Shownieuws


Jan Versteegh kan geluk niet op met aanstaande vaderschap

Jan Versteegh wordt vader! Met een foto op Instagram maakt de presentator vandaag wereldkundig dat zijn vriendin Dieuwertje in blijde verwachting is. Jan kan niet wachten tot hij de kleine in z’n armen kan sluiten. Aan ons verklapt hij of er straks blauwe of roze muisjes op de beschuitjes zitten.
0   0   168   0   0

Levenslange droom Glennis Grace uitgekomen

De levenslange droom van Glennis Grace is uitgekomen: afgelopen nacht heeft ze haar eerste eigen show in Amerika gegeven. Na afloop van het optreden in Los Angeles kan Glennis nog maar nauwelijks beseffen wat er zojuist gebeurd is.
0   0   99   0   0

22 juni 2017 Shownieuws

Shownieuws is er elke werkdag en ook in het weekend om 22.50 uur.
0   0   0   0   0

Michael Jacksons Journey from Motown to Off the Wall

0   0   0   0   0

Nederland heeft contact met ontvoerders Bolt

Nederland staat in contact met de Colombiaanse guerrillabeweging ELN, die Spoorloos-presentator Derk Bolt en zijn cameraman Eugenio Follender vasthoudt. Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders heeft dat donderdagavond gezegd tijdens het staatsbezoek aan Italië. Koenders zei verder dat de berichten die de ELN op Twitter verspreidt, authentiek zijn. Via Twitteraccounts zinspeelden de ontvoerders van Bolt en Follender donderdag op vrijlating van de Nederlanders. Of die vrijlating inderdaad ophanden is, zoals ook de gouverneur van de regio heeft aangekondigd, kan Koenders nog niet bevestigen. (BuzzE)
0   0   28   0   0

Mariah Carey misdroeg zich op filmset

Tijdens het filmen van een klein rolletje in de film The House, heeft Mariah Carey zich onmogelijk gemaakt. Dat heeft castlid Cedric Yarbrough onthuld in een Facebookpost, die hij daarna weer verwijderde. The House gaat over een stel (Will Ferrell en Amy Poehler) dat een illegaal casino opzet in een normaal gesproken rustige woonwijk. Eerder deze week liet Will zich in talkshow Late Night With Seth Meyers al uit over de rol van Mariah. Hij vertelde dat haar scène de film niet heeft gehaald, dat ze erg laat was en veel eisen had. “Er waren.. suggesties die niet uitgevoerd waren. Ze was op de set en er zijn dingen gebeurd en niet gebeurd.” Collega Cedric was een stuk minder subtiel. Hij noemt het gedrag van Mariah “onprofessioneel en beledigend voor de regisseur”. De zangeres zou iedereen drie tot vier uur hebben laten wachten, en uiteindelijk geweigerd hebben deel te nemen aan een scène waarvan haar stuntvrouw al het leeuwendeel had opgenomen. Verder eiste Mariah dat de camera’s anders werden opgesteld en dat er een ventilator op de set werd gezet zodat haar haar constant zou blijven wapperen. “Dit gedrag is gewoon niet cool”, aldus Cedric, die beweert nog niet eens alles verteld te hebben. “In de acteergemeenschap word je geacht niet uit de school te klappen over je collega’s. Ze kunnen gewoon een slechte dag hebben of persoonlijke problemen. En misschien gold dat voor Mariah, ik weet het niet. Maar ik weet wel dat onze crew dit niet verdiende.” (BuzzE)
0   0   17   0   0

The Graduate

0   0   0   0   0

MAAK KANS: Jij als figurant in Gek van Geluk met Plien van Bennekom en vele anderen!

Nederlands meest succesvolle regisseur van het moment Johan Nijenhuis komt met een nieuwe romantische comedy: Gek van Geluk. Plien van Bennekom tekent voor de hoofdrol. Het is voor de actrice haar eerste hoofdrol in een film. Andere rollen zijn o.a. voor Carly Wijs, Matteo van der Grijn, Henry van Loon, Waldemar Torenstra, Beppie Melissen en Loes Haverkort. In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena’s hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena’s buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel en confronteert Lena met de harde realiteit. En jij maakt kans mee te doen!  Echt waar! Wij mogen voor Gek van Geluk maar liefst 200 figurantenrollen weggeven voor de opnames van 9 juli waar alle hoofdrolspelers bij aanwezig zullen zijn. Zie jij het al voor je? Wil jij meedoen als figurant en kans maken op die rol? Laat hieronder je gegevens achter en doe mee! De feelgood-film is vanaf 7 december te zien in de bioscoop.
0   0   13   0   0

Mel B in verweer tegen alimentatie-eis ex

Mel B is niet van plan akkoord te gaan met de alimentatie die haar ex Stephen Belafonte eist. Hij had bij de rechtbank in Los Angeles gevraagd om onder meer 4300 dollar (3850 euro) per maand voor eten en 750 dollar (675 euro) voor mobiele telefonie. In scheidingsdocumenten die TMZ in handen heeft, noemt de voormalig Spice Girl de wensen van Stephen exorbitant. De zakenman eist ook 2000 dollar (1800 euro) per maand voor kleding, wat Mel weigert omdat hij zijn volledige garderobe mee heeft genomen uit hun gemeenschappelijke huis. Ook de 11.000 dollar (9900 euro) per maand die Stephen wil voor huisvesting is volgens het America’s Got Talent-jurylid onnodig, omdat Stephen het huis van vrienden tot zijn beschikking heeft gekregen. Mel beweert dat ze jarenlang is mishandeld door Stephen en dat hij een affaire had met hun kindermeisje. Hij claimt dat hij geen werk kan vinden en dus geen geld verdient door alle negatieve publiciteit rondom de scheiding. Hij zou inmiddels al tientallen duizenden dollars aan schuld hebben opgebouwd.
0   0   9   0   0

Ex-vrouw Patrick Kluivert veroordeeld tot zeven maanden cel

Angela van Hulten, de ex van Patrick Kluivert en de moeder van Ajax-spits Justin Kluivert, is in Hoger Beroep veroordeeld tot zeven maanden cel, waarvan drie voorwaardelijk. Dit meldt de Telegraaf. Haar partner Danny K. is in hoger beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van 54 maanden. Hij wordt verdacht van het witwassen van aanzienlijke geldbedragen en het plegen van geweldsdelicten. Angela is de ex-vrouw van voetballer Patrick Kluivert. Ze waren van 2000 tot 2004 getrouwd en hebben samen drie tienerzonen: Quincy, Ruben en Justin. Angela heeft samen met Danny K. ook een zoontje van drie jaar.
1   0   59   0   0

Sylvie en Charbel genieten van liefdesvakantie op Capri

Sylvie Meis post de afgelopen dagen jaloersmakende vakantiefoto’s van het idyllische eiland Capri in Italië. Hoewel ze heerlijk geniet, vraagt iedereen zich toch af waar haar verloofde Charbel is. Gelukkig is Sylvie niet alleen, want op deze foto’s blijkt dat hij gewoon lekker met haar mee is gegaan en dat ze samen genieten van een heerlijke romantische liefdesvakantie. Sylvie werd in februari ten huwelijk gevraagd door Charbel. Wanneer ze in het huwelijksbootje stappen is niet bekend.
3   0   213   0   0

Nagellakactie Youp en Wendy nu voorbij 7 ton

De nagellakactie #lakdoor van Youp van ‘t Hek en Wendy van Dijk heeft in drie weken tijd meer dan 700.000 euro opgeleverd. Het streefbedrag van de actie is 1 miljoen euro, bedoeld voor de aanschaf van een robot om tot nu toe ongeneeslijk zieke kinderen met hersenstamkanker te behandelen. Van ‘t Hek en Van Dijk hebben de handen ineengeslagen om geld op te halen ten behoeve van deze baanbrekende methode voor kinderen met hersenstamkanker. Zij doen dit door potjes nagellak te verkopen van de ernstig zieke Tijn van Kolsteren, bekend van zijn nagellakactie voor Serious Request in december. Eva Jinek Hij haalde toen meer dan 2,5 miljoen euro op voor de behandeling van kinderen in Afrika met longontsteking. Nu hij zelf niet meer lang te leven heeft, wil hij nog één keer in actie komen voor kinderen die net als hij vechten tegen hersenstamkanker. Van ‘t Hek raakte geroerd door de nagellakactie van Tijn en kwam in contact met Tijns oncoloog Dennis van Vuurden, nadat hij er een column aan had gewijd. Het tweetal was woensdagavond te gast bij Eva Jinek om over het initiatief te vertellen. (BuzzE)
1   0   1   0   0

BABYFOTO: Sascha Visser vader geworden!

Acteur Sascha Visser is vader geworden. Zijn vriendin Giorgia is donderdag bevallen van een zoontje. Hij heeft de naam Jagger George Visser gekregen. Op Instagram deelt de trotse moeder de eerste foto: ”Zo trots als een pauw! Ons lieve zoon geboren op 22-06-2017 Jagger George Visser,” schrijft ze erbij. In december maakte Sascha via Instagram bekend vader te worden (zie video). Hij werd in Nederland bekend van rollen in Kees & Co en ONM. Daarna presenteerde hij onder meer voor TMF en AVROTROS.
0   0   520   0   0

Katy Perry schrijft geschiedenis met Roar

Katy Perry heeft met haar hit Roar een RIAA Diamond Song Award te pakken. Dat betekent dat het nummer ruim 10 miljoen keer is verkocht, als download of als fysiek exemplaar. Het is de derde keer dat de zangeres de award van de Amerikaanse platenindustrie in de wacht sleept. Het label waarop Katy haar materiaal uitbrengt maakte de mijlpaal op donderdag bekend. Niet veel later kwam de Recording Industry Association of America (RIAA) zelf met een verklaring. CEO Cary Sherman meldde dat Katy geschiedenis heeft geschreven. Ze is de eerste artieste die drie Diamond Song Awards in de wacht heeft gesleept. “Er zijn slechts veertien van zulke awards uitgereikt. Daarvan heeft Katy er nu drie in bezit. Dat is een geweldige prestatie van een artiest die steeds maar weer grenzen verlegt.” Voordat Roar de 10 miljoen verkochte exemplaren passeerde, kreeg Katy dat eerder al voor elkaar met Dark Horse en Fireworks. Eminem en Lady Gaga hebben ieder twee Diamond Song Awards. (BuzzE)
0   0   21   0   0

Achterwerk Kasia doet veel stof opwaaien in Adam zkt Eva VIPS

Keeping up with the Balkjes-ster en beste vriendin van Amanda Balk, Kasia Dolkowska, is donderdagavond naakt te zien in Adam zkt Eva VIPS. En wat al meteen opvalt is haar enorme achterwerk. Twitter ontploft! Voor Kasia is haar uiterlijk heel erg belangrijk, zo vertelt ze aan presentator Dennis Weening. Iets wat we natuurlijk ook veelvuldig in Keeping up with the Balkjes hebben kunnen zien. Zo ging ze onder andere met haar vriendinnen een nieuwe schoonheidsbehandeling uitproberen met bloedzuigers (zie video). Ook is de brunette tegenover Dennis erg ook openhartig over de plastische ingrepen die ze heeft ondergaan. Zo vertelt Kasia dat ze onder andere een borst- en bilvergroting heeft laten uitvoeren, maar dat valt lang niet bij iedereen in de smaak… Benieuwd wat daar achter zit?- ???? #adamzkteva — Brian Mahulette (@BMAHU) June 22, 2017 Omg.. als ik naar die billen kijk zie ik de plaaggeest van bassie en Adriaan…???? #adamzkteva pic.twitter.com/17Dc5Sdzcf — Jingi (@iwschaap) June 22, 2017 Had het opgenomen, kijk nu terug, zijn billen mislukt of hoort dat zo? Zelf weten hoor, maakt mij niet uit, vroeg het me af #adamzkteva — carin swart (@sieradennoir) June 22, 2017 Een notmaal mens gaat naar het ziekenhuis om die misvormingen vanachter er juist weg te laten halen. ???????????????? #adamzkteva — Iris (@queenofrain72) June 22, 2017 #adamzkteva een beetje plastic is niet erg maar prop je reet niet zo vol en doe kalm aan met je lippen. Het ziet er toch niet uit mensen — ☆ (@B_artje) June 22, 2017 Die kont is bijna groter dan het Museumplein!!! #adamzkteva — Theo1991 (@Theol991) June 22, 2017 Nondeju wat heeft dat mens een rare reet zeg #PlasticPop #AdamZktEva — ☆☆☆☆F1_FREAK☆☆☆☆ (@f1freak39) June 22, 2017 Knap?? Wtf. Als of er een maand lang een stofzuigerslang aan der muil heeft gehangen. Met der airbag billen. #adamzkteva — ???? ↻ ⌊ⓤτⓢΞ®$ ↺ ???? (@FluitBal) June 22, 2017 Maar even.. vinden mannen zo'n reet nou mooi? ???? #adamzktevaVIPS #adamzkteva — wendy (@wendyherex) June 22, 2017 Ze hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat ze verdrinkt #adamzkteva — -tommy- (@tommypijkeren) June 22, 2017 De nieuwe betekenis van VIP: Very Implanted Person! #adamzkteva — Deirdre  (@DearDeir) June 22, 2017 Hoezo laten dames zich überhaupt verminken bij een dokter? Die plastic borsten zien er ook lelijk uit #adamzkteva — Theo1991 (@Theol991) June 22, 2017 Een notmaal mens gaat naar het ziekenhuis om die misvormingen vanachter er juist weg te laten halen. ???????????????? #adamzkteva — Iris (@queenofrain72) June 22, 2017
2   0   208   0   0

Airen verrast klusser Marco met droomvakantie

Deze zomer gaan Kim-Lian van der Meij, Kees Tol, Viktor Brand en Airen Mylene hardwerkende stellen verrassen die toe zijn aan een last minute vakantie. Aan Airen de eer om het spits af te bijten. Zij verrast klusser Marco die stiekem is opgegeven door zijn vriendin Janneke.  
0   0   24   0   0

Binnenkijken bij: De imposante villa van Britney Spears in Californi

Britney Spears heeft haar imposante villa in Californië verkocht. De vraagprijs was zo’n slordige 7,8 miljoen euro, alleen heeft de zangeres met heel wat minder genoegen moeten nemen. Het is namelijk voor bijna 2 miljoen euro minder van eigenaar gewisseld.
0   0   15   0   0

Beugelbekkies op latere leeftijd

Een stralende glimlach is de standaard uitrusting van menig beroemdheid. Maar niet iedereen is geboren met een kaarsrecht gebit. Sommige supersterren schamen zich er niet voor op latere leeftijd een beugel te rocken op de rode loper.
0   0   14   0   0

De wereld rond met 80-jarigen krijgt tweede seizoen

Dennis van der Geest kan zijn koffers weer gaan pakken, want er komt een tweede seizoen van het succesvolle SBS 6-programma De wereld rond met 80-jarigen. De senioren weten met hun uitspattingen het hart van de kijkers én van Dennis te veroveren. Nu is de presentator dus opzoek naar nieuwe reisgenoten die met hem een onvergetelijk avontuur aan willen gaan. Wil jij de reisgenoot worden van Dennis van der Geest in De wereld rond met 80-jarigen? Hier kun je je opgeven!
2   0   2111   0   0

Senna

0   0   0   0   0

Sahara

Dirk Pitt, een moderne Indiana Jones, is in Afrika in opdracht van de Muna, een overheidsinstelling. Hij krijgt hulp van Eva Rojas (Cruz) van de VN bij de bestrijding van een bacteriologische epidemie. Als zij in een mysterieus vliegtuigongeval in Mali verdwijnt, gaat hij op zoek naar haar en naar de oorzaak van de besmetting. Op de hielen gezeten door Kazim, een belangrijk stamhoofd en zijn leger, vinden ze de resten van het oude schip?
0   0   0   0   0

Horror-scenario ontvoerde Derk Bolt en cameraman duurt voort

Derk Bolt en zijn camerman Eugenio Follender, die afgelopen zaterdag tijdens opnames voor het programma Spoorloos in Colombia ontvoerd zijn, zouden volgens bronnen woensdag vrijgelaten worden. Maar tot nu toe ontbreekt ieder teken van leven en wordt het opnieuw een zenuwslopende nacht voor hun familie en vrienden.
0   0   198   0   0

Andy kapot van verdriet

Andy van der Meijde spreekt woensdag voor het eerst op tv over zijn grote verdriet. Wat een mooie hereniging met zijn dochters had moeten worden, is uitgelopen op een ware nachtmerrie voor de oud-voetballer. Andy is kapot van verdriet en wordt zelfs op straat nagekeken.
0   0   189   0   0

Historisch koninklijk staatsbezoek aan paus

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen donderdagmorgen in Vaticaanstad een staatsbezoek aan paus Franciscus. De kerkvorst ontvangt het koningspaar een kwartier en daarna is nog enige tijd uitgetrokken om ook de Nederlandse delegatie te ontmoeten met daarin onder anderen de demissionaire ministers Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) en Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking). Het is voor het eerst dat een Nederlands staatshoofd op staatsbezoek gaat bij de paus, die behalve geestelijk leider van 1,2 miljard rooms-katholieken ook staatshoofd is van de ministaat (44 hectare). Koningin Beatrix en prins Claus bezochten in 1985 toenmalig paus Johannes Paulus II. In die tijd waren de geesten nog niet rijp voor een ontmoeting op het hoogste diplomatieke niveau: een staatsbezoek. Het koningspaar, dat de paus vorig jaar april privé ontmoette, gaat ook naar de eeuwenoude Kerk der Friezen, aan de rand van het Sint Pietersplein. Willem-Alexander krijgt verder in de pauselijke bibliotheek een bevelhebbersstaf overhandigd die wordt toegeschreven aan Willem van Oranje. De staf, die in bruikleen wordt gegeven voor een expositie in het Nationaal Militair Museum, maakten de Spanjaarden in 1574 buit bij de slag op de Mookerheide en dook recentelijk weer op. Of de staf werkelijk van Willem van Oranje is geweest, moet nader onderzoek uitwijzen, aldus prins Jaime de Bourbon de Parme, de Nederlandse ambassadeur bij de paus. (ANP)
0   0   34   0   0

Paul de Leeuw lag wakker van Lekker laat

De latenightshow Lekker laat! heeft Paul de Leeuw wel wat slapeloze nachten bezorgd. Volgens de presentator gebeurde er zo veel en was het zeker in de eerste week heel spannend, zo vertelt hij aan het AD. “Iedereen was een beetje in de war: wat is hier nu eigenlijk de formule? En het was best zwaar”, geeft hij toe. “Daarna kwam er toch een ritme in. Mensen kregen door hoe het programma in elkaar steekt.” Het programma in kwestie is dagelijks te zien, werd pas kort voor de eerste uitzending bedacht en wordt gemaakt door een relatief klein productieteam. Een experiment dus, maar toch is De Leeuw blij dat hij de uitdaging is aangegaan. “Of je vindt het geweldig of je vindt er geen reet aan. Feit is wel dat het programma is omarmd”, zegt hij, doelend op de prima kijkcijfers. Lekker laat! zou in eerste instantie een maand op de buis zijn, maar NPO-directeur Frans Klein heeft De Leeuw gevraagd om nog twee weken langer door te gaan. Deze vindt het een eer, maar zegt eerst toe te zijn aan zijn al eerder geboekte vakantie naar New York. “Mocht Lekker laat! doorgaan, dan zal dat pas ergens in maart van het volgende jaar zijn.” (BuzzE)
0   0   47   0   0

Rihanna geeft twitteraar relatieadvies

Rihanna zingt, acteert en geeft tussendoor relatieadvies. Een fan van de 29-jarige zangeres benaderde haar op Twitter en vroeg om advies hoe om te gaan met liefdesverdriet. Tot zijn grote verbazing antwoordde Rihanna. De Palestijnse jongen, die zich op Twitter Samer noemt, vroeg Rihanna via een direct message: “Hey Robs, hoe ga jij om met een break-up. Ik heb het er moeilijk mee”. Een paar uur later kreeg hij antwoord: “Geloof erin dat de break-up een geschenk was! En als je voelt dat je moet huilen, doe dat, want het is niet voor altijd. Je zal opnieuw verliefd worden en dan zal het veel mooier zijn! En ondertussen lekker jezelf zijn en ervan genieten!!!”. Fans spraken hun dank en bewondering uit voor de betrokkenheid van de artieste bij haar fans. En voor Samer was het advies een echte opsteker. Tegen Buzzfeed zei hij dat het zijn eerste relatie was die was stukgelopen en dat hij het er heel moeilijk mee had. “Ik vroeg Rihanna om advies omdat ze me eerder ook van goede raad heeft voorzien. Ze is heel wijs enzo”, aldus Samer. (BuzzE)
0   0   13   0   0

Harry Styles en blogger na maand uit elkaar

Harry Styles is weer vrijgezel. De voormalige One Direction-zanger en foodblogger Tess Ward zijn na een relatie van dik een maand alweer uit elkaar. Volgens het Britse dagblad The Sun is Ward terug bij haar ex-vriend, op wie ze nog steeds verliefd bleek. “Harry en Tess hebben elkaar een paar weken niet meer gezien”, zegt een ingewijde. “Tess realiseerde zich dat ze nog steeds gevoelens had voor haar ex”, vervolgde de bron. De 23-jarige zanger en de 27-jarige foodblogger werden in mei aan elkaar voorgesteld door gemeenschappelijke vrienden. Ward houdt een foodblog bij genaamd The Yes Chef en publiceerde in 2015 haar eerste kookboek getiteld The Naked Diet. Veel tijd voor liefdesverdriet heeft Styles niet want hij is momenteel op wereldtournee om zijn eerste soloplaat te promoten. Daarnaast speelt de zanger mee in de nieuwe film van Christopher Nolan, Dunkirk, over de slag bij Duinkerken in 1940. Styles bezoekt de komende weken meerdere premières en geeft een aantal interviews over de film en zijn debuut als acteur. (BuzzE)
0   0   54   0   0

The Book Of Eli

In de nabije toekomst is Amerika door een oorlog een kaal en gevaarlijke niemandsland geworden. Eli (Denzel Washington) heeft deze wereld afgezworven, zichzelf verdedigend tegen gewelddadige bendes. Als Eli aankomt in het vervallen Californië wekt hij de woede op van dictator Carnegie (Gary Oldman), die zijn mannen opdracht geeft Eli te overmeesteren. Carnegie’s stiefdochter Solara (Mila Kunis) vertelt Eli over haar stiefvaders wrede plannen om het gebied te veroveren en wanneer Eli weet te ontsnappen, volgt Solara hem. Samen vervolgen ze Eli’s weg naar San Francisco, waar het einddoel ligt van zijn lange reis: het afleveren van een boek dat kan helpen bij het redden van de mensheid. Carnegie zet de achtervolging in en is tot alles in staat om Eli uit te schakelen.
0   0   0   0   0

Marly onthult geslacht baby

GTST-actrice Marly van der Velden onthult op Instagram het geslacht van haar tweede kindje. Haar dochtertje Sammy-Rose krijgt een zusje, zo maakt ze jubelend bekend. Speciaal voor de gelegenheid liet ze een taart maken met een blauwe helft en een roze helft. Op de taart is een groot vraagteken te zien. ”It’s a girl!!!! Sammy krijgt een zusje ❤️ @cleric23 #genderreveal #genderrevealcake,” schrijft ze bij het kiekje. In mei maakte Marly bekend opnieuw in blijde verwachting te zijn. ‘’Er zit een baby in mijn buik’’, schreef ze bij een foto van haar babybuik, die wordt besnuffeld door iemand verkleed in een Pluto-kostuum. De brunette heeft samen met haar vriend Mike Meijer al een dochter, Sammy-Rose, die op 23 september 2014 werd geboren (zie video).
1   0   891   0   0

Show Update: Bijzondere dag voor Lisa (OG3NE)

In deze Show Update: Een bijzondere dag vandaag voor Lisa van OG3NE. Ze is 23 jaar geworden. Haar zus Shelley post deze lieve foto op Instagram…
0   0   275   0   0

LUISTER: Benefietlied voor slachtoffers torenbrand Londen

Britse artiesten hebben woensdag een nummer uitgebracht dat is bedoeld om geld op te halen voor slachtoffers van de dodelijke brand in Grenfell Tower. Robbie Williams, The Who, James Blunt en andere bekende namen doken de studio in voor het benefietlied, een cover van het nummer Bridge Over Troubled Water. Door de brand in de Londense torenflat kwamen eerder deze maand zeker 79 mensen om het leven. Een aantal overlevenden van het inferno leverde een bijdrage aan het benefietlied. Zij zijn te horen in het achtergrondkoor. De actie is bedacht door muziekproducent Simon Cowell. Hij riep mensen via Twitter op niet alleen de single te kopen, maar ook te doneren aan organisaties die slachtoffers van de brand helpen. (BuzzE)
0   0   8   0   0

Netgiraffe geboren in Artis

In Artis is uitgerekend op Wereld Giraffe Dag een netgiraffe geboren. Het veulen is een merrie. Dit is het derde veulen voor de moedergiraffe. Het veulentje maakt het goed en heeft al gedronken. Donderdag mag ze voor het eerst naar buiten. Eerder dit jaar, met Pasen, werd er in Artis ook al een veulentje geboren, maar het veulentje stierf na een paar dagen.
0   0   364   0   0

Johnny de Mol neemt afscheid

Een emotionele dag voor Johnny de Mol. Hij heeft vandaag officieel afscheid genomen van Amsterdam…
4   0   210   0   0

Show Update: Gijs op liefdesvakantie

In deze de Show Update: Gijs Staverman lijkt weer helemaal gelukkig in de liefde. De radio-dj is lekker op vakantie in Portugal en post deze vrolijke foto met een onbekende dame aan zijn zijde…
0   0   51   0   0

Opening XaXa een groot feest!

De opening van restaurant XaXa dinsdagavond op Ibiza was een groot feest, zo blijkt uit beelden die op Instagram zijn gedeeld. Wesley en Yolanthe hebben gezorgd voor avondvullend entertainmentprogramma. De gasten konden onder andere genieten van danseressen, een zangeres en een saxofoniste…
0   0   117   0   0

Kerk bemiddelt voor vrijlating Bolt

De katholieke kerk in Colombia gaat bemiddelen voor de vrijlating van de programmamakers Derk Bolt en Eugenio Follender. Dat melden de krant El Tiempo en diverse andere media in het Zuid-Amerikaanse land. De Nederlanders worden vermoedelijk door de guerrillabeweging ELN vastgehouden. De Nederlanders zitten vast op het grondgebied van de gemeente El Tarra in de provincie Noord-Santander, in de buurt van de grens met Venezuela. Het gebied wordt als onveilig betiteld door de aanwezigheid van meerdere gewapende groepen, waaronder het ELN. Pastoor Víctor Hugo Peña van de in de buurt van El Tarra gelegen gemeente Tibú verklaarde aan Caracol Radio dat respect moet worden getoond voor het werk van Bolt en Follender. Zij waren voor het programma Spoorloos op zoek naar een ouder van een Colombiaans meisje dat is geadopteerd door Nederlanders. (BuzzE)
0   0   67   0   0

Koningspaar verrast met wandeling op markt

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben woensdag een bliksembezoek gebracht aan Palermo, de hoofdstad van Sicilië. Daar hebben ze ook het eerste publieksmoment gehad van het staatsbezoek aan Italië. Het koningspaar verraste de Palermianen door quasi-spontaan een korte wandeling te maken over de Mercato del Capo. Daar waren ondanks de overvloed aan beveiligers – niet alleen voor het bezoek maar ook voor de eigen autoriteiten – toch gesprekjes met marktlieden mogelijk, en ook kon van verschillende Siciliaanse specialiteiten worden geproefd. De wandeling vormde het slotstuk van het volgepropte ochtendprogramma, waarbij onder het parlement en de Capela Palatina werden bezocht en aandacht werd besteed aan de enorme stroom vooral Afrikaanse migranten die Sicilië overspoelt. Samenwerking Ook de samenwerking tussen Nederland en Italië op het gebied van justitie en politie bij de bestrijding van mensensmokkel en criminaliteit kwam aan de orde. Dat laatste gesprek op het hoofdbureau van politie vond vanwege de gevoelige informatie die werd gedeeld, achter gesloten deuren plaats. Aan het begin van het bezoek hadden koning en koningin samen met burgemeester Leoluca Orlando van Palermo een ontmoeting bij cultuurcentrum MoltiVolti, waar onder andere werd gesproken met hulpverleners, kustwacht, vrijwilligers en migranten over de problemen waarvoor met name Palermo staat bij de opvang van de duizenden die de oversteek over de Middellandse Zee wagen en overleven. Daarbij waren schrijnende verhalen, onder meer van Nigeriaanse meisjes die met de belofte van werk en een goede toekomst naar Europa zijn gelokt, om in werkelijkheid geronseld te zijn voor prostitutie. Contraprestatie MoltiVolti huldigt hetzelfde adagium als burgemeester Orlando dat migratie een mensenrecht is, omdat niemand verplicht kan worden zijn leven lang op de plek te blijven wonen waar hij of zij toevallig is geboren. ,,We benaderen de migranten met open armen. Ze hebben het recht te verhuizen”, aldus wethouder Agnese Ciulla van Palermo. Vanuit Palermo keerde Willem-Alexander en Máxima terug naar Rome, voor de zogenoemde contraprestatie. Dat is het culturele cadeau in de vorm van een concert van violiste Janine Jansen dat ze in het Palazzo Colonna aanbieden aan de Italiaanse president Mattarella als dank voor zijn gastvrijheid bij het staatsbezoek. (ANP)
0   0   90   0   0

Courteney Cox heeft spijt van ingrepen

Courteney Cox heeft in New Beauty een boekje opengedaan over de gezichtsbehandelingen die ze in het verleden heeft laten uitvoeren. De Friends-actrice heeft er spijt van en probeert voortaan zo natuurlijk mogelijk door het leven te gaan. “Ik zie rimpels niet langer als een probleem, het zijn lachlijntjes. Ik heb wel ontdekt dat fillers niet mijn vriendjes zijn.” Cox kreeg van steeds meer mensen te horen dat ze er niet natuurlijk meer uitzag. Na het zien van foto’s van haar eigen gezicht, kwam ze zelf ook tot dat besef. Sindsdien is het roer omgegaan bij de 53-jarige actrice. “Ik heb al mijn fillers laten oplossen en ik ben zo natuurlijk als ik kan zijn. Ik zit nu beter in mijn vel omdat ik nu ben wie ik ben. Alles gaat uiteindelijk hangen en daar heb ik heel veel moeite mee gehad, inmiddels denk ik daar heel anders over.” Ik heb van jongs af aan meegekregen dat uiterlijk extreem belangrijk is. “Toen ik jong was werd er over twee dingen gepraat thuis: het eten en het uiterlijk van anderen”. Dat ze uiteindelijk is doorgeslagen met fillers en andere ingrepen, is iets waar ze zichzelf niet goed van bewust is geweest. “Je komt bij een arts en die zegt dan dat hij met wat kleine ingrepen de boel mooier kan maken. En voor je het weet, val je van het ene in het andere.” (BuzzE)
0   0   21   0   0

Het beste van Tom Waes

In Tomtesterom test Tom Waes of een bestaande handleiding in de praktijk wel deugt. Elke week trekt hij met een nieuw ‘How to’-boekje de wijde wereld in. Hij speelt het spel fair en volgt de handleiding naar de letter.
0   0   0   0   0

Troy

Als de Trojaanse prins Paris (Orlando Bloom) de Spartaanse koningin Helen (Diane Kruger) bij haar man Menelaus (Brendan Gleeson) wegkaapt, kan die dit niet over kant laten gaan. Zijn broer, de Myceense koning Agamemnon (Brian Cox), zal de onverslagen stammen van Griekenland verenigen om Helen terug te winnen. De ommuuurde stad Troje, geleid door koning Prium (Peter O’Toole) en prins Hector (Eric Bana) is een vesting die geen leger nog heeft kunnen breken.
0   0   0   0   0

Nieuwe kroonprins Saoedi-Arabi

Mohammed bin Salman al-Saud, de zoon van koning Salman, is benoemd als nieuwe kroonprins van Saoedi-Arabië. Hij vervangt Mohammed bin Nayef. De benoeming van de nieuwe kroonprins is goedgekeurd door de zogenoemde Raad van Trouw. 34 leden waren voor zijn aanstelling, 31 waren tegen. Hoewel Bin Nayef sinds 2015 kroonprins van Saoedi-Arabië was, wordt de benoeming van Mohammed bin Salman niet als een verrassing gezien. Direct na zijn aantreden, ook in 2015, schoof koning Salman de op dat moment onbekende Mohammed al naar voren door hem tot minister van Defensie te benoemen. Verder kreeg hij een belangrijke rol in de economische hervormingen en verving hij de koning op buitenlandse reizen. (ANP)
0   0   7   0   0

Derk Bolt en cameraman komen woensdag vrij

De Nederlandse journalisten Derk Bolt en Eugenio Follender zijn in handen van de Colombiaanse guerrillabeweging ELN. Dat hebben Colombiaanse autoriteiten dinsdagavond bevestigd, zo schrijft de Volkskrant. Colombia bevestigt dat ontvoering Bolt het werk is van ELNhttps://t.co/57YLSFIYfJ pic.twitter.com/9YxEtxaflm — de Volkskrant (@volkskrant) June 21, 2017 Richard Claro, lid van een speciaal voor de journalisten opgezette humanitaire commissie heeft volgens het dagblad in een interview met Caracol Radio gezegd dat de twee ,het goed maken’. ,,We kunnen nu bevestigen dat de ELN de journalisten in hun macht heeft. Ze zijn zaterdag gevangen genomen in het dorp Versalles, gemeente Tibú.” Volgens Caracol Radio wordt de vrijlating van de Nederlanders bemoeilijkt omdat zich militairen in het gebied bevinden. ,,We werken aan een vermindering van operaties om de vrijlating van de buitenlanders te faciliteren”, aldus een militaire bron tegen Caracol. Volgens de NOS heeft Claro in een interview met Colombiaanse media gezegd dat met succes bemiddeld is voor de vrijlating van de twee en komen ze woensdag nog vrij. De autoriteiten gingen er al vanuit dat Bolt en Follender door ELN waren ontvoerd. 'Derk Bolt en cameraman ontvoerd door ELN' https://t.co/FUT920hbe2 — NOS (@NOS) June 21, 2017 (ANP)
0   0   324   0   0

O.J. misschien al eerder vrij

Voormalig NFL-speler O.J. Simpson komt mogelijk in oktober al op vrije voeten. Een commissie in de staat Nevada, waar Simpson gevangen zit, maakte dinsdag bekend op 20 juli een hoorzitting te houden over de vrijlating van de voormalige sporter. Simpson kreeg in 2008 een gevangenisstraf van 33 jaar voor een gewapende overval en kidnapping van twee verzamelaars van sportmemorabilia. De rechter bepaalde dat hij minimaal 9 jaar moest zitten om in aanmerking te komen voor vervroegde vrijlating. In 1994 stond de voormalige American Football-speler terecht voor de moord op zijn vrouw Nicole Simpson en een vriend van haar, Ronald Goldman. Simpson werd uiteindelijk vrijgesproken. De rechtszaak kreeg veel aandacht in de media. Zittingen werden live uitgezonden op de televisie en gevolgd door miljoenen Amerikanen. Over de zaak werd in 2016 een serie gemaakt en uitgezonden: The People v. O.J. Simpson met Cuba Gooding Jr. in de rol van Simpson. De serie won meerdere Emmy Awards. “Ik zie geen rede waarom hij niet eerder kan worden vrijgelaten”, reageerde de zus van Simpson, Shirley Baker, tegen het nieuwsprogramma Inside Edition. “Hij heeft zijn tijd uitgezeten en zich netjes aan de regels gehouden. Ik hoop dat ze hem vrijlaten.”, aldus Baker die zegt elke week contact te hebben met haar broer. Moordenaar De familie van Ronald Goldman is niet te spreken over de aanstaande hoorzitting en mogelijk vervroegde vrijlating van Simpson. “Hij heeft een vreselijke, beestachtige misdaad begaan en ik wens hem niets anders toe dan de hel”, reageerde de zus van Goldman. (BuzzE)
0   0   0   0   0

Laatste video met Chris Cornell uitgebracht

De in mei overleden zanger Chris Cornell is sinds dinsdag te zien in de videoclip The Promise, die onderdeel is van een film over de Armeense genocide. In de clip zingt en speelt de voormalige voorman van Soundgarden gitaar en zijn beelden te zien van vluchtelingen over de hele wereld. De 52-jarige Chris Cornell maakte in mei een einde aan zijn leven. De artiest overleed in zijn hotelkamer in Detroit. Volgens zijn echtgenote Vicky en zijn familie was de zanger niet depressief of suïcidaal. Bands uit de hele wereld brachten een hommage aan de overleden zanger en gitarist. Hij werd eind mei in Hollywood begraven. Het is geen toeval dat de clip op 20 juni is uitgebracht, dat is jaarlijks de Wereldvluchtelingendag. (BuzzE)
0   0   7   0   0

Rapper Prodigy overleden

Rapper Prodigy, bekend van het hiphopduo Mobb Deep, is op 42-jarige leeftijd overleden. Website TMZ meldt dat hij tijdens een weekend in Las Vegas plotseling werd opgenomen in het ziekenhuis. Prodigy leed al zijn hele leven aan sikkelcelanemie, een erfelijke vorm van bloedarmoede. Het duo Mobb Deep debuteerde in 1993 met het album Juvenile Hell. Maar met name het tweede album, The Infamous, was hun grote doorbraak. In 2005 tekende de formatie bij G-Unit Records van 50 Cents, waar de rappers twee jaar later de plaat Blood Money uitbrachten. Ook bracht Prodigy een aantal solo-albums uit, zoals H.N.I.C. (Head Nigga in Charge), part 1 en 2. De rapper zat vanaf 2008 ruim drie jaar in de gevangenis voor een reeks opeenvolgende vergrijpen, zoals illegaal wapenbezit. Na deze periode pakte hij zijn muzikale carrière weer op. Prodigy Wheeled Out on Stretcher After Saturday Concert https://t.co/6bUSPo7XUL — TMZ (@TMZ) June 21, 2017 (BuzzE)
0   0   243   0   0

Peter Strykes: Zilver-witte haar kwijt

Zanger Peter Strykes van LA The Voices, die bekendstaat om zijn grijswitte manen, ondervindt een bijzondere bijwerking van de agressieve behandelingen die hem hebben genezen van kanker. Hij heeft namelijk spontaan een nieuwe haarkleur gekregen. In De Telegraaf zegt hij woensdag dat hij voortaan donker door het leven gaat. “Al jaren was ik egaal wit, maar de nieuwe haartjes zijn donker. Je ziet nu zwarte haartjes opkomen. Ik heb zelfs een zwarte snor, nou, die had ik vroeger niet. Ik was helemaal wit. Het is heel raar”, aldus Strykes. De zanger zit er echter niet erg mee. Hij spreekt van een luxeprobleem. “Als je ziet wat ik heb meegemaakt… Ik moest een zware behandeling ondergaan, anders zou ik niet lang meer leven, en daar ben ik vol in gegaan. Dat had ik niet voor het kiezen.” Optimistisch De zanger, die eind april officieel kankervrij werd verklaard, bleef steeds optimistisch. “Ik heb me geen dag zorgen gemaakt of chagrijnig gevoeld. Ik sta gewoon heel realistisch in het leven. Je kan ook een verkeersongeluk krijgen of van de trap vallen. Bij mij was het kanker en dat is aangepakt. Had ik het niet gered, dan had de wereld gewoon doorgedraaid. Ik heb het geluk dat ik zestig jaar geleefd heb, want er liggen ook kinderen van vier in het ziekenhuis.” Toch is het leven Strykes nu wel waardevoller dan ervoor. “Ik ben me meer bewust van de seconden die ik nog heb. Tijd is nu belangrijker. ’s Morgens als ik opsta, heb ik er gewoon zin in. Ik hoop 91 te worden, net als mijn moeder.” Met LA The Voices staat de zanger nog niet op de planken, maar hij werkt wel aan solomateriaal, vertelt hij verder. “Ik ben steeds fitter aan het worden en ben bezig met waar ik zin in heb. Dat is het opknappen van mijn huis en nummers schrijven voor mijn nieuwe solo-cd die dit najaar uit moet komen. Mijn vorige cd stond vol met covers, nu kom ik met zelfgeschreven werk.” (BuzzE)
0   0   0   0   0

Floortje krijgt eigen museum

Floortje Dessing heeft de komende maand een eigen museum op station Leiden. De tv-presentatrice opent woensdagavond het Museum van Floortje, waar objecten uit Oceanië zijn te zien. Dessing koos de geëxposeerde voorwerpen uit het geheime depot van het Nationaal Museum van Wereldculturen, de verzamelnaam van het Tropenmuseum, Afrika Museum en Museum Volkenkunde. Het minimuseum bevindt zich tot en met 23 juli in een wachtruimte op perron 8/9b. Dessing reist zoals bekend veel voor haar programma’s, zoals voor Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Oceanië en het eilandleven in de Stille Zuidzee maakten de meeste indruk op haar. Aangezien de zee een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de mensen in deze regio, heeft de presentatrice objecten uitgezocht die hiermee zijn verbonden. Zo is er praktisch vis- en kookgerei te vinden, maar ook sieraden. Het Nationaal Museum van Wereldculturen heeft ruim 375.000 objecten in de collectie. Het grootste deel ligt opgeslagen in het depot. Het Museum van Floortje is bedoeld om meer te kunnen laten zien aan het publiek. Na Floortje Dessing volgen de musea van zanger Kenny B, straatvoetballer en rapper Soufiane Touzani, presentator Filemon Wesselink en kok Yvette van Boven op de stations van Arnhem, Utrecht, Zwolle en Amsterdam. (BuzzE)
0   0   29   0   0

Estelle verrast met nieuwe shape

Estelle Cruijff brengt vele uren in de sportschool door en vindt dat het harde werken ook gedeeld mag worden met de hele wereld. Op Instagram deelt ze een bikinifoto waarop ze haar super strakke lijf showt. De nieuwe shape van Estelle valt niet bij iedereen in goede aarde. Sterker: sommige volgers maken zich zorgen. “Biafra bah bah.. veeeel te mager”, valt te lezen. “Beterschap Estelle , ik wist niet dat je ziek was.” en “Te dun !!!!”. Aan de andere kant zijn er ook positieve geluiden te horen: “Ik vind het prachtig, een mooi lichaam. Sportief en mooi strak. Ik zou met trots naast je lopen” en “Het is goud dat blinkt . En dat mag bij Estelle Cruijff, want dat is wat je uit . keep up the goodwork the gym heeft je goed gedaan.”
2   0   104   0   0

KRO-NCRV ongerust over Bolt en Follender

Omroep KRO-NCRV is ongerust na de berichten over de ontvoering van Spoorloos-presentator Derk Bolt en zijn cameraman Eugenio Follender in Colombia. ”Wij hopen met velen op een goede afloop”, laat de omroep in een korte reactie weten. KRO-NCRV bevestigde daarmee ook formeel dat Bolt en Follender de ontvoerden zijn. Tot dusver noemden alleen de Colombiaanse autoriteiten de twee bij naam. Om de kans op een goede afloop ,,zo maximaal mogelijk te laten zijn, onthouden we ons nu van elk inhoudelijk commentaar of van extra mededelingen”. ,,Alle informatie en mededelingen lopen voor nu via het ministerie van Buitenlandse Zaken. Met het departement en met de familie hebben we nauw contact. We hopen op begrip voor ons besluit tot radiostilte: de veilige terugkomst van Derk en Eugenio staat voorop.” Spoorloos is een programma van de KRO-NCRV. (BuzzE)
0   0   183   0   0

Kees van der Spek hoopt dat ontvoering collega Derk Bolt met sisser afloopt

Kees van der Spek is geschrokken van het nieuws over de ontvoering van collega Derk Bolt en diens cameraman. De onberekenbare situatie baart hem zorgen, maar toch denkt en hoopt Kees dat de ontvoering met een sisser afloopt…
0   0   53   0   0

Koning haalt brevet voor regeringsvliegtuig

Koning Willem-Alexander heeft ,,zeer recent in juni” zijn vliegbrevet gehaald voor de Boeing 737. De Rijksvoorlichtingsdienst bevestigde dat dinsdag na berichtgeving hierover van het AD. In april maakte de regering bekend een Boeing 737 Business Jet te hebben aangeschaft als opvolger van het regeringsvliegtuig Fokker 70 PH-KBX. De koning kan dankzij zijn brevet nu ook dit toestel besturen. Vorige maand werd bekend dat hij al jaren anoniem voor de KLM op de Fokker 70 Cityhopper vliegt om aan zo aan zijn jaarlijkse vlieguren te komen. De koning bestuurde regelmatig zelf het regeringsvliegtuig Fokker 70 PH-KBX als het toestel door de koninklijke familie werd gebruikt. Het zal nog wel even duren voordat Willem-Alexander ook daadwerkelijk achter de knuppel plaatsneemt. Het nieuwe toestel wordt pas begin 2019 geleverd. (ANP)
1   0   139   0   0

Andr Hazes grapt er op los!

André Hazes is weer in het land; samen met zijn Monique was hij op vakantie naar Aruba. Helaas heeft zij er wel een ontstoken oog aan overgehouden, maar ze staat er gelukkig niet alleen voor…
0   0   388   0   0

Show Update: Rox & Erik gezinsgeluk

In deze Show Update: Roxeanne Hazes zit op een roze wolk, maar niet vanwege haar verloofde Erik. De zangeres deelt een schattige foto van een klein wit hondje: smoorverliefd is ze, naar eigen zeggen…
0   0   0   0   0

Dubbel feest: Deze celebs kregen tweelingen!

Nu Beyoncé bevallen is, lijkt 2017 wel het jaar van de beroemde tweelingen te worden. Ook Cristiano Ronaldo zou namelijk deze maand met behulp van een draagmoeder in één klap twee kindjes rijker zijn. En zo zijn er meer beroemdheden die de trotse ouders zijn van een tweeling.
0   0   22   0   0

Tweeling Beyonc heeft geelzucht

De reden dat de pasgeboren tweeling van Beyoncé en Jay Z nog steeds in het ziekenhuis ligt zou zijn omdat de jongen en het meisje geelzucht hebben. De twee zouden daarvoor onder speciale lampen liggen. Dat melden bronnen dichtbij de familie aan TMZ. De ziekte komt vaak voor bij pasgeboren baby’s en is meestal niet gevaarlijk. De lampen kunnen helpen de geelzucht af te laten nemen. Ook zouden de jongen en het meisje te vroeg geboren zijn. De twee kinderen van Beyoncé en Jay-Z kwamen volgens TMZ vorige week maandag ter wereld. Beyoncés vader bevestigde later via Twitter dat de twee inderdaad zijn geboren. “Ze zijn er”, schreef Mathew Knowles. “Liefs, opa”. Wanneer ze naar huis mogen is nog niet bekend.
1   0   156   0   0

Maximas hoed trotseert de harde wind in Rome

Willem-Alexander en Maxima zijn in Italië voor een staatsbezoek en bij een kranslegging ter nagedachtenis aan oorlogsslachtoffers in de Italiaanse hoofdstad Rome staat er een harde wind. Maar daar is hoed van onze koningin perfect tegen bestemd…
0   0   46   0   0

Opmerkelijk oproep politie: Dit moet voorkomen worden

0   0   625   0   0

Plien van Bennekom pakt hoofdrol in nieuwe Nijenhuis-film

Actrice Plien van Bennekom gaat de hoofdrol spelen in Gek van Geluk, de nieuwe komedie van regisseur Johan Nijenhuis. De opnames van Gek van Geluk zijn vorige week van start gegaan. De film vertelt over Lena, een single moeder die liefdesliedjes schrijft. Door het gebrek aan romantiek in haar leven komt er echter weinig meer uit haar pen. Dan verzint haar beste vriendin (Carly Wijs) een list om haar te helpen: ze huurt een werkloze acteur (Matteo van der Grijn) in om Lena’s hoofd op hol te brengen. Het is de eerste maal dat cabaretiere Van Bennekom een hoofdrol vertolkt in een film. “Ik ben heel blij dat ik haar drie grote talenten kan combineren”, stelt regisseur Nijenhuis. “Ze is een fantastische komedie-actrice en ze weet ook de kleine dramatische momenten uniek vorm te geven. Bovendien is ze zelf een maker. De voorstellingen die ze schrijft en maakt met Bianca Krijgsman zijn unieke stukken theater.” Onze Jongens Andere rollen zijn er voor Henry van Loon, Waldemar Torenstra, Beppie Melissen en Loes Haverkort. Johan Nijenhuis is met grote hits als Toscaanse bruiloft, Verliefd op Ibiza, Rokjesdag en Onze Jongens een van de succesvolste Nederlandse regisseurs. Gek van Geluk moet begin december in de bioscopen te zien zijn. Nijenhuis kondigde eerder aan een carnavalsfilm te gaan maken. Maar dit project lijkt even uitgesteld te zijn. (BuzzE)
0   0   0   0   0

Micro Monsters

David Attenborough laat onder andere zien hoe insecten hun potentiële partners zoeken.
0   0   0   0   0

Baardmannetjes

We gaan in De Wieden op zoek naar de purperreiger. Onderweg zien de heren de zwarte stern, de tafeleend en een kokmeeuwkolonie. Ze horen de snor en varen langs het verdronken dorp. Boswachter Ronald laat ze balanceren op trilveen, ze bezoeken de eeuwenoude eendenkooi en overnachten in een camper midden in de natuur.
0   0   0   0   0

Derk Bolt en cameraman ontvoerd in Colombia

Twee Nederlandse journalisten zijn in Colombia ontvoerd door guerrillabeweging ELN. Volgens de Colombiaanse politie en het leger gaat het om Derk Bolt, presentator van het programma Spoorloos en cameraman Eugenio Follender. Beide namen zijn niet bevestigd door de Nederlandse autoriteiten. Het ministerie van Buitenlandse Zaken stelt wel dat twee Nederlandse journalisten “tegen hun zin in vastgehouden” worden in Colombia. Een woordvoerder laat weten dat de zaak de hoogste prioriteit heeft. Om de ontwikkelingen niet te beïnvloeden, wil het ministerie verder niets kwijt. KRO-NCRV, de werkgever van Bolt, kan de Colombiaanse berichtgeving nog niet bevestigen en zoekt uit of hij en zijn cameraman worden vermist. #LoÚltimo Dos periodistas holandeses fueron secuestrados en el #NorteDeSantander. Ambos trabajan para un medio de comunicación europeo. pic.twitter.com/9STTQjWzgu — RadNal Bucaramanga (@RadNalBmanga) June 20, 2017 Leger Volgens de Colombiaanse krant El Tiempo zijn de twee sinds zaterdag ontvoerd door guerrillabeweging ELN. De ontvoering was in de plaats El Tarra in de noordelijke deelstaat Norte de Santander. De journalisten waren in Colombia op zoek naar een biologische moeder van een Nederlander die ter adoptie was afgestaan. De Colombiaanse autoriteiten eisen de onmiddellijke vrijlating van de twee Nederlanders. Het leger heeft speciale veiligheidstroepen gestuurd om de Nederlanders op te sporen. Met inzet van de luchtmacht wordt het gebied waar de ontvoering plaatshad verkend, staat in een verklaring. In de regio vlakbij de grens met Venezuela zijn meerdere rebellengroeperingen actief, waaronder ELN, het Nationale Bevrijdingsleger. Vorig jaar ontvoerde de guerrillabeweging in hetzelfde gebied een Spaanse journalist en een aantal Colombianen. Zij zijn allemaal op den duur vrijgelaten. Verschrikkelijk nieuws over #derkbolt, ontvoerd in Colombia. Duimen voor een goede afloop van onze @KroNcrv -collega! — Thijs Zeeman (@ThijsZeeman) June 20, 2017 (BuzzE)
0   0   1377   0   0

Out of Sight

Tijdens hun vlucht ontvoeren ze U.S. Marshall Karen Sisco (Jennifer Lopez). Karen’s aanvankelijke haat maakt echter plaats voor een stevige verliefdheid op de handige Foley. Als Karen weer vrijkomt wordt ze door haar commandant gevraagd de speurtocht naar het duo te leiden. Het lijkt er echter op dat Karin helemaal niet van plan is om Foley en Bragg, die op dat moment een grote kraak voorbereiden, op te pakken.
0   0   0   0   0

Ronaldo is en blijft van Real

Voorzitter Florentino Pérez weet naar eigen zeggen niets van een vertrek van Cristiano Ronaldo. ,,Cristiano staat hier onder contract. Hij is speler van Real Madrid en blijft dat ook”, zei de zeventigjarige preses van de ‘Koninklijke’, die maandag voor een nieuwe termijn van vier jaar werd herkozen. Het wemelt van de geruchten rond Ronaldo sinds de Spaanse justitie vorige week een aanklacht tegen hem heeft ingediend. De Portugese superster van Real Madrid zou tussen 2011 en 2014 de fiscus voor 14,7 miljoen euro hebben opgelicht. Ronaldo ontkent dat. Volgens diverse media is de Portugees zo gekrenkt, dat hij Spanje deze zomer wil verlaten. ,,Ik heb Cristiano niet gesproken, ik lees alleen van alles in de kranten”, zei Pérez. ,,Hij zal ons ongetwijfeld binnenkort alles vertellen, want zijn geloofwaardigheid is hierdoor aangetast.” (ANP)
0   0   0   0   0

Kim Kardashian doet North puppie cadeau

Kim Kardashian heeft haar dochtertje North een puppie cadeau gedaan. Het gaat om een klein wit keeshondje, zo blijkt uit foto’s van het beestje dat Kardashian op haar Instagram plaatste. Dochter Penelope van de zus van Kim, Kourtney, kreeg ook een keeshondje van de 36-jarige realityster. Volgens hondenkenners is het een ras dat vanwege het doorfokken nog wel eens last heeft van gezondheidsklachten zoals diabetes en ademhalingsproblemen. Keeshonden worden meestal tussen de zeven en veertien jaar oud. Dochtertje North vierde donderdag haar vierde verjaardag samen met moeder Kim Kardashian en haar vader, rapper Kanye West. Toen kreeg ze nog een fiets cadeau. Het stel heeft ook nog een zoontje genaamd Saint, die op 20 december twee jaar oud wordt. (BuzzE)
0   0   19   0   0

BNers in Spaanse sferen tijdens Society Lunch

Stropdassenkoning Tony Tetro organiseerde zijn beroemde Society Lunch in kasteel Wittenburg in Wassenaar. De aanwezige BN’ers waanden zich even in Spanje. Door de tropische temperaturen maar zeker ook door de dresscode ‘flamenco’…
1   0   42   0   0

Bieber: Nooit meer de bak in

Justin Bieber heeft weer eens kritisch naar zichzelf gekeken en kwam tot een belangrijke conclusie: nooit meer de gevangenis in. De 23-jarige Canadese zanger plaatste op Instagram een foto van zijn arrestatie uit 2014 met de hashtags #notfun en #neveragain. Bieber werd in januari 2014 in Miami opgepakt voor rijden onder invloed en zonder geldig rijbewijs. Daarnaast weigerde hij mee te werken aan zijn arrestatie. Hij bekende later schuld en moest van de rechter een cursus volgen om te leren omgaan met zijn woede-uitbarstingen. Ook doneerde de Sorry-zanger 50.000 dollar aan goede doelen. Maar in juli 2014 ging hij weer de fout in. Hij gooide eieren naar het huis van zijn buren en werd aangeklaagd voor vandalisme. De zanger moest zijn buren een schadevergoeding betalen van 80.000 dollar. In april plaatste de zanger ook al eens de beroemde foto, ook wel mugshot genoemd, van zijn arrestatie. Toen schreef hij in hoofdletters: “Ik ben nu niet in mijn leven waar ik wil zijn maar ik ben godzijdank niet meer waar ik was!”. (BuzzE)
0   0   10   0   0

Professionele hulp voor Tiger Woods

De Amerikaanse golfer Tiger Woods krijgt professionele hulp om zijn medicijngebruik te reguleren. De 41-jarige Woods wordt ook geholpen bij het omgaan met zijn aanhoudende rugpijn en slaapstoornis. Dat schreef het gevallen golficoon maandagavond in een kort bericht op Twitter. ,,Ik wil iedereen bedanken voor de steun en het begrip, zeker van de fans en de andere golfers”, aldus Woods. De winnaar van veertien majors werd eind vorige maand opgepakt door de politie. Hij was slapend aangetroffen achter het stuur van zijn auto, waarvan de motor nog draaide, op een weg in Florida. Beelden van de aanhouding verschenen al snel op de sociale media. Woods maakte een afwezige en verwarde indruk, had moeite met lopen en kon amper zijn ogen openhouden. Aanvankelijk leek het erop dat Woods was gearresteerd wegens rijden onder invloed van alcohol. De voormalige nummer één van de wereld mocht de gevangenis van Palm Beach vrij snel weer verlaten. De golfmiljardair bracht daarna naar buiten dat zijn vreemde rijgedrag veroorzaakt was door een onverwachte reactie op medicijnen die door zijn arts waren voorgeschreven. ,,Ik had niet door dat de mix van medicatie zo’n sterk effect had.” Woods heeft de afgelopen twee jaar amper toernooien gespeeld vanwege rugproblemen. Hij liet zich al meerdere keren opereren, maar de pijn ging niet weg. (BuzzE)
0   0   0   0   0

J.Lo en A-Rod op liefdestrip in Parijs

Jennifer Lopez en haar vlam Alex Rodriguez hebben hun vakantie in Frankrijk in stijl afgesloten in Parijs. De zangeres plaatste foto’s van het romantische weekend in de Franse hoofdstad op Instagram. Eerder doken foto’s op van het stel in Antibes, aan de Franse riviera. Zo is te zien dat de twee tortelduifjes lunchten in het museumrestaurant van het Louvre. J.Lo zette liefst vier foto’s van het stel op bezoek in het wereldberoemde museum. De hashtag #takemeback doet vermoeden dat dit niet het laatste bezoek van de twee aan Parijs zal zijn. De 47-jarige zangeres en de 41-jarige voormalige honkballer gaan sinds februari met elkaar om. Volgens ingewijden is de relatie serieus. Paparazzifotografen hadden het stel ook snel getraceerd en zette ze op de foto terwijl ze hand in hand door Parijs slenterden. Een ingewijde laat aan Entertainment Tonight weten: “de relatie tussen de twee is sterk en ze hebben veel lol samen”. De foto’s doen in ieder geval niets anders vermoeden. Love Don’t Cost a Thing: Jennifer Lopez & Alex Rodriguez play the tourists in Paris and… https://t.co/1gcfoVsRJK pic.twitter.com/wGFiw2KVt9 — Diamondbaby (@Shannengirl) June 20, 2017 Amour: Jennifer Lopez shared a series of snaps on Monday with boyfriend Alex Rodriguez from the… https://t.co/jkj5O7hVd0 @DailyMailCeleb — ludovic choupo (@ludovicchoupo) June 20, 2017 (BuzzE)
0   0   17   0   0

Deze Utopiaan werd vandaag weggestemd!

Een van de Utopianen heeft vandaag het terrein gedwongen moeten verlaten. Nieuwkomer Floor moest kiezen tussen Kevin, Jeroen en Chipp en liet vanmiddag haar definitieve keuze vallen. In het filmpje hierboven is te zien wie van de mannen naar huis is gestuurd…
0   0   208   0   0

Eerste ruzie Muck op beeld vastgelegd

Muck heeft voor het eerst ruzie geschopt! Het zoontje van Kim Kötter en Jaap Reesema krijgt het aan de stok met zijn neefje, omdat zij allebei dolgraag een kinderwagen met hondje Snoet erin vooruit willen duwen… ‘De eerste fittie is een feit!!’ schrijven de ouders van Muck bij het filmpje op Instagram. ‘Wie mag er achter de roze kinderwagen met Snoet lopen en wie is de sterkste? #neefjes’ Ze schrijft erbij dat vooral het einde van de video hilarisch is. En dat klopt…
0   0   256   0   0

Actie Youp, Wendy en Tijn passeert 6 ton

De nagellakactie #lakdoor van Youp van ‘t Hek en Wendy van Dijk heeft binnen twintig dagen meer dan 600.000 euro opgehaald. Het streefbedrag van de actie is 1 miljoen euro, bedoeld voor de aanschaf van een robot om tot nu toe ongeneeslijk zieke kinderen met hersenstamkanker te behandelen. Van ‘t Hek en Wendy van Dijk hebben de handen ineengeslagen om geld op te halen ten behoeve van deze baanbrekende methode voor kinderen met hersenstamkanker. Zij doen dit door potjes nagellak te verkopen van de ernstig zieke Tijn van Kolsteren, bekend van zijn nagellakactie voor Serious Request in december. Longontsteking Hij haalde toen meer dan 2,5 miljoen euro op voor de behandeling van kinderen in Afrika met longontsteking. Nu hij zelf niet meer lang te leven heeft, wil hij nog één keer in actie komen voor kinderen die net als hij vechten tegen hersenstamkanker. Van ‘t Hek raakte geroerd door de nagellakactie van Tijn en kwam in contact met Tijns oncoloog Dennis van Vuurden nadat hij er een column aan had gewijd. (BuzzE)
0   0   156   0   0

Ruud Gullit verkoopt opnieuw een woning

Ruud Gullit weer een appartement verkocht. Bekende Buren meldt dat het optrekje in Amsterdam met een bescheiden winst van de hand is gegaan…
0   0   22   0   0

Show Update: Caroline Tensen viert de liefde

In deze Show Update: Caroline Tensen viert de liefde; vandaag is ze 3 jaar getrouwd met haar man Ernst-Jan. Tijd voor een mooie terugblik…
0   0   24   0   0

VIDEO: Memphis Depay pakt rapcarrire op

Memphis Depay laat zich van zijn muzikale kant zien. Op Instagram plaatst de voetballer – die in het verleden al graag af en toe en moppie rapte – een voorproefje van een ‘freestyle sessie’ met collega-sportman Quincy Promes, die vrijdag online zal moeten staan. Hierboven is de preview te zien…
0   0   137   0   0

Tal van drugs in lichaam Carrie Fisher

Actrice Carrie Fisher heeft in de aanloop naar haar overlijden vermoedelijk cocaïne, heroïne en MDMA gebruikt. De lijkschouwer vond sporen van die drugs in het lichaam van Fisher, blijkt uit het maandag vrijgegeven autopsierapport. De onderzoekers kunnen niet met zekerheid zeggen wat voor invloed de verdovende middelen hebben gehad op de actrice, die eind vorig jaar op zestigjarige leeftijd overleed. Dat gebeurde nadat ze enkele dagen eerder een hartinfarct had gekregen tijdens een vlucht van Londen naar Los Angeles. De lijkschouwer oordeelde eerder al dat slaapapneu en andere factoren een rol hebben gespeeld bij het overlijden van Fisher. De actrice was wereldberoemd vanwege haar vertolking van prinses Leia in de Star Wars-films. (BuzzE)
0   0   21   0   0

Jaman laat haar tatoeren

Jaman heeft ‘haar’ op zijn hoofd laten tatoeëren. De volkszanger had last van littekens na eerdere haartransplantaties, die hij heeft laten opvullen met de haartattoo… De volkszanger deelt trots beelden van de behandeling die hij in Wormerveer bij de MHP Kliniek onderging. Steeds meer BN’ers gaan voor een dergelijke behandeling: zo zijn ook Dean Saunders en Brace hiervoor gezwicht. De beelden zijn hierboven te zien…
0   0   436   0   0

7 op de 10 Nederlanders: Kans op aanslag in Nederland aanwezig

0   0   690   0   0

XaXa bijna klaar om open te gaan

Voor de familie Cabau van Kasbergen kan het niet snel genoeg dinsdag de 20e zijn, dan opent de trots van de familie: de gloednieuwe club XaXa. De broer van Yolanthe, Xavier, laat op Instagram zien dat de horecagelegenheid klaar is om open te gaan.  
0   0   0   0   0

Estavana showt babykamer in ouderlijk huis in Arnhem

Niet alleen in Denemarken krijgt het dochtertje van Rafael van der Vaart en Estavana Polman een compleet ingerichte kamer, ook in het ouderlijk huis van de handbalster in Arnhem zijn ze helemaal klaar voor de komst van de kleine meid…
0   0   0   0   0

Eva Jinek zoenend gespot met vriend

Eva Jinek is smoorverliefd op haar producer, Dexter van der Voorn. De twee zijn zoenend gespot tijdens de uitreiking van de Zilveren Nipkowschijf.
0   0   0   0   0

Sylvie en Charbel schitteren op Italiaanse bruiloft

Sylvie Meis en haar verloofde Charbel zijn dit weekend te gast op de bruiloft van een vriendin van de presentatrice. Misschien dat de tortelduifjes daar wel inspiratie hebben opgedaan voor hun eigen huwelijk. Maar wanneer dat is, dat houden de twee nog even geheim.
0   0   394   0   0

18 juni 2017 Shownieuws

Shownieuws is er elke werkdag en ook in het weekend om 22.50 uur.
0   0   0   0   0

Spencer en Heidi overwegen opmerkelijke naam voor zoontje

Spencer Pratt en Heidi Montag hebben het moeilijk met het kiezen van een naam voor hun zoon, die later dit jaar geboren zal worden. Voor de tweede naam van hun eerste kind houden ze een opmerkelijke optie open: Speidi. Speidi is de ‘stelletjesnaam’ van Spencer en Heidi, die ze kregen in de tijd waarin sterrenkoppels standaard een bijnaam kregen die bestond uit een combinatie van hun twee namen. Zo gingen Brad Pitt en Angelina Jolie door het leven als Brangelina, werden Tom Cruise en Katie Holmes samen TomKat en wordt nog steeds weleens Kimye gebruikt wanneer het om Kim Kardashian en Kanye West gaat. Op de vraag van Refinery 29 of Speidi op hun lijst met babynamen staat, antwoordt Spencer: “Het is een realistische voor de tweede naam. We hebben een voornaam die daar goed bij zou passen.” De realityster grapt dat ook de naam Chris nog kans maakt, zodat de baby een naam deelt met acteur Chris Pratt. “Maar onze Chris Pratt zou heel anders zijn, die zou wel foto’s nemen met zijn fans”, aldus Spencer, met een knipoog naar de Jurassic World-ster, die aankondigde geen selfies met fans meer te maken. (BuzzE)
0   0   215   0   0

Jay Z geeft voorproefje van zijn nieuwe project

Over de geboorte van zijn twee jongste kinderen met Beyoncé houdt Jay Z zijn lippen stijf op elkaar. Maar de muziekproducent en rapper gaf zondag wél een nieuwe trailer uit voor 4:44, zijn mysterieuze nieuwe project. Over 4:44 is al lang verwarring. Begin deze maand doken billboards met alleen de tekst 4:44 op in New York en Los Angeles en verschenen online ook banners met die tekst. In de code voor de online advertenties spotte een oplettende fan het woord Tidal, de naam van het online muziekplatform van Jay Z. Here's the 4:44 ad pic.twitter.com/Jv0DBX6FoR — Wig:WigWig (@BergsRB5) June 8, 2017 De hoop van fans dat het om een aankondiging van zijn nieuwe album ging, werd de nek omgedraaid toen het er bij de release van een trailer vorige week op leek dat 4:44 niet het album van Jay Z was, maar stond voor een nieuwe filmproject met Mahershala Ali, Lupita Nyong’o en Danny Glover. Afgelopen vrijdag waren er ineens in Los Angeles toch weer billboards te zien voor 4:44 waarop de naam van Jay Z stond. Daar stond ook een datum bij: 30 juni, de vermoedelijke releasedatum. In de trailer die zondag op Tidal verscheen, zijn dezelfde filmbeelden met Mahershala te zien, maar is op de achtergrond een rap van Jay Z te horen. Het nummer heeft de naam Adnis. Of dat ook de titel is van het project en of het een album betreft, een film is of een ‘visueel album’, zoals Beyoncé er twee uitbracht, blijft voorlopig nog gissen. Maandagochtend volgde het verlossende woord. Jay-Z’s nieuwe album heet inderdaad 4:44 en is exclusief beschikbaar voor abonnees van Tidal, vanaf 30 juni om 6.00 uur Nederlandse tijd. (BuzzE)
0   0   21   0   0

DWDD krijgt nieuw decor

De Wereld Draait Door krijgt na de zomerstop een nieuw decor. In het AD spreekt tv-directeur Frans Klein van de NPO van een opfrisbeurt voor de talkshow. De NPO helpt de VARA met de financiering ervan. ”De VARA heeft gevraagd of wij meefinancieren. Dat doen we, omdat dit natuurlijk een belangrijk vlaggenschip voor de zender is.” Details over het nieuwe decor in de tv-studio op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam zijn nog niet bekend. DWDD introduceert na de zomer ook een aantal nieuwe rubrieken. ”Maar dat doen we vaker bij een nieuw seizoen”, zegt Klein. (BuzzE)
1   0   13   0   0

Beyonc kreeg meisje en jongetje

Beyoncé is bevallen van een jongen en een meisje. Dat hebben bronnen bevestigd aan Us Weekly. Eerder op zondag wisten Amerikaanse showbizzsites te melden dat de zangeres bevallen was van een tweeling, maar details ontbraken. Volgens Us Weekly is de tweeling van Beyoncé en haar man Jay Z op maandag 12 juni ter wereld gekomen. Het paar heeft al een dochtertje van vijf. Officieel hebben Beyoncé en rapper en producer Jay Z nog niets laten weten over de geboorte. Verwacht wordt dat Beyoncé snel een foto zal plaatsen op Instagram. De zangeres deed dat regelmatig tijdens haar zwangerschap. De foto waarmee ze bekendmaakte in verwachting te zijn is de meest gelikete foto op Instagram ooit. (BuzzE)
0   0   177   0   0

Opnieuw aanslag in Londen: Man rijdt in op moskeegangers

Een 48-jarige man is in de nacht van zondag op maandag in Londen ingereden op een groep moslims die uit een moskee kwam. Zeker een persoon kwam om het leven en tien anderen raakten gewond. Acht van hen zijn naar ziekenhuizen in de buurt gebracht, twee gewonden zijn er slecht aan toe. De Britse autoriteiten gaan uit van een doelbewuste actie. De dader reed in een witte bestelbus en is direct na het incident door omstanders overmeesterd en vervolgens door de politie gearresteerd. Hij is uit voorzorg naar een ziekenhuis gebracht voor psychisch onderzoek. Mediaberichten dat mensen zouden zijn gestoken, worden door de politie weersproken. Premier Theresa May sprak in een eerste reactie van een tragisch incident op Seven Sisters Road in de noordelijke wijk Finsbury Park. Volgens haar onderzoekt de politie of het hier gaat om een ,,potentiële terroristische daad”. Ze heeft later in de ochtend crisisberaad belegd. "A big van crushing the people and the mosque." Witness recalls moments after a vehicle hit pedestrians in London https://t.co/5TCLYkHh43 pic.twitter.com/mkTsSFEHJv — CNN International (@cnni) June 19, 2017 Burgemeester Sadiq Kahn van de metropool was een stuk stelliger in zijn reactie. ,,De hoofdstedelijke politie is in actie gekomen tegen een verschrikkelijke terroristische aanval op onschuldige mensen. Dit was duidelijk een opzettelijke aanval op onschuldige Londenaren, van wie velen net klaar waren met bidden in de heilige maand Ramadan.” De Britse raad voor moslims reageerde geschokt en boos en wil meer bescherming van de politie, vooral bij moskeeën. ,,De afgelopen weken en maanden hebben moslims te maken gehad met veel islamofobische incidenten en dit is de meest gewelddadige daad tot nog toe.” Het is de derde keer in korte tijd dat in de Britse hoofdstad een dodelijke aanslag met een auto is gepleegd. In maart reed een terrorist in op voetgangers op de Westminster Bridge en begaf hij zich naar het Palace of Westminster waar hij een agent neerstak. Begin deze maand reden drie daders met een bestelwagen over de London Bridge. Ze stapten uit bij Borough Market en vielen daar mensen aan met messen. Photos show the scene where police responded to an incident of a vehicle collision with pedestrians in London https://t.co/aO5udeZl1M pic.twitter.com/3n6OTLmTq9 — CNN International (@cnni) June 19, 2017 (ANP)
0   0   602   0   0

Lange Frans, Cas en Manuel over speciale band met hun dochters

Marco Borsato zingt in “Dochters” over de bijzondere relatie tussen vaders en hun dochter. Lange Frans, Cas Jansen en Manuel Venderbos kunnen dat beamen en vertellen in de nieuwe Flair over de speciale band met hun oogappel…
0   0   2   0   0

Miljoen mensen zien operaversie Beste Zangers

Meer dan een miljoen mensen stemden zaterdagavond af op Beste Zangers. De aflevering waarin operazangeres Tania Kross centraal stond trok 1.072.000 kijkers. Daarmee behaalde het AVROTROS-programma de tweede plek in de top 25 van best bekeken programma’s op die avond. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Beste Zangers heeft voor het tiende seizoen het operagenre aan het programma toegevoegd. In het muziekprogramma gaat iedere aflevering een zanger of zangeres op zoek naar de ideale vervanger. Tania Kross stond centraal in de vijfde aflevering van het seizoen. De mezzosopraan werd onder andere toegezongen door medekandidaten Brace die het Ave Maria ten gehore bracht, en zangeres Maan die de aria Nessun Dorma vertolkte. Ze wees Anita Meyer, die haar met Bernsteins Somewhere tot tranen toe wist te roeren, aan als de beste. Het NOS Journaal van 20.00 uur trok zaterdag de meeste kijkers, ruim 1,4 miljoen. Ook het RTL4-programma Wie Ben Ik? scoorde goed. Met 1,04 miljoen kijkers maakt de spelshow de top drie van het kijkcijferlijstje compleet. (BuzzE)
1   0   741   0   0

BNers zetten hun vader in het zonnetje!

Alle vaders horen vandaag wat extra aandacht te krijgen, want het is Vaderdag! Ook onze BN’ers vinden niets leuker dan op deze dag hun vader (of de vader van hun kids!) op Instagram eens flink in het zonnetje te zetten. Annemarie Keizer: ”Happy fathersday! Voor alle papa’s, diegene die zich papa voelen op wat voor manier dan ook en natuurlijk mijn eigen pa! ❣️ #fathersday #happyfathersday #enjoy #celebrate #toallthefathers #summerday #throwbackpic #mydadgavemeaway #specialpic #moments #memories #memoriesthatlast” Nicolette van Dam: ”Alleen maar liefde.. Maar wat wil je? Papa @basssmit is gewoon de allerliefste, allerleukste en allergrappigste papa ?? #vaderdag #fathersday” Lieke van Lexmond: ”Liefste lieveling, jij als de vader van onze kinderen is een droom. Vandaag ook een extra kus voor de allerliefste vader die ik me wensen kan, mijn eigen pap. Wat een voorbeeld, wat een enorme liefde en onvoorwaardelijkheid toon je nog altijd iedere dag. ❤❤❤” Renate Gerschtanowitz: ”Daddy cool! #onzepapaisdebeste #vaderdag #❤” Lucy Woesthoff: ”Happy Father’s Day lieve @dinand_woesthoff We love you so much ❤️#bestpapa” Rossana Kluivert: ”Happy Fathersday Dad ❤️?Je hebt het zwaar omdat je gezondheid je de laatste jaren in de steek laat maar ik ben dankbaar dat je toch er het beste van weet te maken Ook dankbaar dat je deze jaren bij ons woont zodat we je kunnen verzorgen en dat je alle momenten in ons gezin meemaakt Niet meer dan logisch want jij hebt ook heel je leven hard gewerkt en voor mij en mijn broer gezorgd( denk alleen al aan de duizenden kopjes thee na mijn chemo dag en nacht ) dus fijn dat we er nu voor jou kunnen zijn want dat is familie❤️ zeg dit ook namens mijn broer en Patrick : Fijne Vaderdag ❤️ you” Dennis van der Geest: ”Fijne #vaderdag #pa ❤️” Shane Kluivert: ”I ? you dad #happyfathersday” Sergio Herman: ”Father’s day……the first without! Love You so much ❤️❤️” Doutzen Kroes: ”It’s amazing to see how children teach us every day about seeing the beauty in the simple things in life. Sunnery never used to be keen on cycling but our daughter thought him the joy of riding a bike again and since he can’t resist that look on her face when she asks for it they’re always on a bike together and it melts my heart!” Freek Vonk: ”Fijne vaderdag pa!!! ❤❤” Martijn Krabbe: ”Fijne vaderdag voor alle papa’s!! #vaderdag ❤️” Sonja Bakker: ”FIJNE VADERDAG! Vandaag is het Vaderdag. Mijn vader staat altijd voor ons klaar, we genieten samen van het leven, bespreken veel en doen gezellige dingen. Hij betekent alles voor mij, hij heeft mij altijd overal in gesteund en in me geloofd.”
0   0   88   0   0

Veel aandacht voor 100 jaar Wim Sonneveld

Ruim 43 jaar na zijn dood leeft Wim Sonneveld voort in de hoofden van veel mensen. Op 28 juni is het een eeuw geleden dat hij werd geboren, iets dat volop wordt gememoreerd. In 1936 begonnen bij Louis Davids, had Sonneveld decennia een eigen gezelschap. Op de radio vierde hij triomfen als orgelman Willem Parel, wiens belevenissen ook werden verfilmd. Dat bracht hem kort in Hollywood, waar hij een film maakte met Fred Astaire. Na een geroemde hoofdrol in de Nederlandse versie van musical My Fair Lady, begon Sonneveld in 1963 met grote shows. Het zijn vooral nummers uit die tijd die nog aanspreken: van de conference over de Kroketten (tekst Simon Carmiggelt) tot Het Dorp, een lied van zijn partner Friso Wiegersma op muziek van Jean Ferrat. De elegante Sonneveld was volgens velen een van de beste zangers die Nederland heeft gehad. Hij gaf nummers de juiste dosis gevoel, maar indien nodig ook venijn, zoals in Tearoom Tango van Michel van der Plas. Als grappenmaker was hem weinig te dol. Groot was de sensatie toen – de zelf katholiek geworden – Sonneveld kwam met Frater Venantius, de zingende frater naar een idee van Van der Plas. Een deel van katholiek Nederland sprak schande, terwijl anderen in de rij stonden voor de single. Sonneveld-brug Er komt nu een reeks Sonneveld-evenementen aan. Broer Jan presenteert op 25 juni zijn opgeschreven herinneringen. Theaterprogramma ‘Telkens weer Het dorp’ duurt tot en met de 28e. Dan begint bij AVROTROS de serie 100 jaar Sonneveld en wordt in Amsterdam de Sonneveld-brug onthuld. Bij de Universiteit van Amsterdam is een kleine expo en op 4 en 5 oktober zijn er Sonneveld-gala’s in Carré. Op 28 juni is bovendien de presentatie van ‘Niemand dan wij’, een boek met brieven die Sonneveld in 1948-1973 uitwisselde met Wiegersma, die hem ook bijstond als ontwerper. Ze werden door de weduwnaar van Friso, Hans van der Woude, opgediept. “Er spreekt pure liefde uit”, zegt hij. Wiegersma voegde tekeningen bij van ‘Friepel’, een alter ego. Beeldbepalend Samensteller van het boek Frank Jochemsen zegt dat het duo zich bewoog “in een kring mensen die beeldbepalend is geweest voor de ontwikkeling van de Nederlandse theater- en filmcultuur.'”En wat in het buitenland gebeurde, beschreven ze “vlijmscherp”. “Het decor waartegen zich hun leven afspeelde is minstens zo boeiend als hun eigen zielenroerselen, en ook daarmee zijn ze niet zuinig.” Jochemsen schrapte niks, ook niet in Sonnevelds weinig vleiende opmerkingen over Surinamers bijvoorbeeld, omdat hij compleet wilde zijn. “Het is een knettereerlijk boek.” (BuzzE)
0   0   0   0   0

MAAK KANS: Boek Wreck This Journal

Je mag er mee gooien, ‘m onder de douche nemen of hem volplakken met kleine dingetjes die je op straat hebt gevonden: de jubileumeditie van Wreck This Journal staat vol met de meest uiteenlopende, prikkelende opdrachten. Je kan helemaal losgaan met kleuren, verven, knippen, plakken… want het boek MOET stuk. Je mag alle opdrachten door elkaar heen uitvoeren op de manier zoals jij dat wilt. Het resultaat is vaak verbluffend en bovendien verslavend. Als je eenmaal een Wreck this journal hebt volgekladderd/-geschreven en -geplakt, wil je meer… Kans maken op dit boek? Laat dan hieronder je gegevens achter en misschien ben jij wel de gelukkige winnaar!
0   0   10   0   0

Konijnen Wendy van Dijk ontsnapt

Geen rustig zondagje voor Wendy van Dijk! Konijnen Lucky en Snoepy weten te ontsnappen uit hun nieuwe konijnenhok. Wanneer de presentatrice een verontrustend telefoontje krijgt van de buurvrouw die ze buiten ziet huppelen, haast ze zich naar huis! Gelukkig weet Wendy de ontsnapte diertjes te vangen. Op Instagram schrijft ze: ”Jaja. En nu doen alsof er NIKS aan de hand is.. belletje van de buurvrouw;’ je konijnen lopen los!’ Scheuren vanuit Adam en achter ze aan gerent.. lekker dan. Buiten wonen. Wat doen jullie op deze zomerse dag? #benkapot #ontsnapping#lucky&snoepy#veiligthuis.” Eind mei was Wendy samen met haar dochtertje Lizzy nog drie dagen lang bezig het bouwen van het immense konijnenhok.  
1   0   252   0   0

One Direction doet mee aan benefietsingle

De leden van One Direction doen mee aan een single waarvan de opbrengst bestemd is voor de slachtoffers van de grote brand in Londen van afgelopen woensdag. Simon Cowell, de man die de boyband ooit bij elkaar bracht, heeft de leden gevraagd mee te werken aan zijn project. Samen met andere sterren zullen Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne en Louis Tomlinson het nummer Bridge Over troubled Water van Simon & Garfunkel zingen. De opnamen zijn al in volle gang. In West-Londen is het een komen en gaan van artiesten. James Blunt en Paloma Faith zijn volgens The Sun al gesignaleerd bij de studio van Cowell, net als Gregory Porter, Rita Ora, Lily Allen en Robbie Williams. Harry, Liam, Niall en Louis zullen zich niet zodanig als One Direction profileren op de single en het lijkt onwaarschijnlijk dat ze allemaal op hetzelfde moment in de studio verschijnen. Liam zit momenteel in Amerika voor plaatopnamen. Simon Cowell woont vlakbij het flatgebouw dat donderdag in vlammen opging. Hij zegt enorm begaan te zijn met de slachtoffers van de ramp. (BuzzE)
0   0   0   0   0

Kimberley Klaver over de ups en downs van haar huwelijk

Kimberley Klaver trouwde twee jaar geleden met haar liefde Bas Schothorst, maar haar huwelijk is zeker niet altijd perfect, zo vertelt de actrice aan Shownieuws. De twee, die al acht jaar samen zijn, gaan door ups en door downs…
0   0   42   0   0

FOTO: Andr beleeft eerste Vaderdag

André Hazes is op Vaderdag flink verwend door zijn zoontje André III. En deze dag is extra bijzonder, want het is zijn allereerste… ‘S ochtends werd de zanger in bed verrast met enkele cadeautjes. ”Dankjewel vriendje!❤ #eerstevaderdag,” schrijft hij op Instagram. Het zinnetje is nog steeds op Aruba om te genieten van een zonovergoten vakantie (zie video).
0   0   967   0   0

Irene Moors ziet Sarah!

Irene Moors ziet Sarah! Op deze prachtige zonnige dag is de presentatrice 50 jaar geworden. Op haar Instagram-account vertelt ze trots dat het gelukt is met een recente foto en een kiekje uit haar eerste levensjaar.
0   0   1189   0   0

Frans maakt emotionele fietstocht na overlijden zoontje

0   0   703   0   0

Nationale herdenking voor omgekomen brandweerlieden

0   0   15   0   0

Gabbers in tropische sferen

Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers zijn niet alleen collega-cabaretiers, in het echte leven zijn ze ook nog eens dikke vrienden. Dit weekend staan de Gabbers voor het tweede jaar op rij in een afgeladen Ziggo Dome. Celine was erbij.
0   0   0   0   0