Nu Achterklap


Actrice Maryam Hassouni 'al zo lang ze zich kan herinneren' depressief

Actrice Maryam Hassouni kampt met depressies. In haar nieuwe kinderboek, Hoekjes van geluk, heeft Hassouni haar verhaal opgeschreven. "Ik ben al zo lang ik me kan herinneren depressief."
0   0   0   0   0

'Medewerkers Weinstein wisten niet van misbruik'

Medewerkers van de gevallen Hollywoodproducent Harvey Weinstein zeggen niet te hebben geweten dat hun baas een "seksueel roofdier'' was. 
0   0   0   0   0

DJ Jean (49) beseft dat levensstijl zijn ondergang wordt

DJ Jean wordt volgend jaar vijftig, maar treedt ieder jaar nog rond de tweehonderd keer op. De artiest zal zijn leven nooit veranderen en weet dat dit 'zijn ondergang' zal betekenen.
0   0   0   0   0

Ook Inge Ipenburg hield seksuele intimidatie voor zich

Na Miryanna van Reeden doet ook Inge Ipenburg een boekje open over seksuele intimidatie in de Nederlandse tv- en filmwereld. De actrice durft na jaren te vertellen over haar persoonlijke ervaringen met opdringerige regisseurs.
0   0   0   0   0

Roddeloverzicht: Halina 'moet' een kind en Patricia is altijd op vakantie

Halina Reijn zet Daniël de Ridder aan het werk, bekende kinderen mogen geen naam dragen, Gordon zoekt een oudere partner en Patricia Paay gaat wonen in een bungalow. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
0   0   0   0   0

Ed Sheeran nam carrirepauze vanwege drugsverslaving

De pauze die zanger Ed Sheeran nam in 2015, was nodig omdat hij zijn leven weer op de rit moest krijgen na een drugsverslaving.
0   0   0   0   0

Jim Carrey getuigt in zaak overleden ex-vriendin

Jim Carrey is opgeroepen om te getuigen in de rechtszaak rond de dood van zijn ex-vriendin. 
0   0   0   0   0

Inbrekers nemen voor 50.000 dollar aan spullen mee bij Mariah Carey

Mariah Carey is het slachtoffer geworden van een inbraak in haar huis in Los Angeles. 
0   0   0   0   0

Ook politie in Los Angeles opent onderzoek naar Harvey Weinstein

De politie van Los Angeles (LAPD) heeft een onderzoek ingesteld naar seksuele intimidatie- en zedendelict-aantijgingen door filmproducent Harvey Weinstein, na een nieuwe beschuldiging aan zijn adres.
0   0   0   0   0

Illusionist David Blaine beschuldigd van aanranding

Illusionist David Blaine is door model Natasha Prince beschuldigd van aanranding. Het incident zou zich in 2004 hebben voorgedaan. Blaine ontkent de aantijging.
0   0   0   0   0

Aart Staartjes (79) getroffen door beroerte

Aart Staartjes is getroffen door een beroerte. De acteur werd afgelopen weekend opgenomen in het ziekenhuis.
0   0   0   0   0

Venus Williams bereid om te getuigen in zaak dodelijk auto-ongeluk

Tennisster Venus Williams heeft laten weten bereid te zijn te getuigen in de zaak rond het dodelijk auto-ongeluk waarbij ze in juni betrokken was. Advocaten van de nabestaanden van de overleden bijrijder reageren verrast en blij.
0   0   0   0   0

Quentin Tarantino wist van seksuele intimidatie Harvey Weinstein

Quentin Tarantino wist jarenlang van de seksuele intimidaties van vrouwen, begaan door Hollywoodproducent Harvey Weinstein. Dat zegt de Pulp Fiction-regisseur, die veel met de producent werkte en goede vrienden met hem is, tegen The New York Times. 
0   0   0   0   0

'Anna Faris heeft relatie met cameraman Michael Barrett'

Anna Faris is gefotografeerd met de zeven jaar oudere cameraman Michael Barrett. 
0   0   0   0   0

'Prins Harry stelt Meghan Markle officieel voor aan koningin Elizabeth'

Prins Harry heeft zijn vriendin Meghan Markle formeel voorgesteld aan zijn grootmoeder Elizabeth, de koningin van het Verenigd Koninkrijk. Het stel is bij zijn oma op de thee geweest.
0   0   0   0   0

Johnny de Mol vindt 'tegen dingen aanschoppen' nog steeds leuk

Johnny de Mol (38) vindt het nu hij ouder is nog steeds leuk om tegen dingen aan te schoppen omdat hij "niet het normale pad wil bewandelen". 
0   0   0   0   0

Shia LaBeouf krijgt voorwaardelijke celstraf van een jaar

De Amerikaanse acteur Shia LeBeouf is donderdag veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van een jaar wegens belemmering van de rechtsgang door een woede-uitbarsting na zijn aanhouding in juli.
0   0   0   0   0

'Rapper Tyga beweert vader te zijn van aanstaande dochter Kylie Jenner'

Rapper Tyga beweert dat hij de vader is van het aanstaande kind van realityster Kylie Jenner. Hij wil dat er na de geboorte een DNA-test plaatsvindt om zekerheid te krijgen wie de vader van de baby is.
0   0   0   0   0

Frank Ocean wint rechtszaak om vermeende homofobe uitspraken van vader

Zanger Frank Ocean hoeft zijn blogpost op Tumblr over zijn vader Calvin Cooksey niet te verwijderen vanwege laster. Ook krijgt Cooksey geen schadevergoeding.
0   0   0   0   0

Destiny's Child-zangeres Michelle Williams overwoog zelfmoord

Destiny's Child-zangeres Michelle Williams kampte lange tijd met een depressie, en voelde zich op een bepaald moment zelfs zo somber dat ze overwoog zelfmoord te plegen.
0   0   0   0   0

Voormalig topmodel Christy Turlington ziet ook intimidatie in modellenwereld

Volgens voormalig supermodel Christy Turlington zijn er ook in de modellenwereld veel vrouwen die last hebben van seksuele intimidatie.
0   0   0   0   0

Freek de Jonge wilde altijd al 'iets betekenen voor de mensen'

Freek de Jonge heeft altijd het verlangen gehad om iets te betekenen voor mensen. "Dat je samen bent, dat er geen afstand is."
0   0   0   0   0

Tom Jones aan begin van carrire seksueel gentimideerd

Tom Jones is aan het begin van zijn carrière zelf het slachtoffer geweest van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Volgens de zanger komt seksuele intimidatie niet alleen voor in de filmindustrie, maar ook in de muziekindustrie. 
0   0   0   0   0

Johnny Depp denkt dat advocatenkantoor samenzweerde met ex-managers

Johnny Depp zegt dat zijn ex-managers, die miljoenen van de acteur zouden hebben verkwist in zijn hoogtijdagen als acteur, hebben samengewerkt met het advocatenkantoor dat hem jarenlang vertegenwoordigde.
0   0   0   0   0

Rapper Jebroer heeft hekel aan mensen die jaloers op hem zijn

Rapper Jebroer voelt geen afgunst tegenover andere collega's, maar vindt het wel storend wanneer anderen jaloers op hem zijn.
0   0   0   0   0

Relatie Milika Peterzon en Edvard Niessing voorbij

SBS-presentatrice Milika Peterzon en oud-nieuwslezer Edvard Niessing zijn na twee maanden uit elkaar.
0   0   0   0   0

Patricia Paay verhuist naar bungalowpark

Patricia Paay en haar man Robbert gaan in Zundert wonen. De twee hebben een huis gekocht op een bungalowpark vlakbij de Belgische grens.
0   0   0   0   0

Gordon kan binnen 48 uur van televisiehuwelijk afzien

Gordon Heuckeroth krijgt van RTL de mogelijkheid om binnen 48 uur van zijn televisiehuwelijk af te zien. Op 22 november trouwt de presentator en zanger in Gordon gaat trouwen met een man die hij tijdens het datingprogramma heeft ontmoet.
0   0   0   0   0

Actrice Miryanna van Reeden seksueel gentimideerd door regisseur

Actrice Miryanna van Reeden heeft een bericht op Facebook gedeeld waarin ze vertelt dat een regisseur haar seksueel heeft geïntimideerd.
0   0   0   0   0

Billy Joel (68) wordt voor derde keer vader

Zanger Billy Joel wordt binnenkort voor de derde maal vader. Joel krijgt het kindje met zijn vierde vrouw, ruiter Alexis Roderick (35).  
0   0   0   0   0

Modeontwerper Mychael Knight van Project Runway overleden

De Amerikaanse modeontwerper Mychael Knight, deelnemer aan het derde seizoen van modetalentenshow Project Runway, is dinsdag op 39-jarige leeftijd overleden.
0   0   0   0   0

'Blac Chyna klaagt leden van families Jenner en Kardashian aan'

De familie Kardashian kan zich opmaken voor een flinke rechtszaak. Blac Chyna klaagt niet alleen haar ex-man Rob Kardashian aan, maar ook zes andere leden van de families Jenner en Kardashian.
0   0   0   0   0

Heel Holland Bakt-jurylid Robrt heeft eigen bekendheid 'niet in de gaten'

Robèrt van Beckhoven, jurylid bij Heel Holland Bakt, zegt na vijf seizoenen van het televisieprogramma nog steeds niet gewend te zijn aan zijn bekendheid. "Ik heb geloof ik niet in de gaten dat ik zo bekend ben."
0   0   0   0   0

Studiobaas Amazon neemt ontslag na beschuldiging van seksuele intimidatie

Studiobaas van Amazon Studios Roy Price heeft zijn ontslag ingediend. Price werd vorige week door een vrouwelijke producent beschuldigd van seksuele intimidatie.
0   0   0   0   0

Actrice America Ferrera als kind misbruikt

America Ferrera is als kind misbruikt door een oudere man. De voormalig Ugly Betty-actrice zweeg uit schaamte jarenlang over de traumatische ervaring, schrijft ze op Instagram.
0   0   0   0   0

Oscar Aerts opnieuw geopereerd aan hersenklier

Oscar Aerts wordt opnieuw geopereerd aan zijn hersenklier. Bij de 27-jarige acteur werd vorig jaar een tumor op zijn hypofyse verwijderd, maar er blijkt toch nog een stukje te zitten. 
0   0   0   0   0

Oud-presentator Bas Westerweel voelt zich energieker na hartstilstand

Oud-presentator Bas Westerweel heeft een maand geleden een hartstilstand gehad en voelt zich sindsdien "frisser en met meer energie" dan ooit daarvoor.
0   0   0   0   0

Wilfred Genee wil opnieuw jawoord geven aan echtgenote

Wilfred Genee en zijn echtgenote Lili willen in april 2018 opnieuw hun jawoord aan elkaar geven. Het stel wil op die manier hun tienjarig huwelijksjubileum vieren.
0   0   0   0   0

Bjrk scherpt aantijgingen seksuele intimidatie aan na ontkenning Lars von Trier

Björk heeft opnieuw details over seksueel misbruik door een 'Deense regisseur' gedeeld op sociale media. Lars von Trier, de regisseur over wie de beschuldigingen zouden gaan, ontkende eerder aantijgingen van de zangeres.
0   0   0   0   0

'Derde kindje prins William en Kate Middleton in april verwacht'

Het derde kindje van prins William (35) en diens vrouw Kate Middleton (35) zal in april geboren worden.
0   0   0   0   0

Jennifer Lawrence 'vernederd' door naakte auditie

Jennifer Lawrence is jaren geleden tijdens een auditie gevraagd zich volledig uit te kleden en naakt in een rij met vijf andere vrouwen te gaan staan. De actrice voelde zich compleet vernederd.
0   0   0   0   0

Regisseur Lars von Trier ontkent beschuldigingen Bjrk

De Deense regisseur Lars von Trier ontkent dat hij zangeres Björk seksueel heeft geïntimideerd. De IJslandse sprak zich zondag in een bericht op Facebook uit over een intimiderende en onaangename ervaring met een Deense regisseur op een filmset. 
0   0   0   0   0

Chantal Janzen was 'heel de zomer ziek' door zwangerschap

Chantal Janzen (38) is een aantal weken flink ziek geweest vanwege haar zwangerschap. De presentatrice maakte vrijdag bekend in verwachting te zijn van een jongetje.
0   0   0   0   0

'Glee-acteur Mark Salling deed zelfmoordpoging tijdens kinderpornozaak'

Mark Salling zou een zelfmoordpoging gedaan hebben terwijl er een rechtszaak tegen hem liep wegens het in bezit zijn van kinderporno.
0   0   0   0   0

Mick Jagger zingt nummer van Frans Bauer op Instagram

Mick Jagger heeft maandagavond op Instagram een filmpje geplaatst waarop te zien is hoe hij 'Heb je even voor mij' van Frans Bauer zingt.  
0   0   0   0   0

Carrie Fisher waarschuwde filmproducent door sturen van rundertong

Actrice Carrie Fisher sprong in 2000 in de bres voor een vriendin die was lastiggevallen door een filmproducent. Fisher, bekend van Star Wars, waarschuwde de man door een chique juweliersdoosje bij zijn kantoor te laten bezorgen, met daarin een rundertong.
0   0   0   0   0

Lionel Messi wordt voor derde keer vader

Lionel Messi en zijn echtgenote Antonella Roccuzzo verwachten een derde kind. 
0   0   0   0   0

Ren van der Gijp is weer verliefd

René van der Gijp is weer verliefd. Ruim een jaar na het overlijden van zijn partner Daniëlle, is de voetbalanalist weer gelukkig met een nieuwe vrouw.
0   0   0   0   0

Game of Thrones-actrice Sophie Turner en zanger Joe Jonas zijn verloofd

Sophie Turner en Joe Jonas zijn verloofd. Het koppel deelde het nieuws zondagavond op Instagram.
0   0   0   0   0

Acteur Gerard Butler in ziekenhuis na motorongeluk

Acteur Gerard Butler is in het ziekenhuis beland. De acteur is met zijn motor van de weg geraakt en raakte daarbij lichtgewond.
0   0   0   0   0

Bertie Steur en Rosita Brouwer kunnen zichzelf zijn bij elkaar

Bertie Steur en Rosita Brouwer hebben sinds begin van dit jaar een relatie en hebben tot nu pas een keer ruzie met elkaar gehad. "Ik hoef me nooit aan te passen", zegt Brouwer.
0   0   0   0   0

'Michael Fassbender en Alicia Vikander getrouwd'

Michael Fassbender (40) en Alicia Vikander (29) zijn afgelopen weekend op Ibiza in het huwelijksbootje gestapt. 
0   0   0   0   0

James Corden maakt excuses na grappen over Weinstein-schandaal

Presentator James Corden heeft zijn excuses aangeboden voor de grappen die hij dit weekend maakte over het seksschandaal rond filmproducent Harvey Weinstein.
0   0   0   0   0

Sophie Turner en Joe Jonas zijn verloofd

Sophie Turner en Joe Jonas zijn verloofd. Het koppel deelde het nieuws zondagavond op Instagram.
0   0   0   0   0

Ook Bjrk naar eigen zeggen seksueel gentimideerd

Ook de IJslandse zangeres en dj Björk heeft ervaringen met seksuele intimidatie in de filmwereld. Dat laat ze weten in een bericht op Facebook, waarin ze beschuldigingen uitspreekt aan het adres van een Deense regisseur.
0   0   0   0   0

Politie Londen breidt onderzoek naar Harvey Weinstein uit

De Britse politie heeft het onderzoek naar seksuele intimidatie- en zedendelict-aantijgingen rondom filmproducent Harvey Weinstein uitgebreid. 
0   0   0   0   0

Queen Latifah ontvangt oeuvreprijs van Diddy

Queen Latifah heeft zaterdagavond de Icon Award ontvangen tijdens de Revolt Music Conference, een festival georganiseerd door Revolt, het televisiestation van Sean 'Diddy' Combs. 
0   0   0   0   0

Harvey Weinstein ontslaat advocaat

De in opspraak geraakte filmproducent Harvey Weinstein heeft zijn advocaat onstalgen. Charles Harder, die namens Weinstein The New York Times zou aanklagen, maakt niet langer onderdeel uit van zijn juridische team.
0   0   0   0   0

Aaron Carter opnieuw opgenomen in afkickkliniek

Aaron Carter, die begin oktober na twee weken de afkickkliniek verliet, is opnieuw opgenomen om aan zijn verslavingen te werken.
0   0   0   0   0

Mick Jagger maakt rondvaart in Amsterdam

Mick Jagger heeft zich zaterdagavond vermaakt in Amsterdam. De frontman van The Rolling Stones maakte een boottochtje over de grachten in de hoofdstad.
0   0   0   0   0

Vrouw die Nelly van verkrachting beschuldigt trekt aanklacht in

De vrouw die de Amerikaanse rapper Nelly beschuldigde van verkrachting in zijn tourbus, heeft haar aanklacht ingetrokken. Ze wil dat de politie het onderzoek stopt en zal niet getuigen in de rechtbank, meldt NBC News.
0   0   0   0   0

Candy Dulfer gescheiden van Hongaarse partner

Saxofonist Candy Dulfer is vorig jaar gescheiden van haar Hongaarse partner Béla Szenasi.
0   0   0   0   0

Woody Allen vindt beschuldigingen Harvey Weinstein 'verdrietig'

Regisseur Woody Allen, die meerdere malen samenwerkte met Harvey Weinstein, heeft gereageerd op het schandaal waarin de filmproducent momenteel verwikkeld is.
0   0   0   0   0

Bob Weinstein wist niet af van gedrag van broer

Bob Weinstein heeft een uitgebreid interview gegeven over het seksueel misbruik-schandaal waarin zijn broer Harvey momenteel is verwikkeld. 
0   0   0   0   0

Julia Roberts krijgt prijs voor strijd tegen aids

Julia Roberts is door de Amerikaanse organisatie amfAR, die fondsen werft voor aidsonderzoek, in het zonnetje gezet. De actrice werd tijdens het jaarlijks terugkerende amfAR Gala geëerd met de "Award of Courage" voor haar werk in de strijd tegen aids.
0   0   0   0   0

Kim Ktter en Jaap Reesema krijgen weer een zoon

Kim Kötter en Jaap Reesema worden opnieuw de ouders van een jongetje. Via Instagram maakten de twee het geslacht van de baby bekend. Eerder lieten ze in een video al weten dat Kötter in verwachting is.
0   0   0   0   0

Frank Masmeijer in hoger beroep na uitspraak rechter

Oud-presentator Frank Masmeijer, die vrijdag door de rechtbank in Antwerpen werd veroordeeld tot een celstraf van acht jaar, gaat in hoger beroep. Hij werd schuldig bevonden aan betrokkenheid bij de smokkel van 467 kilo cocaïne.
0   0   0   0   0

Vlogger Bibi Breijman en vriend na negen jaar uit elkaar

Vlogger en Oh Oh Cherso-realityster Bibi Breijman (26) en haar vriend Noël Xavier Barão zijn na een relatie van negen jaar uit elkaar. 
0   0   0   0   0

Tien jaar de Kardashians: van sekstape tot realityserie

Tien jaar geleden wist de wereld nog niet wie Kim Kardashian, Khloé Kardashian en Kourtney Kardashian waren. Een decennium later horen de assistente van Paris Hilton en haar zusjes bij de bekendste mensen op aarde. Een kroniek van Amerika's bekendste familie.
0   0   0   0   0

Pink vindt monogaam zijn hard werken

Pink (38) vindt het soms moeilijk om monogaam te zijn in haar huwelijk met Carey Hart (42), met wie ze sinds 2006 getrouwd is en twee kinderen, Willow (6) en Jameson (0), heeft. 
0   0   0   0   0

Giel Beelen betreurt felle reacties na rijden onder invloed

Giel Beelen baalt van de felle kritiek die hij kreeg nadat hij in hoger beroep ging tegen de opgelegde rijontzegging voor rijden onder invloed. "De rechter bood het aan", zegt hij tegen NU.nl.
0   0   0   0   0

Regisseur Oliver Stone ook beschuldigd van aanranding

Ook Oliver Stone wordt beschuldigd van aanranding. Voormalig Playboy-model Carrie Stevens beschuldigt de regisseur van ongewenste intimiteiten, die hij 26 jaar geleden bij haar zou hebben gepleegd.
0   0   0   0   0

Jennifer Aniston geeft miljoen voor noodhulp Puerto Rico

Ook Jennifer Aniston heeft in de buidel getast voor hulp aan het door een orkaan getroffen Puerto Rico. De actrice heeft 500.000 dollar (422.000 euro) geschonken aan het fonds van Ricky Martin. Ze maakte hetzelfde bedrag over aan het Rode Kruis.
0   0   0   0   0

Rose McGowan beschuldigt Harvey Weinstein van verkrachting

Actrice Rose McGowan heeft meer verteld over het seksuele misbruik waarvan ze Harvey Weinstein beschuldigt. McGowan schreef donderdag op Twitter dat de studiobaas haar heeft verkracht.
0   0   0   0   0

Amazon stuurt studiobaas weg na beschuldiging van seksuele intimidatie

Amazon Studios heeft studiobaas Roy Price met onmiddellijke ingang op non-actief gezet, nadat hij door een vrouwelijke producent werd beschuldigd van seksuele intimidatie.
0   0   0   0   0

Presentator Jan Versteegh vader geworden van dochter

Jan Versteegh is vader geworden van een dochter. Het meisje heet Lulu Keesje Versteegh.
0   0   0   0   0

Quentin Tarantino 'kapot' van onthullingen over Harvey Weinstein

Quentin Tarantino is aangeslagen door de onthullingen over Harvey Weinstein. Dat laat hij vrijdag weten in een verklaring die actrice Amber Tamblyn op zijn verzoek op Twitter heeft geplaatst.
0   0   0   0   0

Vriendin Arjen Lubach breekt enkel na winst Gouden Televizier-ring

Presentator Arjen Lubach noemt vrijdag op Twitter de eerste helft van de uitreiking van de Gouden Televizier-ring "beduidend leuker." Redactielid en vriendin Martine de Jong heeft na het winnen met Zondag met Lubach haar enkel gebroken.
0   0   0   0   0

Eva Jinek en Ellie Lust lunchen met koningspaar op Paleis Noordeinde

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima organiseren vrijdagmiddag op Paleis Noordeinde een lunch voor 27 genodigden om hun waardering voor hen uit te spreken.
0   0   0   0   0

Oud-presentator Frank Masmeijer krijgt acht jaar cel voor drugssmokkel

Frank Masmeijer is vrijdag door de rechtbank van Antwerpen veroordeeld tot een celstraf van acht jaar. De oud-presentator is schuldig bevonden aan betrokkenheid bij drugssmokkel.
0   0   0   0   0

Candy Dulfer heeft onuitgekomen kinderwens 'een plek gegeven'

Saxofonist Candy Dulfer (47) zegt dat ze "het een plek heeft kunnen geven" dat ze nooit kinderen heeft gekregen. Dulfer droomde altijd van een gezin, maar vertelt dat "dat plan er niet van gekomen is."
0   0   0   0   0

Roddeloverzicht: Giel 'breekt in' en Mattie blijft vaag

Giel Beelen is weer een boefje, Willeke Alberti 'in de wolleke' met komst nieuw kleinkind, relatie Trijntje Oosterhuis 'in zwaar weer' en Mattie Valk blijft onduidelijk over ruzie met Wietze de Jager. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
0   0   0   0   0

James Franco zegt last te hebben gehad van midlifecrisis

James Franco, die eerder liet weten tijdelijk te stoppen met acteren, zegt last te hebben gehad van een midlifecrisis.
0   0   0   0   0

Politie Londen en New York starten onderzoek naar Harvey Weinstein

Zowel politieteams uit Londen als New York gaan onderzoek doen naar de seksuele intimidatie- en zedendelict-aantijgingen rondom de Amerikaanse studiobaas Harvey Weinstein.
0   0   0   0   0

Tim Hofman houdt rest van het jaar rust na mishandeling tijdens opnames

Tim Hofman gaat voorlopig niet aan het werk. De BNNVARA-presentator, die in augustus gewond raakte tijdens de opnames van zijn Youtube-serie #BOOS, heeft naast een gebroken kaak ook een hersenschudding opgelopen.
0   0   0   0   0

Zangeres Natasha Bedingfield in verwachting van eerste kind

Nastasha Bedingfield is zwanger. De zangeres en haar echtgenoot Matthew Robinson verwachten hun eerste kind.
0   0   0   0   0

Taylor Swift komt met eigen app voor fans

Fans van Taylor Swift kunnen hun idool binnenkort volgen via een speciale app. De zangeres kondigde woensdag aan dat ze aan het einde van het jaar The Swift Life lanceert.
0   0   0   0   0

Actrice Katja Herbers vindt het 'best moeilijk' in Amerika te werken

Katja Herbers is heel selectief in welke rollen ze uitkiest in Amerika, omdat de actrice het moeilijk vindt daar te zijn. "Ik hou van het werk hier en van het avontuur, maar ben toch het allerliefst in Nederland."
0   0   0   0   0

Jennifer Lopez presenteert benefiet voor Puerto Rico

Jennifer Lopez, Marc Anthony en Alex Rodriguez presenteren zaterdag een live-uitzending op de Amerikaanse televisie om geld in te zamelen voor het door orkaan Maria verwoeste Puerto Rico en andere gebieden die recentelijk werden getroffen door natuurrampen.
0   0   0   0   0

Christina Applegate laat eierstokken preventief verwijderen

Christina Applegate heeft haar eierstokken preventief laten verwijderen. De actrice is drager van een BRCA-genmutatie, waardoor ze een verhoogde kans op kanker heeft.
0   0   0   0   0

Carrie Fisher waarschuwde Daisy Ridley voor aandacht door Star Wars

Carrie Fisher heeft Daisy Ridley gewaarschuwd dat daten wel eens heel ingewikkeld kon worden als ze eenmaal onderdeel was van de Star Wars-reeks. "Want je wil niet dat mensen kunnen zeggen dat ze 'seks met prinses Leia hebben gehad'."
0   0   0   0   0

'Jay Z wil aandelen van Weinstein in filmproductiehuis kopen'

Jay Z overweegt het aandeel dat Harvey Weinstein had in The Weinstein Company te kopen. De muziekondernemer praat volgens TMZ met een aantal andere investeerders over een gezamenlijke overname van de 23 procent van het bedrijf die van de in opspraak geraakte filmproducent was.
0   0   0   0   0

Johan Derksen vindt De beste zangers van Nederland 'muzikaal dieptepunt'

Johan Derksen heeft een hekel aan Nederlandstalige muziek. De voetbalanalist ziet de artiesten het liefst allemaal Nederland verlaten als hij iemand mag aanwijzen die "met pek en veren het land uit" moet.
0   0   0   0   0

Dochter filmproducent Harvey Weinstein belt politie na ruzie met vader

De politie in Los Angeles heeft woensdag een bezoekje gebracht aan het huis van de dochter van Harvey Weinstein. Zij had volgens TMZ noodnummer 911 gebeld met de mededeling dat haar vader "depressief en suïcidaal" was.
0   0   0   0   0

Arthur Japin wil niet meer acteren in het theater

Schrijver Arthur Japin gaat niet meer in het theater acteren. Dat stelde hij woensdag tijdens een interview met dj Evelien de Bruijn op NPO Radio 2.
0   0   0   0   0

Cara Delevingne openhartig over ervaring met Harvey Weinstein

Actrice Cara Delevingne vertelt woensdag op Instagram voor het eerst openhartig over haar ervaring met filmproducent Harvey Weinstein. "Hij probeerde me te zoenen."
0   0   0   0   0

The Hills-realityster Audrina Patridge krijgt volledige voogdij over dochter

Audrina Patridge krijgt de volledige zorg over haar vijftien maanden oude dochter Kirra Max. Ze kreeg het kind samen met Corey Bohan, met wie ze tien maanden getrouwd was.
0   0   0   0   0

Airen Mylene emotioneler als presentatrice door zwangerschap

Airen Mylene Tjon-A-Tsien merkt dat ze sinds ze zwanger is een stuk emotioneler reageert tijdens opnames van programma's dan daarvoor. "De ploeg wist nog niet dat ik zwanger was. Ze vroegen: 'gaat het wel?' Ze zijn gewend dat ik soms een traantje wegpink, maar niet dat ik zo volledig los ga."
0   0   0   0   0

Echtgenote Harvey Weinstein verlaat filmproducent na beschuldigingen

Georgina Chapman, de vrouw van Harvey Weinstein, heeft haar in opspraak geraakte man aan de kant gezet. Het stel trouwde in 2007 en heeft twee kinderen. Harvey Weinstein wordt ervan beschuldigd jarenlang vrouwen seksueel te hebben geïntimideerd.
0   0   0   0   0

Acteur Terry Crews vertelt over seksuele intimidatie na Weinstein-schandaal

Acteur Terry Crews heeft, in navolging van verschillende verhalen over seksuele intimidatie en misbruik door filmproducent Harvey Weinstein, op Twitter laten weten ook slachtoffer te zijn van een dergelijk incident.
0   0   0   0   0