Nu Achterklap


Mel B niet akkoord met alimentatie-eis ex

Mel B is niet van plan akkoord te gaan met de alimentatie die haar ex Stephen Belafonte eist. Hij had bij de rechtbank in Los Angeles gevraagd om onder meer 4.300 dollar (3.850 euro) per maand voor eten en 750 dollar (675 euro) voor mobiele telefonie.
0   0   5   0   0

Sascha Visser is vader geworden

Presentator en acteur Sascha Visser is vader geworden. Het jongetje werd donderdag geboren en draagt de naam Jagger George Visser.
0   0   13   0   0

Johnny de Mol verhuist van Amsterdam naar het Gooi

Johnny de Mol verruilt zijn penthouse aan de Herengracht in Amsterdam binnenkort voor een villa in het Gooi.
0   0   1   0   0

Prins Philip verlaat ziekenhuis

Prins Philip (96) heeft het ziekenhuis donderdag mogen verlaten, nadat hij woensdag wegens "voorzorgsmaatregelen" werd opgenomen.
0   0   2   1   0

Zanger Kenny B maakt tijd vrij voor de liefde

Zanger Kenny B maakt inmiddels weer tijd vrij voor de liefde. De Surinaamse muzikant wil binnenkort weer verliefd worden.
0   0   37   2   0

'Kate Beckinsale heeft relatie met 21-jarige acteur'

Kate Beckinsale is zoenend gefotografeerd met de ruim twintig jaar jongere acteur Matt Rife. 
0   0   0   0   0

Ex-vrouw Patrick Kluivert veroordeeld tot celstraf wegens witwassen

Angela van H., de ex van Patrick Kluivert en de moeder van voetballer Justin Kluivert, is in hoger beroep veroordeeld tot zeven maanden cel, waarvan drie maanden voorwaardelijk.
0   0   3   0   0

'Bill Cosby wil mannen gaan waarschuwen voor seksuele beschuldiging'

Bill Cosby wil met een lezing gaan rondreizen waarin hij mannen advies gaat geven over de risico’s van seksuele beschuldigingen. 
0   0   73   0   0

'Twee juryleden geloofden in onschuld Bill Cosby'

Twee van de tien juryleden geloofden in de onschuld van Bill Cosby. 
0   0   4   0   0

'Relatie Harry Styles met foodblogger alweer voorbij'

Harry Styles is weer vrijgezel. De voormalige One Direction-zanger en foodblogger Tess Ward zijn na een relatie van dik een maand alweer uit elkaar. 
0   0   1   0   0

Realityster Whitney Port heeft geen seks tijdens zwangerschap

De Amerikaanse realityster Whitney Port is hoogzwanger van haar eerste kind maar kan niet wachten tot deze geboren wordt. Als belangrijkste reden noemt de 32-jarige Port dat ze geen seksleven meer heeft sinds ze in verwachting is.
0   0   16   0   0

Rebel Wilson doneert schadevergoeding laster aan goede doel

Rebel Wilson geeft het geld dat ze als schadevergoeding krijgt na een rechtszaak weg aan het goede doel. Dat heeft de Australische actrice laten weten op Twitter.
0   0   1   0   0

'Kim Kardashian en Kanye West vinden draagmoeder'

Kim Kardashian en Kanye West hebben een draagmoeder gevonden die hun derde kind op de wereld zal brengen. 
0   0   13   0   0

Oud-tennisser Boris Becker failliet verklaard

Oud-tennisser Boris Becker is woensdag failliet verklaard door het hooggerechtshof in Londen. Advocaten van Becker pleitten bij het hof voor een laatste kans om een langdurige schuld af te betalen, maar dat mocht niet baten.
0   0   176   1   0

Prins Philip opgenomen in ziekenhuis

Prins Philip (96), de echtgenoot van de Britse koningin Elizabeth, is in de nacht van dinsdag op woensdag opnieuw opgenomen in het ziekenhuis. Buckingham Palace spreekt van "voorzorgsmaatregelen".
0   0   224   0   0

Guus Meeuwis vanaf eind juni in Madame Tussauds te zien

Guus Meeuwis is vanaf 29 juni te zien als wassen beeld in Madame Tussauds.
0   0   64   0   0

Marly van der Velden in verwachting van een meisje

Marly van der Velden (29) is in verwachting van een meisje. De zwangere Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice is in november uitgerekend.
0   0   19   0   0

Courteney Cox heeft spijt van plastische chirurgie

Courteney Cox heeft spijt van de plastische chirurgie die ze in het verleden aan haar gezicht heeft gehad. De Friends-actrice probeert voortaan zo natuurlijk mogelijk door het leven te gaan.
0   0   2   0   0

Demi Lovato was liever geen kindster geweest

Als ze haar leven over kon doen, zou ze niet opnieuw een kindsterretje willen worden. Dat vertelde zangeres Demi Lovato tijdens een interview in het Franse Cannes, meldt Fox News.
0   0   0   0   0

Noraly Beyer heeft 'te doen' met vrouwen die zeggen niet alleen te kunnen zijn

Noraly Beyer heeft "te doen" met vrouwen die zeggen dat ze niet alleen kunnen zijn. "Je bént alleen, uiteindelijk, ook als je samen met iemand leeft."
0   0   57   0   0

Myrna Goossen heeft hoop op liefde nog niet opgegeven

Myrna Goossen heeft de hoop dat ze liefde vindt, nog niet opgegeven. "Dat niet, want je weet het nooit. Maar ik word nu eenmaal niet zo gemakkelijk verliefd."
0   0   15   0   0

O.J. Simpson komt mogelijk in oktober vervroegd vrij

Voormalig NFL-speler O.J. Simpson komt mogelijk in oktober al op vrije voeten. Een commissie in de staat Nevada, waar Simpson gevangen zit, maakte dinsdag bekend op 20 juli een hoorzitting te houden over de vrijlating van de voormalige sporter.
0   0   9   0   0

Kim Feenstra niet van plan te stoppen als model na 35e

Kim Feenstra vindt dat werken als model niet leeftijdsgebonden is en is dan ook niet van plan te stoppen na haar 35e. "​Veel mensen denken vaak dat modellenwerk leeftijdsgebonden is. Maar dat is natuurlijk onzin."
0   0   10   0   0

Privmails Johnny Depp openbaar in zaak tegen ex-managers

Een tiental privémails van acteur Johnny Depp zijn openbaar gemaakt in de rechtszaak die hij tegen zijn voormalig managers heeft ingediend. De acteur beticht zijn managers er van zijn geld te hebben uitgegeven zonder zijn toestemming.
0   0   4   2   0

Lorde heeft spijt van uitspraken over Taylor Swift

Lorde heeft spijt van de uitspraken die ze dit weekend in The Guardian heeft gedaan over haar vriendin Taylor Swift. Volgens de Nieuw-Zeelandse zangeres voelde het alsof ze bevriend was met iemand die aan een auto-immuunziekte lijdt.
0   0   5   0   0

Justin Bieber wil nooit meer de gevangenis in

Zanger Justin Bieber wil nooit meer de gevangenis in, laat hij weten via Instagram: "De cel is geen leuke plek." Hij onderstreepte de zelfreflectie met de hashtags not fun en never again.
0   0   376   2   0

Tiger Woods zoekt hulp bij medicatiegebruik

Tiger Woods zoekt professionele hulp bij zijn medicijngebruik. De 41-jarige golfer werd eind mei opgepakt voor het rijden onder invloed. Zijn auto leed flinke schade. Later bleek dat er geen alcohol in het spel was, maar dat zijn vreemde rijgedrag was veroorzaakt door een onverwachte reactie op medicijnen die door zijn arts waren voorgeschreven.
0   0   6   0   0

Duo Royal Blood moest 'afkicken' na drie jaar lang toeren

Mike Kerr en Ben Thatcher van het Britse duo Royal Blood kreeg vorig jaar te maken met lichamelijke ontwenningsverschijnselen na het afronden van hun bijna drie jaar omvattende tournee.
0   0   0   0   0

Miley Cyrus uit kritiek op politieke ideen Dolce & Gabbana

Miley Cyrus feliciteerde haar jongere broer Braison Cyrus met zijn catwalkdebuut bij Dolce & Gabbana, maar deelde ook kritiek op het Italiaanse bedrijf. "PS, D&G, ik ben het ontzettend oneens met jullie politieke ideeën. Maar ik steun wel de inzet van jullie bedrijf om jonge artiesten een podium te geven."
0   0   0   0   0

Spencer Pratt en Heidi Montag overwegen babynaam Speidi

Spencer Pratt en Heidi Montag hebben nog geen defintieve voornaam voor hun aanstaande zoon bedacht, maar voor de tweede naam van hun eerste kind houden ze een opmerkelijke optie open: Speidi.
0   0   19   0   0

Carrie Fisher had cocane, herone en xtc in lichaam bij overlijden

Actrice Carrie Fisher had cocaïne, heroïne en xtc in haar lichaam toen ze een hartaanval kreeg op een vlucht vorig jaar. Dat blijkt uit een autopsierapport dat maandag werd gepubliceerd. 
0   0   5   0   0

Feyenoorder Nicolai Jrgensen getrouwd

Feyenoord-spits Nicolai Jörgensen (26), topscorer van het afgelopen Eredivisieseizoen, is zaterdag getrouwd met zijn Deense vriendin Theresa Kofoed. De twee hebben sinds 2013 een relatie.
0   0   0   0   0

'Acteur Gary Cole gaat na vijfentwintigjarig huwelijk scheiden'

De Amerikaanse acteur Gary Cole (60) gaat scheiden. Zijn huwelijk met actrice Teddi Siddall hield 25 jaar stand. 
0   0   0   0   0

Veel kritiek op Caitlyn Jenner na grap over schietpartij Virginia

Een grap van Caitlyn Jenner over de aanslag op congreslid Steve Scalise is bij veel mensen niet in goede aarde gevallen.
0   0   5   0   0

Alyssa Milano daagt oud-zaakwaarnemer voor rechter

Alyssa Milano, bekend van de tv-series Who’s The Boss en Charmed, heeft een aanklacht ingediend tegen haar vroegere zaakwaarnemer. Hij zou de actrice en haar man in grote financiële problemen hebben gebracht, meldt FOX News.
0   0   2   0   0

'Zangeres Beyonc bevallen van tweeling'

De Amerikaanse zangeres Beyoncé zou bevallen zijn van een tweeling, zo melden verschillende bronnen aan Amerikaanse media. Beyoncé en haar man Jay-Z hebben het de geboorte van de kinderen nog niet bevestigd. 
0   0   27   0   0

Rechter in zaak-Cosby weigert rechtszaak al nietig te verklaren

De rechter die de zaak tegen Bill Cosby leidt, heeft een verzoek om de zaak nietig te verklaren van de advocaten van Cosby vrijdag verworpen.
0   0   0   0   0

Gebruik van medicijnen en drugs droegen bij aan dood Carrie Fisher

Uit het lijkschouwingsrapport dat het medisch centrum van Los Angeles vrijdag heeft gepubliceerd, zou blijken dat actrice Carrie Fisher mede is overleden door haar drugs- en medicatiegebruik voor haar dood. Ook leed ze aan hartfalen door aderverkalking.
0   0   3   0   0

Simon Keizer kijkt uit naar 'nieuwe' vaderdagen

Zanger Simon Keizer, die samen met zijn vrouw Annemarie binnenkort hun eerste kindje verwacht, is benieuwd of zijn gevoel bij Vaderdag anders wordt door het vaderschap.
0   0   31   1   0

Rechter verklaart rechtszaak Bill Cosby nietig

De rechter die de zaak tegen komiek Bill Cosby leidt, heeft de rechtszaak nu nietig verklaard. De juryleden zijn er na zes dagen nog niet in geslaagd om een oordeel te vellen in de zaak.
0   0   20   0   0

Veel belangstelling voor huis Patricia Paay

Er is veel belangstelling voor het huis van Patricia Paay. Dat vertelt ze aan Bekende Buren. Patricia maakte zich na alle negatieve publiciteit zorgen dat ze haar huis in Lijnden niet zou kunnen verkopen.
0   0   30   0   0

Justin Bieber heeft nieuwe tatoeage op zijn bovenbeen

Justin Bieber heeft een nieuwe tatoeage. Het 23-jarige popidool heeft de woorden 'Better at 70' (beter op mijn zeventigste) laten vereeuwigen op zijn bovenbeen.
0   0   21   0   0

Katy Perry heeft als eerste persoon ooit honderd miljoen Twittervolgers

Katy Perry heeft vrijdag de magische grens van honderd miljoen volgers op Twitter bereikt. De popzangeres is de eerste persoon ooit die dit voor elkaar heeft gekregen.
0   0   6   0   0

Roddeloverzicht: Demi verliest tanden, Victor vreest einde Flikken Maastricht

Demi Moore raakt haar tanden kwijt, Boer zoekt vrouw-geluk voor Tom en Herman, Katy Perry krijgt alle aandacht en Victor Reinier maakt zich zorgen over Flikken Maastricht. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
0   0   0   0   0

Film over leven van rapper Tupac klopt niet volgens Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith zegt dat veel scènes in de nieuwe Tupac-film All Eyez On Me niet kloppen. In een serie tweets laat de actrice, een goede vriendin van de in 1996 doodgeschoten rapper, weten dat ze geen fan is van de film.
0   0   36   0   0

Janet Jackson in rechtbank voor scheidingsproces

Janet Jackson heeft de eerste stappen gezet in het scheidingsproces van haar man Wissam Al Mana. De 51-jarige zangeres verscheen vrijdagochtend bij de rechtbank in Londen met haar assistent en haar juridische team.
0   0   8   0   0

Presentator Andr van der Toorn heeft lymfeklierkanker

Presentator André van der Toorn heeft lymfeklierkanker. Dat maakte SBS vrijdagavond bekend. De 55-jarige André van der Toorn, presentator van Van Onze Centen, is inmiddels geopereerd aan een tumor in zijn rug, maar de ziekte is uitgezaaid.
0   0   43   0   0

Alcoholslot voor dochter David Hasselhoff

De dochter van David Hasselhoff, Hayley Hasselhoff, heeft een alcoholslot op haar auto gekregen. De 24-jarige actrice bekende donderdag aan de rechter onder invloed te hebben gereden.
0   0   1   0   0

Moeder zussen OG3NE staakt behandeling

De moeder van zussen Shelley, Amy en Lisa van OG3NE heeft moeten besluiten de behandeling tegen een nieuw gevonden tumor in haar hals te staken. De manager van de zangeressen zegt dat doorgaan geen optie meer is.
0   0   1332   0   0

Roddeloverzicht: Demi verliest tanden en Victor vreest einde Flikken Maastricht

Demi Moore raakt haar tanden kwijt, Boer zoekt vrouw-geluk voor Tom en Herman, Katy Perry krijgt alle aandacht en Victor Reinier maakt zich zorgen over Flikken Maastricht. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
0   0   0   0   0

Ruud de Wild accepteert dat hij niet 'gewoon' is

Ruud de Wild is na zijn ontslag bij Radio 538 en de dood van zijn vader een "echter" mens geworden, zegt hij.
0   0   47   1   0

Miss Montreal breekt kleine teen op twee plaatsen

Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, heeft op twee plekken haar linker kleine teen gebroken. 
0   0   14   0   0

Rechter dreigt zaak-Cosby nietig te verklaren bij jury-impasse

De rechter die de zaak Bill Cosby leidt, heeft de jury opgedragen een oordeel te vellen. Als dat niet lukt, wordt de zaak nietig verklaard.
0   0   5   0   0

Frits Barend rijdt fietser aan in Amstelveen

Frits Barend heeft donderdagavond een verkeersongeluk veroorzaakt. De voormalig programmamaker botste met zijn auto in Amstelveen op een fietser, meldt RTV Amstelveen.
0   0   5   0   0

Modern Family-actrice Ariel Winter neemt tatoeages met vriend

Ariel Winter heeft samen met haar vriend Levi Meaden twee tatoeages genomen. De twee hebben allebei een half hartje op hun hand laten zetten en een pot pindakaas en kaas op hun vingers. 
0   0   2   0   0

Boer Zoekt Vrouw-stel Fleur en Herman willen meer tijd samen

Fleur en Herman van het televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw zouden elkaar graag vaker willen zien. De lange afstand tussen de twee staat dat in de weg. 
0   0   13   0   0

Chris Brown mag vijf jaar geen contact met ex zoeken

Chris Brown mag vijf  jaar geen contact zoeken met zijn ex-vriendin Karrueche Tran. Dat heeft de rechter donderdag bepaald nadat Tran om het contactverbod had gevraagd.
0   0   4   0   0

Adele toont medeleven bij wake slachtoffers brand Londen

Adele dook woensdagavond op bij een wake voor de slachtoffers van de grote brand in een woontoren in het westen van Londen. De in het Londense Tottenham geboren zangeres sprak met hulpverleners en omhelsde buurtbewoners. Fans en aanwezigen twitterden foto's van de zichtbaar aangeslagen Adele.
0   0   7   0   0

Vader Venus en Serena Williams gaat scheiden

De vader van tennissters Venus en Serena Williams gaat scheiden. De 75-jarige Richard Williams beschuldigt zijn aanstaande ex-vrouw Lakeisha ervan zijn handtekening te vervalsen om hem te bestelen, meldt website TMZ.
0   0   2   0   0

Chrissy Teigen overweegt kinderen te adopteren

Het 31-jarige model Chrissy Teigen overweegt om een volgend kind te adopteren, dat zegt zij in het Amerikaanse blad Marie Claire. De echtgenote van zanger John Legend kreeg na de geboorte van hun dochtertje Luna te maken met een depressie.
0   0   2   0   0

Susan Visser vond vijftig worden 'karig en sneu'

Hoewel ze altijd dacht zich niet te druk te maken om haar leeftijd, vond Susan Visser er niks aan om vijftig te worden.
0   0   4   0   0

Katy Perry noemt prijzen en awardshows nep

Volgens Katy Perry zijn alle prijzen en awardshows nep, inclusief de awards die de zangeres zelf heeft gewonnen gedurende haar carrière. Dat zegt de 32-jarige Perry woensdag in een openhartig interview met The New York Times.
0   0   8   0   0

Fajah Lourens voelde zich er vroeger als kind 'nooit bij horen'

Fajah Lourens voelde zich er vroeger als kind 'nooit bij horen'. De schrijfster had dat gevoel op school, maar ook thuis in haar gezin.
0   0   2   0   0

Uitspraak in rechtszaak Frank Masmeijer op 13 september

Het Belgische gerechtshof waar Frank Masmeijer terechtstaat voor cocaïnesmokkel, doet op 13 september uitspraak.    
0   0   6   0   0

Filemon Wesselink is geen 'machovader'

Filemon Wesselink is naar eigen zeggen geen "machovader die alleen maar wil voetballen". "De kinderen mogen bij ons altijd schilderen of knutselen, dat vind ik zelf ook leuk."
0   0   10   0   0

Manchester wil Ariana Grande ereburger maken

De gemeenteraad van Manchester heeft plannen om popster Ariana Grande ereburger van de stad te maken. Dat meldt de BBC.
0   0   9   0   0

Jessica Chastain baalt van paparazzi bij bruiloft

Jessica Chastain baalt flink van de fotografen die tijdens haar bruiloft in helikopters zijn gestapt om foto's te kunnen maken. Boven het Italiaanse landhuis gold een vliegverbod.
0   0   4   0   0

Knie-operatie Richard Hammond geslaagd

Richard Hammond herstelt goed van zijn knie-operatie. "Ik ben blij dat ik na twee slapeloze nachten en een urenlange operatie kan melden dat mijn knie klaar is en nog werkt."
0   0   0   0   0

Liefde Gerard Cox voor Feyenoord bekoeld

De liefde van Gerard Cox voor Feyenoord is bekoeld. "Allereerst omdat het betaalde voetbal een poppenkast is geworden waarvan ik op een gegeven moment dacht: hier ben ik toch te intelligent voor om me nog druk over te maken."
12   0   1512   0   0

Ex-vriendin van Keith Richards overleden

Anita Pallenberg, de ex van zowel The Rolling Stones-oprichter Brian Jones als gitarist Keith Richards, is maandag overleden. De moeder van de oudste drie kinderen van Richards werd 73 jaar.
0   0   65   0   0

Demi Moore raakt voortanden kwijt door stress

Demi Moore moest onlangs naar een tandarts voor twee nieuwe voortanden. De 54-jarige actrice raakte een deel van haar gebit kwijt als gevolg van stress. 
0   0   93   0   0

Roxeanne Hazes dankbaar voor reacties

Roxeanne Hazes bracht een paar weken geleden haar eerste single uit. Sindsdien krijgt ze veel reacties op Ik was toch je meisje. “Dit raakt me diep in mijn hart en daar ben ik jullie onwijs dankbaar voor”, schreef de dochter van wijlen André Hazes op Instagram.
0   0   3   0   0

Vader van zoon Fajah Lourens overleden aan hersenvliesontsteking

Daniël Surig, de ex-vriend van Fajah Lourens met wie ze in 2007 zoon Shai kreeg, is afgelopen vrijdag overleden aan de gevolgen van een hersenvliesontsteking.
0   0   19   0   0

Patricia Paay wordt beveiligd na verschijnen seksvideo

Patricia Paay wordt, sinds het verschijnen van de seksvideo, beveiligd wanneer ze evenementen bezoekt. "Sinds die video kwam het steeds vaker voor dat ik tijdens events die ik bezocht lastiggevallen werd."
0   0   25   0   0

Judokampioen Mark Huizinga en vriendin verwachten kind

De voormalige judoka Mark Huizinga en athlete Leonie van de Graaf verwachten een meisje. 
0   0   1   0   0

Kylie Jenner en vriend Travis Scott delen tatoeage

Kylie Jenner en Travis Scott hebben zich nog niet officieel uitgelaten over hun relatie, maar de beroemdheden lijken nu toch een stel te zijn. De twee toonden op Snapchat hun nieuwe tatoeages, ieder een helft van een vlinder op hun onderbeen.
0   0   4   0   0

'Elle Macpherson en echtgenoot uit elkaar'

Supermodel Elle Macpherson en haar man Jeff Soffer zijn niet meer bij elkaar. Dat weet de New York Post te melden.
0   0   0   0   0

Weinig mensen kunnen Oprah Winfrey boos krijgen

Maar vijf keer in haar hele leven maakte iemand Oprah Winfrey zo kwaad, dat ze haar stem verhief. Dat vertelt de presentatrice in een podcast aan The Hollywood Reporter.
0   0   1   0   0

Acteur Chris Evans boos op NBC om uitnodiging complotdenker

Captain America-acteur Chris Evans heeft in twee tweets maandag zijn woede uitgesproken over een beslissing van de Amerikaanse zender NBC. Het station maakte bekend complotdenker Alex Jones te ontvangen in een populair nieuw interviewprogramma.
0   0   3   0   0

Kris Jenner vreest dat kleinkinderen gepest zullen worden

Kris Jenner is bang dat de jongste leden van de Kardashian-familie gepest zullen worden vanwege hun beroemdheid. Dat vertelt de realityster in een interview met The Hollywood Reporter.
0   0   2   0   0

Jury zaak Bill Cosby komt na eerste beraad nog niet tot uitspraak

De jury die is aangewezen in de rechtszaak tegen Bill Cosby is maandagavond in beraad gegaan, stelt nieuwszender NBC. Na een overleg van vier uur waren de juryleden echter nog niet tot een uitspraak gekomen.
0   0   4   0   0

Jett Rebel was zeven jaar lang 'geen seconde nuchter'

Jett Rebel denkt dat hij nu helemaal zichzelf is, maar heeft daar lang aan moeten werken. De zanger had naar eigen zeggen een periode waarin hij kapsones had en erg materialistisch was. "Ik heb laatst berekend dat ik een periode van zeven jaar geen seconde nuchter ben geweest. Dat was wel een eyeopener."
0   0   2039   0   0

Henny Huisman moet rust nemen na breken arm

Henny Huisman moet het van zijn artsen rustig aan doen nadat hij begin juni zijn linkerarm op 32 plekken heeft gebroken. "De arts heeft in mijn arm een soort van bouwwerk gemaakt dat enigszins lijkt op een kruising van een zeeslagschip en een liggende Eiffeltoren."
0   0   12   0   0

Thomas Cammaert wordt snel verliefd

Thomas Cammaert wordt snel verliefd. De Vlaamse acteur en voormalig Wie is de Mol?-deelnemer bevindt zich op dit moment echter niet in een relatie en wil het bij een volgende verliefdheid iets rustiger aan gaan doen.
0   0   46   0   0

Oscar-winnares Julianne Moore wil alleen in de schaduw lopen

Julianne Moore (56) wil zo min mogelijk uv-straling ontvangen en kiest er daarom voor altijd in de schaduw te lopen. De Amerikaanse actrice (Still Alice) krijgt door het zonlicht zelfs last van haar ogen.
0   0   2   0   0

Nieuwe single Katy Perry gaat niet specifiek over Taylor Swift

Katy Perry's nieuwe single Swish Swish gaat niet over Taylor Swift in het bijzonder. Dat benadrukt de zangeres maandag in de Today Show.
0   0   5   0   0

Bill Cosby gaat toch niet getuigen in misbruikzaak

Bill Cosby is niet van plan te getuigen in de geruchtmakende misbruikzaak tegen hem. 
0   0   3   0   0

Katy Perry biedt excuses aan voor 'toe-eigenen zwarte cultuur'

Katy Perry heeft tijdens een ontmoeting met Black Lives Matter-activist Deray Mckesson haar excuses aangeboden voor het gebruiken van elementen uit de 'zwarte' cultuur in haar muziekvideo's. 
0   0   523   0   0

Julia Stiles in verwachting van eerste kind

Actrice Julia Stiles (36) en haar verloofde Preston J. Cook verwachten samen hun eerste kindje.
0   0   2   0   0

Barbara de Loor bevallen van zoon

Barbara de Loor (43) is bevallen van een jongetje, dat de naam Bas gekregen heeft. 
0   0   13   0   0

Rag N Bone Man mist zijn huisdieren door langdurig touren

Rag N Bone Man is blij met zijn huidige succes, maar de Britse zanger mist door zijn vele concertreizen door Europa zijn huis en zijn huisdieren.
0   0   0   0   0

Vriend van Khlo Kardashian wil vijf kinderen met haar

De vriend van Khloé Kardashian wil volgens de realityster het liefst vijf of zes kinderen met haar. En Kardashian staat daar niet onwelwillend tegenover, zei ze zondag (Amerikaanse tijd) in Keeping Up With The Kardashians.
0   0   10   0   0

Kevin Spacey zingt verkleed als vrouw tijdens uitreiking Tony Awards

Kevin Spacey opende zondagavond de uitreiking van de Tony Awards verkleed als musicalpersonage Norma Desmond uit Sunset Boulevard. Tijdens het openingsnummer grapte hij over geruchten dat hij zijn homoseksualiteit verbergt.
0   0   0   0   0

Amber Rose en Piers Morgan ruzin over naaktfoto

Het model Amber Rose en presentator Piers Morgan hadden dit weekend geen goed woord voor elkaar over op Twitter. De twee ruzieden nadar Piers commentaar had geleverd op een naaktfoto die Rose plaatste op Instagram.
0   0   1   0   0

Katy Perry noemt John Mayer favoriete bedpartner

Katy Perry is tijdens haar livestream Witness World Wide voor het blok gezet door talkshowhost James Corden. De zangeres moest kiezen tussen het beantwoorden van gênante vragen beantwoorden of een smerig gerecht eten. Een van de vragen was wie van haar beroemde exen de beste bedpartner was: Diplo, Orlando Bloom of John Mayer.
0   0   8   0   0

Melania Trump en zoon verhuizen naar Witte Huis

De Amerikaanse First Lady Melania Trump is samen met zoon Barron naar het Witte Huis in Washington verhuisd. Dat meldt ze zelf op Twitter.
0   0   0   0   0

Actrice Jessica Chastain getrouwd met Italiaanse graaf

Jessica Chastain is zaterdag getrouwd met haar vriend, de Italiaanse Gian Luca Passi de Preposulo. De 40-jarige actrice en de modetopman van Moncler trouwden op het eeuwenoude Italiaanse landgoed Villa Tiepolo Passi.
0   0   0   0   0

Televisietuinman Lodewijk Hoekstra en vriendin denken na over kinderen

Televisie-tuinman Lodewijk Hoekstra en zijn vriendin Renee overwegen een kind te nemen. De presentator heeft uit een eerder huwelijk twee kinderen, maar staat inmiddels open voor een derde kind.
0   0   32   0   0

Richard Hammond houdt gebroken been over aan auto-ongeluk

Richard Hammond heeft een gebroken been overgehouden aan zijn zware auto-ongeluk zaterdag in het Zwitserse Sankt Gallen.  
0   0   26   0   0

Acteur Roger Moore begraven in Monaco

Roger Moore, die vorige maand aan de gevolgen van kanker overleed, is zaterdag begraven in Monaco. Dat meldt Sky News. De wereldberoemde James Bond-acteur is 89 jaar oud geworden.
0   0   15   0   0