouk terug in The Voice of Holland

Anouk keert terug als coach in het nieuwe seizoen van The Voice of Holland. Ze neemt de plaats van Guus Meeuwis over. Dat heeft RTL laten weten. Anouk zal samen met Waylon, Sanne Hans en Ali B te zien zijn in het achtste seizoen van de RTL-talentenjacht. Meeuwis maakte afgelopen februari bekend te vertrekken als coach. “Als je het programma goed wil doen moet je er voor de volle 100 procent voor gaan en dat gaat volgend jaar niet, omdat ik zelf veel dingen wil doen”, aldus de 44-jarige Meeuwis, die een seizoen coach is geweest bij het programma. Bekijk The Voice of Holland op TVblik.nl/the-voice-of-holland Foto: RTL Het bericht Anouk terug in The Voice of Holland verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Sven Sauv benoemd tot CEO van RTL Nederland

RTL Group heeft vandaag Sven Sauvé benoemd tot CO van RTL Nederland. Sauvé volgt de sinds 19 april vetrokken Bert Hebets op, die aan de slag is gegaan als CEO van RTL Group. Bert Habets over zijn opvolger: “Ik ben blij dat we binnen de gelederen van onze Group een ervaren en dynamische executive hebben gevonden om RTL Nederland het volgende tijdperk in te leiden. Sven beschikt over zakelijk inzicht, goed leiderschap en een uitgesproken gevoel voor toekomstige ontwikkelingen. Hij is zeer bekend met het bedrijf en het Nederlandse medialandschap.” “Daarbij heeft hij een sleutelrol gespeeld bij het definiëren en implementeren van de consumentgerichte strategie van RTL Nederland: het leveren van lokale content van topkwaliteit op alle lineaire en non-lineaire platforms. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we onze nauwe samenwerking ook in deze nieuwe setting kunnen voortzetten en wens hem heel veel succes in zijn nieuwe functie.” Als CEO is Sven Sauvé voorzitter van het Executive Managementteam van RTL Nederland, momenteel bestaande uit Vivienne de Leeuw (Chief Financial Officer), Matthias Scholten (Chief Content Officer), Ton Rozestraten (Chief Commercial Officer) en Giovanni Piccirilli (Chief Technology Officer). In zijn nieuwe functie rapporteert Sven Sauvé aan Bert Habets, Co-CEO van RTL Group. In de aankomende maanden zullen Bert Habets en Sven Sauvé nauw samenwerken aan een soepele overdracht. Sven Sauvé over zijn volgende stap: “RTL Nederland heeft de afgelopen jaren een ware transformatie doorgemaakt. Dankzij onze consumentgerichte strategie hebben we een sterke positie geclaimd tussen traditionele lokale spelers en nieuwe, vaak internationale, digitale spelers in. Die positie gaan we uitbouwen door onze diepe kennis van de Nederlandse samenleving in te zetten bij het produceren van de meest krachtige lokale content en het creëren van innovatieve advertentiemogelijkheden. Ik ben trots dat ik dit mooie bedrijf met zijn getalenteerde medewerkers als CEO mag begeleiden bij dit dynamische proces.” Sven Sauvé trad in januari 2007 in dienst bij RTL Nederland als Business Director van RTL Nederland Productions en bouwde de nieuwe interne productie-unit van het bedrijf op. Van maart 2009 tot september 2012 was hij Business Director TV bij RTL Nederland, waarbij hij verantwoordelijk was voor alle zakelijke, HR- en juridische activiteiten van de lineaire free-to-air tv-kanalen van de unit. Vanaf september 2012 was Sven Sauvé de Chief Operating Officer (COO) van RTL Nederland en gaf hij leiding aan het financiële management, de contentacquisitie en de operationele processen van alle lineaire tv-kanalen en non-lineaire videoplatforms van RTL Nederland. In deze functie was hij ook de Managing Director van het video-on-demandplatform Videoland. Voordat hij bij RTL Nederland ging werken, bekleedde Sven Sauvé verscheidene leidinggevende functies bij productiebedrijven Endemol Nederland (2002-2005) en Eyeworks Holding (2005-2007). Hij heeft een Master in Business Economics met een specialisatie in Strategic Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Foto: RTL Het bericht Sven Sauvé benoemd tot CEO van RTL Nederland verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Blue Circle zoekt de nieuwe realityster van Nederland

TV-producent Blue Circle is voor een nieuw programma op zoek naar de nieuwe reality ster(ren) van Nederland. “Ben jij iemand die graag zijn eigen realityshow wil? Heb jij een bruisend leven en een originele kant die je graag aan de wereld wilt laten zien?”, luidt de kandidaten oproep van de tv-producent. Gekke vriendengroepen kunnen zich ook aanmelden. “Vind jij dat jouw familie de Kardashians overtreft? Of heb jij een te gekke vriendengroep die gevolgd moet worden?”” “Is bekend worden jouw/jullie grote droom? Dan kan deze nu werkelijkheid worden!” Jong en oud kunnen zich aanmelden via de Facebookpagina van Blue Circle Casting. Het programma zou mogelijk te zien kunnen zijn op RTL 5, die zender heeft al meerdere reality programma’s uitgezonden. Zo kregen Barbie en Michael een eigen soapserie, en waren de broeders Roelvink te zien in een eigen soapserie. Foto: Facebook Blue Circle Het bericht Blue Circle zoekt de nieuwe realityster van Nederland verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

NPO Best brengt eerbetoon aan Sandra Reemer

Naar aanleiding van het overlijden van Sandra Reemer (1950-2017) op 6 juni jl. brengt het themakanaal NPO Best aanstaande zaterdag, 10 juni, een eerbetoon aan de zangeres en tv-presentatrice. De avond begint om 20.00 uur met een niet eerder uitgezonden special over haar muzikale carrière. Daarna volgt een terugblik op Reemers grote tv-hit Showmasters met Lills Macintosch en Jan Rietman. Hierna volgt een samenvatting van haar onlangs gemaakte reis naar Indonesië in het programma Gouden Jaren. Programmering: 20.00 uur In Memoriam Sandra Reemer (AVROTROS) 20.50 uur NPO Best Showtime: Showmasters (KRO-NCRV) 21.15 uur Gouden Jaren: Sandra Reemer (Omroep MAX) NPO Best is voor iedereen te ontvangen in het basispakket van KPN (kanaal 58) en Ziggo (kanaal 311). Foto: Wikimedia Commons Het bericht NPO Best brengt eerbetoon aan Sandra Reemer verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Utopiaan Jessie zoent met 16-jarige bezoekster

De 25-jarige Jessie uit Utopia heeft met een 16-jarige bezoekster gezoend, dat blijkt uit beelden van het tv-programma. De 16-jarige dame was op bezoek op het terrein van de realityshow Utopia in Laren en wist daar het hart van Utopiaan Jessie te veroveren, dat schrijft Shownieuws. Het is niet de eerste keer dat Jessie in Utopia in aanraking komt met de liefde. Toen Billy, Utopiaan van het eerste uur, net een week eerder haar rentree had gemaakt zoende zij met haar mede-Utopiaan Jessie. En dat terwijl Billy met liefdesverdriet terugkwam voor haar ex Ruud. Lees ook: Billy terug in Utopia voor ex-vriend Ruud Ruud, ook Utopiaan van het eerste uur, maakte eerder zijn rentree in Utopia en daarna klopte ook Billy weer aan bij het hek. De twee, die in het begin van Utopia een relatie met elkaar hadden, wilde hun relatie nieuw leven in blazen, maar daar kwam niet veel van terecht door de aanwezigheid van Jessie. Lees ook: Ruud terug in Utopia Lees ook: Billy mag terugkeren in Utopia De 26-jarige Utopiaan Jessie en een 16-jarige bezoekster, die later zoenend gespot worden. Bekijk Utopia op TVblik.nl/Utopia Foto’s: Screenshot Dailymotion Het bericht Utopiaan Jessie zoent met 16-jarige bezoekster verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

NPO doet verslag van slotdag 101ste Nijmeegse Vierdaagse

De Publieke Omroep doet dit jaar wederom uitgebreid verslag van de slotdag van de Vierdaagse van Nijmegen. De NOS, KRO-NCRV en Omroep Gelderland werken samen om live op NPO 2 verslag te doen van de slotdag met reportages, gesprekken aan de finish en sfeerimpressies vanuit de tocht. Harm Edens zwaait de lopers ’s ochtends bij de start uit en vangt ze ’s middags weer op, Sonja Booms doet verslag op verschillende plekken langs de route, Dionne Stax praat tijdens het wandelen met deelnemers van de Vierdaagse en Fons de Poel ontvangt in de uitzending verschillende gasten. De Vierdaagse van Nijmegen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een evenement met ruim 47.000 deelnemers uit zo’n zestig landen. Het centrum van de stad aan de Waal staat tijdens het evenement vier dagen volledig op zijn kop. De Vierdaagse begint dit jaar op 18 juli en duurt tot en met 21 juli. De NOS deed vorig jaar samen met KRO-NCRV en Omroep Gelderland uitgebreid verslag van de honderdste editie van de Nijmeegse Vierdaagse. Echter was het verslag van de laatste dag van het wandelevenement niet zo in trek bij de kijkers. De live-uitzending trok gemiddeld 317.000 kijkers. Het verslag van de slotdag van de Vierdaagse is 21 juli van 14:00 tot 18:16 uur te zien op NPO 2. Bekijk Het gevoel van de Vierdaagse (KRO-NCRV) op TVblik.nl Foto: Wikimedia Commons Het bericht NPO doet verslag van slotdag 101ste Nijmeegse Vierdaagse verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Timur Perlin presenteert Zomerspijkers op Radio 2

Timur Perlin gaat het nieuwe radioprogramma Zomerspijkers presenteren op NPO Radio 2. Dat heeft BNN-VARA zojuist laten weten. Hij zal het nieuwe radioprogramma samen presenteren met Dolf Jansen. Perlin die afgelopen zomer besloot te stoppen bij 3FM keert terug op de radio. Eerder was hij al te horen in de nacht van Radio 2. Zomerspijkers is ieder zaterdag te horen van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 2. Foto: Annemieke van der Togt / BNN Het bericht Timur Perlin presenteert Zomerspijkers op Radio 2 verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Aantal nieuwe gezichten in Ranking the Stars

Nog maar een paar weken wachten en Ranking the Stars is weer te zien. Deze populaire BNN quiz vol Bekende Nederlanders (BN-ers) wordt weer gepresenteerd door Paul de Leeuw. Vanaf zondag 18 juni is de quiz weer wekelijks te zien om 22.00 uur op NPO 3. In het nieuwe seizoen is er volop ruimte voor een aantal nieuwe BN-ers. Zo is acteur Thomas Cammaert voor het eerst te zien in Ranking the stars. Thomas werd vooral bekend van zijn deelname aan Wie is de Mol? Daarnaast zijn Imanuella Grives, Ryanne van Dorst en Remy Bonjasky voor de eerste keer te zien. Hoe zullen zij het er van af gaan brengen? Zullen zij overeind blijven in deze, soms, confronteerde quiz, met een knipoog.  Het draait allemaal om elkaar te rangschikken in een top 10. Iedere aflevering kent twee vragen die beantwoord moeten worden. Zo zijn er al een paar vragen bekend gemaakt. Wie wordt er als eerste uit een overboekt vliegtuig gehaald? Wie is de beste verleider op Temptation Island? En wie verdient als eerste een lintje? Het is dan aan de BN-ers om zichzelf en de anderen te ranken. Bij iedere vraag mag één BN-er zijn antwoorden toelichten. Vooral Patty Brard en Richard Groenendijk zijn hier ‘sterren’ in. Zij hebben vrijwel geen seizoen overgeslagen. Zij kunnen zich wel de koning en koningin van deze quiz noemen. Naast Patty en Richard zullen ook Fred van Leer, Karin Bloemen, Sylvia Geersen en ook Gerda Havertong te zien zijn. Vooral Gerda is ook één van de spraakmakende BN-ers. Zij noemde zichzelf al eens het ‘geweten’ van dit programma. Zij trad vaak op tegen Paul wanneer hij het te bond maakte. Maar bij Patty en Richard is zij nou niet bepaald geliefd. Het wordt ongetwijfeld weer een spraakmakend seizoen. Daar gaan Patty en Richard zeker wel vor zorgen. Dat hebben zij de afgelopen seizoenen wel laten zien. Vriendschappen ontstaan, maar kunnen ook als sneeuw voor de zon verdwijnen. Hier kan Karin wel over mee praten. Zo ontstond er tussen haar en Wibi Soerjadi, de pianist, een ‘dingetje’. Ranking the Stars is vanaf zondag 18 juni weer wekelijks te zien om 22.00 uur bij BNN op NPO 3. Bekijk Ranking the Stars terug via TVblik. Het bericht Aantal nieuwe gezichten in Ranking the Stars verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Publieke Omroep versobert omroepsalarissen

De NPO gaat het beloningsbeleid voor presentatoren bij de publieke omroep versoberen. De maximale beloning wordt verlaagd en uitzonderingen hierop zijn niet langer mogelijk. Shula Rijxman, voorzitter van de Raad van Bestuur van de NPO: “De publieke omroep is er van en voor iedereen. Onze beloningen gaan omlaag naar een niveau dat past bij de veranderde verwachtingen van de samenleving. Bij de besteding van publieke middelen hoort een sober beloningsbeleid. Dat is de maatschappelijke norm en daar houden wij ons aan.” Rijxman vervolgd: “Talent mag worden beloond, en dat talent willen we ook graag voor de publieke omroep behouden. Zodat ze onafhankelijk van politieke en commerciële invloeden mooie programma’s kunnen maken. Maar geld alleen mag nooit de voornaamste drijfveer zijn om bij de publieke omroep te werken.” De publieke omroep bleef in 2016 met vijf uitzonderingen onder dit maximum van acht. Dit past in een dalende trend: in 2009 bedroeg het aantal uitzonderingen nog 17. Door de versobering gaat het aantal uitzonderingen op termijn naar nul. Dit zal echter wel enige tijd duren, omdat De Raad van Bestuur niet de mogelijkheid heeft om lopende overeenkomsten tussen omroepen en presentatoren aan te passen. Eind vorig jaar besloot de Raad van Bestuur van de NPO al de stapeling van contracten binnen de publieke omroep aan te pakken. Presentatoren die bij een omroep onder contract staan mogen niet langer door de NPO of door andere omroepen worden ingehuurd als dat leidt tot een inkomen boven het maximum uit het eigen beloningskader. Na een consultatieronde onder de omroepen zal de NPO het nieuwe beloningskader ter goedkeuring voorleggen aan de staatssecretaris van OCW. Foto: NPO Het bericht Publieke Omroep versobert omroepsalarissen verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Romy Monteiro presenteert Junior Songfestival

Het Junior Songfestival keert na een jaar afwezigheid terug op televisie. De presentatie ligt dit keer in de handen van Romy Monteiro, die het de presentatie overneemt van Jan Smit. Tijdens twee halve finales en een spannende finale op NPO Zapp is te zien hoe een jury de inzending kiest voor het Junior Eurovisie Songfestival, dat dit jaar in Georgië plaatsvindt. Na de finale is de act die Nederland gaat vertegenwoordigen tot en met het optreden in Georgië te volgen op de NPO Zapp site. Romy Monteiro vindt het een eer dat ze het liedjesfestijn gaat presenteren: “Het is een jubileumjaar: Junior Songfestival bestaat 15 jaar en komt na een jaar van afwezigheid terug op televisie.” “De afgelopen jaren bleek het festival al een ware springplank voor jonge zangtalenten. En de jongens en meiden die we dit jaar in de halve finales zien zijn ook stuk voor stuk veelbelovende talenten.” Halve finales: zaterdag 2 en 9 september, 19.25 uur op NPO Zapp. Bekijk het Junior Songfestival op TVblik.nl/junior-songfestival Foto: Nico Kroon Het bericht Romy Monteiro presenteert Junior Songfestival verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Trijntje Oosterhuis stapt uit Ladies of Soul

Trijntje Oosterhuis stapt uit de Ladies of Soul. Na vijf jaar vindt Trijntje het tijd om de gelegenheidsformatie te verlaten, dat bevestigt het management van de zangeres aan RTL Boulevard. Oosterhuis wil zich meer gaan richten op haar solocarrière en haar gezin. De Ladies of Soul kwam tot stand doordat Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer besloten om samen een concertreeks te organiseren naar aanleiding van het overlijden van Whitney Houston. Door het succes besloot het vijftal met elkaar verder te gaan. In 2014 stonden Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy voor het eerst op het podium als de Ladies of Soul. Een jaar later werd er door het succes zelfs besloten om zelfs drie concerten te geven. Ook in 2016 en afgelopen april kwamen Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy bij elkaar voor de Ladies of Soul. Trijntje treedt in 2018 nog een keer op met de Ladies of Soul als afsluiting van de periode. Of de overige dames met elkaar verdergaan is nog niet bekend. Glennis Grace werkt momenteel aan een carrière in Amerika en besluit daardoor mogelijk om de gelegenheidsformatie ook te verlaten. Foto: RTL / William Rutten Het bericht Trijntje Oosterhuis stapt uit Ladies of Soul verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Lekker Laat! donderdag vr Jinek wegens Britse verkiezingen

Jinek en Lekker Laat! worden aanstaande donderdag eenmalig omgedraaid. De talkshow van Eva Jinek is donderdag pas na de tv-show van Paul de Leeuw te zien vanwege de exitpoll van de verkiezingen in Engeland, dat laat een woordvoerder van BNN-VARA aan Showbizznetwork.nl weten. Engeland gaat donderdag, 8 juni, naar de stembus voor de Britse parlementsverkiezingen. Onderzoeksbureau Ipsos MORI zal na het sluiten van de stemlokalen de exitpoll bekendmaken. Na Lekker Laat! is op NPO 1 een extra NOS Journaal te zien met de exitpoll van de Britse verkiezingen. De late night-show Lekker Laat! is morgen eenmalig om 22:20 uur te zien, vóór de talkshow Jinek. Eva Jinek begint na de extra uitzending van het NOS Journaal over de verkiezingen op haar oude tijdstip, namelijk om 23:05 uur. Jinek zal het hoogstwaarschijnlijk uitgebreid over Engeland hebben. Sinds maandag 29 mei is Paul de Leeuw op de late avond te zien met zijn eigen late night-show Lekker Laat! Door het programma van De Leeuw zijn Pauw en Jinek vier weken lang een uur eerder te zien. De NPO gaf eerder aan dat de verhuizing van Pauw en Jinek naar 22:30 uur mogelijk definitief is. “Onze late night sluit in de zomer aan bij Nieuwsuur dat dan vroeger stopt. Wij willen de komende maanden onderzoeken of het eerdere tijdstip beter bij ons publiek past”, zei televisiedirecteur Frans Klein onlangs in De Telegraaf. Concurrent RTL Late Night zal in de zomerperiode al om 21:30 uur beginnen. Lekker Laat! is om 22:20 uur, het NOS Journaal om 23:00 uur en Jinek om 23:05 uur te zien op NPO 1. Bekijk Lekker Laat! op TVblik.nl/lekker-laat Foto: BNN-VARA / Olivier Thijssen Het bericht Lekker Laat! donderdag vóór Jinek wegens Britse verkiezingen verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

MAX herdenkt Sandra Reemer met compilatie Gouden Jaren

Omroep MAX zendt vanavond in verband met het overlijden van Sandra Reemer een compilatie van Gouden Jaren uit. Om 00:30 uur is op tv-zender NPO 1 een compilatie van het Omroep MAX-programma te zien, waarin de zangeres en tv-presentatrice begin dit jaar te zien was. Drie maanden geleden, in maart, kwam het nieuws naar buiten dat er borstkanker bij Reemer was geconstateerd. Ze liep toen al maanden rond met een knobbeltje in haar borst, ook in haar geboorteland Indonesië tijdens de opnames van het NPO 1-programma Gouden Jaren. Toen Reemer terugkwam van de opnames van Gouden Jaren, dat afgelopen januari en februari werd uitgezonden door Omroep MAX, belde de huisarts haar op om actie te ondernemen. “Dat heb ik gedaan en toen kreeg ik de diagnose: borstkanker”, vertelde Reemer afgelopen maart aan De Telegraaf. AVROTROS zendt zaterdag, 10 juni, vanaf 20:00 uur een eerbetoon aan Sandra Reemer uit op themakanaal NPO Best. Het wordt een eerbetoon met veel muziek, maar meer is er nog niet bekend. “Het eerbetoon wordt namelijk op dit moment gemonteerd”, laat een woordvoerder aan Showbizznetwork.nl weten. Foto: Omroep MAX Het bericht MAX herdenkt Sandra Reemer met compilatie Gouden Jaren verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Viktor Brand presenteert Boswachter Gezocht

Viktor Brand gaat de nieuwe talentenjacht Boswachter Gezocht presenteren op SBS 6. Dat maakte de presentator zelf bekend in Shownieuws. “Ik weet niet of je wel eens op Texel bent geweest, maar daar heb je onder andere de Sluftervallei en dat is een prachtig natuurgebied. Ik ben er als kind met mijn ouders heel veel geweest“, zo laat hij weten. “Als je daar de hele dag mag lopen, als dat je werk is, dan kan ik me wel voorstellen dat je dat liever doet dan binnen zitten op kantoor.” Er zijn al vele aanmeldingen binnen gekomen laat Brand weten. “Er zijn heel veel mensen die het graag willen: makelaars, mensen die totaal iets anders doen en hun roer volledig om willen gooien en het bos in willen.” Kandidaten die de nieuwe boswachter van Texel willen worden kunnen zich nog aanmelden via de website van SBS. Bekijk Boswachter Gezocht op TVblik.nl/boswachter-gezocht Foto: SBS Het bericht Viktor Brand presenteert Boswachter Gezocht verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Van der Boom pleit voor nieuw jong talent

Jeroen van der Boom ziet het niet zitten om het programma Lachen om Home video’s te presenteren. “Ik ben daar al twee keer voor gevraagd in het verleden. En twee keer heb ik dat ook aan mijn neus voorbij laten gaan”, Dat laat Jeroen weten op Radio 10. “Nee, voor de derde keer hoeven ze mij ook niet te bellen hoor. Ik heb in het verleden Explosief gedaan, dat vond ik heel leuk, maar ik heb niet zo veel met ‘funniest home videootjes.” Van der Boom pleit voor nieuw talent op de buis. “Ik zou gewoon een leuk meisje of een leuke jongen van een jaar of 24, 25 casten”, zegt hij. “Ik zou er echt een nieuw gezicht op zetten.” Lachen om Home Video’s werd sinds 2015 gepresenteerd sinds Jochem van Gelder, maar zijn contract werd in goed overleg niet verlengd. Eerder presenteerde Hans Kraay Jr het programma. Bekijk lachen op Home Video’s op TVblik.nl/lachen-om-home-videos Foto: SBS6 Het bericht Van der Boom pleit voor nieuw jong talent verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Zangeres en presentatrice Sandra Reemer overleden

Zangeres en tv-presentatrice Sandra Reemer (66) is overleden. De manager van Reemer heeft haar overlijden zojuist bekendgemaakt, zo meldt het ANP. Reemer leed aan borstkanker. De zangeres, geboren in Indonesië op 17 oktober 1950, nam driemaal deel aan het Eurovisie Songfestival. In 1970 deed Reemer mee aan het Nationale Songfestival, maar toen wist zij het niet tot de Europese finale te schoppen. Vervolgens mocht ze Nederland drie keer vertegenwoordigen in 1972 met Als het om de liefde gaat, in 1976 met The party’s over en in 1979 met het door Bolland & Bolland. Nadat het wat minder ging met de zangcarrière van Reemer besloot zij zich te richten op haar televisiewerk en presenteerde ze programma’s als Sterrenslag, Showmasters en De show van de maand. Ook was Reemer de assistente van Jos Brink in het televisieprogramma Wedden Dat? Drie maanden geleden, in maart, kwam het nieuws naar buiten dat er borstkanker bij de zangeres en presentatrice was geconstateerd. Ze liep toen al maanden rond met een knobbeltje in haar borst, ook in haar geboorteland Indonesië tijdens de opnames van het NPO 1-programma Gouden Jaren. Toen ze terugkwam van de opnames van Gouden Jaren, dat afgelopen januari en februari werd uitgezonden door Omroep MAX, belde de huisarts haar op om actie te ondernemen. “Dat heb ik gedaan en toen kreeg ik de diagnose: borstkanker”, vertelde Reemer afgelopen maart aan De Telegraaf. Foto: Wikimedia Commons (Reemer tijdens het Eurovisie Songfestival 1976) Het bericht Zangeres en presentatrice Sandra Reemer overleden verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Opsporing Verzocht na de zomer vanuit nieuw decor

Opsporing Verzocht keert na de zomerstop terug in een vernieuwd decor. Dat laat presentatrice Anniko van Santen vandaag weten in het Algemeen Dagblad. “We krijgen in het nieuwe seizoen in elk geval een nieuw decor en het belteam op de achtergrond krijgt dan een nog prominentere rol. Dat is belangrijk, want er zijn nog steeds mensen die denken dat veel op tv doorgestoken kaart is.” Opsporing Verzocht gaat vanaf half juli met zomerstop, het programma zal eind augustus terugkeren. Van Santen laat weten dat het absoluut geen doorgestoken kaart is.  “Dit zijn échte politiemensen die live échte telefonische tips aannemen. Dat is een essentieel onderdeel van het programma. Daarom willen we het nog meer versterken in het komende tv-jaar.” Lineaire tv is voor het programma erg belangrijk. “Lineaire tv is nog springlevend, verschillende media versterken elkaar juist. Zeker bij urgente live-uitzendingen zie je dat het een band schept. Mensen gaan er op dat moment met elkaar over praten op sociale media.” Bekijk Opsporing Verzocht op TVblik.nl/opsporing-verzocht Foto: AVROTROS/ Michel Schnater Het bericht Opsporing Verzocht na de zomer vanuit nieuw decor verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Weer een nieuwe leader voor GTST

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) heeft eindelijk een nieuwe leader. In deze nieuwe leader zijn Ferry Doedens en Britt Scholte te zien. Voor Britt is het de eerste keer dat ze deel uit maakt van de nieuwe leader. Zij is te zien als Kimberly Sanders in de soap van RTL 4. Ferry speelt de rol van Lucas Sanders. Hij was ooit samen in de leader te zien met zijn soap zus Nina (Marly van der Velden). Maar in de nieuwe leader zijn zij van elkaar gescheiden. Ook Laura (Jette van der Meij) en Noud (Ruud Feltkamp) zijn van elkaar gescheiden. In de vorige leader waren zij nog samen te zien. Toch is er weer gekozen voor een nieuw duo in de leader. Dit zijn Rik (Ferri Somogyi) en Job (Jorn Knotter) geworden. Hiervoor waren zij beide apart van elkaar te zien.  Met de komst van deze nieuwe leader, is er afscheid genomen van Thijs (Miro Kloosterman) en Anna (Barbara Sloesen). Thijs verliet op een bijzondere manier GTST. Hij verliet op zijn trouwdag met Rikki, Meerdijk. Samen met dochtertje Teddy was hij ineens spoorloos verdwenen. Voor Rikki braken toen spannende tijden aan, waardoor zij zichzelf bijna verloor. Dit liet Sjoerd (Guido Spek) niet gebeuren en reisde Thijs achterna. Met als resultaat dat hij Teddy terugbracht naar Meerdijk. Rikki kon haar geluk niet op toen zij haar dochtertje eindelijk weer terug zag. Van Thijs is tot op de dag van vandaag niets meer vernomen. Anna verliet kort geleden Meerdijk. Zij raakte zwanger van Job, haar grote liefde. Maar diep van binnen wist Anna dat Job geen kind wilde. Dus besloot zij om Meerdijk te verlaten en terug te keren naar haar ouders. Of zij ooit nog terug komt is nog niet helemaal duidelijk. Job mist Anna nauwelijks, op de dag van haar vertrek dook hij met Aysen (Dilan Yurdakul) het bed in. Ook Inge Schrama is tijdelijk niet te zien als Sjors. De actrice wilde meer tijd aan haar gezin besteden. Haar rol wordt vanaf maandagavond, tijdelijk, overgenomen door actrice Melissa Drost. In de nieuwe leader is Inge overigens gewoon nog zelf te zien. Lees ook: ‘Inge Schrama verlaat opnieuw GTST‘ Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Bekijk GTST terug via TVblik. Het bericht Weer een nieuwe leader voor GTST verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Bijna 11 miljoen Britse kijkers voor concert Manchester

Het benefietconcert van zangeres Ariana Grande ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslag in Manchester trok in Groot-Brittannië gemiddeld bijna 11 miljoen kijkers. Op het hoogtepunt keken er gemiddeld 14,5 miljoen mensen, zo melden verschillende Britse media. Bijna 23 miljoen kijkers zagen op zijn minst drie minuten van het concert van Ariana Grande. Bij het concert waren er ook optredens van onder meer Justin Bieber, Katy Perry en Miley Cyrus. Tijdens het benefietconcert is er bijna 2,7 miljoen euro overgemaakt aan noodfonds We Love Manchester. Het benefietconcert werd in veel landen uitgezonden, waaronder in België, China, de Verenigde Staten, Frankrijk, en Australië. In het Verenigd Koninkrijk werd het concert uitgezonden op BBC One. In Nederland was het concert te volgen op NPO 3. Het concert was ook te volgen op Facebook, Twitter en YouTube. Op maandag 22 mei vielen er 22 doden en tientallen gewonden toen na afloop van het concert van Ariana Grande in Manchester een aanslag werd gepleegd. Elf dagen na deze vreselijke gebeurtenis keerde Ariana terug naar Manchester om samen met andere artiesten de slachtoffers van de aanslag te eren. Foto: One Love Manchester Het bericht Bijna 11 miljoen Britse kijkers voor concert Manchester verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

700.000 kijkers voor benefietconcert slachtoffers Manchester

Het benefietconcert One Love Manchester, dat werd georganiseerd door de Amerikaanse zangeres Ariana Grande ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslag in Manchester, trok zondagavond veel kijkers op NPO 3. 726.000 mensen keken zondag naar de live-uitzending op NPO 3. NPO 3 deed live verslag van het concert. Het benefietconcert werd in het Verenigd Koninkrijk uitgezonden op de tv-zender BBC One. Ook in andere landen werd het concert uitgezonden, waaronder in België, China, de Verenigde Staten, Brazilië, Frankrijk, Canada en Australië. Op maandag 22 mei vielen er 22 doden en tientallen gewonden toen na afloop van het concert van Ariana Grande in Manchester een aanslag werd gepleegd. Elf dagen na deze vreselijke gebeurtenis keerde Ariana terug naar Manchester om samen met andere artiesten de slachtoffers te eren. Tijdens het benefietconcert is er bijna 2,7 miljoen euro overgemaakt aan noodfonds We Love Manchester, zo melde het Britse Rode Kruis gisteren na afloop van het concert op Twitter. Bij het concert waren er optredens van onder meer Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus en Robbie Williams. SBS6 trok zondag 1.401.000 kijkers (29,2 procent marktaandeel) met de oefenwedstrijd van Oranje tegen Ivoorkust, die eindigde in 5-0 voor Nederland. RTL4 wist op de warme zondagavond geen miljoenenpubliek te trekken met It Takes 2. De zangcompetitie trok 851.000 kijkers (14,2 procent marktaandeel). Foto: One Love Manchester Het bericht 700.000 kijkers voor benefietconcert slachtoffers Manchester verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

RTL 8 viert 30-jarig jubileum The Bold and The Beautiful

De eerste twee weken van juni staan bij RTL 8 in het teken van de Amerikaanse soapserie The Bold and The Beautiful. De immens populaire soapserie bestaat dit jaar 30 jaar en dat is reden voor RTL 8 genoeg reden om een feestje te vieren door oude aflevering van de soapserie uit te zenden. Vanaf vandaag, maandag 5 juni, gaat RTL 8 terug naar 1987 en worden, direct na de reguliere uitzending, de eerste tien afleveringen van de serie uitgezonden. In de speciale reeks ‘The Bold and The Beautiful – The Beginning’ gaat de RTL 8-kijker de komende twee weken terug in de tijd. Maar het blijft niet bij herhalingen van de eerste tien afleveringen uit 1987. Op donderdag 8 juni is de jubileumuitzending te zien. Hierin maakt de familie Forrester zich in Australië op voor het huwelijk van Liam en Steffy. Aan het einde van de aflevering blikken verschillende hoofdrolspelers terug op het jubileum. Daarnaast heeft de vrouwenzender van RTL de Amerikaanse acteur John McCook, die vanaf het eerste uur Eric Forrester speelt, weten te strikken. Na de uitzending op donderdag 8 juni kunnen de Nederlandse fans van de soapserie vanaf 19:00 uur op de Facebook-pagina van RTL 8 live chatten met McCook. Ook wordt de kijker door RTL 8 in het zonnetje gezet. Trouwe fans maken via de website van RTL 8 kans op een speciale reis naar Los Angeles. Hier brengen ze een bezoek aan de set van The Bold, maken ze een tour langs de belangrijkste filmlocaties van de serie en hebben ze een meet & greet met de cast. The Bold and The Beautiful is iedere werkdag om 18:05 uur te zien op RTL 8. The Bold and The Beautiful – The Beginning is 5 t/m 16 juni om 18:35 uur te zien. Foto: RTL Het bericht RTL 8 viert 30-jarig jubileum The Bold and The Beautiful verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

It Takes 2: De halve finale Buddys hoge noot

Langzaam maar zeker komt het einde van It Takes 2 in zicht. Het is nu de hoogste tijd voor de halve finale. In totaal strijden er nog maar zes Bekende Nederlanders (BN-ers) tegen elkaar. Bibi, Holly, Ruben, Tooske en Buddy moeten nu ook een solo nummer gaan zingen. Daarnaast staat er ook een duet op het programma met hun coach. De halve finale wordt geopend door een solo optreden van Bibi. Bibi koos ervoor om het nummer Be The One te zingen. Als een echte zangeres stond ze daar maar mooi even te zingen. Ook de juryleden vonden het een goede opening. Volgens Nielson is zij dan ook zijn favoriet van deze avond. Hij beloonde dit optreden dan ook met een 9. Gerard beloonde Bibi ook met een 9. Maar Angela deed er nog iets bij en gaf een 9,5! In totaal scoorde Bibi maar liefst 27,5 punten.  Het tweede optreden was er voor Holly. Haar eerste optreden was samen met Waylon. Samen zongen zij het mooie nummer, Love You More. Het werd een vrij intiem en gevoelig optreden. Holly heeft zichzelf overtroffen met dit nummer. De stemmen klinken dan ook weer ontzettend goed bij elkaar. Van zowel Gerard als van Angela kreeg Holly een 9. Nielson was iets milder en gaf een 8,5. Bij elkaar opgeteld scoorde Holly 26,5 punten. Ruben stond klaar voor zijn solo optreden. Hij zong You Never Walk Alone op geheel eigen wijze. Dat deed Ruben zeker niet slecht. Dit nummer leek wel goed te passen bij de stem van Ruben. Het lijkt er sterk op dat hij inderdaad in de voetstappen van Jan Versteegh zal treden. Maar gaat Ruben er straks ook met de winst vandoor? Dat denk ik eerlijk gezegd niet. Gerard en Angela gaven voor dit optreden een 8. Nielson gaf Ruben een 8,5 wat een totaal score maakt van 24,5 punten. Swingend en dansend stond Buddy op het podium. Samen met coach Glennis zong hij het nummer Love Never Felt So Good. Dansen kan Buddy als de beste, dat weet de kijker inmiddels wel. Maar het zingen gaat Buddy ook steeds beter af. Wat was toch weer een fijn optreden. Het publiek genoot zichtbaar van Buddy’s optreden. De juryleden waren wel voorzichtig met de punten. Angela gaf een 7,5 Gerard gaf ook 8 en Nielson gaf ook een 7,5. In totaal scoorde Buddy 23,0 punten, de laagste score tot nu toe… Tooske mocht haar solo optreden geven. Zij zong het nummer California Kingbed. Ook zonder haar coach, Trijntje, wist Tooske wel raad op het podium. Het werd een erg goed én sterk optreden. Staat Tooske met een halve voet in de finale? Dat lijkt nu wel bijna te gaan gebeuren. Toch hangt dit af wat de juryleden er van vinden. Gerard en Angela gaven beiden een 8,5. Nielson bleef er net onder zitten en gaf een 8. In totaal scoorde Tooske 25,0 punten. Na haar solo optreden, mocht Bibi ook een duet met haar coach, Waylon, zingen. Zij zongen samen het uptempo nummer Perfect Strangers. Wat een enthousiasme, wat een kracht wat een goed optreden! Samen deden zij het dan ook heel erg goed. De juryleden waren ook behoorlijk tevreden. Angela gaf een 9,5 en Gerard en Nielson gaven beiden een 9. In totaal scoorde Bibi weer 27,5 punten. Bij elkaar opgeteld scoort Bibi 55,0 punten! Have You Met Miss Jones? Dat vroegen Ruben en coach Trijntje zich af. De twee stemmen klonken weer goed bij elkaar. Hieruit bleek wel weer dat Ruben echt de nieuwe Jan Versteegh wil worden. Dat is die bij deze geworden! Dat kan niemand hem meer afpakken. Nielson gaf het hoogste cijfer, een 9. Gerard gaf een 7,5 en Angela gaf een 8. Bij elkaar opgeteld scoorde Ruben 24,5. Bij elkaar opgeteld scoort Ruben 49,0 punten. Holly mocht nu haar solo optreden geven. Zij zong het krachtige nummer Stronger. Met een rustige start ging het daarna helemaal los. Wat was dit een ontzettend goed optreden! Holly mag zo direct naar de finale, als het aan mij ligt. Maar de jury bleef een beetje achter met de punten. Angela en Nielson gaven beiden een 7,5. Gerard gaf een 8 aan Holly. Bij elkaar opgeteld scoorde Holly 49,5 punten, een tweede plek, tot nu toe! Buddy stond klaar voor zijn solo optreden. Hij besloot om het Nederlandstalige nummer Afscheid te gaan zingen. Glennis maakte zich een beetje zorgen. Dit is niet een heel eenvoudig nummer,maar Buddy deed het wel! Met een hele mooie uithaal wist Buddy iedereen te overtreffen! Buddy is echt dé held van It Takes 2. Maar de punten vielen ontzettend tegen; Nielson 7,5, Gerard 8,5 en Angela 7,5. Bij elkaar opgeteld scoorde Buddy 46,5 punten. Alles hangt nu af van het publiek… Tooske en haar coach Trijntje zongen samen met nummer Roar. Dat werd weer een goede samenwerking. Maar zal Tooske ook ‘brullen’  om de punten van de jury? Het publiek genoot zichtbaar van dit optreden. Tooske nam na het optreden even het woord om de jury te ‘dissen’. Zij vond dat het wel tijd was voor hoge punten. Die kreeg Tooske dan ook van Nielson; 10 punten! Gerard gaf een 9 en Angela gaf een 9,5. Bij elkaar opgeteld scoorde Tooske 53,5 punten, een tweede plek én verzekerd voor een plek in de finale. Bibi en Tooske hebben zich automatisch geplaatst voor de finale van volgende week zaterdag. Nu is het nog even de vraag wie er mee de finale in gaan?  De publieksjury gaf haar mening. Met 40 stemmen is Buddy zeker van een plek in de finale! Het ging tussen Holly en Ruben. Met een heel klein verschil wist Ruben, heel verrassend, de finale te halen. Hij kreeg 31 punten en Holly kreeg er 29. Volgende week strijden Bibi, Tooske, Buddy én Ruben om de winst van It Takes 2. Maar wie gaat er daadwerkelijk met de winst ervan door? Dat zal volgende week snel duidelijk worden! Ik kan eerlijk gezegd niet wachten. Laat die finale maar snel komen. Tot volgende week! It Takes 2 is iedere zondagavond om 21.10 uur te zien bij RTL 4. Bekijk It Takes 2 terug via TVblik.  Foto: William Rutten Het bericht It Takes 2: ‘De halve finale – Buddy’s hoge noot’ verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Showbizznetwork weekoverzicht week 22 2017

Iedere zondag blikt Showbizznetwork terug op de voorbije week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’. In de 22ste week van 2017 werd bekend dat het tweede seizoen van Flikken Rotterdam dit najaar te zien is en Sinterklaas dit jaar aankomt in het Friese Dokkum. Daarnaast waren afgelopen week ook André Hazes, doe een eigen realityserie krijgt op SBS6, en RTL Late Night, dat komende zomer wordt omgedoopt tot RTL Summer Night, in het nieuws. Lees het belangrijkste showbizznieuws uit de afgelopen week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’. RTL Late Night in de zomer RTL Summer Night RTL Late Night wordt in de zomer omgedoopt tot RTL Summer Night. De zomerse talkshow van RTL4 zal iedere werkdag al om 21:30 uur beginnen, een uur eerder dan RTL Late Night en duurt tot 23:00 uur. De zomerse uitzendingen van RTL Late Night wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. RTL Boulevard is er in de zomer twee keer per avond. De gehele zomer is de reguliere uitzending te zien om 18:35 uur. Om 23:00 uur, na RTL Summer Night, is RTL Boulevard terug met een late uitzending vol nieuws op het gebied van entertainment, lifestyle, royalty, sport en internethits. Zanger André Hazes krijgt realityserie op SBS6  André Hazes krijgt een eigen realityserie op SBS6, dat heeft de tv-zender dinsdag bekendgemaakt in Shownieuws. De zanger, de zoon van de in 2004 overleden volkszanger André Hazes, wordt voor zijn eigen realityserie door de camera’s van SBS6 gevolgd in aanloop naar zijn concerten in Ahoy in oktober. “Je ziet voornamelijk hoe ik er alles aan doe en hoe hard ik er aan werk om mijn droom te verwezenlijken”, zei André in Shownieuws. De zanger laat niet overal de camera toe. “Alles laat ik zien, behalve bij mij binnen”, vervolgde Hazes. De realityserie is komend najaar te zien op SBS6. Nieuw seizoen Flikken Rotterdam in september Het tweede seizoen van de Rotterdamse politieserie Flikken Rotterdam is vanaf vrijdag 22 september te zien op NPO 1. Het tweede seizoen van de Rotterdamse politieserie Flikken Rotterdam, een spin-off van de politieserie Flikken Maastricht, ging in januari 2016 in première met 1,7 miljoen kijkers. AVROTROS heeft laten weten dat de hoofdrollen opnieuw worden vertolkt door Huub Stapel, Cees Geel, Maryam Hassouni, Mark van Eeuwen en Maartje van de Wetering. Het lijkt er dus op dat Hein Berg, de rol die wordt gespeeld door Huub Stapel, de seizoensfinale waarin hij wordt neergeschoten overleeft. RTL Boulevard na de zomer met weekendversie Het RTL4-programma RTL Boulevard zal vanaf na de zomer ook op zaterdag en zondag te zien zijn. Het gerucht ging al langer dat het entertainmentprogramma na de zomer zou uitbreiden met weekenduitzendingen, maar RTL4 heeft het nieuws afgelopen maandag officieel bevestigd. “We merken dat de nieuwe vorm van ‘RTL Boulevard’ heel goed aanslaat in de doelgroep. Na de zomer starten we dan ook met ‘RTL Boulevard’ op zaterdag en zondag, zodat we zeven dagen in de week bovenop de actualiteit zitten”, aldus Erland Galjaard, programmadirecteur van de familiezender. Landelijke Intocht Sinterklaas dit jaar in Dokkum  De landelijke intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats in het Friese Dokkum. De Goedheiligman vaart op zaterdag 18 november met zijn Pieten naar de binnenstad van de Admiraliteitsstad. De NTR doet in Het Sinterklaasjournaal vanaf 12:00 uur rechtstreeks verslag van de intocht van Sinterklaas. In Dokkum zal Sinterklaas met zijn Pieten op de kade worden verwelkomd door burgemeester Marga Waanders. “Fantastisch nieuws voor Dokkum en de regio Noordoost Fryslân, we gaan Sinterklaas heel hartelijk welkom heten!”, aldus burgemeester Waanders afgelopen maandag in een persbericht. Dit was het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’ voor deze week. Showbizznetwork houdt jou ook de komende week weer op de hoogte van het laatste showbizz-nieuws. Daarnaast vind je op Showbizznetwork.nl onder de naam SBNW+ nog veel meer, zoals columns, recensies, blogs, rubrieken en interviews. Het bericht Showbizznetwork weekoverzicht – week 22 – 2017 verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Wereldse hotels start met 568.000 kijkers

Wat moet je doen als de Kassa gesloten is? Op zoek gaan naar een goede vervanging. Nu het consumentenprogramma van de VARA op vakantie is, is er een gat ontstaan op de vooravond van NPO 1. Dit gat werd opgevangen door Wereldse hotels van Omroep Max. In deze documentaire werden hotels getoond uit onder andere Singapore. De eerste aflevering kon rekenen op 568.000 kijkers. Dat zijn er een stuk minder dan het miljoenenpubliek wat Kassa normaal op dat tijdstip scoort. Maar Kassa is in september weer terug voor een nieuw seizoen. Met de kijkcijfers voor de eerste aflevering van Wereldse hotels staat deze documentaire op plek dertien in het kijkcijferoverzicht. Omroep Max ziet een marktaandeel binnen komen van 18,3 %.  Door het wegvallen van Kassa, zien de andere zenders hun kijkcijfers licht stijgen. RTL 4 zond de hoogtepunten van Eigen huis en tuin uit. Ook dit klusprogramma houdt een zomerpauze. Maar toch kan de kijker blijven genieten van de hoogtepunten van het afgelopen seizoen. In totaal keken er na het RTL Nieuws van 18.00 uur zeker 352.000 mensen naar deze hoogtepunten. Direct na het klusprogramma was het tijd voor RTL Woonmagazine. Daar keken, recht tegenover de Wereldse hotels, zeker 367.000 mensen naar. Met de huidige kijkcijfers staan beide RTL 4 programma’s op de plekken 21 en 23 in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt daarbij uit op 14,7 % en 13,1 %. SBS6 zette De 20… weer in. Dit programma zonder presentator kon rekenen op 202.000 kijkers. Daarna was de kijkcijferkoning, Jochem van Gelder, weer te zien. Hij liet weer eens zijn home video’s zien. Maar liefst anderhalf uur lang keken er dan ook 345.000 mensen naar deze home video’s, goed voor plek 24 in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor SBS6 komt uit op 8,3 % en 9,8 %. Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.  Bekijk Eigen huis en tuin terug via TVblik.  Foto: Omroep Max Het bericht Wereldse hotels start met 568.000 kijkers verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Beste zangers winnen weer voorzichtig kijkers

Zaterdagavond was het weer tijd voor de Beste Zangers. Dit keer stond Dennie Christian centraal. De andere zangers mochten allemaal een nummer voor Dennie zingen. Zo zong alleen Anita Meyer een Duitstalig nummer. Maar daar bleef het dan ook bij. Toch wist Anita de aflevering van zaterdagavond niet op haar naam te zetten. Hoewel ze toch erg haar best deed met haar eigen Schlager. De winnaar van deze avond werd Kenny B. Hij zorgde voor een positieve sfeer met zijn versie van Wij Zijn Twee Vrienden (Hoeba Hoeba Hop). Dit had Dennie zeker niet verwacht van Kenny. In totaal zagen 928.000 kijkers hoe Kenny B deze aflevering op zijn naam wist te zetten. Een week geleden keken er 839.000 mensen naar de Beste zangers. Met de kijkcijfers van zaterdagavond staan Beste zangers op de derde plek in het kijkcijferoverzicht. Dit is goed voor een marktaandeel van 19,1 % voor AVROTROS.  Direct na de Beste zangers was Jörgen Raymann te zien. Hij had het weer over De kleine lettertjes. Hier keken rond 21.20 uur weer 631.000 mensen naar. In deze uitzending was onder andere Paulien Cornelisse te gast. Haar kijk op verschillende situaties zorgden voor veel hilarische momenten. Een week eerder keken er 673.000 mensen naar De kleine lettertjes. Met de kijkcijfers van zaterdagavond staat Jörgen op plek elf in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor de KRO-NCRV komt uit op 11,4 %. Rond de klok van 22.00 uur keken er nog zeker 460.000 mensen naar Stadsmormels. Dit VARA programma wist een week eerder nog 602.000 mensen te bereiken. Met de huidige kijkcijfers staan de Stadsmormels op plek zestien in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor de VARA komt uit op 8,1 %. De zaterdagavond van NPO 1 werd afgesloten door Falco. Deze misdaadserie wist rond 22.40 uur zeker 465.000 mensen te bereiken. Door deze kijkcijfers staat Falco op plek vijftien in het kijkcijferoverzicht. Met deze kijkcijfers ziet KRO-NCRV een marktaandeel binnen komen van 10,6 %. RTL 4 zette De jongens tegen de meisjes in tegen de Beste zangers. Iets na 20.00 uur schakelden er zeker 640.000 mensen in voor deze spelshow van Tijl Beckand en Chantal Janzen. Een week eerder hadden Tijl en Chantal last van het mooie weer. Ondanks de warmte, keken er toen 803.000 mensen. Met de kijkcijfers van zaterdagavond staan Tijl en Chantal op plek tien in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt uit op 13,3 %. Daarna nam Wendy van Dijk het stokje over. Zij was weer te zien met haar spelletjesprogramma Wie ben ik?! Dit keer waren onder andere Pip Pellens en Jörgen Raymann te gast. In totaal keken er om 21.30 uur zeker 820.000 mensen. Een week eerder kwamen de kijkcijfers  ook al niet boven het miljoen uit. Met de huidige kijkcijfers staat Wendy op plek vier in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt uit op 14,5 %. SBS6 stond erbij en keek er weer naar. De commerciële zender zond om 20.30 uur de film Nanny McPhee uit. Deze film is al meerdere malen te zien geweest bij SBS6. Ondanks de ‘herhaling’ schakelden er toch weer 316.000 mensen in voor deze film uit 2005. Hiermee scoort de Nanny een marktaandeel van 6,0 %. Alleen Hart van Nederland en Shownieuws deden het op SBS6 beter. Het nieuwsprogramma van SBS6 werd bekeken door 788.000 kijkers, goed voor de vijfde plek in het kijkcijferoverzicht. Daarna keken er nog eens 642.000 mensen naar Shownieuws. Beide programma’s zorgen voor marktaandelen van 15,4 % en 15,4 %. Naast de Beste zangers met 928.000 kijkers op de derde plek, bestaat de top drie verder nog uit het NOS Journaal van 20.00 uur met 1.519.000 kijkers op de derde plek en uit de UEFA Champions League finale tussen Juventus en Real Madrid met 1.798.000 kijkers op de eerste plek. Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.  Bekijk de Beste zangers terug via TVblik.  Foto: AVROTROS Het bericht Beste zangers winnen weer voorzichtig kijkers verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Aanslag in Londen: Extra NOS Journaal vanaf 11:00 uur

De NOS komt om 11:00 uur met een extra NOS Journaal op NPO 1 over de aanslagen op de London Bridge en een nabijgelegen uitgaansgebied in Londen. Bij de aanslagen in de hoofdstad van Groot-Brittannië zijn gisteravond zes mensen omgekomen. Er liggen 48 gewonden in het ziekenhuis. Rond 23:00 uur gisteravond (22.00 uur lokale tijd) kreeg de Britse politie een melding over een wit busje, dat met hoge snelheid op voetgangers op de London Bridge was ingereden. Nadat de bus tot stilstand was gekomen, sprongen drie mannen eruit en staken ze in op het uitgaanspubliek. De Britse politie heeft de aanvallers gedood. De BBC heeft een foto gepubliceerd van een van de mogelijke daders, maar over hun identiteit is nog niets bekend. Volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken zijn er op dit moment geen aanwijzing zijn dat er ook Nederlanders onder de slachtoffers zijn. Twee weken geleden, op maandag 22 mei, vielen er 22 doden in Manchester toen een man zichzelf opblies na een concert van Ariana Grande. Vanavond wordt er een benefietconcert gegeven in Manchester ter nagedachtenis aan de slachtoffers. Het concert wordt ook in Nederland live uitgezonden. Foto: NOS Het bericht Aanslag in Londen: Extra NOS Journaal vanaf 11:00 uur verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Eerste finalisten van HGT zijn bekend

Vrijdagavond werd de eerste halve finale van Holland’s Got Talent (HGT) uitgezonden. In totaal stonden negen acts recht tegenover elkaar. Deze negen acts werden in groepen van drie verdeeld. Van iedere groep kon er slechts één act daadwerkelijk door. Danser Gil wist zich als eerste te plaatsen voor de finale van HGT. Hij wist Tobit en Jasmijn én Skip achter zich te laten. Gil ontving tijdens zijn auditie al een ‘Golden Ticket’. Deze ontving hij doordat jurylid Dan voor hem op de ‘Golden Buzzer’ drukte.  De tweede groep van drie acts bestond uit Lukas, Eydie en Stad en Land. De ogen waren in deze ronde gericht op Stad en Land. Deze Nederlandse boyband kreeg een ‘Golden Ticket’ van Gordon. Maar helaas vond Dan het optreden niet heel erg goed. Hij zei dat het een beetje ‘Disney’ leek. Uiteindelijk kozen de juryleden voor de rappende Lukas. Hij werd gekozen als de tweede finalist van deze eerste halve finale. Theatrobatics, Olivier én Kaskem stonden in de derde groep. Alle drie hadden zij één ding gemeen; dans. Over alle drie de optredens waren de juryleden bijzonder optreden. Dit keer was de keuze voor de juryleden niet heel eenvoudig. Uiteindelijk gaf Gordon aan dat Theatrobatics door ging naar de finale. Hiermee zijn de eerste drie finalisten van HGT bekend. Gil, Lukas én Theatrobatics zullen onder andere tegen elkaar gaan strijden. Maar voor de overige zes acts is het nog niet helemaal voorbij. Op de website van HGT kan de kijker haar stem laten horen. De act met de meeste stemmen maakt kans op een ‘Wild Card’. Dankzij die ‘Wild Card’ kan een act dan alsnog door naar de finale. Holland’s Got Talent is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Bekijk Holland’s Got Talent terug via TVblik. Lees ook: ‘HGT: ‘Eerste halve finale 2017’‘ Het bericht Eerste finalisten van HGT zijn bekend verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Lil Kleine eerste Nederlandse rapper met twee #1 albums

Lil Kleine is de eerste Nederlandse rapper die twee keer een nummer 1 album heeft. Nadat debuutalbum WOP vorig jaar van niets op #1 binnenkwam is het ook met opvolger ALLEEN gelukt om binnen te komen op de hoogste positie in de Nederlandse Album Top 100. blijft het niet bij, Lil Kleine is ook de nieuwe #1 met het nummer ‘Krantenwijk’. Na vijf weken is ‘Despacito’ van Luis Fonsi van deze troon gestoten. Vorige week vrijdag, op dag van release, stond het complete album ALLEEN in de Spotify top 25. In de Single Top 100 is dit nog eens stevig over gedaan met alle elf liedjes binnen de top 40. Op dag van release luisterden een record-aantal luisteraars naar het nieuwe album van Lil Kleine, samen goed voor ruim 2.3 miljoen streams. In de eerste 7 dagen zijn de tracks op ALLEEN meer dan 14 miljoen keer gestreamd. Deze maand is Lil Kleine op Spotify door 1.9 miljoen unieke luisteraars gestreamd. Dit is een all time record voor een Nederlandstalige artiest. In Vlaanderen is ALLEEN vandaag binnen gekomen op #3 (#4 België algemeen).   Op 20 februari 2016 kwam Lil Kleine ook al binnen op #1 met zijn debuutalbum WOP en single Niet Omdat Het Moet. De tracks op WOP zijn in ruim een jaar tijd bijna 75 miljoen keer gestreamd op Spotify. Foto: Romy Treebusch Het bericht Lil Kleine eerste Nederlandse rapper met twee #1 albums verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Benefietconcert voor slachtoffers Manchester op NPO 3

Het benefietconcert ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslag in Manchester wordt ook in Nederland live uitgezonden. NPO 3 doet aanstaande zondag, 4 juni, live verslag van het concert. Het benefietconcert wordt in het Verenigd Koninkrijk uitgezonden op de tv-zender BBC One. Op maandag 22 mei vielen er 22 doden en tientallen gewonden toen na afloop van het concert van Ariana Grande in Manchester een aanslag werd gepleegd. Elf dagen na deze vreselijke gebeurtenis keert Ariana terug naar Manchester om samen met andere artiesten de slachtoffers te eren. Naast Ariana zijn er ook optredens van onder andere Justin Bieber, Katy Perry, Coldplay, Take That, Pharrell Williams, Usher, Miley Cyrus en Robbie Williams. De opbrengst van de avond gaat naar het We Love Manchester Emergency Fund, een initiatief van de gemeente Manchester en het Britse Rode Kruis. Radiozender NPO 3FM doet ook verslag van het benefietconcert. Angelique Houtveen reist zondag naar Manchester om daar het benefietconcert bij te wonen en ervan verslag te doen op 3FM. Op NPO 3 komen de serie Vechtershart en een herhaling van Trippers door het benefietconcert te vervallen. Vanaf 20.00 uur op NPO 3 Foto: NPO Het bericht Benefietconcert voor slachtoffers Manchester op NPO 3 verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0

Katy Perry naar Nederland

Katy Perry komt volgend jaar naar Nederland. De zangeres komt met haar Amerikaanse tour naar Europa dat vanaf 23 mei 2018 van start gaat. Vervolgens staat Katy op zaterdag 26 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam. Op het nieuwe album “Witness” staan liedjes die inspireren en uitdagen. Katy’s nummers gaan niet alleen over haar eigen leven maar ook over de gebeurtenissen in de wereld om haar heen. De singles “Chained to the Rhythm” featuring Skip Marley, het spraakmakende “Bon Appétit” featuring Migos en de allernieuwste single “Swish Swish” featuring Nicki Minaj zijn de eerste drie singles van het nog te verschijnen album. WITNESS: The Tour is de eerste tournee van Katy Perry sinds haar succesvolle Prismatic World Tour uit 2015 die 151 shows bevatte en door muziekmagazine Rolling Stone is geprezen en omschreven als “a show to damage retinas and blow minds.” COVERGIRL en KATY PERRY PARFUMS zijn de sponsoren van de nieuwe tour. Een volledig overzicht van de Europese tourdata is te vinden via katyperry.com en onderaan het persbericht. De kaartverkoop voor het concert van Katy Perry op 26 mei in Ziggo Dome in Amsterdam start vrijdag 9 juni om 10 uur via Ticketmaster. Het bericht Katy Perry naar Nederland verscheen eerst op Showbizznetwork.

0   0   0   0   0